Erkekleri Baştan Çıkartan 10 Kadın Kıyafeti ve Aksesuarı

Klişeleşmiş seksilik anlayışına karşılık bu içeriğimizde erkeklerin seksi bulmasına inanamayacağınız 10 kadın giysisinden bahsettik.
Erkekleri Baştan Çıkartan 10 Kadın Kıyafeti ve Aksesuarı

Erkekler çoğu zaman kadınlar için bir bilmecedir. Muhtemelen sizin seksi olduğunu düşünmediğiniz birçok şey onları çılgına çeviriyor olabilir. Önemli bir buluşmada, seksi görünmenizi sağlayacak kıyafet ve aksesuarlar hakkında fikir sahibisinizdir. Ancak bazı erkekler tamamen farklı bir yelpazede yer alan diğer şeylerden de etkilenebiliyor.

İşte erkekleri baştan çıkaran kıyafet ve aksesuarlar...

1. Gözlük

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Birçok erkek çocuk, ergenliklerinde okuldaki öğretmenlerini ya da kütüphanede sürekli ders çalışan kızları baştan çıkarma fantezisine sahiptir. Bu olayın gerçekleşme ihtimalinin düşük olması onlar için bu kadınları çok daha çekici kılmaktadır.

Ulaşılamayan her şey değerlidir. Erkeklerde bu hissi uyandıran gözlük, onları çılgına döndürecek bir etkiye sahiptir. Bu yüzden etkilemek istediğiniz biri varsa size yakışan bir gözlüğü takmanızı tavsiye ediyoruz.

2. Deri Giysiler

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Deri giysiler kadınlarda erkekler için her zaman özgüveni ve dominantlığı gösterir. Kontrolün kadında olduğu izlenimini yaratan deri kıyafetler erkekleri gerçekten baştan çıkartan bir detaydır. Kadınlardaki göz korkutucu görünümü seksi bulan milyonlarca erkek vardır.

3. Tayt

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Yoga pantolonları ve spor taytlar kadınlar için bakımsız görünümün işaretlerden biridir. Fakat kesinlikle erkekler sizinle aynı fikirde değil. Erkekler gözlerini kullanarak aşık olur, bunu hepimiz biliyoruz. Vücudunuzu tamamen saran bu taytlar sizin çıplak görüntünüz hakkında erkeklere büyük ipuçları verir. Tayt giymiş bir kadına kayıtsız kalabilecek bir erkek yoktur.

4. Erkek Giysileri

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Kadınların birçoğunun artık emin olduğu bir gerçek var. Sevgilisinin gömleğini giyen kadın çekicidir. Erkeğe ait olduğu düşünülen kıyafetlerin kadın üzerinde duruşu her erkeği baştan çıkarır.

5. Yüksek Topuklu Ayakkabılar

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Erkekler yüksek topuklu ayakkabı giyen kadınlara kayıtsız kalamamaktadır. Topuklu ayakkabı görüntü itibariyle kadınları özgüven sahibi biri olarak göstermektedir. Hem ayak bileklerine vurgu yapması hem de kalçaları olduğundan daha kalkık göstermesi topuklu ayakkabıyı her erkek için ilgi çekici kılar.

6. Spor Ayakkabı

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Topuklu ayakkabı her zaman için geçerli bir seksapel unsurudur. Fakat spor ayakkabı da kadınları daha atletik gösterdiğinden çoğu erkek tarafından çekici bulunmaktadır. Bir erkeği etkilemek için tabi ki her gün topuklu ayakkabının ağrısını çekmek zorunda değilsiniz. Zevkle seçilmiş bir spor ayakkabı da işinizi görecektir.

7. Göbeği Açık Giysiler

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Evet göğüs dekoltesi erkekleri çılgına çeviren bir şeydir fakat göbek dekoltesi için de aynı tetikleme geçerlidir. Yıllar geçse de erkekler hala Shakira'yı bu yüzden ilgi çekici bulmaktadır. Göbeğinizi göstermekten korkmayın çünkü erkekler buna bayılıyor.

8. Dantel Giysiler ve İç Çamaşırları

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Çoğu erkek transparan giysilere bayılır. Bunun sebebi ise tamamen çıplak bir vücut yerine kısmen çıplaklığı çağrıştırıyor olmasıdır. Dantel giysilerinizin arasından görünen teniniz bir erkeğe sizi çıplak hayal edebilme zevkini yaşatıyor. Bunun onlar için ne anlam ifade ettiğini anlamak oldukça zor olsa da fantezi dünyalarını harekete geçirdiğini söyleyebiliriz.

9. Yüksek Çizmeler

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Çizme çoğu erkek için bir şehvet unsurudur. Belki de uzun çizmelerin bacakları sarması ve daha uzun göstermesinin seksi görünümle bir alakası vardır. Kadının seksi ve zarif görünmesini sağlayan çizmeler aynı zamanda baldırları ve kalçaları da vurgular. Bu yüzden de çok fazla ilgi çekmektedir.

10. Küçük Siyah Elbiseler

Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafetler

Bir erkek için siyah bir elbise ile sarılmış vücudun ne demek olduğunu anlayamazsınız. Erkekler için bu elbiseler direkt olarak sahip olma isteğini uyandırır. Onlar için bu giysinin altındaki beden her zaman merak konusu olur.

İlginizi Çekebilir
Erkekler Kadınların En Çok Neresine Bakar?Erkekleri Etkilemenin Yolları

Erkeği baştan çıkarmak için ne yapmalı?

Erkeği baştan çıkarmak için kullanabileceğiniz birçok yöntem vardır. Güzel kokmak, bakımınıza dikkat etmek, gerektiğinde ilk adımı atmak, ona değer vermek, aynı konulardan bahsetmek, onu arzuladığınızı göstermek ve güven vermek bu yöntemler arasından en etkilileridir.

Erkekleri etkileyen şeyler nelerdir?

Erkeklerin aklını başından alan birkaç şey bulunmaktadır. Bunlar açık sözlü olmak, etkileyici bakışlar atmak, kırmızı ruj sürmek, topuklu ayakkabı giymek ve tahrik edici konuşmalar yapmaktır.

Bir erkek ne ister?

Erkeklerin hepsi kendilerine önem verilmesini istemektedir. Özellikle aynı yolda yürüyebileceği kadınları hayatlarına aldıklarını unutmamak gerekiyor. Onun yanında olduğunu hissettirmek erkeğin istediği tek şeydir.

Erkekler kadın vücudunda neleri sever?

Şekilli kalçalar, yumuşak bir cilt, narin ense, boydan boya uzanan köprücük kemiği, kıvrımlı sırt ve çekici baldırlar erkeklerin hoşlandıkları bölgelerdir. Bu bölgelerinizi gösterecek şekilde giyiminize dikkat ederseniz elde edemeyeceğiniz erkek yoktur.

Telefonda erkek nasıl etkilenir?

Yüz yüze olmadan da erkekleri etkilemeniz mümkündür. Açık sözlü olmak, sevgi sözcüklerini kullanmak, samimi olmak, ona kendisini iyi hissettirmek, rahat olmak, egosunu tatmin etmek ve gerektiği yerde konuşkan olmak erkekleri telefonda konuşurken bile etkileyecektir.

Bir erkek hangi kadından vazgeçemez?

Bir erkeğin gözünde sizi vazgeçilmez yapacak birkaç şey bulunmaktadır. Bakımlı olmak, özverili karaktere sahip olmak, ince düşünebilmek, duygusal olmak, baştan çıkarıcı giyinmek ve güvenilir olmak erkeklerin sevdiği özelliklerdir. Bu özelliklere sahip olan kadınlar vazgeçilmezdir.

Erkeklerin hangi sözler hoşuna gider?

Erkekler egolarını tatmin eden sözlerden hoşlanmaktadır. Erkeğim, hayatım, ömrüm, dünyam, kalbimin sahibi, serserim ve sevgilim bu sözler arasındadır. Bu sözlerin söylenmesi onların gözünde sizi vazgeçilmez yapacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum