Netflix Hi Bye, Mama! Dizisi İzleyici Yorumları, Dizi Konusu

Hi By,Mama dizisi 16 bölümlük ilk sezonuyla Netflix üzerinden izleyicisi ile buluştu. İşte Hi By,Mama dizisi hakkında bilinmesi gerekenler...
Netflix Hi Bye, Mama! Dizisi İzleyici Yorumları, Dizi Konusu

Hi Bye, Mama! Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu merakla beklenen yapımlardan biri olan Hi Bye, Mama! Güney Kore yapımı bir komedi ve dram dizisidir. 16 bölümlük ilk sezonun yayınlanmasıyla takipçilerini heyecanlandıran dizide fantastik unsurlarda görüyoruz. En iyi netflix dizileri ve en iyi Kore Dizileri listesine adını yazdırmayı başaran, Güney Kore sinemasının o narin ve tatlı sahnelerini birebir yaşadığımız dizi hakkında bilgileri araştırdık. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde yabancı dizi Hi Bye, Mama! hakkında bilgiler, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu sizlere sunuyoruz.


Hi Bye, Mama! Dizi İncelemesi

1. Başarılı yönetmen Yoo Je-Won imzalı Hi Bye, Mama! dizisi oyuncu kadrosunda Tae-hee Kim, Kyoo-hyung Lee ve Ko Bo-Gyeol gibi Güney Kore sinemasının tanınmış isimleri rol almıştır.  

Netflix


2. 16 bölümlük ilk sezonu Netflix’te yayınlanan dizinin fantastik kategorisinde bir Kore dizisidir. Hi Bye, Mama! dizisinde konu edinilen hikaye ise tekrardan insan olmak için mücadele eden bir kadın hayaletin hikayesidir.

Netflix


3. Dizinin ana karakteri Cha Yoo-Ri mutlu bir evlilik sürmekte olup aynı zamanda bir kız çocuğuna hamiledir. Ancak geçirdiği bir kaza sonucu kızı kurtulur ve doğar ama kendisi o kadara şanslı değildir ve ölür.

Netflix


4. Daha yeni doğan kızından bir türlü kopamayan Cha Yoo-Ri 5 yıl boyunca kızının etrafında hayalet olarak dolaşır. Bu sırada Cha’nın doktor olan kocası da yeniden evlenmiştir. Sürekli dua eden ve duasında tekrar insan olabilmeyi dileyen Cha Yoo-Ri’nin duası kabul edilir ve 49 günlüğüne dünyaya geri döner.

Netflix


5. Fantastik senaryosunun yanı sıra dram ve komedi dolu sahneleriyle de bir hayli eğlenceli bir dizi olan Hi Bye, Mama Güney Kore sinemasının tüm gereklerini yansıtıyor.

Netflix


6. Netflix yapımı olması itibarıyla daha da renkli bir dizi olan Hi Bye, Mama da oyuncuların performansları bir hayli samimi.

NEtflix


7. Son derece tatlı bir anlatım ve başarılı bir kurguya sahip olan diziyi Güney Kore yapımlarını severlere şiddetle tavsiye ediyorum. Hi Bye, Mama dizisi IMDb’de aldığı 8.1’lik yüksek puanla kaliteli bir yapım olduğunu da kanıtlıyor.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Hi Bye, Mama Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan Güney Kore yapımı dizilerden biri olan Hi Bye, Mama dizisi hakkında en net fikirleri alabileceğiniz izleyici yorumlarını bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz.


İzleyici 1:

Koreliler bu işi biliyor. Dizide çok iyi bir oyunculuk var zaten hepsi birbirinden tatlı. Hikayeyi de çok sevdim. Keşke böyle şeyler olsa. Yönetmenin kurduğu fantastik dünyaya kapıldım açıkçası.


İzleyici 2:

Başroldeki Tae-hee Kim’i çok uzun zamandır izliyorum. Kadın başarılı bir aktör. Diziye de renk katmış. Mutlaka izleyin keyif alacağınıza eminim.


İzleyici 3:

Netflix’te daha çok Kore dizisi olması gerektiğini bu diziyi izledikten sonra anladım. Hi Bye, Mama dizisinde senaryo çok iyi böyle yaz dizilerini hatırlatıyor. Ancak saçma sapan değil kurgu güzel oyunculuk güzel.


İzleyici 4:

Netflix’te izlenmesi gereken 10 dizi arasına yazarım çok net! Kore dizilerinde bir hayli çok görüyorum şu hayalet olayını ancak nedense bir türlü sıkmıyor beni.


İzleyici 5:

Fantastik türde bir dizi ancak bu kadar pembe dizi haline getirilirdi. Güney Korelilerin yüzlerine bakınca beni bir dram kaplıyor zaten. Her neyse dizi güzel oyunculukları da beğendim hele ki mimikler filan iyiydi. izlerken de keyif aldığımı söylemeliyim


Netflix’in Kore Dizisi Hi Bye, Mama Oyuncu Kadrosu

Netflix’te yayınlanan Hi Bye, Mama dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan aktörleri ve hayat verdikleri karakterleri inceledik. İşte Hi Bye, Mama dizisinin oyuncu kadrosu…


Tae-hee Kim – Cha Yu Ri

Netflix

Güney Kore’nin en iyi kadın aktörlerinden biri olan ve kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almıştır. Hi Bye, Mama dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu dizi izleyicilerinden de tam not aldı. Tae-hee Kim dizide Cha Yu Ri karakterine hayat veriyor. Cha Yu Ri karakteri ise annelik iç güdüsü ile kızı ve ailesi için çırpınan bir hayalettir.


Kyoo-hyung Lee – Cho Gang Hwa

NEtflix

Netflix’in Kore yapımı yeni dizisi Hi Bye, Mama’nın başrol oyuncularından biri olan Kyoo-hyung Lee dizide Cha Yu Ri’nin doktor olan kocası Cho Gang Hwa karakterine hayat veriyor. Cho Gang Hwa ise karısının ölümüyle yıkılan birde küçük kızıyla baş başa kalan vefakar bir adamdır. Karısının ölümünden 2 yıl sonra evlenmiş olsa da 49 günlük sürede büyük bir vefa örneği gösterecektir.

Önerilen İçerik: Güney Koreli Ünlü Yönetmen Kim Ki Duk'un IMDb Puanı Yüksek En İyi Filmleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum