Delonghi Multigrill CGH1020D Özellikleri ve Yorumları

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi ile ilgili yorumları, özellikleri ve ayarları sizler için detaylı olarak inceledik.
Delonghi Multigrill CGH1020D Özellikleri ve Yorumları

Lezzetli ve keyifli bir kahvaltının ya da gece acıkmasının vazgeçilmezi olan tost makineleri, hayatımızı kolaylaştıran vazgeçilmez eşyalardan biridir. Delonghi Multigrill CGH1020D de bu noktada devreye girer. Mutfakta lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlayacak fonksiyonel bir tost makinesidir. Bu mutfak aleti, sadece tost yapmak değil ızgara, waffle yapabilmenize de olanak tanır. Tüm bunları yaparken değiştirilebilir plakaları sayesinde farklı lezzetler hazırlamanız da mümkün olur.

Her bir plakanın yapışmaz formu da yiyecekleriniz mükemmel şekilde pişmesi noktasında sizi memnun eder. Yapışmaz plaka, aynı zamanda kolay temizliği ile öne çıkar.

Delonghi Multigrill CGH1020D Özellikleri

Güç2000 Watt
Plaka TipiDöküm
Dilim Kapasitesi4
Pişirme Fonksiyonu3
Yükseklik AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi
Tost Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi Multigrill CGH1020D Tost Makinesi

Delonghi Multigrill CGH1020D, modern tasarımı ile mutfağınıza şık bir görünüm katarken kompakt boyutlarıyla da fazla yer kaplamaz. Böylece mutfağınızda ihtiyaç duyduğunuz her şeyi kolayca yapmanızı sağlar.

İşte Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Delonghi Multigrill CGH1020D Tasarım

Delonghi Multigrill CGH1020D, tost makinesi deneyimine farklı bir boyut katar. Inox malzemesiyle ince bir çizgi yakalayan bu şık ve modern makine, mutfağınıza ferah bir dokunuş katar.

Kilit sistemi özelliği ile desteklenen bu makine, tostlarınızın kusursuz şekilde pişmesini sağlar. Led ekranı da sıcaklık ve zaman ayarı düğmeleriyle birleşerek size en uygun tost ayarını sunar. Böylece kahvaltınızın tadını dilediğiniz gibi çıkarmanız mümkün olur.

Ayrıca Delonghi Multigrill CGH1020D, çok yönlü bir kullanım özelliği sayesinde ızgara, waffle gibi yiyecekleri yapmak için de kullanılabilir. Tüm bu özellikleriyle size hem zaman hem de mekandan tasarruf sağlar.

Sonuç olarak Delonghi Multigrill, özgün tasarımıyla öne çıkar. Kilit sistemi, led ekranı, sıcaklık ve zaman ayarı düğmeleri ile çok yönlü kullanım sunmayı başaran bu tost makinesi, kahvaltı keyfinize yepyeni bir boyut kazandırır.

Delonghi Multigrill CGH1020D

Delonghi Multigrill CGH1020D Kapasite

Dilim Kapasitesi3
Düz Izgara2 plaka
Tırtıklı Izgara2 plaka

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, mükemmel tostlar yapmanın yanı sıra lezzetli yemekler yapmak için de ideal bir seçenektir. 3 farklı pişirme konumu da size seçim yapma özgürlüğü sunar. Dilediğiniz şekilde pişirmek için özel olarak tasarlanmış bu tost makinesi, evinizde kurtarıcı rol oynar.

Çıkarılabilir plakaları sayesinde temizliği kolay ve pratik hale getirir. Plaka setleri arasında düz ızgara ve tırtıklı ızgara setleri bulunur. Böylece her türlü pişirme ihtiyacınızı karşılamanız mümkündür. Ayrıca yapışmaz plakaları da pişirme işlemini kolaylaştırırken temizliği de daha pratik hale getirir.

Delonghi Multigrill CGH1020D Sıcaklık Ayarı

Delonghi Multigrill CGH1020D

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, bağımsız 2 düğme ile 2 plakasının sıcaklık kontrolünü ayarlamanıza yardımcı olur. Böylece size en uygun pişirme ayarını seçme özgürlüğü tanırken yiyeceklerinizi ideal bir şekilde pişirmenize yardımcı olur. Ayrıca, 3 farklı pişirme fonksiyonu da yiyeceklerinizi dilediğiniz şekilde pişirmenizi sağlar.

Delonghi Multigrill CGH1020D Teknik Özellikleri

  • 2000 Watt güç 
  • 3 pişirme ayarı
  • Zaman ve sıcaklık ayarlama
  • Döküm plaka özelliği
  • Yapışmaz yüzey
  • 9.2 kilogram ağırlık
  • Fonksiyonel kullanım 
  • Modern ve şık tasarım

Delonghi Multigrill CGH1020D

Delonghi Multigrill CGH1020D Avantajları

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, tost, ızgara gibi üç ayrı pişirme fonksiyonu ile desteklenir. Böylece farklı yiyecekleri aynı cihazda kolayca pişirmeyi mümkün hale getirir.

Cihazda bulunan iki plaka, bağımsız olarak sıcaklık ayarlanabilen düğmeleri ile farklı yiyecekleri aynı anda pişirirken her birinin ideal sıcaklıkta kalmasını sağlar.

Çıkarılabilir ve yapışmaz plakaları da temizliği çok daha kolay hale getirerek uzun ömürlü olmasını sağlar.

Izgaraların geniş yüzey alanıyla daha fazla yiyeceği aynı anda pişirmenize olanak tanır.

Yağı tahliye etme özelliği de yağlı yiyeceklerin pişirilmesi sırasında aşırı yağın birikmesini engellemenize olanak tanır.

Delonghi Multigrill CGH1020D Dezavantajları

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, diğer tost makinelerine göre daha yüksek bir fiyata sahip olmasıyla bütçesi kısıtlı olan kullanıcılar için bir dezavantaj oluşturur.

Buna ek olarak cihazın boyutları, diğer tost makinelerine göre daha büyük olduğundan mutfakta daha fazla yer kaplar. Küçük mutfakları olan kullanıcılar için ideal olmayabilir.

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesinin plakaları çıkarılabilir olmasına rağmen plaka değiştirme işlemi biraz zaman alıcı olabilir. Bu nedenle hızlı bir şekilde yiyecek hazırlamak isteyen kullanıcılar için yeterli olmayabilir.

Delonghi Multigrill CGH1020D

Delonghi Multigrill CGH1020D Boyut

Yükseklik185 mm
Genişlik458 mm
Derinlik343 mm
Ağırlık9.2 kg

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, yüksekliği 185 mm, genişliği 458 mm ve derinliği 343 mm olmasıyla öne çıkar. Ayrıca 9.2 kg ağırlığıyla da oldukça sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Amazon
Fiyatını Gör
Multigrill
Tost Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi Multigrill CGH1020D Kullanıcı Yorumları

Delonghi Multigrill CGH1020D

İşte Delonghi Multigrill CGH1020D kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Üründen çok memnunuz gerçekten parasını sonuna kadar hak ediyor, annem ile bu tost makinesiyle biftek bile yaptık. Çok memnun kaldık.

*** ***★★★★★

💬 Çok çok iyi, herhalde klasmanındaki en başarılı tost makinesi ve ızgara.

*** ***★★★★★

💬 Çok başarılı ve kaliteli, biraz pahalı ama fiyatını hakkediyor. Yanına yaklaşan bir tost makinesi yok.

*** ***★★★★★

💬Çok memnun kaldık kesinlikle bir şey yapışmıyor, çok hızlı ısıtıyor, mühürleme özelliği mevcut, atık yap haznesi mevcut.

*** ***★★★★★

💬 Ürünü almamızla birlikte fiyatlara tekrar zam geldi çok güzel bi karar verdiğimizi düşünüyorum ürün harika tavsiye edilir. Paranıza kıyın alın, yarı yolda bırakacak bir ürün değil.

*** ***★★★★★

💬 Hem ızgara hem de tost amaçlı denedik, her ikisini de çok güzel yaptı. Fiyatından dolayı alırken düşünmüştüm ama bütçe elveriyorsa güzel ürün.

*** ***★★★★★

💬 Delonghi farkını göstermiş ürün çok kaliteli, ayrıca güzel pişiriyor.

*** ***★★★★☆

💬 Çok memnunuz, ızgara tost gerçekten çok başarılı tavsiye ediyorum. Mükemmel ürün.

*** ***★★★☆☆

💬 Ürün çok iyi ancak bu kadar pahalı bir ürünün kitapçığında, Kazakça dan tutunda Fince ye kadar bir sürü dil olmasına rağmen Türkçe yer almaması rezillik. Satıcıya teşekkürler bu arada.

*** ***★★★☆☆

💬 Ürün aşırı güzel fakat kullanma kılavuzu Türkçe değil, aplikasyona bağlanmıyor, kafama göre takılıyorum, altında yağ haznesi var fazla yağ orada toplanıyor.

Puan ve Derecelendirme

Delonghi Multigrill CGH1020D, zamanı ve sıcaklığı ayarlamanıza olanak tanırken 2000 watt gücüyle hızlı bir şekilde ısınır. Aynı zamanda yapışmaz döküm plakası da temizliği sizler için kolaylaştırır. İster kahvaltıda, ister öğle arasında, isterseniz gece kullanabileceğiniz bu tost makinesine bizim puanımız 10 üzerinden 9 olacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Tost Makinesi Tavsiyesi
Bosch TCG4215 YorumlarıSiemens TG23331V İnceleme
Beko BKK 2296 TG KullananlarArçelik TM 6046 CK Özellikleri
Fakir Taste N Joy ÖzellikleriTefal Toast Expert Yorum
Arnica Tostit Maxi İncelemeArzum AR2022 Metalium Özellikleri
Korkmaz Tostkolik YorumlarıSchafer Start İnceleme
Karaca Future Granit KullananlarGrundig CG 6860 Özellikleri
Sinbo SSM-2538 ÖzellikleriAwox Rapid Yorum

İçeriğimizin bu kısmında Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Delonghi Multigrill CGH1020D hakkında sıkça sorulan sorular:

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi kaç plakalıdır?

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, iki çıkarılabilir plakaya sahiptir. Buna ek olarak tost makinesinin plakaları yapışmazdır.

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi kaç pişirme fonksiyonuna sahiptir?

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, üç pişirme fonksiyonuna sahiptir: tost & panini, 180° tamamen açık ve "fırın ızgara".

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi ile hangi yiyecekler hazırlanabilir?

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, burger, panini, et, balık ve sebze gibi birçok yiyeceği pişirmek için kullanılabilir.

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesinin sıcaklık ayarı nasıl yapılır?

Delonghi Multigrill CGH1020D tost makinesi, iki bağımsız sıcaklık kontrol düğmesine sahiptir ve sıcaklık ayarı bu düğmeler aracılığıyla yapılabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.