Eyüp Eroğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

1977 Yılında Tokat da dünyaya gelen Eyüp Eroğlu, uzun yıllar Ak Partiye önemli hizmetlerde bulunmuştur. Bu içeriğimizde Eyüp Eroğlu'nun hayatı hakkında ayrıntılı bilgileri sizler için araştırdık ve derledik.
Eyüp Eroğlu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Eyüp Eroğlu Biyografisi

Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan belediye başkan adaylarının isimleri arasında, Tokat ilinin başkan adayı olarak yer alan isim Eyüp Eroğlu olmuştur. Eyüp Eroğlu, bu yıl Tokat'ın belediye başkanlığını yapmak için aday gösterilen ilk isimdir. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Eyüp Eroğlu Biyografisi


Eyüp Eroğlu Kimdir?

Eyüp Eroğlu, 1977 yılında Tokat şehrinde dünyaya gelmiştir. Okula başladığında eğitimini Cumhuriyet adlı bir ilkokuldan almıştır. Daha sonra ortaokul ve lise çağını bir imam hatip lisesinde eğitimine devam etmiş ve başarıyla tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi'nde hukuk okuyarak tamamlamıştır. Üniversiteye 1995 yılında başlayan Eroğlu, 1999 yılında mezun olmuştur.

Eyüp Eroğlu Kimdir


Eyüp Eroğlu Yaptığı ve Katıldığı Çalışmalar Nelerdir?

Mezuniyetinin ardından 2001 senesinde başladığı avukatlığa uzun bir süre devam etmiştir ve bunun yanında birçok sivil örgüt kuruluşlarında yer almıştır. Bir konseyin yönetme kurulunda, Kızılay kurul üyeliğinde, komisyon başkanlığında ve  Ak Parti gençlik teşkilatı gibi birçok kuruluşta yer almış ve Tokat iline oldukça katkı sağlamıştır. İngilizce seviyesini orta dereceye yükseltmiştir ve bununla beraber bir evlilik yapmış 2 tane çocuğu olan bir kişidir. Çocuklarından birisi kız biri erkektir ve yaşları 18 ile 23 olarak bilinmektedir.

Eyüp Eroğlu Yaptığı ve Katıldığı Çalışmalar Nelerdir?


AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu

Gelişmiş bilgiye sahip olan ve birçok yardım kuruluşunda yer alan Eyüp Eroğlu, Tokat ilinin belediye başkanlığına aday olmuştur. Yapılacak olan seçimlerin ardından adaylığını koyan Eroğlu'nun başkanlık sonuçları da belirlenecek ve Ak Parti'den aday olan siyasetçinin belediye başkanlık adaylığı sürüyor. Adaylığının başarıyla sonuçlanması durumunda yeni belediye başkanı olacak olan Eroğlu, Tokat ili için gelişmelerin olacağını açık bir dille belirtmiştir.

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.