Tarihi ve Eşsiz Lezzetleriyle 14 En İyi Gaziantep Oteli

Tarihi yerleri ve zengin mutfağıyla ön plana çıkan Gaziantep'te kalacağınız en iyi otelleri sizin için liste haline getirdik.
Tarihi ve Eşsiz Lezzetleriyle 14 En İyi Gaziantep Oteli

Kültürü, tarihi mekanları ve zengin mutfağıyla Dünya'nın dört bir yanından turist çeken Gaziantep, konaklama konusunda birçok seçenek sunuyor. Her bütçeye uygun otele sahip olan Gaziantep'e geldiğinizde nerede kalacağınızı düşünüyorsanız içeriğimiz tam size göre! Gaziantep'in en iyi otellerini içeren bu yazımız; hizmet kalitesi, konfor ve konumuyla ön plana çıkan mekanlardan oluşuyor.

En İyi Gaziantep Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1DoubleTree by HiltonŞehitkamil10/10
2DivanŞehitkamil10/9.9
3Anadolu EvleriŞahinbey10/9.8
4Grand HotelŞehitkamil10/9.7
5Şirehan HotelŞahinbey10/9.7
6Shimall Deluxe HotelŞehitkamil10/9.7
7Hampton by HiltonŞehitkamil10/9.7
8HışvahanŞahinbey10/9.6
9NovotelŞehitkamil10/9.6
10DedemanŞehitkamil10/9.6
11Holiday InnŞehitkamil10/9.6
12Doğanbey Konağı Butik OtelŞahinbey10/9.6
13Tuğcan OtelŞahinbey10/9.5
14İbisŞehitkamil10/9.5

Gaziantep Otelleri Tavsiyesi

İşte Gaziantep'te konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. DoubleTree by Hilton Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hijyen

Gaziantep'in en iyi ve en lüks otelleri arasında yer alan DoubleTree by Hilton Gaziantep, Zeugma Mozaik Müzesine 5 dakikalık mesafede olduğundan dolayı turistler tarafından çok fazla tercih ediliyor. Konforlu odaları ve lezzetli restoranıyla da beğeni toplayan bu otel, bünyesinde barındırdığı spor merkeziyle tatilde bile formda kalmanızı sağlıyor.

Telefon(0342) 999 41 11
AdresMücahitler, Sani Konukoğlu Blv. No:90, 27090 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 İki gece kaldığımız otelden memnun ayrılıyoruz. Temiz ve rahat bir otel. Personel güler yüzlü. Kahvaltıda Elif hanıma ve özellikle bize çok yardımcı olan Naciye Hanıma çok teşekkür ederiz.

👤 Çok temiz ve konforlu odaları var. Hele bir de kahvaltısı var ki dışarda para verip yiyemezsiniz o kadar güzel ve lezzetli.

2. Divan Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konum
Konfor
Çalışan İlgisi

Gaziantep'e gittiğinizde kalabileceğiniz en iyi otellerden biri olan Divan, hem iş hem de tatil amaçlı giden birçok kişinin tercihi oluyor. Kapalı yüzme havuzu, SPA ve spor salonu imkanına sahip olan bu otel, Pilates stüdyosuyla da beğeni topluyor. Standart odalardan apart daireye kadar 185 odaya sahip olan bu otel, şehrin merkezinde yer almasından dolayı da misafirlerinden tam not alıyor.

Telefon(0342) 999 13 33
AdresMücahitler, Sani Konukoğlu Blv. No:92/A, 27090 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Karşılama, odalar, temizlik, kahvaltı, sunum, nezaket hepsi harika...

👤 Otelin sundukları, personelin sıcakkanlılığı ve hizmet kalitesi bizi çok memnun etti.

3. Anadolu Evleri

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Tarihi Mekan
Çalışan İlgisi
Ferah Odalar

Gaziantep'te kalınacak en iyi otellerden biri olan Anadolu Evleri, oldukça eski olan Antep konaklarından biri. Şehrin ruhunu hissedebileceğiniz ve sizi geçmişe götürecek olan bu otel, otantik havasının yanı sıra sunduğu konforla da beğeni topluyor. Oldukça ferah odalara sahip olan bu otel, giden her misafirinin kendi evindeymiş gibi hissetmesini sağlıyor.

Telefon(0342) 220 95 25
AdresŞekeroğlu, Köroğlu Sk. NO:6, 27400 Şahinbey/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelin gerek konumu, gerekse temizliği, odaların otantikliği, tarihi dokusunun korunmuş olmasına bayıldık! Seçtiğiniz her odanın konsepti ve tasarımı birbirinden farklı

👤 Oteli seçmemin sebebi çok sevdiğim dizi ‘Yabancı Damat’ın' çekildiği ev olmasıydı. Sanki o eve misafir olmuşuz gibi ağırlandık. Korunmuş mimarisi ile otantik ve temiz odalarında çok rahat ettik.

4. Grand Hotel Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konum
Hijyen
Havuz ve SPA

Gaziantep'te 5 yıldızlı oteller arasında yer alan Grand Hotel, havuz, SPA, fitness, güzellik salonu ve daha birçok ayrıcalıklı hizmetleriyle gelen misafirlerinin kendilerini özel hissetmesi için elinden geleni yapıyor. Havaalanı transfer imkanı da sunan bu otel, Türk ve Dünya mutfağına sahip restoranıyla da beğeni topluyor. Konforlu ve hijyenik odalarıyla dikkat çeken bu otel, konumuyla da her yere kolayca ulaşabilme imkanı sunuyor.

Telefon(0342) 325 65 65
AdresMücahitler, Ali Fuat Cebesoy Blv. No:32, 27090 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel konum olarak iyi, yemek mekanlarına, kaleye veya müzeye yürüyerek 15-20 dk da gidebilirsiniz. Odalar güzel, kahvaltı başarılı.

👤 Gerek lokasyon, gerek temizliği, gerekse de fiyatı olarak gayet makul bir otel, beş yıldız olması tesadüf değil, Gaziantep için Grand Otel ve diğerleri vardır 👍

5. Gaziantep Şirehan Hotel

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Tarihi Mekan
Çalışan İlgisi
Konfor

İpek Yolu'nun en büyük kervansarayı olan ve 1885 yılında inşa edilen bu bina şimdi Şirehan Hotel tarafından işletiliyor. 5 yıldızlı konfor sunan bu otel, standart, suit ve delux olmak üzere üç farklı seçenekte oda sunuyor. Taş duvarlar arasında otantik bir ortam sunan bu otel, turistik yerlere olan yakınlığından dolayı da Gaziantep'te çok fazla tercih ediliyor.

Telefon(0342) 221 00 11
Adresİsmetpaşa, 1, Belediye Cd. No:1, 27010 Şahinbey/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Arkadaşımın tavsiyesiyle ilk kez kaldığım bir otel. İyi ki gelmişiz dedirtti ve bende herkese tavsiye edeceğim. Personellerin samimiyeti , odaların temizliği , kahvaltının çeşitliliği her şeyiyle çok güzeldi.

👤 Daha önce 5 defa konakladım bu otelde tarihi bir mekan huzur verici bir ortam.

6. Shimall Deluxe Hotel & Kongre Merkezi

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konfor
Ferah Ortam

Gaziantep'in en iyi otelleri arasında yer alan Shimall Deluxe Hotel, 2500 kişilik kapasitesiyle şehrin en büyük kongre merkezine sahip. Gaziantep'in en lüks otellerinden biri olan Shimall Deluxe Hotel, modern ve şık tasarımıyla misafirlerinden tam not alıyor. Toplamda 131 odaya sahip olan bu otel, güler yüzlü çalışanlarıyla da çözüm odaklı bir yaklaşım sergiliyor.

Telefon(0342) 336 44 44
AdresMücahitler, Mahmut Ersoy Cd. No:9, 27090 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Kaç tane yıldız varsa hepsini fazlasıyla hakediyor. Gaziantep’e gelmişseniz ve konaklayacaksanız mutlaka ama mutlaka yer aramayın ve Shimall'i tercih edin.

👤 Geçen hafta konakladık kalabalık gittik ve her birimiz ayrı ayrı çok memnun kaldık. Otelin konumu çok güzel bir yerde .Odaları tertemiz, kahvaltısı gayet iyi ,çalışanların ilgi ve alakaları mükemmel olan bir otel.

7. Hampton by Hilton Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Evcil Hayvan Dostu
Hizmet Kalitesi

''Gaziantep'te nerede kalınır?'' diye düşünenler için önerebileceğimiz Hampton by Hilton, 24 saat oda servisiyle konfor sunuyor. Ücretsiz kahvaltı, bedava internet, ücretsiz otopark ve daha birçok hizmet sunan bu otel, spor salonuyla da beğeni topluyor. Ayrıca Gaziantep'e evcil hayvanlarıyla gelmek isteyenlerin de tercih ettiği bu otel, sevimli dostlarınızı kabul ederek onların da konforunu düşünüyor.

Telefon(0342) 211 90 00
Adresİncili Pınar, Prof. Muammer Aksoy Blv. No:41, 27090 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Kesinlikle tek kelime ile mükemmel bir deneyimdi. Gaziantep’e yolum düşerse hiç düşünmeden tekrar burada kalırım.

👤 Antep'e uğrayan tüm kişilerin görmesi gereken bir otel. Hem hizmet kalitesi hem de Güler yüzlü çalışan kadrosuyla muazzam bir konaklama deneyimi sunuyor.

8. Hışvahan

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Tarihi Mekan
Çalışan İlgisi
Konumu

500 yıllık geçmişe sahip olan bir handa konaklamak isterseniz eğer tercih etmeniz gereken kesinlikle Hışvahan. Mistik havası sayesinde tarihte yolculuk yaptıran bu otel, 10 odasıyla butik hizmet veriyor. Bu sayede bütün misafirleriyle tek tek özel olarak ilgilenen otel, lüks hizmet sunuyor. Gaziantep Kalesi'nin tam karşısında konumlanan bu butik otel, restoran bölümüyle de damakları şenlendiriyor.

Telefon0533 154 90 75
AdresKaragöz, Handan Bey Sk No:23/1, 27400 Şahinbey/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Gaziantep'e ilk ziyaretimizde tercih ettiğimiz HŞVHN otelin her çalışanı tarafından güler yüz ve sıcakkanlılık ile karşılandık. Otelde herkes son derece ilgiliydi. Restaurantın tüm masalarının dolu olmasına karşın, ne kahvaltıda ne akşam yemeğinde serviste en ufak bir gecikme, aksama yaşanmadı.

👤 Çok güzel bir konaklama deneyimi yaşadık. Antep'e geldiğimde tekrar burayı tercih edeceğim.

9. Novotel Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konfor
Havuz

Zeugma Müzesine 2 dakikalık mesafede yer alan Novotel, konforlu odalarıyla Gaziantep'te kalınacak oteller arasında bulunuyor. Sade ve modern dekorasyona sahip odaları, Türk ve Dünya mutfağından lezzet sunan restoranıyla beğeni toplayan bu otel, açık havuzuyla da misafirlerinin eğlenmesini sağlıyor.

Telefon(0342) 211 00 00
AdresYaprak, İstasyon Cd. No:80, 27400 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok temiz ve merkezi bir otel. Yatakları çok rahat. Modern dekoru ve şık mobilyaları ile gayet ferah. Her Antep gezimde tercih ettiğim otel.

👤 Otel personeli inanılmaz kibar ve güler yüzlü. Odaların izolasyonu çok iyi. Yatakları aşırı rahattı. Kahvaltısı da geniş. Oteli genel olarak değerlendirdiğimde bazı 5 yıldızlı otellerden daha iyi buldum.

10. Dedeman Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışma Alanları
SPA Bölümü
Konfor

Şehrin merkezinde yer alan Park Dedeman Otel, son derece konforlu odalar sunuyor. Gaziantep'e iş için gelenlerin rahatça çalışabilecekleri çalışma ortamları sunan bu otel, bu sayede gelen her misafirinin ihtiyacına yönelik hizmet sağlıyor. Ayrıca SPA, spor salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu ve masaj salonlarına sahip olan Dedeman Otel, 4 restoran, 3 bar, 7 toplantı salonu, balo salonu ve gece kulübü gibi hizmet sunuyor.

Telefon(0342) 211 84 44
AdresMücahitler, 52009. Cd. No:30, 27050 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok güzel bir otel. İş seyahatlerimde tercih ediyorum. Konforlu alanları sayesinde evimde gibi rahatça çalışabiliyorum.

👤 Antep gezimizde 3 gün konakladığımız bu otelde ailecek beğenerek kaldık.

11. Holiday Inn Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Konum
Hayvan Dostu

İsteğe göre havaalanından ücretsiz olarak servis yapan Holiday İnn, özellikle Gaziantep'e iş seyahati için gelen kişilerin ilk tercihi oluyor. Spor salonuna sahip olan bu otel, Türk ve Dünya lezzetlerini sunduğu restoranıyla gelen misafirlerini memnun ediyor. Ayrıca evcil hayvan kabul ettiğinden dolayı beğenilen otel, 93 oda ve 6 toplantı ve etkinlik salonuyla Gaziantep'te tercih edilen oteller arasında yer alıyor.

Telefon(0342) 324 27 27
AdresMücahitler, 52062 Numarali Sokak No.8, 27090 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Fiyat performans oteli denilebilir. Kahvaltı ve ikramlar başarılı oda ve yastık seçenekleriyle gayet başarılı.

👤 Çok temiz, merkezi, odaları ferah, personel güler yüzlü.

12. Doğanbey Konağı Butik Otel

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konum

Gaziantep'in tarihi konakları arasında yer alan Doğanbey Konağı, otantik mekan sevenlerin konaklayabileceği en iyi oteller arasında yer alıyor. Her odanın kedine özel konsepti ve ismi olan bu otel, gelen herkesin kendi evindeymiş gibi hissetmesi için elinden geleni yapıyor.

Telefon0530 281 35 55
AdresEyüpoğlu, 6003 Nolu Sk. No:34, 27010 Şahinbey/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelden ayrılalı iki gün oldu anca fırsat bulabildim. Doğan bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Gaziantep’te kalacaksanız mutlaka bu oteli değerlendirin derim , karşınıza çıkarsa başka otel aramanıza gerek yok.

👤 2 günlük Gaziantep gezimizde 2 çocuk 2 yetişkin ailecek konakladık. Tüm yorumlarda olduğu gibi Doğan bey gerçekten çok ilgili birisi, kendisine ve diğer çalışanlara teşekkür ederim. Otel gayet temiz küçük otantik bir konak.

13. Tuğcan Otel

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Konfor
SPA

Gaziantep'in 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Tuğcan Otel, turistik yerlere oldukça yakın olmasından dolayı dikkat çekiyor. Konforu ve lüks bir arada sunan bu otel, standart odalardan delux suit odalara kadar farklı seçeneklerde konaklama imkanı sunuyor. Bünyesinde barındırdığı SPA bölümü sayesinde havuz, hamam, sauna, buhar odası ve daha birçok hizmetle misafirlerinin rahatlamasını sağlıyor.

Telefon(0342) 220 43 23
AdresAkyol, Atatürk Blv. No:34, 27010 Şahinbey/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Şehrin içinde merkezdeki birçok noktaya yürüme mesafesinde, temiz, sakin, güzel bir otel. Ailecek kaldık ve memnun ayrıldık. Tekrar yolum düşerse konaklama için yer aramam kalacağım yer burası olur.

👤 Gayet temiz ve nezih bir otel. Odalar ferah, personel güler yüzlü ve yardımsever.

14. İbis Gaziantep

Gaziantep'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Çalışan İlgisi
Engelli Dostu

Gaziantep'te hem uygun hem de konforlu bir şekilde konaklayabileceğiniz İbis Otel, bütün odalarının engelli misafirlerine uyumlu olmasından dolayı takdir topluyor. Şehrin merkezinde yer aldığından dolayı birçok turistik mekana yakın olan bu otel, Gaziantep'te kaliteli fakat uygun fiyatlı otel arayanların tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0342) 211 00 30
AdresYaprak, İstasyon Cd. No:78, 27400 Şehitkamil/Gaziantep

Google Müşteri Yorumları

👤 Odalar çok büyük değil fakat kullanışlı biz çocuğumuz ile birlikte konakladık , sorun olmadı. Konumu iyi. Havaş’lar tam otel önüne bırakıp , otel önünden alıyor , büyük avantaj.

👤 Resepsiyondaki beyefendiler oldukça nazik, iş bilen ve cana yakınlardı. Oda temizliği gayet iyiydi. Girişten, odaya çıkana dek herşey (oda parfümü bile) mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gaziantep'in Meşhur LezzetleriGaziantep'te Gezilecek Yerler

Gaziantep'te nerede kalınır tavsiye?

Gaziantep'te kalacağınız oteller arasında; DoubleTree by Hilton Gaziantep, Divan Gaziantep, Anadolu Evleri | Gaziantep, Grand Hotel Gaziantep, Gaziantep Şirehan Hotel, Shimall Deluxe Hotel & Kongre Merkezi, Hampton by Hilton Gaziantep, Hışvahan, Novotel Gaziantep, Park Dedeman Otel, Holiday Inn Gaziantep, Doğanbey Konağı Butik Otel, Tuğcan Otel ve İbis Otel Gaziantep'in en iyi otelleridir.

Gaziantep'in en güzel yeri neresi?

Gaziantep'in en güzel yerleri arasında; Zeugma Mozaik Müzesi, Bakırcılar Çarşısı, Zincirli Bedesten, Şahinbey Savaş Müzesi, Gaziantep Kalesi, Zeugma Antik Kenti, Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi ve Rumkale yer alıyor.

Gaziantep'te nesi meşhur?

Gaziantep'te meşhur ürünleri arasında; yemeni, sedef işleri, baklava, zahter, Antep sabunu, bakır işleri, menengiç kahvesi, karpuz çekirdeği, kahke ve sırmalı hamis Gaziantep'ten dönerken alabileceğiniz meşhur hediyeliklerdir.

Gaziantep'i gezebilmek için kaç gün gerekli?

Gaziantep'i gezebilmek için 3 gün yeterli olacaktır. Fakat daha ayrıntılı ve şehri iyice her yönüyle tanımak isteyenlerin 5 gün ayırması gerekir.

Gaziantep'e hangi ayda gidilir?

Haziran ve Eylül arasında çok sıcak, Aralık ve Şubat aylarında ise çok soğuk olduğundan rahatça gezmek için Gaziantep'e sonbahar aylarında gitmeniz gerekiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.