Awox Rapid Tost Makinesi Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Awox Rapid tost makinesinin özellikleri, kullananların yorumları ve ürünün ayarları ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için araştırdık.
Awox Rapid Tost Makinesi Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Sabah kalkmak için en tatlı sebeplerden biri, taze tost kokusudur. Awox Rapid Tost Makinesi ile bu durum eğlenceli bir hal alır ve sıcak, lezzetli ve kıtır kıtır bir tost hazırlamak sadece birkaç dakika sürer. Bu küçük mutfak aleti, birçok harika özelliğiyle desteklenir. Tasarımından kapasitesine, sıcaklık ayarından avantajlarına kadar bu tost makinesinin tüm detaylarını keşfetmek için bu içeriğe mutlaka göz atmalısınız.

Awox Rapid Özellikleri

Güç750 Watt
Plaka TipiTeflon
Dilim Kapasitesi2
Pişirme FonksiyonuVar
Yükseklik AyarıYok
Amazon
Fiyatını Gör
Avox
Tost Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Awox Rapid Tost Makinesi

Tost makinesi, kahvaltı sofralarımızın olmazsa olmazıdır. Sabahları evden çıkmadan önce kısa sürede hazırlayabileceğimiz bir tost, günün başlangıcında enerji almamızı sağlar. Awox Rapid tost makinesi ise bu işlevi en hızlı ve en verimli şekilde yerine getiriyor.

İşte Awox Rapid tost makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Awox Rapid Tasarım

Awox Rapid tost makinesi, şık beyaz rengiyle modern bir tasarıma sahiptir. Yüksek ısı koruması ve 90 derece açılabilen kapak özelliği ile kullanımı son derece güvenli bir noktaya taşır. Ayrıca dik durma özelliği sayesinde mutfak tezgahınızda kolayca saklayabileceğiniz bu tost makinesi, minimal boyutlarıyla her ortama uyum sağlamayı da ihmal etmez.

Awox Rapid

Awox Rapid Kapasite

Dilim Kapasitesi2
Tırtıklı Izgara2 plaka
Pişirme Fonksiyonu2 plaka

Awox Rapid tost makinesi, teflon kaplama ısıtıcı plakalarının da desteğini alarak iki adet tostu aynı anda pişirebilme kapasitesine sahiptir. Bu özellik, sabahları zaman kazandırarak gününüze hızlı bir başlangıç yapmanıza yardımcı olurken tost hazırlama süresini de kısaltır. Böylece size de damak tadınıza uygun tostlar yapma imkanı tanır.

Awox Rapid Sıcaklık Ayarı

Awox Rapid

Awox Rapid tost makinesi, otomatik ısı ayarı özelliği sayesinde tostunuzun tam olarak istediğiniz gibi kızarmasını sağlar. Bu özellik sayesinde tostunuzun yanması gibi bir problemle de karşılaşmazsınız. Ayrıca tostunuz da sizin istediğiniz ölçüde eşit bir şekilde pişer.

Awox Rapid Teknik Özellikleri

  • 750 W ısıtma gücü
  • Otomatik ısı ayarı özelliği
  • 2 yıl garanti desteği
  • 2 dilim tost kapasitesi
  • Yüksek ısı koruma
  • Düşük enerji tüketimi
  • Kompakt ve hafif tasarım
  • 90 derece açılan kapak

Awox Rapid

Awox Rapid Avantajları

Awox Rapid tost makinesi, hızlı ısınma özelliği sayesinde kısa sürede kullanıma hazır hale gelir. Yükseklik, genişlik ve derinlik ölçüleriyle de son derece kullanışlı bir cihazdır. Ayrıca, kolay temizlenen teflon yapışmaz yüzeyler sayesinde temizliği de oldukça kolaydır. Bu özelliklere uygun fiyatlı olması da eklendiğinde birçok kullanıcı için oldukça avantajlı bir seçenek olduğunu kanıtlar. 

Awox Rapid Dezavantajları

Awox Rapid tost makinesinin dezavantajı olarak, sıcaklık ayarı manuel olarak yapılamaz. Bu, bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir. Ayrıca gövdesinin de yalnızca 90 derece açılıyor olması, ızgara gibi farklı yemek çeşitlerinin hazırlanmasının önüne geçer. Uygun fiyatı ile kullanıcılarının dikkatini toplayan ürün, nispeten dayanıksız malzemeleri nedeniyle olumsuz yorumlar da toplamıştır.

Awox Rapid Boyut

Yükseklik10 cm
Genişlik24 cm
Derinlik24 cm
Ağırlık1.135 gr

Awox Rapid tost makinesi, yüksekliği 10 cm, genişliği 24 cm ve derinliği 24 cm olan fonksiyonel bir üründür. Cihazın ağırlığı sadece 1.135 gr'dır. Bu da kolay taşınabilmesini sağlar. Ayrıca kompakt boyutları ile mutfağınızda yerden de tasarruf etmenize olanak tanır.

Amazon
Fiyatını Gör
Avox
Tost Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Awox Rapid Kullanıcı Yorumları

Awox Rapid

İşte Awox Rapid kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Kullanım olarak mükemmel. Fişe takınca 3dk'da kaşarlı tostu eritecek kadar ısınıyor. Ve kaşarın erime süresi ortalama 3dk. Yani 6dkda tostunuz hazır. Kare tost ekmeği yaparsanız 2 tane yan yana tam sığıyor.

*** ***★★★★★

? Küçük olduğu bilerek aldım gelir gelmez denedim bundan öncekiler hep büyüktü alışırım buna da çok güzel ısıtıyor yorumlara bakarak aldım. Çok da beğendim.

*** ***★★★★★

? Ucuz bir üründen beklenti çok fazla olmamalı zaten ama hemen pişiriyor gayet de yeterli bir ürün, bilindik markadan olan muadilini kullananlar hızlı pişirmiyor diyordu ama bu ürün özellikle bekar insanlar için bulunmaz nimet :) rahatlıkla alabilirsiniz bence.

*** ***★★★★★

? Ürün fiyatına göre güzel, sağlam geldi ve hemen denedim ideal. Umarım uzun ömürlü olur. Gayet güzel beğendim iki tost alıyor kullanışlı tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Fiyat performans ürünü gayet kullanışlı ve çok çabuk ısınıyor sağlam geldi çok güzel paketlenmişti. Hiç beklemediğim kadar hızlı ve çok güzel bir ürün. Tavsiye ederim herkese

*** ***★★★★★

? Gayet güzel gelir gelmez denedim hızlı sınıyor fiyat performans ürünü. Küçük ama bayağı kullanışlı tavsiye ederim bu 2. siparişim birini oğluma birini kendime aldım.

*** ***★★★★★

? Fiyatına göre güzel bir ürün açma kapama düğmesi yok, ama hemencecik pişiriyor. 7-8 binlik başka bir tost makinamız olmasına rağmen anneme bunu aldım ve çok sevdi kullanıyor. Evde az yer kaplıyor, hızlı ısınıyor, hafif, küçük ve pratik.

*** ***★★★★☆

? Ürün fiyat performans olarak süper işini hakkıyla yapıyor ve çok hızlı oluyor bazıların makinası erimiş o yüzden biraz dikkatli kullanıyorum çok fazla açık tutmuyorum şimdilik iyi gidiyor çok iyi tavsiye ederim.

*** ***★★★☆☆

? Sadece 9 gün kullanım sonrasında kilitleme mandalının kırıldığını söylemek istiyorum. Çok ama çok kalitesiz bir malzeme. Kesinlikle bir zorlama dahi olmadan kilitleme aşamasında çıt diye kilitleme mandalı kırıldı.

*** ***★★★☆☆

? Bu fiyata çok kaliteli beklemiyordum da açıkçası ama kapağı oynayacak kadar basit birşey de beklemiyordum. Ürünü denedim tos yaptım fena değil ama kapağın oynaması sorun. Ve tost yaptım üstünü sildim üzerinde yazan Awox yazısı silindi o kadar basit ve kalitesiz.

Puan ve Derecelendirme

Awox Rapid tost makinesi, uygun fiyatı ile tek kişilik evlerin en ideal tercihlerinden biridir. Minimal boyutları ile öne çıkan bu makine, hızlı ısıtmasıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Kapak kilidi özelliği ile tam pişmiş çıtır çıtır tostlar hazırlamanızı mümkün kılar. Fiyat performans açısından kullanıcılarının beğenisini toplamış bu makineye bizim puanımız ise 10 üzerinden 6 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Tost Makinesi Tavsiyesi
Delonghi Multigrill YorumlarıBosch TCG4215 İnceleme
Siemens TG23331V KullananlarBeko BKK 2296 TG Özellikleri
Arçelik TM 6046 CK ÖzellikleriFakir Taste N Joy Yorum
Tefal Toast Expert İncelemeArnica Tostit Maxi Özellikleri
Arzum AR2022 Metalium YorumlarıKorkmaz Tostkolik İnceleme
Schafer Start KullananlarKaraca Future Granit Özellikleri
Grundig CG 6860 ÖzellikleriSinbo SSM-2538 Yorum

İçeriğimizin bu kısmında Awox Rapid tost makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Awox Rapid hakkında sıkça sorulan sorular:

Awox Rapid tost makinesinin kapak açısı ne kadar?

Awox Rapid tost makinesinin kapak açısı 90 dereceye kadar açılabilir. Bu sayede size tost yapma konusunda yardım ederken ızgara hazırlamaya katkı sağlamaz.

Awox Rapid tost makinesinin hızlı ısınma özelliği var mı?

Evet, Awox Rapid tost makinesinin hızlı ısınma özelliği bulunmaktadır. Böylece tostlarınız beklediğiniz süreden daha kısa bir zamanda hazır olur.

Awox Rapid tost makinesinin enerji tüketimi düşük mü?

Evet, Awox Rapid tost makinesinin enerji tüketimi düşüktür. Yalnızca 750 watt güç harcaması ile bütçenizi de düşünerek faturalarınızı düşük tutar.

Awox Rapid tost makinesinde kapak kilidi var mı?

Evet, Awox Rapid tost makinesinde kapak kilidi bulunmaktadır. Bu sayede tostlarınızın tamamen pişmesi mümkün olurken güvenliğiniz de ön planda tutulur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.