Ever Clean Kedi Kumu Çeşitleri, Yorumları & İncelemesi

Maksimum koku giderme, rakipsiz topaklanma, düşük toz oranı, dışkı, idrar ve amonyak kokularını yok eden en iyi Ever Clean kedi kumu çeşitleri incelemesi
Ever Clean Kedi Kumu  Çeşitleri, Yorumları & İncelemesi

Ever Clean kedi kumu, patili dostlarımızın tuvalet ihtiyacını gidermesine yardımcı olan ve beraberinde mutlu bir ortam imkanı sunan en iyi kedi kumu markaları arasında yer alıyor.

Her daim kedi sağlığını, konforunu ve kedi sahiplerini düşünen marka, ekstra koku giderme ve yüksek emiş gücüne sahip kedi kumu çeşitleriyle ön plana çıkıyor. Peki neden Ever Clean'i tercih etmelisiniz?

Sıradan kedi kumu çeşitlerine nazaran aktif karbon teknolojisi sayesinde maksimum koku giderme özelliğine sahip Ever Clean, ufalanmayı azaltan topaklanma kil malzemesi, amonyağı nötralize eden doğal yapısıyla düşük toz oranına sahip.

En İyi Ever Clean Kedi Kumu Listesi

SıraÇeşitKokuneoldu Puanı
1Ever Clean Litterfree Paws Kokusuz10/10
2Ever Clean Fast ActingKokusuz10/9.9
3Ever Clean LavenderLavanta10/9.8
4Ever Clean Multiple Cat Kokusuz10/9.8
5Ever Clean Multi Kristal Kokusuz10/9.8
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

En İyi Ever Clean Kedi Kumu Tavsiyesi

İşte Ever Clean kedi kumu çeşitleri:

1. Ever Clean Litterfree Paws Kedi Kumu

1-379.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Ever Clean Litterfree Paws, özellikle yavru kediler için daha büyük granülleri sayesinde normal bir kedi kumuna göre 3 kat daha fazla hijyen sağlarken %99 tozsuz formulü patili dostunuzun kum solumasını engeller. Öte yandan aktif karbon teknolojisi sayesinde kötü kokuları hapseden bu kedi kumu, süper emici yapısıyla kedinizin patilerine idrar ve dışkı tutulumunu engeller.

Özellikleri
Yavru kediler için ideal
Büyük granürlü
%99 tozsuz form
Maksimum koku giderici
Hızlı emiş gücü

Ever Clean Litterfree Paws Yorum

? Bu kedi kumundan çok memnunum koku problemini tamamen çözmüş olduk. Hiç bir şekilde koku yapmıyor. Ayda 1 komple döküp değiştirmek yeterli oluyor. Z****

? Öyle harika kum görmedim, kaç çeşit kum denedim; kedim de ben de beğenmedim. Topaklanıyor, tozutmuyor ve en önemlisi patilerle kum dışarıya çıkmıyor. Gerçekten harika. E****

2. Ever Clean Fast Acting Kedi Kumu

2-383.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Ever Clean Fast Acting, topaklanan kil içeriği sayesinde kötü kokuları anında yok eden bitki özlerinden elde edilmiş eşsiz bir formüle sahip. Tıpkı diğer Every Clean kedi kumu çeşitlerinde olduğu gibi bu üründe eşsiz aktif karbon teknolojisiyle üretilmiş güçlü bir emiş ve kokuyu hapsetme (3 saniyede %60 koku hapsetme) özelliğiyle geliyor. 

Özellikleri
Bitkisel karışım
Ev için ideal
Ekstra koku giderici
Ekstra emiş gücü
3 saniyede %60 koku engelleme

Ever Clean Fast Acting Yorum

? Kedim başka kuma asla tuvaletini yapmıyor ayrıca kesinlikle evde koku yapmıyor senelerdir bu kumu kullaniyorum ve çok memnunuz. B******

? Eğer bu kedi kumu ise şimdiye kadar kullandıklarımız neydi hiç bilemiyorum. Evet pahalı ama gerçekten müthiş bir kum. Tozamıyor hemen topaklanıyor ve mis gibi kokuyor. Diğer kumlar kadar ayaklara da yapışmıyor nedense. Çok çok beğendim. Kuma bu kadar para verilmez diye düşünüyordum ama iyi yorumları görünce bir deneyeyim bakalım dedim ve ben de bayıldım. H*****

3. Ever Clean Lavanta Kokulu Kedi Kumu

3-356.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Ever Clean Lavender, sürekli ferahlık sağlayan eşsiz lavanta kokusuyla sizin ve kedinizin kötü kokulardan uzak durmasına yardımcı oluyor. Adeta bahçenizde buram buram kokan lavantaları evinize taşıyan bu ürün, düşük toz oranıyla ufalanmayı azaltan üstün topaklanan kilden üretilmiştir. 

Özellikleri
Lavanta kokulu
Sürekli ferahlık
Düşük toz oranı
Topaklanan kil
Hızlı emiş gücü

Ever Clean Lavender Yorum

? Ürün kaliteli. kesinlikle patiye yapışmıyor. Önceki kumlar patiye yapışıp evin heryerine dağılırdı bunda bu sorunu yaşamazsınız. kendi lavanta kokusu haricinde temizlerken bile koku almıyorsunuz. kesinlikle kum içerisinde 1 gr toz şeklinde bulamazsınız. temizlerken ya da kum dökerken bir toz bulutu kaplamaz. kargolama gayet iyiydi ve sağlam paketlenmişti. tavsiye ederim. T****

? Pahalı ama hem toparlanma hem de koku kontrolü açısından son derece memnun kaldım. K****

4. Ever Clean Multiple Cat Kedi Kumu

4-314.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Ever Clean Multiple Cat, birden fazla kedi besleyenler için özel olarak formüle edilmiş ekstra koku hapsedici özelliğe sahip. Özellikle kedi idrarı ve dışkı dışkılama sonrası ortaya çıkan amonyak kokularını gidermede usta olan Every Clean ekşi kokuların önlenmesinde son derece etkili diyebiliriz. Kedi kumu kabının sürekli ferah ve hijyenik kalması için ekstra koku savaşçıları barındıran multiple cat, maksimum koku giderme özelliği sayesinde birden fazla kediye sahip ebeveynler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. 

Özellikleri
Ekstra koku savaşçıları
Patilere ekstra hoş koku salınımı
Maksimum koku giderme
Birden fazla kediye uygun
Hızlı emiş gücü

Ever Clean Multiple Cat Yorum

? Fazla pahali bir kum ama parasinin hakkini fazlasiyla veriyor. Ne kotu koku ne toz bulamazsiniz. Daha uygun fiyatli kumlarda benzerini ya da kalitesine yaklasani bulamadim. Daha ucuz kumlar kullandigimda aylik kum maliyetim ever clean den bile daha yuksek oluyor. Kokudan dolayi sık sık komple bosaltip yeniden doldurmak zorunda kaldigim icin. Tozu falan da cabasi. Artik ucuz ve kaliteli kum aramayi biraktim. C****

? Daha önce den kullandığım ürün kedim için çok memnunuz kesinlikle koku olmuyor toz olmuyor Ever Clean kedi kumu 10 lt en ucuz bu olabilir. Fiyatını sonuna akadar hak ediyor. E*****

5. Ever Clean Multi Kristal Kedi Kumu

5-297.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Ever Clean Multi-Crystals, ultra emici kristal yapısıyla kedinizin tuvalet ihtiyacını gidermesinin hemen ardından ıslaklığı hızlıca emerek kötü kokuların oluşumunu engelliyor. Kokusuz kedi kumu arayanların en çok tercih ettiği bu ürün, kokusuz topaklanan kil kumunu ekstra emicilik sağlayan kristal içeriğiyle bir araya getiriyor. 

Özellikleri
Kristal yapı
Yoğun koku giderici
Kokusuz
Sürekli ferahlık
Hızlı emiş gücü

Ever Clean Multi Crystals Yorum

? Ever clean kum piyasadaki en iyi kum diyebilirim, sifir koku. Ozlem pet adli tedarikciden aldim tedarik surecleri hizli memnunum. ever clean ekşi yorumlarında çok görmüştüm. 

? Kullandığımız en iyi kum diyebilirim. Evet Clean ürünlerinin arasında da kum kalınlığı açısından en iyisi bu oldu bizim için. Kedimizin patisine yapışan kum miktarı minimum düzeyde. Topaklanması mükemmel ve içine ne koyuyorlarsa sıfır koku. Pahalı bile olsa diğer piyasa ürünlerine bakınca hakkıdır diyorum. Bir sürü marka değiştirdim en sonunda yine Ever Clean ürününe döndüm.

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Kedi Maması MarkalarıEn İyi Kedi Kum Kabı Çeşitleri

Ever Clean özelliği nedir?

Ever Clean kedi kumunu diğer birçok kedi kumundan ayıran özellik; maksimum koku giderme, rakipsiz topaklanma gücü, düşük toz oranı, idrar, dışkı ve amonyak kokularını yok edebilme özelliğidir. Aynı zamanda Ever Clean kedi kumu çeşitleri, kedi sağlığının korunmasına ve toz solunumuna karşı özel olarak formüle edilmiştir. 

Ever Clean nerenin malı?

Ever Clean markası A&M tarafından 1987 yılında kurulan ABD menşeli kedi kumu üreticisidir. Sektörde 30 yılı aşkın süredir hizmet vermekte olan firma, birbirinden farklı özelliklere sahip kaliteli ürün içeriği ile dünyanın hemen her noktasında kedi kumu satışı yapıyor. 

Ever Clean kum nasıl kullanılır?

Ever Clean kedi kumunu kedi kumu kabına 7 cm kadarını dolduracak şekilde dökün ve ardından kum kabınızın ortalama 5L hacime sahip olduğundan emin olun. Kedi idrarı ve dışkılamasının hemen ardından çöp yığınlarını çıkarın ve altta kalan temiz Ever Clean kedi kumunu kullanmaya devam edin. 

Ever Clean kedi kumu çeşitleri neler?

Ever Clean kedi kumu çeşitleri arasında kokulu, kokusuz, topaklanan, kil ve kristal yapıya sahip; Spring Garden, Litterfree Paws, Total Cover, Extra Strong Clumping, Fast Acting Odour Control, Multiple Cat, Multi-Crystals ve Lavender yer alıyor. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.