iPhone Telefonlarınızı Sticker İle Renklendirin

iPhone’unuzun dış görünümünü istediğiniz gibi renklendirmek ister misiniz? O halde haberimizi inceleyin…
iPhone Telefonlarınızı Sticker İle Renklendirin

Dünyanın teknoloji devi Apple, iPhone telefonlarını çıkardığı ilk günden beri sürekli olarak geliştiriyor. Ancak bu gelişimi sadece sistemine yansıtan Apple, telefonların dış görünümü konusunda sadeliği tercih ediyor. Bu nedenle renkli iPhone telefon üretilmiyor.

apple-sticker-001.jpg

Hızla gelişen iletişim sektörü, telefon alanında çağ atlamış durumda. Her gün yeni çıkan birçok programla telefonların içeriği artık özelleştirilebiliyor. İçerik özelleştirme konusunda Apple oldukça büyük imkan sağlıyor. Ancak iPhone kullanıcıları telefonun içeriği özelleştirmek kadar dış görünümünü de özelleştirmek istiyor.

slickwarps-site.png

Apple’ın sade tasarımla ürettiği telefonların dış görünümü şimdiye kadar sadece koruyucu kaplarla özelleştirilebiliyor. Ancak bu konuya SlickWraps sitesi el atmış durumda. Artık iPhone telefonunuzun dış görünümünü bu site üzerinden istediğiniz şekilde özelleştirebiliyorsunuz. Mat, parlak, deri ve birçok farklı seçenekle iPhone’unuzu dış görünümünü sticker’larla renklendirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şeySlickWraps sitesi üzerinden telefon modelinize uygun olan sticker'lardan tekinin siparişini vermek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.