Carmen Electra Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Gerçek

Carmen Electra; güzelliği, lüks yaşamı ve cesur pozlarıyla magazin dünyasının en gözde isimleri arasında yer almaktadır. Amerika'nın en ünlü modelleri listesinde başı çeken Carmen Electra hakkında neler biliyorsunuz?
Carmen Electra Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Gerçek

Carmen Electra Hakkında 10 İlginç Bilgi

Carmen Electra olarak bilinen Tara Leigh Patrick, dünyanın en ünlü modelleri arasında yer almaktadır. Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle hemen herkesin dikkatini çekmeyi başarmış Electra, modellik kariyerinin yanı sıra oyuncu, şarkıcı ve dansçı olarak da tanınmaktadır. Cesur pozlarıyla görenleri hayrete düşüren Carmen Electra hakkında bilinmeyenleri listeledik. Ünlü model hakkında duyacaklarınıza çok şaşıracaksınız!

Carmen Electra Hakkında Bilgiler;

1. Carmen Electra, 20 Nisan 1972 tarihinde Amerika'nın Ohio eyaletinde dünyaya gelmiştir.

Carmen Electra Hakkında


2. Carmen Electra'nın gerçek ismi Tara Leigh Patric'tir. Ünlü model ismini şöhret basamaklarının başında değiştirmiştir.

Carmen Electra Hakkında


3. Carmen Electra, altı kardeşin arasında en küçük çocuktur. Ablası Debbie'ye olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü model, onu hep "ikinci annesi" olarak gördüğünü söylemektedir.

Carmen Electra Hakkında


4. Carmen Electra 16 yaşına geldiğinde annesi Patricia Patric'i beyin tümörü sebebiyle kaybetmiştir. Annesinin ölümüyle yıkılan ünlü sanatçı, iki hafta sonra ablasının kalp krizi sonucu ölmesinin ardından Ohio eyaletini terk etmiştir.

Carmen Electra Hakkında


5. Gerçek adı Tara Leigh Patric olan Carmen Electra, dans başta olmak üzere müzik ve oyunculuk kariyeri için isim değişikliği yapmıştır. 

Carmen Electra Hakkında


6. Carmen Electra'nın şöhret yolundaki ilk adımı, 16 yaşında Kaliforniya'ya taşınmasıyla başlamıştır. Amerika'nın ünlü plak şirketi "Paisley Park Records" ile anlaşan Electra, 1993 yılında ilk rap albümünü çıkartmıştır.

Carmen Electra Hakkında


7. Carmen Electra, 1996 yılında çıkarttığı rap şarkısını seslendirmek için bir TV programına konuk edilmiştir. Güzelliği ile görenleri büyüleyen genç şarkıcı, Playboy erkek dergisinden aldığı teklif ile modellik kariyerine başlamıştır.

Carmen Electra Hakkında


8. Playboy dergisine verdiği cesur pozlarıyla magazin camiasının dikkatini çekmeyi başaran Carmen Electra, "Baywach" ve "Summerland" televizyon dizilerinde rol alarak şöhretin zirvesine oturmuştur.

Carmen Electra Hakkında


9. Carmen Electra sayısız dergi, reklam filmi, TV programı ve sinema filminin tanınan yüzü olmuştur. ABD'nin en çok satan "For Him Magazine" dergisinin en yaşlı kadını olarak seçilmiştir. Electra, cesur pozlarıyla FHM dergisinde en uzun süre kalan model olarak bilinmektedir.

Carmen Electra Hakkında


10. Carmen Electra, oyunculuk kariyeri boyunca 45'in üzerinde film ve dizide rol almıştır. Ünlü modelin en çok sevilen filmleri arasında “Sahil Güvenlik, Korkunç Bir Film, Sürüsüne Bereket, Kirli Aşk, Patronun Kızı, Sevimli Dadı” yer almaktadır.

Carmen Electra Hakkında

Önerilen İçerik; Madonna Hakkında İlginç Gerçekler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum