Nemlendirici ve Canlandırıcı 2024'ün En İyi 10 Vücut Kremi

Bayanlar için en kaliteli ve uygun fiyatlı vücut krem markalarını sizler için araştırdık ve derledik.
Nemlendirici ve Canlandırıcı 2024'ün En İyi 10 Vücut Kremi

Piyasanın en iyi ve en uygun vücut kremlerini bu yazımızda bir araya getirdik. Kadınlar için içerisinde birbirinden doğal bileşenleri barındıran en iyi vücut kremlerini inceledik ve kullanıcı tavsiyelerine yer verdik.

En İyi Vücut Kremi Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1W-lab Beyazlatıcı Vücut KremParlaklık Kazandırma10/9.8
2Bepanthol Cilt Bakım KremiNem Dengesini Koruma10/9.9
3Topicrem Ultra Nemlendirici Vücut SütüParlaklık Katma10/9.7
4Nivea Q10 Sıkılaştırıcı Anti Alerjik10/9.8
5Herbaderm Vücut BeyazlatıcıLeke Karşıtı10/9.6
6Avon Pur Blanca Vücut LosyonuKırışıklık Karşıtı10/9.7
7Farmasi Dr. C.Tuna Koyu Leke Giderici Yağlı His Bırakmama10/9.7
8Biodermine Inceltici Sıkılaştırıcı Selülit JeliCildi Sıkılaştırma10/9.8
9Vaseline Original Nemlendirici JelCilde Canlılık Katma10/9.9
10Neutrogena Visibly Renew Vücut LosyonuKırışıklık Engelleme10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Vücut
Kremi Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Vücut Kremi 2024

Düzenli olarak kullanıldığı zaman vücudunuzdaki lekeleri veya kırışıklıkları tamamen yok edebilecek güce sahip olan vücut kremlerini aşağıda derledik.

İşte kadife gibi bir cilt için en iyi kadın vücut kremi çeşitleri:

1. W-lab Beyazlatıcı Vücut Krem

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
W-Lab
Vücut Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör

W-lab vücut kreminin içerisinde bulunan çörek otu ve kantoron yağının hücre yenileyici özelliği sayesinde cildinizi tamamen onarmaktadır. Aynı zamanda W-lab, Çuha çiçeği de içermektedir. Çuha çiçeğinin yüksek oranda ki gama linoleik asit içeriğiyle birlikte cildinizde oluşan sedefi ve egzamaları ortadan kaldırmaktadır.

Tamamen doğal ürünleri içeriğinde barındırarak cildinizle zararlı maddelerin temasını en aza indirmektedir. E ve B5 vitaminleri sayesinde cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılayarak hem onarım sağlar hem de kelimenin tam anlamıyla W-lab beyazlatıcı vücut kremi teninizi baştan yaratmaktadır. Güneş lekelerinden veya gerçekleşebilecek diğer sorunlardan dolayı, siyah lekelerin oluşumunu da düzenli kullanım sonrasında eski beyaz ve parlak haline geri döndürmektedir.

ARTILAREKSİLER
Cilt hücrelerini yenilemesi 
Parlaklık kazandırması 

W-lab Beyazlatıcı Vücut Krem Nasıl Kullanılır?

1. Kremin etkisini daha iyi gösterebilmesi için cildinizi iyice temizleyin ve kuru olduğundan emin olun.

2. Nohut büyüklüğünde aldığınız kremi oval hareketlerle cildinize yedirin.

3. Gün içerisinde ya da yatarken kullanmanızı öneririz.

W-lab Beyazlatıcı Vücut Krem Kullanıcı Yorumları:

? Her zaman kullandığım krem. Selinciğim sağ olsun önerdi de aldım. Madeleble karıştırıp öyle kullanıyorum. Normalde lekem yoktur ama güneşte yandım bıyık lekem oldu biraz düzenli kullandım 3 4 güne toparladı valla. Normalde de Sabah akşam sürüyorum. Bütün gün bebek gibi dolaşıyorum. Sürmezsem rahat edemem alıştım çok. Beyazlatıcı ve madeleb ikisi aşklarım benim. İyi ki bu ürünle karşılaşmışım teşekkürler W Lab, teşekkürler makyajsız dolaşmanın keyfini yaşıyorum. Ç. Y.

? Ürünü tam 1 aydır madalep krem ile birlikte düzenli kullanıyorum memnun kaldım yıllardır birikmiş katmerleşmiş lekelerim vardı onların tonunu açtı azalmasına bu 2 krem yardımcı oldu fondotensiz dışarı çıkamazken şimdi rahatlıkla çıkabiliyorum fakat ben bu kremleri sabah akşam kullandım öğle ise güneş kremimi sürdüm bu şekil faydasını gördüm benim karma cilde sahibim sivilcelenme yapmadı kozadan yanma bunlarda olmadı kargom doğru ve özenli hızlı geldi faydasını görmeye devam edersem ürünleri kullanmaya devam edeceğim fakat mucizevi bir şekilde yok etmedi lekelerimi azalttı bembeyaz da yapmadı cildimi ama lekelerin rengini açtı memnun kaldım. İ. A.

2. Bepanthol Cilt Bakım Kremi

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Bepanthol
Bakım Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bepanthol cilt bakım kremi el ve vücut için özel olarak üretilmiştir. Gün içerisinde karşılaşacağınız sıcak veya soğuk etkenlere karşı teninizi korumaya alarak zarar görmesini engellemektedir.

En çok satılan cilt bakım kremler arasında yer alan Bepantol, içerisinde bulunan provitamin b5 sayesinde cildinizin nem ihtiyacını karşılamaktadır. Aynı zamanda Bepantol cilt bakım kremi cildinize serinlik hissi verirken yağlılık hissi bırakmadan kolayca emilmektedir.

ARTILAREKSİLER
Nem dengesini korurSivilcelere karşı etkisi yok
Dış etkenlere karşı koruma 

Bepanthol Cilt Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

1. Yüz ve vücudunuza uygulayabilirsiniz.

2. Etkilenen bölgenize masaj yaparak uygulayın.

3. Krem emilinceye kadar elinizle cildinize yedirin.

Bepanthol Cilt Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları:

? Ürünü denemek için küçük boyutunu almıştım resmen âşık oldum bitince büyüğünü aldım. Özellikle çenemde arada çıkıp zor geçen koyu kırmızı sivilce izlerini geçirdi. Bazen tek başına bazen de bunu sürüp üstüne L'oreal in yaş uzmanı kremini sürüyorum cildim neme doyuyor. Işıl ışıl gayet sağlıklı duruyor. Tek başına bile yeter. Favori ürünlerim arasına girdi. Sadece güneşe çıkınca sürülmemesi gerekiyormuş. G. Ş.

? Bu kremi her zaman kullanıyorum gerek makyaj altına gerekse gece yatmadan önce. Cildime çok iyi geliyor. Bana sivilce vs. yapmadı zaten kullananlar bilir çok çok hafif bir yapısı var asla ağırlık ve yapışkanlık hissi vermiyor ama günlük nemlendirmesi ideal. Çok başarılı bulduğum bir krem. Ayrıca fiyatı da çok uygun! Kargo çok hızlıydı, hemen 2 gün içinde geldi bir sorun yoktu sapasağlamdı. D. Ç.

3. Topicrem Ultra Nemlendirici Vücut Sütü

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Topicrem
Vücut Sütü
Aradığın
Fiyatı Gör

Cilt dostu olan Topicrem bebekler, çocuklar ve yetişkinler için uygundur. Kuru ve nemini kaybetmiş ciltler için oldukça faydalı olan Topicrem içerisinde bulunan yoğun süt ile birlikte teninizin nem oranını dengeleyecektir.

Aynı zamanda Topicrem, kullandıktan sonra 24 saat boyunca teniniz nem dengesini kaybetmeden uzun süreli nemli ve parlak bir tene sahip olmanızı sağlamaktadır. Bunlarla birlikte Topicrem vücut kremi vücudunuzun hem nem oranını düzenli kullanım sonrasında tamamen karşılar hem de vücudunuzu dış etkenlerden korumaktadır.

ARTILAREKSİLER
Nem oranını ayarlarLekelere karşı etkisiz
Parlaklık katar 

Topicrem Ultra Nemlendirici Vücut Sütü Nasıl Kullanılır?

1. Sabah veya akşam tercihinize göre kullanabilirsiniz.

2. Nazikçe cildinize yedirin.

Topicrem Ultra Nemlendirici Vücut Sütü Kullanıcı Yorumları:

? Ürün güzel bu tur ürünlerin genelde kokusu olmaz, ya da böyle çok hafif ama rahatsız edici bir kokusu olur bunda öyle bir şey yok çok hafif ve güzel bir kokusu var hoşuma gitti ben normalde parfüm ve krem bir arada ürünleri kullanıyordum ama cildim hassasiyet gösterdi yaz günlerinde bir kasıntı olunca bu urunu çok önerdiler memnun kalacağımı düşünüyorum. B. K.

? Bence Topicrem İnfluencer’ların keşfetmediği bir mucize. Her derde deva her cilt tipine uygun bir nemlendirici krem. Boyutundan dolayı aile boyu kullanmaya müsait. Cildimin parıl parıl sağlıklı olmasını ve gün içinde kurumamasını bu kreme borçluyum alın ve de aldırın. H. Z.

4. Nivea Q10 Sıkılaştırıcı & Bronzluk Vücut Losyonu

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Vücut Losyonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Nivea vücut kreminin içerisinde bulunan mucizevi formülü sayesinde düzenli kullanım sonrasında güneşe çıkmadan cildinizi bronzlaştırmaktadır. Aynı zamanda Q10 ile desteklenmiş formülüyle 10 gün içerisinde cildinizi sıkılaştırır ve bununlar birlikte esnekliğini arttırarak parlak görünmesini sağlamaktadır.

Sıkça kullanılan vücut kremleri arasında yer alan Nivea, çiçeksi eşsiz kokusuyla teninize derinlemesine nemlendirme sağlayarak ışıltılı görünmesine olanak sağlamaktadır.

ARTILAREKSİLER
Anti alerjenik olması 
Cildi yatıştırabilmesi 

Nivea Q10 Sıkılaştırıcı & Bronzluk Vücut Losyonu Nasıl Kullanılır?

1. Vücudunuza eşit bir miktarda uygulayın.

2. Losyon tamamen emilinceye kadar kıyafetlerinizi giymeyin.

3. Tercihinize göre hafta da 2-3 kez kullanım için uygundur.

Nivea Q10 Sıkılaştırıcı & Bronzluk Vücut Losyonu Kullanıcı Yorumları:

? Bugün ikinci günüm yanlış mı kullanıyorum bilmiyorum 1.5 yaşında bebeğim var pek vaktim olmasa da her duştan sonra her gün olmak üzere bir sefer kullanıyorum bugün 2 günüm olmasına rağmen hafif bronzluk yaptı sıkılaşma için bir şey diyemem çok erken cildi yumuşacık ve yağlandırmıyor emilimi çok kolay çok güzel bir ürün memnun kaldım. Düşünmeyin tereddüt etmenize gerek yok pişman olmazsınız. S. K.

? 3.yu aldım zaten bronzlaşmıştım ama bronzluğu koruyabileceğini düşünerek yine bundan aldım. Zaten normal sıkılaştırıcısını kullanıyordum ama yaz günü bu daha iyi gidiyor ve kokusu çok hoş. Sıkılaştırmasına gelince Nivea bu konuda zaten pahalı markalardan bile çok daha iyi. Çok kısa surede gözle görülür sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Günde bir kez tüm vücuda sürüyorum ben çok memnunum. I. D.

5. Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Vücut Kremi

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Herbaderm
Vücut Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör

Herbaderm vücut kremi teninizde oluşan renk dengesizlerini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Aynı zamanda vücudunuzda ki koyu lekeleri de özel formülü sayesinde nüfuz ederek teninizi beyazlaştırmaktadır.

Bunlarla birlikte Herbaderm vücut kremi yaşlılık ve güneş lekelerini de düzenli kullanım sonrasında tamamen ortadan kaldırmaktadır. Kuru ciltler için ise nemlendirici yapısı sayesinde uzun süreli bakım yapmaktadır.

ARTILAREKSİLER
Dengeleyici 
Leke karşıtı 

Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Vücut Kremi Nasıl Kullanılır?

1. Uygulamadan önce cildinizi tamamen temizleyin.

2. Kremi vücudunuza dairesel şekilde aynı zamanda masaj yaparak yedirin.

3. Sabah ve akşam günde 2 kere kez kullanabilirsiniz. Düzenli kullanım sonrasında çok daha hızlı ve etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Vücut Kremi Kullanıcı Yorumları:

? Yani sürdüğüm zaman koltuk altı için bariz bir beyazlık oluyor gün içinde tekrar bir kararma gözlemliyorum ancak eski haline asla dönmüyor, yaklaşık bir haftadır kullanıyorum şu an için çok beğendim düzenli kullanımda kalıcı olacağını düşünüyorum. Düzenli kullanıp gerekirse yorumumu güncelleyeceğim. Ayrıca su günlerde özenli paketleme ve hızlı kargo için çok teşekkür ederim. Ö. İ. G

? Ilk defa kullanıyorum biraz kullanıp öyle yorum yapmak istedim 1 haftadır birkaç kez unutmama rağmen düzenli kullanmaya çalıştım sadece koltuk altımda kullanıyorum ve etkisine inanamadım kararma %70 azaldı tabiki cilt yapısına göre bu süre daha uzun ya da daha kısa olabilir ama benim günlük bakım rutinime eklendi bundan sonra düzenli olarak kullanacağım bir ürün. M. Y.

6. Avon Pur Blanca Vücut Losyonu

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Avon
Vücut Losyonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Günümüzde en çok beğenilen vücut losyonları arasında yer alan Avon Pur Blanca cildinizi tamamen nemlendirir ve bakım yapmaktadır. Taze narenciye ve yeşil yaprakların doğal canlandırıcı yapısıyla yıpranmış teninizi eskisi gibi parlamasına çok yardımcı olacaktır.

Cilt dostu olan Avon Pur Blanca, her türlü ciltler için uygundur. Teninizde oluşabilecek çatlama, yıpranma gibi durumlar için ise cildinizin üst katmanında katman oluşturarak teninizin zarar görmesini en aza indirmektedir.

ARTILAREKSİLER
Yağ hissi bırakmamasıLekelere etkisi yok
Kırışıklık karşıtı 

Avon Pur Blanca Vücut Losyonu Nasıl Kullanılır?

1. Uygulamadan önce cildinizi tamamen temizleyin.

2. Tercihinize göre istediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz.

Avon Pur Blanca Vücut Losyonu Kullanıcı Yorumları:

? Kokusu çok hafif, sürünce aynı zamanda deodorant görevi görmüş oluyor, özellikle spor, dans vs. nedeniyle çok terleme olduğunda ya da kapalı yerde uzun kalanlar için deodorantın terle karıştığında ağırlaşması gibi etkiler olmadan işe yarıyor, üstelik oldukça ucuz. Ö. Ü.

? Çiçeksi kokuları seven biri olarak uzun zaman kullandığım Avon markasına ait başarılı parfüm. Diğer süslüler gibi benim de tanışmam lise zamanlarıma rastlıyor. Lisede Avondan başka parfümler denesem de en beğendiğim pur blanca olmuştu. Bence yaza daha çok yakışan bir koku. Hafif çiçeksi ferah temiz. Erkek arkadaşımın da en sevdiği kokulardan. I. A.

7. Farmasi Dr. C.Tuna Koyu Leke Giderici Vücut Kremi

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Vücut Kremi
Aradığın
Fiyatı Gör

Rahat emilebilen yapısı sayesinde cildinizde yağlı bir his bırakmamaktadır. Aynı zamanda Farmasi koyu leke giderici, teninizde oluşan cilt tonu uyumsuzluklarını da düzenli kullanım sonrasında tamamen ortadan kaldırmaktadır.

İçeriğinde bulunan kum zambağı ve yosun özleri sayesinde ilerde oluşabilecek sorunlara karşı da cildinizi korumaktadır. Bunlarla birlikte teninizde ki nem kaybını da olması gereken düzeye çıkartarak sabit şekilde tutmaktadır.

ARTILAREKSİLER
Leke karşıtı 
Nem dengesi 

Farmasi Dr. C.Tuna Koyu Leke Giderici Vücut Kremi Nasıl Kullanılır?

1. Cildinizi tamamen temizleyin ve kuru olduğundan emin olun.

2. 2-3 Damla alarak tampon hareketlerle cildinize uygulayın.

Farmasi Dr. C.Tuna Koyu Leke Giderici Vücut Kremi Kullanıcı Yorumları:

? Yorumumu güncelliyorum 1 haftadır uyumadan önce temiz cilde 2 damla sürüp yatıyorum. Yıllardır geçmeyen inatçı kırmızı sivilce izlerimi ve lekelerimi gözle görülür şekilde küçülttü ve rengi soldu çevrem de farkında. Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün. Jel kıvamda 2 damla baya yetiyor. Kullanmaya devam ettikçe daha da etkilerini göreceğime inanıyorum alın aldırın. A. S.

? Ürünün yapısı bir bende mi tuhaf yoksa normali mi böyle? Damlalıklı başlığa sahip ama ürün damla halinde uygulanamayacak kadar jölemsi ve katı bir kıvama sahip, sanki bozulmuş bir jel gibi. Üstelik bu yapısından dolayı zaten küçük bir ambalaja sahipken ürün miktarı hepten az kalıyor. Yeni almış olmama rağmen ürünü damlalık kısmıyla dibini kazıyarak alıyorum yüzüme anca o şekilde uyguluyorum// yorumumu güncellemek istedim her şey bir yana ürün lekeleri öylee güzel açıyor kii kesinlikle bir daha alırım formülasyonu çok ilginç. B. A.

8. Biodermine Inceltici Sıkılaştırıcı Selülit Jeli

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Biodermine
Selülit Jel
Aradığın
Fiyatı Gör

Vücudunuzda sıkılaşmasını istediğiniz bölgenizi düzenli kullanım sonrasında inanamayacağınız sonuçlar doğurmaktadır. İçerisinde ki bitki yağları sayesinde kan dolaşımınızı hızlandırarak cildinizin sıkılaşmasını ve toparlamasını sağlamaktadır.

Tamamen doğal olan Biodermine, formülünde goji berry, portakal, guarana, biberiye ve yosun bulundurmaktadır. Ağırlaşmış ve zarar görmüş cildinizi tamamen gençleştirerek parlak görünmesine yardımcı olmaktadır. Nemini kaybetmiş ve zarar görmüş teninizi de nem banyosu yaptırarak eski parlak ve sağlıklı günlerine geri döndürmektedir. Bunlarla birlikte Biodermine’nin selülit giderici özelliği de bulunmaktadır.

ARTILAREKSİLER
Cildi sıkılaştırmasıSivilcelere etkisi yok
Parlaklık katar 

Biodermine Inceltici Sıkılaştırıcı Vücut Kremi Nasıl Kullanılır?

1. Sıkılaşmasını istediğiniz veya zarar görmüş cildinize uygulayın.

2. Hızlı ve etkili sonuçlar almak için düzenli olarak kullanın.

3. Uyguladıktan sonra ellerinizi iyice durulayın. Göz temasından kaçının.

Biodermine Inceltici Sıkılaştırıcı Vücut Kremi Kullanıcı Yorumları:

? İlk gün ilk kullanımda sürdüğümde biraz yaktı ama sonra alıştı vücut 1 hafta düzenli talimatta yazan şekilde kullanıldığında gerçekten selulit görünümü azalıyor zayıflamayla karıştırmayın beden incelmesi yapmıyor portakal görünümü gidiyor, başka markalara çok para vermeye gerek yok harika urun bitince yine alacağım birde bir tüyo size duştan çıkınca temiz vücuda surun daha etkili oluyor. R. A. O.

? Ürün özenle paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı yaklaşık birkaç gündür düzenli olarak kullanıyorum. Tavsiyem bütün parmaklarınızı kullanmayın, jeli normal krem gibi düşünmeyin. Ürünün içerisindeki biberiyeden kaynaklı jeli sürdükten sonra bol bol yıkayınız. Yanlışlıkla elinizi yüzünüze değdirdiğinizde hafif yanma hissi orada da oluşuyor. Âmâ bu jeli kullanmamak için bir sebep değil. İlk başta jeli elimle sürüyorum hafif yanma, sıkılaşma hissi oluyor sonra aynı yere tekrar aynı el ile jeli sürüp masaj makinesi ile hafif dozda devam ediyorum. Çok hızlı yapmıyorum.15 dk. geçirmemeye özen gösteriyorum. Hızlı yaptığınız zaman cildinizde acıma ve yanma hissi artacaktır. Ürün bence büyük, yeterli. E. G.

9. Vaseline Original Nemlendirici Jel

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Vaseline
Nemlendirici Jel
Aradığın
Fiyatı Gör

Vaseline Original Nemlendirici Jel ürünün eşsiz formülü sayesinde cildiniz lekelerden tamamen arınmaktadır. Yoğun nemlendiricili formülü sayesinde çok kuru çitler için harika sonuçlar doğurmaktadır.

Aynı zamanda cildinizi yumuşatarak ışıltı vermektedir. Bunlarla birlikte içerisinde bulunan yararlı minerallerle de teninizin besin ihtiyacını da karşılamaktadır.

ARTILAREKSİLER
Cilde canlılık katmasıLekelere karşı etkisiz
Nem oranını dengeler 

Vaseline Original Nemlendirici Jel Nasıl Kullanılır?

1. Uygulayacağınız bölgenizi tamamen temizleyin.

2. Krem tamamen emilinceye kadar elinizle masaj yaparak cildinize uygulayın.

3. Günlük kullanım için uygundur.

Vaseline Original Nemlendirici Jel Kullanıcı Yorumları:

? Ben The body shoptan aldım bu urunu. Alacak olanlar yorumu dikkate alsın diye yazıyorum. Sadece kokusu için bile satın alınabilir. Elime denemek için fındık kadar surdum 5-6 saat geçmiş olmasına rağmen kokusu gitmedi. Yapısı da yoğun kuru cildim nemlendirme ihtiyacını kat kat giderir. Ben kalça bacak bölgemi nemlendirmek için aldım. Belli ki kullanmaya kıyamayacağım. S. A. F.

? Bir urun bu kadar iyi olabilir mükemmel ilk kez denedim bu kremi ama Hayranı oldum. Yağ ve krem karışımı gibi, sürülmesi çok rahat ve kokusu çok iyi. Mutlaka deneyin. Keşke indirimdeyken iki tane alsaymışım dedim boyutu da büyük bu arada, 350 ml kocaman bir kutu geliyor. Deneyin memnun kalacaksınız. F. T. D.

10. Neutrogena Visibly Renew Vücut Losyonu

Vücut kremi

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrogena
Vücut Losyonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Düzenli kullanım sonrasında sizin de şaşıracağınız inanılmaz sonuçlar doğurmaktadır. Sadece 10 gün kullandıktan sonra kalçanızda %60 oranında sıkılaşma göreceksiniz.

İçerisinde ki Norveç formülü sayesinde kolojen arındırıcı mineraller içermektedir. Aynı amanda Neutrogena Visiby Renew, yoğun nemli yapısıyla teninizi ihtiyacı olan nemi sağlar ve depolanmasını desteklemektedir.

ARTILAREKSİLER
Kırışıklık engelleyici 
Cilt sıkılaştırıcı 

Neutrogena Visiby Renew Vücut Losyonu Nasıl Kullanılır?

1. Kuru cildinize uygulayın.

2. Sabah ve akşam cildinize masaj yaparak yedirin.

3. Etkili ve hızlı sonuçlar almak için haftada en az 2 veya 3 kez kullanın.

Neutrogena Visiby Renew Vücut Losyonu Kullanıcı Yorumları:

? Bu kreme bayıldım nemlendirmesi çok iyi, neutrogenanın klasik kuru ciltler için olan kavanozdaki kremlerini hiç beğenmiyordum çok zor emiliyordu ancak bu hiç öyle değil, kokusu, emilimi harika, ciltte kalıntı yapışıklık hissi yapmıyor. Ç. Ö.

? Fiyat-ürün eşleşmesi gayet iyi. Cilde hemen emiliyor. Uzun dönem kullanımda toparlamaya yardımcı bir ürün. Kullanmadan önce duşta yapılan keseleme ile kan akışı hızlandırılarak sonrasında kullanıldığında sonuç gayet iyi. Ö. S.


Benzer Tavsiye Önerileri
Kadın ParfümleriLeke Giderici Kremler

2024'ün en iyi vücut kremi hangisi?

En iyi vücut kremi tavsiyelerine gelecek olursak; Topicrem, Nivea, Herbaderm, Avon, Farmasi, Biodermine, Vaseline, Neutrogena, Bepanthol, Topicrem, W-Lab kırışıklık giderici, parlaklık kazandırıcı, cilt hücrelerini yenileyici, nem dengesini koruyan, anti alerjik vücut kremi markaları olarak biliniyor.

Vücut kremi nasıl kullanılır?

Vücut kremleri cildin nem dengesini korumaktadır. Bu yüzden kremler duş sonrası kullanılmaktadır. Özellikle sıcak duş cildinizde bulunan gözeneklerin açık olmasını sağlar. Sıcak duştan sonra vücut kremini kullanmak sizin için daha iyi olacaktır.

Vücut kremi ne işe yarar?

Bu kremler vücudunuzun kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı olmaktadır. Bunun yanında cildinizin daha pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazanmasını da sağlar.

Duşta vücut kremi nasıl kullanılır?

1. Sabun ya da duş jeli tercihiniz hangisiyle onunla yıkanın.

2. Daha sonra duşta kullanılabilen vücut kreminizi vücudunuza uygulayın.

3. Vücudunuzu durulayın.

4. Kurulanıp, giyinin.

2024 yılının en çok tercih edilen vücut kremi hangisi?

Bioderma Atoderm Cream
Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi
Bepanthol Sensiderm Krem
BIODERMA Atoderm Intensive Baume
W - Lab Madeleb
Procsin Butter Cream
L'Oréal Paris Nem Terapisi Aloe Vera

Sinoz Vücut Beyazlatıcı Krem
Simple Protect&Glow Jel Krem
Sinoz Gold Aura Vücut Peelingi

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.