Değişimlerine Çok Şaşıracaksınız! Game Of Thrones Oyuncularının İlk ve Son Halleri!

Büyük bir kitleye hitap eden Game Of Thrones dizisi dünya çapında bilinen nadir dizilerdendir. Final bölümünün etkileyici olduğu Game Of Thrones dizisindeki oyuncuların ilk ve son halleri sizleri şaşırtacak! İşte karakterlerin o inanılmaz halleri.
Değişimlerine Çok Şaşıracaksınız! Game Of Thrones Oyuncularının İlk ve Son Halleri!

Tüm dünya tarafından bilinen ve çok fazla sevilen Game Of Thrones dizisi, her sezonunda farklı aksiyonlar ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Geçen koskoca 8 sezonun ardından oyuncuların çok fazla değiştiğini birazdan gözlemleyecek ve gözlerinize inanamayacaksınız. Ejderhalar, krallar ve şovalyelerin cirit attığı Game Of Thrones'ta sevilen karakterlerin fazla yaşamadığını söyleyebiliriz. Bu yüzden hayatta kalan karakterler ile size bir liste hazırladık. İşte Game Of Thrones dizisinin karakterlerinin ilk ve son halleri;


1. Sansa Stark

Sophie Turner tarafından canlandırılan Sansa karakteri dizinin en ilginç karakterlerinden birisi olabilir. Güçlü bir erkekle evlenmeye ve Stark kadını olmaya çalışan Sansa, ilk sezona göre daha asil bir görünüme kavuşmuş gibi duruyor.

sansa stark


2. Arya Stark

İlk sezondan bu yana dizinin erkek fatması olan Arya karakteri gerçekten de çok değişmiş. İlk sezonda tahta kılıçla bile intikam alma peşinde olan Arya Stark'ın son hali adeta bir savaşçı gibi duruyor.

Arya Stark


3. Cersei Lannister

Dizinin en nefret edilen karakterlerinden birisi olan Cersei Lannister, ilk sezondaki prensesliğini kaybetmiş gibi duruyor. Başından bir çok şey geçen hanım kızımızın son hali görenleri şaşırtıyor.

 Cersei Lannister


4. Jon Snow

Dizideki en çekici karakterlerden birisi olan Jon Snow, ölüp dirildikten sonra bile yakışıklılığını kaybetmemiş. İlk sezonda başına geleceklerden habersiz birisiyken son sezonda biraz daha hırçınlaşmış gibi.

Jon Snow


5. Bran Stark

İlk sezonda çok tatlı, hareketli ve masum biri olan Bran kuleden itildi, bacakları kırıldı, ailesinin çoğu gözlerinin önünde öldü. Gitgide olgunlaşan Bran Stark, üç gözlü kurşun oldu.

Bran Stark


6. Tyrion Lannister

Game of thrones dizisinin haylaz çocuğu olan Tyrion Lannister çok çapkın ve önüne her gelenle kadeh tokuşturmayan soğuk kanlı bir adamdır. Çoğu izleyiciyi kendisine bağlayabilen nadir karakterlerdendir.

Tyrion Lannister


7. Daenerys Targaryen

Ejderhaların anası olan Daenerys Targaryen, ilk sezonda zorla evlendirilen kendisine bir güveni dahi olmayan bir kızken, ilerleyen sezonlarda kendi başına bir kraliçe olmayı başarmıştır.

Daenerys Targaryen


8. Joffrey Baratheon

Bir zamanlar dizinin en nefret edilen karakteri olan Joffrey, bir gün kral olması için yetiştirildi. Babasının ölmesinin ardından tahta oturan minik sarışın yargı dağıtmaya başladı. Acımasız, şiddeti seven ve sadist bir psikopat olan Joffrey ilk sezondan bu yana değişen isimlerden.

Joffrey Baratheon


9. Robb Stark

Stark ailesinin en büyük oğlu olan Robb Stark, Winterfell'in varisidir. Babasının esir alındığını duyduktan sonra savaş ilan ederek güneye doğru ilerleyen Kuzey'deki Kral cidden de çok fazla değişmiş.

robb stark


Bonus - Lord Varys

Lord Varys bence dizinin en çok değişen karakterlerinden birisidir. İşte Game Of Thrones'un en sevilen çaylağı Lord Varys'ın ilk sezondan bu yana muazzam değişimi...

Lord Varys

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.