Tarzınıza Tarz Katacak 2024'ün En Trend 13 Erkek Saç Modeli

Kısa saç modelleri erkeklerde bu sezon bir hayli popüler. İçeriğimizde yüz şeklinize uygun trend erkek saç modellerini bulabilirsiniz.
Tarzınıza Tarz Katacak 2024'ün En Trend 13 Erkek Saç Modeli

2024'ün en trend erkek saç modeli hangisi? Erkeklerin saçlarına verdiği önem herkesin malumudur. Kadınlar saçları için ne kadar emek sarf ediyorsa, erkeklerde en az kadınlar kadar saç şekillerine ve modellerine dikkat etmektedir. Peki, “hangi erkek saç modelleri tercih edilmektedir?” Trend saç modelleri arasında yer alan, “erkek kısa saç modelleri” ve “erkek uzun saç modelleri hangileridir?” İşte, erkeklerin tercih ettiği ve kendisine yakıştırdığı en güzel saç modelleri listesi.

13 En İyi Erkek Saç Kesimi Tavsiyesi 2024

En çok tercih edilen erkek saç modelleri:

1. Düz-Kısa Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Birçok erkek, kısa saç modeline sahip olduğu için saça şekil vermekte zorlanır. Bu durumu tersine çevirmek için size tavsiyemiz yanları oldukça kısa kestirip üst kısımları uzatmanızdır. Bu sayede saçlarınızın güzel bir görünüme sahip olmasını ve yanlarından kabarmasını engelleyebilirsiniz.

Yanları kısaltıp üstleri uzun bıraktığınız saç modelinde geriye tarayarak özel bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Saçların geriye doğru yatması bir süre sonra bozulacağı için saç tutucu spreyleri veya waxları kullanmaya fayda var. Bu model, erkek saç modelleri arasında 2024 yılında en çok tercih edilen modellerin başında gelmektedir.

Daha farklı kısa saç modellerini incelemek istiyorsanız "2024'ün Trend Kısa Saç Modelleri" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

2. Üç Numara Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Ülkemizde başta olmak üzere dünya üzerinde belki de her daim popülerliğini koruyan erkek kısa saç modelleri arasında 3 numara saç modeli gelmektedir. Erkek kısa saç modeli denemek isteyen birçok erkek 3 numara saç modellerini de denemeye heveslidir. Peki, herkese yakıştığı düşünülen 3 numara saç modelleri hangileridir?

3 numara saç modelinin çok fazla yakışmasının sebebi kafa yapısıyla doğru orantılıdır. Eğer kafanızı arkada yapısı yuvarlak ya da oval şeklindeyse 3 numara saç modeli size kesin olarak yakışacaktır.

Erkeklerin saçlarına çizgi attırma hevesi her geçen yıl artış göstermektedir. 3 numara kesilen saçlara atılan çizikler ve şekiller oldukça dikkat çekici olabilmektedir. Birçok erkek saçına attığı şekilleri ve çizikleri belirginleştirmek için de 3 numara saç modelini tercih edebilmektedir.

3. Uzun Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

2024 yılı içerisinde moda olan erkek uzun saç modellerini siz de deneyebilir ve herkesin dikkatini üzerine çekebilirsiniz. Peki, "2024 yılının trend erkek uzun saç modelleri" hangileridir? En güzel erkek uzun saç modelleri nelerdir? İşte, 2024 yılında erkeklerin en çok tercih edeceği uzun saç modelleri…

Erkek uzun saç modelleri listemizde ilk olarak doğal dalgalı saç modelini sunuyoruz. Bu model 2024 yılında en çok tercih edilen erkek uzun saç modellerinin başında gelmektedir. Eğer saçlarınızı kendi haline bırakıp güzel gözükmesini istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Saçlarınız çok düz ise hafif bir şekillendirici ile dalgalı hale getirebilirsiniz.

4. Topuz Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Erkek uzun saç modelleri arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi de 2017 yılından itibaren devam eden ve Man Bun olarak adlandırılan modeldir. Uzun saçlı erkeklerin kullandığı saç modelleri arasında yer alan Man Bun modeli, kadınların topuz saç modeli ile benzerlik göstermektedir. Eğer sizde saçlarınızı topuz haline getirmek istiyorsanız, saçlarınızı tutup arka kısımda toka yardımıyla birleştirmeniz gerekir.

5. Dağınık Topuz Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Yukarıda belirttiğimiz Man Bun modelinin bir farklı hali ise dağınık uzun saç ya da dağınık at kuyruğu olarak adlandırılmaktadır. Erkek uzun saç modelleri arasında oldukça popüler olan bu model geçmiş yıllarda olduğu gibi 2024 yılına da damgasını vuracaktır.

6. Mohawk Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Erkeklerin kullandığı uzun saç modelleri arasında öyle bir saç modeli vardır ki, diğerlerine karşılaştırıldığında oldukça dikkat çekici bir özelliğe sahiptir. Son yıllarda popüler olan bu maç modelinin adı “Mohawk” tır. Bu saç modelinin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2024 yılında da popülerliğini koruyacağı düşünüyoruz.

7. Asimetrik Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Düz ve dalgalı saçlara sahip erkekler için ideal olan asimetrik saç kesimi, en çok tercih edilen modellerden biridir. Çok fazla uğraş gerektirmediği için de ayrıca beğenilen bu saç modeli, köşeli yüz hatlarına sahip olanların bu belirginliklerini ortadan kaldırmaları için de önerilebilecek en güzel modellerden biridir.

8. Orta Boy Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Erkek saç modelleri 2024 kategorisinde en çok beğeni toplayan saç tasarımlarından biri orta boy saç kesimidir. Bu saç kesiminin gür ve orta uzunlukta saçları olanlar için en ideal modellerden biri olduğunu söyleyelim. Bu modelde yanlar kısa, orta ve ön kısım ise daha uzun bırakılıyor. Erkeklere farklı bir hava katan orta boy saç kesimi, sezonun en beğenilen stillerinden biri olduğu için fazlasıyla tercih ediliyor.

9. Önleri Uzun Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Havalı bir saç stiline sahip olmak isteyenlerdenseniz ve saçlarınızı tamamen uzatmak da istemiyorsanız, bu modelin tam size göre olduğunu söyleyelim. Önleri uzun saç modeli, yeni sezonda erkeklerin en beğendikleri saç modellerinden biridir. Farklı bir imaj ve farklı bir hava katmasının yanında, kolay şekil alabilen saçlar için en ideal modellerden biri olması, yeni sezonda daha fazla tercih edilmesini sağlıyor.

10. Keskin Çizgili Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Son dönemlerde erkekler arasında yaygın bir şekilde tercih edilmeye başlayan keskin çizgili erkek saç modeli, 2024 yılında da kendinden söz ettiriyor. Siz de yeni sezonda böylesine şık gösteren bir modele sahip olmak istiyorsanız öncelikle saçlarınızı uzatın, daha sonra kuaförünüzden keskin çizgili saç modeli yapmasını isteyin. Son derece şık olan bu modeli sakalınızı uzatarak kullanırsanız havanız daha ağır basacak.

Sakal da saç kadar önemli bir aksesuardır. Bu yüzden sakallarımıza da gerekli bakımı yapıp gerekli şekilleri vermemiz gerekiyor. Yüz tipinize uyacak sakal modellerine "Mutlaka Denemeniz Gereken En İyi Sakal Modelleri" adlı içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

11. Karmakarışık Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Erkeklerde en kolay yapılan saç modeli, karmaşık saç stilidir. Saçlarınız hafif dalgalı ve önlerden hafif uzunsa başka bir şeye ihtiyacınız yok. Sabah evden çıkmadan önce aynanın karşısında uzun zaman geçirmenize de gerek bıraktırmayan karmaşık saç stili ile günü oldukça havalı geçirebilirsiniz. Erkek saç modelleri 2024 kategorisinin en beğenilen stillerinden olan bu modelle yeni sezonu daha şık karşılayabilirsiniz.

12. Dağınık Dalgalı Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Dağınık dalgalı saçlar, erkeklerde en güzel duran modellerden biridir. Özellikle havalı bir saç stili arayanların kesinlikle tercih etmeleri gereken bir model olduğunu hemen hatırlatalım. Sakalların tamamen kesilmesi ile daha bir güzel şekilde ortaya çıkan dağınık dalgalar, 2024 erkek saç modelleri arasında popülaritesini korumaya devam eden modellerden biridir.

13. Uzun ve Düz Saç Modeli

Erkek Saç Modelleri

Uzun saçlar, kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de tercih edilen modellerden biridir. Her ne kadar bakımı daha zor olsa da yine de bu konuda kendine güvenen erkekler, saçlarını uzatmaktan geri durmazlar. Yeni sezonun en beğenilen erkek saç modellerinden olan uzun ve düz saçlara sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, saçlarınızı orantılı bir şekilde uzatmak ve uzatırken de gerekli ihtimamı göstermek olacak. Krem ve şampuan seçimi ile birlikte diğer saç bakım kürlerini uzun saçlara göre tercih etmeniz durumunda beklediğinizden çok daha fazlasını elde etmiş olursunuz.


En iyi erkek saç modeli hangisi?

2024'ün en popüler erkek saç modellerine gelecek olursak; kısa düz, üç numara, uzun, topuz, dağınık, mohawk, asimetrik, orta boy, önleri uzun, keskin çizgili, karmakarışık, dalgalı, uzun ve düz kesimler gerek ünlülerin gerekse berberlerin en çok tercih ettiği erkek saç kesimleri arasında yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum