Gülhanbey Saylağ Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Millet Vekili Genel Seçimlerinde aday vekillerden biri olan Gülhanbey Saylağ hakkında tüm bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Gülhanbey Saylağ Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gülhanbey Saylağ Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı düzenlendi. Düzenlenen kurultayda yeni Merkez Yürütme Kurulu üyelerinin isimleri açıklandı. Belirlenen üyelerden birisi de Gülhanbey Saylağ'dır. Milliyetçi Hareket Partisi'nde uzun yıllar aktif olarak hizmet veren Saylağ, 27. Dönem Millet Vekili Genel Seçimlerinde aday vekillerden biridir.


Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin düzenlediği kurultayda 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 1. Bölge Bölgesi, 5. sıradan milletvekili adayı olarak Gülhanbey Saylağ ismi açıklandı. Gülhanbey Saylağ 1992 ile 1996 yılları arasında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'de yükseköğrenimini tamamladı. Üniversite yıllarında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde hizmet veren Üsküdar Ülkü Ocağı teşkilatına çalışmalar yürüttü.


Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Komisyonlarında Başarılı İşlere İmza Attı

1998 ile 1999 yılları arasında Üsküdar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı'nda Kadın Kolları Başkanlığı yaptı ve aktif görevlerde bulundu. 1999 ile 2000 yılları arasında da Üsküdar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nda ki Kadın Kolları görevinin yanında Milliyetçi Hareket Partisi'nin Fatih ilçesi Kadın Kolları Başkan Yardımcılığında da hizmet verdi. Yeniden yapılanma sürecinde olan MHP Fatih İlçe Kadın Kolları Teşkilatı'nda başarılı çalışmalarda imza atarak teşkilatın yenilenip canlanmasını sağladı.


Aile Hukuku Özel Sosyolojik Sorunlar Üzerinde Çalışmalar Yaptı

Gülhanbey Saylağ, Aile Hukuku'nda yer alan özel sosyolojik sorunlarla da ilgilendi. Aile Hukuku kapsamında olan sosyolojik sorunlar üzerinde çeşitli çalışmalar yaptı. Gülhanbey Saylağ, Milliyetçi Hareket Partisi'nde uzun yıllar hizmet vermenin yanında aynı zamanda başarılı bir hukukçudur. Evli ve 1 çocuk annesi olan Saylağ, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday olarak gösterilmektedir. Gülhanbey Sağlağ 1. Bölge Bölgesi 5. sıradan milletvekili adayıdır

Önerilen İçerik;

► MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.