Dora Can İnşaat Gaziantep İdil Tower's Projesi ve Fiyat Listesi

İdil Tower's, Dora Can İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Dora Can İnşaat Gaziantep İdil Tower's Projesi ve Fiyat Listesi

Dora Can İnşaat ”ın Gaziantep’te inşa ettiği “ İdil Tower's” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

10 bin 88 metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen İdil Tower's projesinde 216 daire bulunuyor. İdil Tower's projesi yükselmekte olan bölgesine hareketlilik kazandırıyor. Sosyal donatı olarak içerisinde basketbol sahasından çocuk oyun alanlarına, kafeteryadan dinlenme alanlarına, araç yıkama alanlarından kurban kesim alanlarına kadar birçok ayrıntı bulunuyor.

Mart 2018'de teslim edilmesi planlanan İdil Tower's projesinde konutların alıcılarına prim sağlayacağı öngörülüyor. Projede yer alan dairelerin kira getirilerinin 700 TL'den başlaması bekleniyor.

İdil Tower's projesinde 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


İdil Tower's Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

İdil Tower's Projesi projesinde " 2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 95 ve 110 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 165.000 TL " olarak belirlenmiş.


İdil Tower's Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar


İdil Tower's projesinden konut sahibi olmak isteyenler yarısı peşin kalanı Aralık 2019'a kadar vade farksız taksitlendirme kampanyası ile ev sahibi olabiliyor.


İdil Tower's Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Mavikent Mahallesi 27270 Şahinbey/Gaziantep

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.