Grundig CG 6860 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Grundig CG 6860 tost makinesinin kullanıcı yorumları, özellikleri ve ayarlarını sizler için detaylı olarak araştırdık.
Grundig CG 6860 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Geniş kapasiteli, modern tasarımlı ve çok amaçlı bir tost makinesi arıyorsanız Grundig CG 6860 tost makinesi sizin için ideal bir seçim olabilir. Şık tasarımına ek olarak hızlı ısınma özelliği ile öne çıkan Grundig CG 6860 ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara bu içerikte ulaşabilirsiniz.

Grundig CG 6860 Özellikleri

Plaka TipiDöküm
Dilim Kapasitesi6
Pişirme FonksiyonuVar
Yükseklik AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Grundig
Tost Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Tost yapmak her ne kadar basit bir işlem gibi görünse de doğru aletler olmadan bu işlem oldukça zahmetli olabilir. Grundig CG 6860 Tost Makinesi, geniş kapasitesi ve yenilikçi tasarımı ile tost yapma deneyiminizi kolaylaştıracak bir ürün olarak devreye girer. Bu makine, aşınmaya karşı daha dayanıklı plakaları ve grill özelliği ile hem tost yapabilir hem de lezzetli ızgara yemekleri hazırlayabilir.

İşte Grundig CG 6860 tost makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Grundig CG 6860 Tasarım

Grundig CG 6860, modern ve şık tasarımı ile ön plana çıkar. Mat siyah renkli dış yüzeyi, mutfak tezgahınızda şık bir görüntü oluştururken ayrıca saklı menteşe tipi ve kilitleme mandalı gibi özellikleri de kullanımı kolaylaştırmayı başarır. Bu özellikler sayesinde makineyi kullanırken daha güvenli bir deneyim yaşayabilir, lezzetli tost yapmanın güvenli yolunu keşfedebilirsiniz.

Grundig CG 6860

Grundig CG 6860 Kapasite

Dilim Kapasitesi6
Tırtıklı Izgara2 plaka

Grundig CG 6860 tost makinesi, 6 dilim kapasiteli geniş pişirme yüzeyi ile tüm ailenize aynı anda lezzetli tostlar hazırlama imkanı sunar ve size zaman kazandırır. Böylece tost yapmak için birden fazla tur yapmanız gerekmez. Grill özelliği de eşit pişirme sağlayarak kullanıcıları memnun etmeyi başarır.

Grundig CG 6860 Sıcaklık Ayarı

Grundig CG 6860

Grundig CG 6860 tost makinesi, ayarlanabilir sıcaklık kontrolleri ile desteklenir. Bu özellik sayesinde pişirme sıcaklığını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Böylece hem tostunuzun istediğiniz kıvamda olur hem de ızgara yemeklerinizin lezzeti artar. Üründe yer alan Quantcoat adlı özel kaplama, plakaların aşınmasını önleyerek dayanıklılığını artırır. Bu sayede, diğer tost makinelerine göre 7 kata kadar daha uzun süre kullanılabilirler.

Grundig CG 6860 Teknik Özellikleri

  • 6 dilim kapasitesi
  • Grill özelliği
  • Quantcoat plakalar
  • On/Off Düğmesi ile kolay kullanım
  • Kilitleme mandalı
  • Saklı menteşe tipi
  • Modern ve şık tasarım
  • Kompakt boyutlar

Grundig CG 6860 Avantajları

Grundig CG 6860 tost makinesinin en büyük avantajlarından biri, geniş pişirme yüzeyidir. Bu sayede hem tost yapabilir hem de ızgara yemekler hazırlama imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca çift yönlü plaka kullanımı ve çıkarılabilir plakalar sayesinde makineyi temizlemek oldukça kolaydır. Üstelik, Quantcoat plakalar aşınmaya karşı 7 kata kadar daha dayanıklıdır. Bu sayede tost makinenizi uzun süre boyunca kullanmanız mümkün olur.

Grundig CG 6860

Grundig CG 6860 Dezavantajları

Grundig CG 6860, diğer tost makinelerine göre biraz daha pahalı olabilir. Ayrıca bazı kullanıcılar için sıcaklık ayarları yeterince hassas değildir. 

Grundig CG 6860 Boyut

Yükseklik13.5 cm
Genişlik34 cm
Derinlik39 cm

Grundig CG 6860; 39 cm derinlik, 34 cm genişlik ve 13.5 cm yükseklik ölçülerine sahiptir. Bu boyutlar, mutfak tezgahınızda oldukça az yer kaplaması ve kolayca saklanabilmesi için tasarlanmıştır.

Amazon
Fiyatını Gör
Grundig
Tost Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig CG 6860 Kullanıcı Yorumları

Grundig CG 6860

İşte Grundig CG 6860 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Daha önce Tefal küçük tost makinesi kullanıyordum bozuldu bunu aldım. Tefalden cok daha iyi hızlı ısıtıyor, ekmeği sertleştirmiyor yumuşacık çıtır çıtır tost.

*** ***★★★★★

💬 Ürün hoşuma gitti. Rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz. Plakalar 2 taraflı kullanılabilir. Arka yüzü düz ve omlet türü şeyler yapılabilir. Ramazan dolayısıyla tost makinesini tam anlamıyla test etmedim ancak gün içinde oruç olmayan küçük çocuklarıma bizzat ben hazırladım tostlarını. Eğer en yüksekte 4. ayarda yaparsanız sık sık kontrol edin çünkü makine en yüksek ısıda ve çabuk ısınıyor. Ben genel olarak memnun kaldım.

*** ***★★★★★

💬 Dış yüzeyinin harika mat bir dokusu var. Tost makinesini denedik yaklaşık bir dk gibi bir sürede ısındı . Çok hızlı ısınması bizim için avantajdı. Ve yine aynı şekilde tostu çok çabuk bir şekilde yaptı ve nefis bir tost yedik.

*** ***★★★★★

💬 Sonunda uzun araştırmalar sonucu aradığımı buldum. Açma kapama düğmesi var, ısı ayarı var, çift taraflı plakası var, rengi çok güzel, ısınması ve kızartması çok iyi. Ben ızgara olarak kullanmam sanırım, o yüzden bir şey diyemem o konuyla ilgili ama eti de gayet iyi pişirir bence.

*** ***★★★★★

💬 Yüksek fiyatlardan dolayı çok kararsız kalmıştım. Sonunda bu ürüne karar verdim, dün geldi geldiği gibi denedim rengine dizaynına ve performansına bayıldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Görüntü açısından yorumluyorum boyutu gayet ideal ızgaraları ince granit değil. Rengi şahane zaten. Yarım kapanma özelliği de var. Mutlaka alın derim.

*** ***★★★★★

💬 Gelir gelmez kullandım çok beğendik. Hakkını sonuna kadar veriyor. Gayet güzel ve kullanışlı bir ürün.

*** ***★★★★☆

💬 Isınma hızı gayet iyiydi. Tostları çok ince yapması benim ilk kriterimdi ama beklediğim incelik olmadı. Daha önce kullandığımız tost makinelerinden farkı ortada. Izgara iyi yapar diye düşünüyorum. Görüntüsü çok şık. Uzun düşünmemin sonucunda buna karar verdim ve pişman etmedi beni. Alacak olanlara tavsiye ederim. 

*** ***★★★☆☆

💬 Kullanımı pratik yıkanması kolay ancak açma kapama düğmesi çok sık arızalanıyor. Ön taraftaki kontrol paneli ısıya dayanıklı değil. Hem güç ayarı düğmesi hem de açma kapama düğmesi 2 defa arızalandı.

*** ***★★★☆☆

💬 Ürün renk ve malzeme kalitesi olarak güzel. Ancak tost ekmeği dışında bir ekmek ile tost yapmak istediğinizde tost çok kalın oluyor.

Puan ve Derecelendirme

Grundig CG 6860 Tost Makinesi geniş kapasitesi, yenilikçi tasarımı ve ayarlanabilir sıcaklık kontrolleri gibi özellikleri sayesinde tost yapma deneyiminizi kolaylaştırır. Ayrıca ızgara özelliği ile farklı yemekler hazırlamanıza yardımcı olur. Quantcoat plakalar, makineyi daha dayanıklı hale getirirken çift yönlü plaka kullanımı ve çıkarılabilir plakalar ise temizliği kolaylaştırır. Tek dezavantajı, diğer tost makinelerine göre biraz daha pahalı olmasıdır. Yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi özellikleri sayesinde bizim bu tost makinesine puanımız 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Tost Makinesi Tavsiyesi
Delonghi Multigrill YorumlarıBosch TCG4215 İnceleme
Siemens TG23331V KullananlarBeko BKK 2296 TG Özellikleri
Arçelik TM 6046 CK ÖzellikleriFakir Taste N Joy Yorum
Tefal Toast Expert İncelemeArnica Tostit Maxi Özellikleri
Arzum AR2022 Metalium YorumlarıKorkmaz Tostkolik İnceleme
Schafer Start KullananlarKaraca Future Granit Özellikleri
Sinbo SSM-2538 ÖzellikleriAwox Rapid Yorum

İçeriğimizin bu kısmında Grundig CG 6860 tost makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Grundig CG 6860 hakkında sıkça sorulan sorular:

Grundig CG 6860 tost makinesinin kapasitesi nedir?

Grundig CG 6860 tost makinesi, 6 dilim kapasiteli geniş plakalara sahiptir. Bu sayede aynı anda tüm ailenize lezzetli tostlar hazırlayabilirsiniz.

Grundig CG 6860 sıcaklık ayarı yapmak mümkün mü?

Evet, bu tost makinesinde ısı ayarı yapmak mümkündür. Ürünün üzerinde yer alan termostat düğmesi sayesinde istediğiniz sıcaklık seviyesini ayarlayabilirsiniz.

Grundig CG 6860 temizliği nasıl yapılır?

Grundig CG 6860 tost makinesinin plakaları çıkarılabilir olduğu için temizliği oldukça kolaydır. Ayrıca, makinenin dış yüzeyi de nemli bir bez yardımıyla kolayca temizlenebilir.

Grundig CG 6860 plakaları çıkarılabilir mi?

Evet, Grundig CG 6860 tost makinesinde çıkarılabilir plakalar bulunmaktadır. Bu sayede plakaların temizliği kolaydır ve pişirme gücü de artabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.