iMessage ile Para Transferi Dönemi Geliyor

Apple, iMessage mesajlaşma uygulamasına getirdiği ödeme seçeneği ile devrim gibi bir yenilik yapıyor. İşte tüm detaylarıyla iMessage ile ödeme özelliği…
iMessage ile Para Transferi Dönemi Geliyor

Gelişen iletişim teknolojisi ile artık her şey mümkün olmaya başladı. Son olarak iletişim dünyasında popüler bir hale gelen mesajlaşma uygulamalarından para gönderebilme özelliği, Apple’ı da harekete geçirdi. Apple, kendi cihazları arasında mesajlaşma uygulaması olan iMessage’a ödeme özelliği ekleyerek çok farklı boyutlara taşıma kararı aldı.

apple-pay-001.jpg

Ödemeler Apple Pay Üzerinden Gerçekleşecek

İletişim dünyasındaki gelişmeleri anbean yakından takip eden teknoloji devi Apple, popüler uygulaması olan iMessage’a devrim gibi bir özellik getiriyor. Bu proje için özel bir ekip kuran Apple, sistemi hayata geçirdikten sonra bankalarla anlaşmaya varacak. Yakın bir zamanda gelecek olan bu özellik ile iMessage kullanıcıları, Apple Pay üzerinden doğru para transferi gerçekleştirebilecek.

Apple ın bu önemli atılımları iMessage kullanıcılarını şimdiden heyecanlandırdı. Para transfer özelliği için bankalarla anlaşma sağlayacak olan Apple, diğer yandan da Apple Pay veri tabanını güçlendirmeyi amaçlıyor. Vereceği bu hizmet karşısında hiçbir ücret almayacak olan teknoloji devi, bu yeni projesinin tüm detaylarını gelecek günlerde vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.