Erkekleri Etkilemek İçin En İyi 10 Yöntem

Hoşlandığınızın birini etkilemek istiyorsanız bazı yöntemleri uygulamanız gerekiyor. Bu içeriğimizde erkekleri etkilemenin yollarını bir araya getirdik.
Erkekleri Etkilemek İçin En İyi 10 Yöntem

Her kadın, etrafındaki erkekleri etkilemek isteyebilir. Kimi zaman, yeni bir flört ya da uzun vadeli bir ilişki için etkileyici olmak isteyebilirsiniz. Ya da belki de, iş dünyasında ya da sosyal ortamlarda, erkeklerin dikkatini çekmek isteyebilirsiniz. Ne olursa olsun, erkekleri etkilemek her zaman zorlu bir görev olabilir

Ancak, bazı püf noktalarını takip ederek, erkekleri etkilemenin yolları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu yazıda, erkeklerin ilgisini çekmek için kullanabileceğiniz etkili teknikler hakkında konuşacağız.

Erkekleri Etkilemenin Yolları

Kadınlar da erkekler gibi hoşlandıkları kişiyi etkilemek isterler. Bu yüzden bir takım yollara başvurulur. Aslında herkesin kendine, kişiliğine ve karakterine göre davranmak lazım fakat erkekler üzerinde bu durum biraz farklılaşıyor. Bu içeriğimizde erkeklerin etkilendiği şeylerden bahsettik.

İşte erkekleri etkilemenin yolları..

1. Kendinize Güvenin

Erkekleri Etkileme Yolları

Özgüven her alanda önemli olduğu gibi kadın erkek ilişkilerinde de önemlidir. Hatta kadın erkek ilişkilerinde daha da önemlidir. Aşırı özgüvenli kadınlar erkeklere pek sempatik gelmez fakat normal düzeyde kendine güvenen kadınlardan erkekler çok etkilenir.

2. Kaçan Kovalanır Taktiğini Uygulayın

Erkekleri Etkileme Yolları

Nedendir bilinmez kaçan kovalanır taktiği hep haklı çıkar. Erkek de kadın da bu taktiği uygular fakat en çok kadınların uygulaması yararlı olur. Kadınlar erkeklerin üzerine çok düşmemeli. Erkeğin üzerine çok düşülmesi erkeğe farklı bir özgüven verir. Bu da sizden uzaklaşmasına sebep olabilir. Bu yüzden geri durarak hareket edin.

3. Gizemli Olun

Erkekleri Etkileme Yolları

Tanıştığınız bir erkeğe hemen her yönünüzü anlatmayın. Bırakın o sizi tanımaya çalışsın. Gizemli olmakta fayda var. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı sürekli anlatmayın. Erkekler bu durumdan hoşlanmaz. Bu yüzden problemlerinizi anlatmayın, bırakın o merak edip sorsun. Bu şekilde daha etkilidir.

4. Onları Köşeye Sıkıştırmayın

Erkekleri Etkileme Yolları

Erkeği köşeye sıkıştırıp sorular sormayın. Erkekler bu durumdan hiç hoşlanmaz. İlişkinin durumuyla ilgili geleceğe dair sorular oldukça sıkıcı gelir. Bu yüzden bu sorulardan uzak durun. Bırakın o sizinle ilgili plan kursun, siz değil.

5. Gözlerinin İçine Bakın

Erkekleri Etkileme Yolları

Konuşurken gözlerinin içine bakarak konuşun. Bu durumdan kadın erkek demeden herkes etkilenir. Gözlerinin içine bakarak samimi bir şekilde konuşmak erkeklerin en çok etkilendiği davranışlardan biridir.

6. Dış Görünüşünüze Dikkat Edin

Erkekleri Etkileme Yolları

Erkekler tabi ki dış görünüme önem verir. Bu yüzden el, tırnak, diş ve saçlarınızın bakımına özen gösterin. Erkekler kadınların saçlarından etkilenmektedir. Bu her erkeğe göre değişir. Kimi uzun ya da kısa saç, kimi ise açık ya da koyu tonlar. Sadece bakımlı ve özenli olmaya dikkat etmelisiniz.

7. Kendiniz Olun

Erkekleri Etkileme Yolları

Ne olursa olsun kendi kişiliğinizi yansıtın. Asla bir başkası olmayın. Doğal olmayan kızlar, erkekler tarafından yapmacık bulunduğu için hiç beğenilmiyor. Bu yüzden kendiniz olun. İnanın bundan çekinmenize gerek yoktur.

8. Kolay Lokma Olmayın

Erkekleri Etkileme Yolları

Her arama ve buluşmaya evet demeyin. Sabırlı ve sakin davranın. Düşünmeden hareket etmeyin. Erkekler kendilerini zorlayan kadınlardan hoşlanmaktadır. Bu yüzden gerektiği yerde aşırıya kaçmamak kaydıyla zorlayıcı olun.

9. Pozitif Olun

Erkekleri Etkileme Yolları

Kimse her zaman mutsuz olan kadından hoşlanmaz. Onun yanındayken pozitif olmaya bakın. Ona kendisini mutlu hissettirmeniz etkilemenin en etkili yöntemlerinden birisidir. Özellikle mutsuz olduğu zamanlarda ona karşı pozitif olmak ve teselli etmek işe yarayacaktır.

10. Beden Dilinizi Kullanın

Erkekleri Etkileme Yolları

Beden dili çok önemlidir. Beden dilinizle varlığınızı hissettirin ve ondan hoşlandığınızı belirtin. Konuşmanız sırasında temas etmek, ona arkanızı dönmemek ve bir yerde otururken onu görebileceğiniz yerde oturmak yapmanız gereken şeylerdir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erkeklerin Hoşlandıkları Kadın ÖzellikleriErkekler Kadınların Neresine Bakar?

Bir erkeği nasıl baştan çıkarmak için ne yapmalı?

Erkeği baştan çıkarmak istiyorsanız yapmanız gereken birkaç şey vardır. Güzel kokmak, aynı konuları konuşmak, onu arzuladığınızı göstermek, ona değer vermek, gerektiğinde ilk adımı atmak, öz bakımınıza özen göstermek, dış görünüşünüze önem vermek ve tepkilerinizi ona göre ayarlamak bunlardan birkaçıdır.

Erkekler ne tür kadınlardan hoşlanmaz?

Erkeklerin hoşlanmadıkları bazı kadın tipleri vardır. Aşırı makyaj yapanlar, tırnağı uzun olanlar, çok alışveriş yapanlar, aşırı estetikli olanlar ve her şeyden şikayetçi olan kadınlardan erkekler uzak durmaktadır.

Bir erkeği nasıl etkilersiniz?

Bir erkeği etkilemek istiyorsanız hatırlamanız gereken birkaç önemli kural vardır. Bunlar kendine güvenmek, özgür bırakmak, akıllı olmak, dış görünüşe dikkat etmek, çekici olmak, kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve onu mutlu etmektir.

Bir erkek kaç günde bir ilişkiye girmek ister?

Yapılan araştırmalara göre cinsel ilişki sıklığının normal erkeklerde haftada bir olarak ortaya çıktığı tespit edilmiştir. Anket çalışmaları da bu sonucu destekler niteliktedir.

Erkekler nasıl öpüşme ister?

Erkeklerin öpüşürken haz aldıkları bazı şeyler vardır. Dudak ısırma, öpüp geri çekme, vücudunuzun temas etmesi ve tempoyu değiştirmek erkeklerin zevk aldığı şeylerdir.

Bir erkek neye aşık olur?

Erkeklerin aşık oldukları bazı özellikler vardır. Bunlar güzellik, iyilik, saflık, dürüstlük, şirinlik, gizem, tutku, başarı, fedakarlık, güçlü olmak, sahiplenmek ve özgür bırakmaktır.

Erkeklerin zaafları neresidir?

Erkeklerinde kadınlar gibi zaafları vardır. Özellikle frenulum bölgesi bu zaafın en büyüğüdür. Penisin hemen alt kısmında bulunan bu bölge cinsel ilişki sırasında erkeğin yoğun haz duymasına sebebiyet verir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum