Iconova Gaziantep Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Iconova Gaziantep, Acarsan Holding - Şireci Grup tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Iconova Gaziantep Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Acarsan Holding - Şireci Grup "un Gaziantep’te inşa ettiği " Iconova Gaziantep " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

52 farklı konut tipinin bulunduğu Iconova projesi Gaziantep'in yeni cazibe merkezi olacak. Bu projeyi farklı kılan unsurlarından birisi de, şehrin merkezinde inşa edilen en büyük konut projesi özelliğini taşıyor olması. Gökhan Aktan Altuğ tarafından tasarlanan projenin bir kulesi 162 metre yükseklikle şehrin en yüksek binası unvanını alacak.

Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Iconova Gaziantep projesinde 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1 ve 8+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. Şu an için sadece 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin satışına devam ediliyor.


Iconova Gaziantep Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Iconova Gaziantep projesinde sadece " 3+1, 4+1 ve 5+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

3+1 Daireler; " 196 ile 206 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 830.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 253 ile 321 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.100.000 TL " olarak belirlenmiş.

5+1 Daireler; " 354 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.300.000 TL " olarak belirlenmiş.


Iconova Gaziantep Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Iconova Gaziantep projesinde firma bünyesinde uygun ödeme koşulları sunuluyor.


Iconova Gaziantep Nerede? (Konum ve Adres)

Pancarlı Mah. Ali Şir Nevai Cad. No: 14 Şehitkamil/Gaziantep


Iconova Gaziantep Projesi ve Örnek Daire

Iconova GaziantepIconova GaziantepIconova GaziantepIconova Gaziantep

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.