Fatma Şahin Kimdir? & Hakkında Bilgi

20 Haziran 1966 yılında Gaziantep de dünyaya gelen Fatma Şahin, başarılı Türk Siyasetçiler arasında yer almaktadır. Fatma Şahin hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Fatma Şahin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Fatma Şahin Biyografisi

Fatma Şahin Gaziantep’te 20 Haziran 1966 tarihinde dünyaya geldi. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’ni kazanarak oradan da Kimya-Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümünü bitirdi. Çalışma hayatındaysa özel bir sektörde hem işletme mühendisi hem de işletme müdürü olarak hizmette bulundu. Ayrıca Fatma Şahin siyasi yönden de 22.-23. ve 24 dönem Gaziantep Milletvekili görevini üstlenmiştir. Bununla birlikte Fatma Şahin ardı ardına iki dönem Gaziantep ve bölgenin milletvekilliği yapan ilk kadın milletvekili olarak biliniyor. Ayrıca 22. Dönemde Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Üyeliği görevinde de bulunmuştur.

Fatma Şahin Biyografisi


Fatma Şahin’in Önceki Görevleri

Bunlarla birlikte Fatma Şahin, töre ve namus cinayetlerinde bir ara komisyon başkanlığı yapmıştır. Daha sonra kısa süreliğine teşkilatta ve siyasi işlerden sorumlu genel başkan yardımcılığını Ak Parti kadın kollarında görevlendirilmiştir. Enerji ve Tabii kaynaklar eski bakanlarından olan Zeki Çakan ve Cumhur Ersümer ile birlikte meclis soruşturma komisyonunda ve Tuz Gölü araştırma komisyonu çalışanı ve son olarak Ak Parti 2. Olağan Kongresinde Merkez Karar Yürütme Kurulu Başkanlığı gibi işlerde hizmet etmiş ve tanınan birisidir.

Fatma Şahin’in Önceki Görevleri


Gaziantep’te Binlerce Antepli Fatma Şahin İçin Toplandı

Fatma Şahin’in adaylığı açıklandıktan sonra Fatma Şahin memleketine geri döndü ve Gaziantepliler tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı. Gördüğü kalabalık sonunda Fatma Şahin gözyaşlarına hâkim olamadı.

Fatma Şahin


Fatma Şahin’in Açıklamaları

Aday gösterildikten kısa süre sonra kent dönüşü kalabalıkla karşılaşan ve ufak bir konuşma yapan Fatma Şahin başkan adaylığı açıklanana kırk ilden tek kadın aday olduğum için huzurlarınızdayım. Dedi. Öte yandan gururlu olduğunu ifade eden Şahin il yönetimime, partililerime ve bu yolda görev alan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hem heyecanlı hem de mutluyum sözlerine yer verdi.

Fatma Şahin’in Açıklamaları

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.