Gourmet Perle Kedi Maması Çeşitleri, Yorumları & İncelemesi

Kedinizin afiyetle tüketeceği balıklı, tavuklu ve sığır etli Gourmet Perle premium yaş kedi maması çeşitleri, yorumları, detaylı inceleme
Gourmet Perle Kedi Maması Çeşitleri, Yorumları & İncelemesi

Gourmet Perle, dünyaca ünlü kedi ve köpek maması üreticisi Purina bünyesinde hizmet vermekte olan ve evcil hayvan sağlığını en üst düzeyde tutarak en kaliteli premium yaş kedi mamalarını piyasaya süren premium konserve kedi mamasıdır.

Hassas ve seçici damak lezzetine sahip kedilerin dahi afiyetle tüketeceği Gourmet Perle yaş kedi maması çeşitleri, içeriğindeki gerçek kırmızı et, balık ve tavuk parçacıkları ile beraberinde özel sos eşliğinde uzmanlar tarafından özel olarak formüle edilmiş lezzetli mi lezzetli. 

Izgarada pişirilen gerçek et ve balıklar, daha sonra özel sos ile harmanlanarak Gourmet Perle'yi ortaya çıkarttı. Bu eşsiz lezzete sahip kaliteli konserve kedi maması, patili dostunuzun afiyetle tüketeceği 4 farklı enfes tat seçeneğiyle geliyor. 

En İyi Gourmet Perle Kedi Maması Listesi

SıraÇeşit/ÜrünYaş Grubuneoldu Puanı
1Izgara Ton BalıklıYetişkin10/9.8
2Izgara TavukluYetişkin10/9.6
3 Izgara Sığır EtliYetişkin10/9.7
4Izgara Tavuk SosluYetişkin10/9.5
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

En İyi 4 Gourmet Perle Kedi Maması Tavsiyesi

İşte Gourmet Perle yaş kedi maması çeşitleri:

1. Gourmet Perle Izgara Ton Balıklı Yaş Kedi Maması

1-397.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Gourmet Perle Izgara Ton Balıklı Yaş Kedi Maması; patili dostunuzun afiyetle tüketeceği minik filetolarla harmanlanmış özel sosu ile enfes bir lezzete sahip. 1 ile 7 yaş arası kedilerin tüketimine uygun olarak üretilen konserve maması, ton balığı ve karides parçaların eşsiz uyumuyla üretilen premium ıslak mama çeşitleri arasında yer alıyor. İçerisinde herhangi bir renklendirici veya koruyucu madde içermeyen Gourmet Perle Izgara Ton Balıklı Yaş Kedi Maması, kedinizin sağlıklı kalması için gerekli vitamin ve mineraller açısında zenginleştirilmiş kaliteli besin değerlerine sahip. 

Özellikleri
Yaş GrubuYetişkin (1-7 yaş arası)
İçerikTon Balıklı
KıvamFileto
Mama SegmentiSüper Premium
IrkTüm Irklar
Ağırlık85 gr

Yorum:

💬 Kedimiz çok sevdi. Gerçek et parçaları mevcut. Ürün kalitesi bence harika. Z***

💬 Yaş kedi maması diyorsanız bu ürünü alın ve deneyin. Gerçekten kedim afiyetle yiyor ve besin değerleri çok güzel. P****

2. Gourmet Perle Izgara Tavuklu Yaş Kedi Maması

2-401.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Gourmet Perle Izgara Tavuklu Yaş Kedi Maması; 1-7 yaş arası kedilerin tüketimine uygun olarak hazırlanmış eşsiz tavuk parçalarına sahip özel sosuyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Hemen her kedinin soluksuz tüketeceği bu gurme konservesi, patili dostunuzun tüm besin ihtiyaçlarını karşılayacak zengin besin değerine sahip. Kaliteli ıslak kedi maması deneyimi için Gourmet Perle'nin ızgara tavuklu mamasını muhakkak denemeyi unutmayın.

Özellikleri
Yaş GrubuYetişkin (1-7 yaş arası)
İçerikTavuklu
KıvamFileto
Mama SegmentiSüper Premium
IrkTüm Irklar
Ağırlık85 gr

Yorum:

💬 Çok kaliteli bir ürün. Açıldıktan sonra ağzı kapalı olarak buzdolabında muhafaza edilmeli, maksimum 3 gün içerisinde tüketilmelidir. A****

💬 Gourmet Perle Izgara Tavuklu, ızgarada özenle pişirilen özel sos içeriğinde fileto edilmiş gerçek tavuk etiyle kendiniz için dayanılmaz bir besleyici öğünler hazırlamanızda size eşsiz bir çözüm olanağı sunuyor.  E****

3. Gourmet Perle Izgara Sığır Etli Yaş Kedi Maması

3-373.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Gourmet Perle Izgara Sığır Etli Yaş Kedi Maması; patili dostunuzun karşı koyamayacağı lezzetlere sahip eşsiz sığır eti parçaları ve özel sosuyla hafızalara kazılacak premium konserveler arasında yer alıyor. Kedi ödül maması olarak da satın alabileceğiniz bu ürün %14 protein, %2,5 yağ, %0,5 selüloz, %79 nem ve beraberinde yetişkin kediler için 2 ayrı öğün olarak verebilirsiniz. 

Özellikleri
Yaş GrubuYetişkin (1-7 yaş arası)
İçerikSığır Eti
KıvamFileto
Mama SegmentiSüper Premium
IrkTüm Irklar
Ağırlık85 gr

Yorum:

💬 Gourmet Perle'nin çok sevdik biz bu ürünü süper. Akışkan gravy sosuyla kedim afiyetle yiyor :) M****

💬 Bu markayı çok seviyor kedim. Kesinlikle harika bir mama şiddetle tavsiye ediyorum. D****

4. Gourmet Perle Izgara Tavuk ve Soslu Yaş Kedi Maması

4-332.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Gourmet Perle Izgara ve Soslu Yaş Kedi Maması; seçici kediler için özel olarak üretilmiş içeriği, lezzetli ürün seçimi ve zengin besin değeriyle adeta bir ödül maması niteliğine sahip. Su, et ve et türevleri, bitkisel protein, vitamin ve mineral içeren konserve maması, 0,85 gram ağırlığa sahip 2 öğünlük porsiyonlar halinde tüketiliyor. 

Özellikleri
Yaş GrubuYetişkin (1-7 yaş arası)
İçerikTavuk-Sos
KıvamFileto
Mama SegmentiSüper Premium
IrkTüm Irklar
Ağırlık85 gr

Yorum:

💬 Kediler gerçekten de yemek seçimlerinde birer uzmandır ve bazen ona lezzetli o günler sunmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Gourmet Perle Izgara Tavuklu, ızgarada özenle pişirilen özel sos içeriğinde fileto edilmiş gerçek tavuk etiyle kendiniz için dayanılmaz bir besleyici öğünler hazırlamanızda size eşsiz bir çözüm olanağı sunar. P*****

💬 Gourmet Perle ile kedinize lezzetli bir öğün deneyimi yaşatarak onu memnun edebilirsiniz. Harika gerçekten. A****


Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Kedi Maması MarkalarıEn İyi Kedi Kumu Markaları

En iyi yaş kedi maması hangisi?

Kediler zorunlu etoburlardır. Beraberinde et veya balıktan elde edilen proteinlere, taurin ve arginin gibi aminoasitlere (et veya balıktan), yağ asitlerine, vitaminlere ve minerallere ihtiyaç duyarlar. Gourmet Pere, veterinerler ve uzman aşçılar tarafından özenle üretilen en iyi yaş kedi maması markaları arasında yer alıyor. 

Kedi yaş mama kaç günde tüketilmeli?

Açılmış kutular buzdolabında, 40-45°F arasındaki sıcaklıklarda en fazla 5-7 gün saklanmalıdır. Bu süreden sonra kalan kedi veya köpek maması tüketilmemelidir. Ayrıca ortam sıcaklığı 50°F'nin üzerindeyse, evcil hayvanınızın mama kabında yer alan yaş kedi mamasını değiştirmeniz gerektiğini unutmayın.

Kedi yaş mamasında ne var?

Protein, bir evcil hayvanın kaslarını, kemiklerini, kanını, organlarını, bağışıklık sistemini, saç ve tırnaklarını oluşturmasına ve korumasına yardımcı olan amino asitler sağlar. Dengeli bir amino asit profili sağlayan birçok protein kaynağı kombinasyonu vardır.  Bunlar tavuk, sığır eti, balık, yumurta ürünleri olarak tanımlanmaktadır. 

Kediler için yaş mama mı kuru mama mı?

Islak mamalar düzenli olarak tüketilmesi durumunda daha pahalıdır ve belirli aralıklarla verilmesi önerilmektedir. Ayrıca yaş kedi maması alt idrar yolu hastalığına, kabızlığa yatkın ve aşırı kilolu kedilerde faydalı olabilir. Kuru mama, mama hacmi sınırlamaları olan zayıf kedilerde kalori sağlamanın çok etkili bir yolu olabilir ve daha hesaplıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.