How To Sell Drugs Online (Fast) Dizisi Hakkında Yorumlar

Netflix’in son yıllarda ortaya koyduğu en iyi gençlik dizilerinden biri olan How To Sell Drugs Online hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık.
How To Sell Drugs Online (Fast) Dizisi Hakkında Yorumlar

Netflix Orijinal Yapımı How To Sell Drugs Online (Fast) İncelemesi

Bu inceleme dizi içeriğimizde Alman yapımı olmasına rağmen oldukça renkli ve keyif veren sahnelerle dolu olan How To Sell Drugs Online dizisi hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık ve dizi hakkında eleştirileri inceledik. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız Netflix orijinal yapımı gerçek bir hikayeden uyarlanan How To Sell Drugs Online dizisi incelemesi, dizi hakkında izleyici yorumları ve oyuncu kadrosu.


How To Sell Drugs Online İncelemesi

1. İnternetin karanlık dünyasına doğru bir yolculuk yaptığımız ve hikayesinde başarılı bir girişimcilik örneği sunan Netflix Orijinal yapımı How To Sell Drugs Online dizi muhteşem senaryosuyla adından sıkça söz ettiriyor.

Netflix


2. Dizide henüz 17 yaşında olan Moritz ve tekerlekli sandalyeye mahkum yakın arkadaşı Lenny’nin internet üzerinden kurdukları ağ ile zengin olmaya çalışmaları konu ediniliyor.

Netflix


3. How To Sell Drugs Online hikayesinin başlangıcı ise Moritz’in Amerika’dan dönen kız arkadaşı Lisa’nın artık onunla olmak istememesi ve yeni şeyler keşfetmesiyle gelişen olaylardır. Şöyle ki Amerika’da uyuşturucuyla tanışan genç kız artık hayata daha farklı bir gözle bakmaktadır.

NEtflix


4. Moritz ve Lenny ise hayatlarını internet sayfası kurmakla geçiren iki gençten öteye gidememişlerdir. Ancak Moritz Zimmerman’ın aklına gelen fikir sayesinde kısa sürede gençler uyuşturucu dünyasının tepesine tırmanacaklardır.

NEtflix


5. Moritz’in bu pis işlere bulaşmasının tek sebebi ise eski kız arkadaşı Lisa’yı ecstasy satarak popüler olan Dan’a kaptırmak istememesidir.

NEtflix


6. Netflix’in en çok izlenen gençlik dizilerinden biri olan How To Sell Drugs Online genç kadrosu ve keyifli sahneleriyle oldukça hoş bir dizi. Ayrıca aksiyon dolu sahneleriyle sürükleyici ve eğlenceli bir yapım olduğu da kesin.

Netflix


7. Dizide uyuşturucu satıcılı özendiriliyormuş gibi bir görüntü olduğu kesin ancak internetin ve teknolojinin nimetlerini aynen dizide olduğu gibi farklı bir meslek için kullanabilir ve yasal yollardan para kazanılabilir.

Netflix


8. Kısacası How To Sell Drugs Online dizisinde gördüğümüz girişimcilik örneğini kendimize örnek alabiliriz. Her bölümünü merakla ve heyecanla izleyeceğiniz Netflix dizileri arasına girmeyi başaran How To Sell Drugs Online dizisinin IMDb puanı ise 7.9’dur.

NEtflix


How To Sell Drugs Online (Fast) Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in en renkli gençlik dizilerinden biri olan How To Sell Drugs Online dizisi hakkında bilgi edinmek için içeriğimizde yer verdiğimiz izleyici yorumlarını mutlaka okumalısınız.

İzleyici 1:

Oldukça sürükleyici, bir gencin eski sevgilisini geri kazanabilmek adına online satıcı oluşunu anlatan dizi. Teknolojiden çok anlamıyorum ama dizide işin teknik boyutunu çok yüzeysel geçiyorlar gibi geldi bana. Bu arada dizi, konuyla ilgili görülen bir davadan esinlenilerek yapılmış. Tavsiye edilir.


İzleyici 2:

Bugün başladığım ve yine bugün bitirdiğim dizi. Ben çok eğlendim ve keyif aldım. Çerezlik bir dizi olmuş. 6 bölüm ve her bölüm 30 dakika. Süresi ve bölüm sayısı çok cazip.


İzleyici 3:

Ergen dizisi olduğuna dair görüşlere katılmadığım dizi. 30 yaşını geçmiş bir adam olarak çok beğenerek ve eğlenerek izledim. Tavsiye de ediyorum. Arada çalan Türk kökenli şarkcının şarkıları da ayrı bir tat katmış. 2. sezonu kesinlikle beklenir ve izlenir.


İzleyici 4:

Parantez içinde yer alan (fast) ibaresi gibi çok hızlı bir dizi olmuş, 6 bölümün neredeyse her dakikası aşırı hızlı bir şekilde ve hatta bazen yorucu olarak geçiyor ama genel anlamda ortalama üstü bir yapım çıkmış ortaya, en azından hikayesi ve oyunculukları tatmin edici. Bunun dışında verdiği mesajları da fena bulmadım. Her arkadaşlığın ya da ilişkinin elbet bir sonunun olduğu ve bazen konforlu alandan çıkmanın gerekebileceği göndermeleri oldukça yerinde ve başarılı olmuş.


İzleyici 5:

Oyuncularının çoğunluğu genç veya çocuk olan dizilere çok yüksek önyargıyla yaklaştığım halde çok kısa sürede izleyebildim. Eleştiriler, göndermeler, sahte belgesel çekimleri, röportaj çekimleri ergen dizisi algısını bertaraf etmeyi başarmış.


Netflix Orijinal Yapımı How To Sell Drugs Online Dizisi Oyuncu Kadrosu

Netflix’in en popüler gençlik dizilerinden biri olan How To Sell Drugs Online oyuncularını araştırdık. İşte How To Sell Drugs Online dizisinin başrolünde rol alan genç oyuncular hakkında bilgiler…


Maximiliam Mundt – Moritz Zimmermann

Netflix

Alman sinemasının genç aktörlerinden biri olan Maximiliam Mundt Netflix yapımı How To Sell Drugs Online dizisiyle karşımıza çıkmış olup performansı herkesçe beğenildi. Rolünün üstesinden başarıyla gelen genç aktör Adından uzun süre söz ettirecek gibi. Moritz karakteri hakkında ise bir deha olduğunu söyleyebiliriz. Sevdiği şeyleri elde etmek için aklını kullanan genç adam istediğinden çok daha fazlasına ulaşacaktır.


Lena Klenke – Lisa Novak

NEtflix

2015 yılında vizyona giren ve filmseverlerin ilgisini çeken Victoria filminden tanıdığımız Lena Klenke gelecek vadeden genç oyunculardan biri olduğunu yine gösterdi. Filmde Lisa karakterine hayat veren Lena rolünü gayet başarılı bir şekilde oynadı.

Önerilen İçerik: Netflix'in En iyi Dönem Dizilerinden Biri olan The Last Kingdom İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.