Gebze Belediyesi Öğrencileri Sevindirdi

Gebze Belediyesi tarafından ilçe genelinde okuyan 5’inci sınıf öğrencilerine 8 bin 500 adet bisiklet dağıtıldı.
Gebze Belediyesi Öğrencileri Sevindirdi

Gebze Belediyesi, öğrencileri mutlu edecek bir adım attı ve ilçe genelinde okuyan 5. Sınıf öğrencilerine 8 bin 500 adet bisiklet dağıttı. Gebze Kent Meydanından düzenlenen Törene, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

BAŞKANDAN GENÇLERE BİSİKLET HEDİYESİ

Törende bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün beşinci sınıflara bisiklet dağıtımını gerçekleştiriyoruz. 8 bin 500 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bugün burada meydan da sadece 8 okulumuza 2 bin 500 bisiklet dağıtıyoruz. Onun haricinde ki bisiklet dağıtımlarını da okullarda yapıyoruz. Uzak mahallelerde getirip götürmesi zor olan yerlerde oturan gençlerimize kolaylık olsun diye böyle yapıyoruz. Sadece beşinci sınıflara değil aynı zamanda sportif yarışmalarda derece almış, birinci olmuş öğrencilerimize de bisiklet vermeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLER ÇOK MUTLU

Gebze Belediyesi’nin bisiklet dağıtıma oldukça sevinen öğrenciler, “Bisiklet aldıkları için çok mutlu olduk. Bize bu imkanı sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ediyoruz” açıklamalarını yaptı.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.