Erkekler Kadınların Neresine Bakar?

Erkekler kendisine çekici gelen kadınları süzerken, kadının vücudunda birçok bölgeye odaklanır. İşte erkeklerin kadınlarda en çok baktıkları yerler.
Erkekler Kadınların Neresine Bakar?

Kadınlar erkeklerin ilgisini çekmek için birçok yönteme başvurur. Bu yöntemler sonuç vermediğinde kendisini mutsuz hisseder ancak durum aslında bu kadar karmaşık değildir. Erkeklerin kadınlarda baktığı bazı nokta atış yerler bulunmaktadır. Peki erkekler genel olarak kadınların neresine bakar?

İşte erkeklerin kadınlarda en çok baktıkları yerler...

1. Göğüsler

erkekler kadınların neresine bakar

Erkeklerin kadınlarda en çok baktığı yerlerin başında göğüsler gelmektedir. Kadını kadın yapan ve kendisini gösteren en önemli ve en çekici bölge göğüs bölgesidir. Bir erkek hoşlandığı kadınla karşılaştığında ilk olarak ister istemez göğüslere odaklanmaktadır. Bu onları takıntılı yapmaz. Sadece size çekici ve etkileyici bir kadın olduğunuzu hissettirir.

2. Gözler

erkekler kadınların neresine bakar

Erkekler kadınları genel olarak bir süzdükten sonra en çok baktıkları diğer yer ise gözlerdir. İnsanlar genel olarak bir kişisinin gözlerine baktığında kendisinde bir kıpırtı hisseder. Eğer kıpırtı hissedilirse bu aşka doğru ilerler. Erkeklerin bir kadında en çok etkilendiği yerlerden bir tanesi olan gözler karşı cins için oldukça önemlidir.

3. Kalçalar

erkekler kadınların neresine bakar

Kadınları kadın yapan önemli özelliklerin başında yuvarlak hatlar gelmektedir. Kadınlarda bulunan yuvarlak hatlar erkeklerin oldukça dikkatini çeker. Nasıl göğüsler ilk bakılan yer olsa da kalçalar da en az göğüsler kadar etkilidir. Ancak bu bakış çok keskin değildir. Kalçalara bakmak için emin olun erkekler 50 takla atmaktadır.

4. Dudaklar

Erkeklerin kadınlarda baktığı yerler

Erkekler kadınlarda dolgun dudaklara hiçbir zaman karşı çıkamaz. Bu durum tabi ki tek başına bir etken değildir ancak emin olun ki kadınlarında dudaklarına bakıp etkilenmeyen erkek sayısı oldukça azdır.

5. Bacaklar

erkekler kadınların neresine bakar

Vücudun tamamlayıcı bölgelerinden olan bacaklar erkekler için son derece önemlidir. Alımlı ve çekici görünen bacaklara karşı hiçbir erkek karşı duramaz. Bacaklar özellikle kalçalarla doğru orantılıdır. Tek başına kalçalar erkeklerin dikkatini çekse de pürüzsüz bacaklarla bir araya geldiğinde bu karşı durulamaz hale gelmektedir.

6. Saçlar

erkekler kadınların neresine bakar

Dünya üzerinde hiçbir erkek yoktur ki kadınların saçlarına bakıp etkilenmesin. Birçok erkek karşı cinsine baktığında nasıl ki gözlere ve göğüslere bakarsa aynı zamanda saçlara da bakmaktadır. Erkeklerin en çok hoşuna giden ise kadınların saçlarının doğal olmasıdır.

7. Eller

erkekler kadınların neresine bakar

Kadınlar kendilerine erkeklerden daha çok bakmaktadır ve bunu vücudunun her bölgesine uygulamaktadır. Erkeklerin en çok dikkat ettiği yerlerin başında eller gelmektedir. Bir kadının elleri bakımlıysa her yeri bakımlıdır, güzeldir algısı erkeklerin genellemesine neden olmaktadır.

8. Dişler

erkekler kadınların neresine bakar

Yolda yürürken ya da bir yer de otururken nerede olursa olsun en çok dikkat çeken bölgelerin başında diş gelmektedir. Karşınızdaki ile konuşurken ya da gülüşürken dişleriniz mutlaka bakımlı olmalıdır. Çünkü erkekler nasıl ki kadınların dudaklarını bakarsa aynı zamanda bu dişlere de odaklanmasında neden olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erkeklerin Hoşlandığı Kadın TipleriKadınlar Erkeğin Neresine Bakar?
Erkekler Hakkında Bilinmesi GerekenlerErkekleri Etkilemenin Yolları

Erkekler kadın vücudunda neleri sever?

Erkekler kadın vücudunda bazı bölgelerin özelliklerini daha ilgi çekici bulmaktadır. Yumuşak bir cilt, çekici baldırlar, narin ense, boydan boya uzanan köprücük kemiği ve kıvrımlı sırt erkekleri daha çok etkilemektedir.

Erkekler en çok nerenin öpülmesinden hoşlanır?

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişmektedir. Ancak genel kanaate göre erkekler en çok karın bölgesinin öpülmesinden hoşlanmaktadır. Nazik bir şekilde yapılırsa bu öpücüğün etkisi oldukça uzun sürecektir.

Bir kadının en çekici yeri neresi?

Bir kadının en ilgi çekici bölgeleri kalça, basen ve belleridir. Çoğu zaman erkekler ilk olarak bu bölgelere bakmaktadır. Daha sonra ise göğüsler, dudaklar, gözler ve burun gelmektedir.

Bir erkek neye aşık olur?

Erkeğin neye aşık olacağı kişiden kişiye göre değişmektedir. Bu yüzden bu sorunun cevabı herkeste farklıdır. Genel olarak ise gençlik, güzellik, saflık, şirinlik, fedakarlık, güçlü olmak, sahiplenmek, özgür bırakmak, seksilik ve tutkulu olmak erkeklerin aşık olduğu özelliklerdir.

Bir erkek dudaklara neden bakar?

Bir erkek dudaklarınıza bakarak konuşuyorsa size karşı bir ilgisi var demektir. Bu davranış insanın beden dilinden gelmekte ve kişinin o anki arzusunu temsil etmektedir.

Bir erkek nasıl kadın ister?

Bir erkeğin arzuladığı kadının olgunlaşmış ve ne istediğini bilmesi gerekiyor. Erkekler atacağı adımlarda ona destek olabilecek, fikir alışverişi yapabilecek, güven duyabilecek ve sadakatinden emin olacak kadınların yanlarında olmasını isterler.

Etkilenen erkek nasıl davranır?

Bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ediyorsanız beden diline dikkat etmeniz gerekiyor. İlgisi olan bir erkek normal bakışma süresinden daha uzun bakar. Bu bakışma süresinde ise sizi tepeden tırnağa süzmektedir. Ayrıca hoş görünmek için değişik davranışlar sergilemek, gözlerini kısarak bakmak ve her fırsatta göz teması kurmaya çalışmak da etkilenen erkek davranışlarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum