Evinizi Tertemiz Yapacak Sulu Elektrikli Süpürge Modelleri

Evinizdeki tozları içerisindeki su haznesine aktaran sulu elektrik süpürgeleri son zamanların en çok tercih edilen türlerinden.
Evinizi Tertemiz Yapacak Sulu Elektrikli Süpürge Modelleri

Sulu Süpürge Önerileri

Evlerin vazgeçilmezi olan elektrikli süpürgeler, 100 yıldır insanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Teknolojinin hızla gelişiyor olması elektrik süpürgesi üreten firmaların daha iyi ürünleri piyasaya çıkartmasını sağlıyor. Bu yüzden de elektrikli süpürge arayan kullanıcılar hangi modeli tercih edeceği konusunda kararsız kalıyor. Biz de siz kararsız kalmayın diye en iyi sulu elektrikli süpürge modellerini aşağıda detaylıca araştırdık. Dilerseniz makalemizde bulunan süpürgeleri inceleyebilir, teknik özelliklerine, fiyatına, artılarına, eksilerine, kullanıcı yorumlarına ve ürün detayına göz atabilirsiniz.

Temizliği diğer süpürgelere göre daha etkili yapabilen sulu süpürgeler, biraz zahmetli olsalar da kesin temizlik sunuyor. Hem fiyatı uygun olan hem de amatör kişilerin kullanabileceği sulu elektrikli süpürge, evinizin her yerini pırıl pırıl yapacak. İşte evinizi tertemiz yapacak 10 sulu süpürge modeli;

En İyi Sulu Süpürge Listesi

SıraModellerGüçneoldu Puanı
1Arnica Bora850 W10/9.8
2Karcher Wd 3 Premium1000 W10/9.9
3Arnica Tayfun2400 W10/9.8
4Stilevs2800 W10/9.7
5Fantom Eco WF47001500 W10/9.6
6Voog J3053000 W10/9.7
7Rowenta Rain Force2400 W10/9.8
8Fantom Wd27001800 W10/9.6
9Arnica Hydra Rain Plus2400 W10/9.7
10Conti Vc-1482400 W10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Sulu
Süpürgeler
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Sulu Süpürge Tavsiyesi

İşte tozu içerisine hapseden en iyi sulu süpürge markaları:

1. Arnica Bora Mor Et11133 Su Filtreli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Arnica
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kablo UzunluğuFiyat
Yüksek Emiş Gücü
Kırılmaz Borusu

Hijyenik temizlik yapma imkanı sunan ve Arnica markasının en gözde modellerinden birisi olan Bora su filtreli süpürge, evinizin en büyük yardımcısı olacak. 360 derece dönebilme yeteneği sayesinde her yere götürebileceğiniz süpürge, çelik telli hortumu sayesinde siz süpürme işlemi yaparken oluşan kırılmaları önlüyor. Farklı zeminlere özel süpürge uçlarıyla evinizi pürüzsüz bir şekilde temizlemenize olanak sağlıyor. 850 W'lık emiş gücü de oldukça iyi çekiyor. 6 metrelik kablo uzunluğu da evinizin her noktasına ulaştırıyor. Ses yapmayan, etrafında kauçuk bulunan tekerleri de son derece kullanışlı. Sulu olması nedeniyle evinizdeki çöpleri içerisine çektiğinde eve hoş bir parfüm kokusu yayması da Arnica'yı bir adım öne taşıyor.

Teknik Özellikler
Kablo uzunluğu: 6 metre
Güç: 850W
Hava Filtresi: Hepa
Toz Torbası Tipi: Torbasız
Temizleme Yüzeyleri: Halı, Sert Zemin

Arnica Bora Mor Et11133 Su Filtreli Süpürge Kullanıcı Yorumları; 

👤 Ürün süper almak isteyenler düşünmesin tozdan kurtulduk dökmesi temizlemesi rahat hediye koku göndermişler suya damlattık her yer mis halı yıkanmış gibi oldu muhteşem ilk izlenim için süperdi bakalım ilerleyen günlerde ne olacak. A. M.

👤 Robot süpürgem normal toz torbalı süpürgem hepsi var ama hiç biri sulunun yerini tutmuyor. Benim gibi astım olan kişiler için diğerleri yerden aldığını filtresinden geri veriyor. Bu süpürgeye bayıldım kullanımı aşırı kolay 1 saatte bütün perdeleri halıları yerleri süpürebiliyorsunuz. Özellikle yer süpürme aparatı altı tüylü olduğu için yerleri çizmiyor harika kolay kolunu ağrıtmıyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. B. B.

2. Karcher Wd 3 Premium 1000 W Islak Kuru Elektrikli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Karcher Wd 3
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Islak ve Kuru TemizlikTekerlerin Ses Çıkarması
Pratik Park Pozisyonu
Ergonomik Tasarım

Sulu elektrikli süpürge denilince akla gelen en kaliteli markalardan olan Karcher'ın çok satılan modeli Wd 3 bu konuda muazzam işler ortaya koyuyor. Mükemmel bir temizleme performansına sahip ürün, ıslak, kuru, kaba ve ince kirlerde maksimum vakumlama sunuyor. Filtre değiştirmeden ıslak veya kuru emiş yapabilen Karcher Wd3, pratik park pozisyonu, yer kaplamayan emiş hortumu, hızlı toplanabilen güç kablosu, elde taşımak için yapılmış ergonomik dizaynı ile öne çıkıyor. 1000 W emiş gücüyle de kullanıcılarından olumlu dönüşler almayı başarıyor.

Teknik Özellikler
Enerji kullanımı (W): 1000
Konteyner kapasitesi (l): 17
Haznenin malzemesi: Paslanmaz çelik
Aksesuarsız ağırlık (kg): 5,8
Boyutlar (U x G x Y) (mm) 388 x 340 x 525

Karcher Wd 3 Premium 1000 W Islak Kuru Elektrikli Süpürge Kullanıcı Yorumları:

Adı çıkmış markalara dünya para vermektense kesinlikle bunu öneriyorum. Endüstriyel diye geçiyor ama biz evimizde kullanıyorduk, şimdide çeyizime aldım tam bir canavar ve çok hafif. T. C.

Özellikle hafifliği sayesinde evin içinde taşıması ve kullanması çok kolay. Emiş kuvveti de yüksek, tek sorunu ise biraz sesli oluşu. D. A.

3. Arnica Tayfun 2400W Islak/Kuru Elektrikli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Arnica Tayfun
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek Emiş GücüElektrik Kablosu Kısa
Hafif Olması
Ergonomik Tasarım

Sınırsız hareket kabiliyetine sahip ürün, bez bir filtreye, 2400W güce sahip olması nedeniyle sıkça tercih edilmekte. Ses konusunda da 58 dB sesi bulunan makine, güçlü motoru sayesinde evinizde toz, kir ne varsa anında süpürür. Koltuk temizleme ucu ile dilerseniz koltuklarınızın arasına kaçmış kirleri alabilir, dar uçlu borusuyla da girilmeyen dar alanlarda derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. Satın alan kişilerin son derece memnun kaldığı Arnica Tayfun sulu süpürge, uygun fiyatıyla da karşımıza çıkıyor. Halıyı kaldıran bir gücü olan makine evinizde toz, tüy, kaba pislik ne varsa içine çekebilecek güce sahiptir. 

Teknik Özellikler
Toz Haznesi: Yok
Hepa Filtre: Yok
Motor Gücü (watt): 2400
Toz Torbası: Yok
Ses Seviyesi (dB): 58
Su Haznesi: Var

Arnica Tayfun 2400W Islak/Kuru Elektrikli Süpürge Kullanıcı Yorumları;

👤 Sesi yüksek değil. Sonuçta motor bu. İlla ki ses çıkacak. Öyle yüksek ses yok. Telefonun zil sesini duyabiliyorsunuz. Odada birileri varsa sohbet edebiliyorsunuz, bağırmadan, işaretleşmeden hem de. Performansına diyecek hiç sözüm yok. Önceki süpürgem sadece bağırırmış da biz bilmezmişiz... Y. E.

👤 Makine işini görüyor lakin alt tarafı resimdeki gibi kırmızı degil siyah renk hortumu dik olarak takma yeri var bu iyi bişey. Birde elektrik kablosu kısa 4 MT kadar salonda köselere yetişmiyor.. S. U.

4. Stilevs Uzay Süpürge 2800w

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Stilevs
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
360 Derece HareketPlastik Malzeme Kalitesi
Güçlü Motor
Toz Torbası Olması

Kuru ve ıslak olarak iki farklı temizlik yapabilme özelliğiyle dikkat çeken ürün, 2800W gücü sayesinde evinizdeki tüm tozları, kirleri, tüyleri bir seferde çeker. Kuvvetli bir şekilde derinlemesine temizlik yapabilmenize olanak sağlayan ürün, bükülebilir hortumu ile sizi zorlu noktalara kolay bir şekilde ulaştırır. 360 derece hareket edebilen tekerleri, ergonomik taşıma kulpları ve dengelenmiş ağırlık merkezi ile süpürge verdiğiniz fiyatı kesinlikle hakediyor. Kullanıcılarının çoğundan olumlu dönüş alan ürünün ttoz torbasını çıkarmak veya takmak da kolay.

Teknik Özellikleri
Motor Gücü: 2800 W
Süpürge Türü: Sulu
Toz Torbası: Var
Su Haznesi: Var

Stilevs Uzay Süpürge 2800w Kullanıcı Yorumları:

👤 Harika bir ürün çekimi harika anneme almıştım çok beğendi aklınız sorunu işareti kalmasın gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. D. P.

👤 Şehir dışından gelmesine rağmen 24 saatten kısa zamanda elime ulaştı, bu kadar hızlı teslimat ilk defa gördüm, makine canavar gibi çok iyi çekim gücü, sesine katlanabilir. Tavsiye ederim. O. K.

5. Fantom Eco WF4700 Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Fantom Eco
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Güçlü ÇekimYüksek Ses
Uzun Kablo
Kaliteli Hortum

2 kademeli ayarlanabilir hız kontrolü, sarma kablosu, 5 metrelik kablo uzunluğu sayesinde evinizi temizlerken size kolaylık sağlayan ürün, 1800W gücüyle de evinizdeki tüm kiri, tozu ve tüyü içerisine hapseder. 4 Lt toz kapasitesi, 9 Lt kirli su tank kapasitesi ve 15 lt tank kapasitesi ile tek seferde tamamen süpürme sunar. Koltuk döşeme ucu, kenar köşe ucu ve halı süpürme ucu süpürgenin yanında gelmektedir.

Teknik Özellikleri
Güç (Watt): 500-1500 Watt
Garanti Süresi: 2 Yıl
Ses Seviyesi: 71 Dba - 80 Dba
Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili
Özellik: Sulu

Fantom Eco WF4700 Su Filtreli Elektrikli Süpürge Kullanıcı Yorumları;

👤 Yorumları okuduktan sonra almaya karar verdim. Tam denildiği gibi. Emiş gücü yüksek ama hiçbir özelliği sesinden fazla olamaz. H. S.

👤 Ürün harika çekim gücü çok iyi yalnız gönderdikleri zemin için kullanılan geniş aparat hatalı makinaya uymuyor. E. G.

6. Voog J305 Dugassi Islak Kuru Hava Üfleme Özellikli Elektrikli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Voog J305
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek Emiş GücüPlastik Malzeme Kalitesi
Sessiz Çalışma
Ergonomik Tasarım

Çok fazla bilinmeyen bir marka olmasına rağmen en çok satanlar listesinde yer alan Voog, sahip olduğu özellikleri ile rakiplerinden öne çıkıyor. 3000W emiş gücü sunan makine bu kadar güçlü bir motoru olmasına rağmen 30 ile 40 dB arasında ses çıkarıyor. Muazzam bir ses yalıtımına sahip makine, 20 lt kapasiteli haznesiyle de dubleks bir evi tek seferde temizlemenize olanak sağlıyor. Üfleme özelliği de rakiplerinden ayıran bir diğer iyi özelliklerinden. Kullanıcılarından tam not alan ürün, son derece uygun fiyatlı.

Teknik Özellikler
Güç (Watt): 3000 Watt
Garanti Süresi: 2 Yıl
Ses Seviyesi: 31 Dba - 40 Dba
Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili
Özellik: Toz Torbalı

Voog J305 Dugassi Siyah Islak Kuru Hava Üfleme Özellikli Elektrikli Süpürge Kullanıcı Yorumları;

👤 Fiyatına göre çok iyi öğrenciye 2 3 kişilik ailelere ideal.Çekim gücü çok iyi sesi var evet ama fiyatına göre çok iyi iş görüyor. Yalnız yaşayanlar 2. el alacaklarına böyle düzgün hafif bi ürün tercih etmeleri daha mantıklı olur bence. H. A.

👤 Bayıldım harika bir ürün hem abimin evine hemde kendi evimize aldik çekiş gücü mükemmel gercekten fiyatinin uygun olması da ayri bi guzellik verilen parayi fazlasiyla hak ediyor. T. M.

7. Rowenta Rain Force 2600w Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Rowenta
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Modern TasarımAğırlık
Kaliteli Malzeme
Kolay Temizleme

Gelişmiş filtreleme sistemi sayesinde evinizde maksimum hijyen sağlayan ürün, yüksek emiş gücü sayesinde de muazzam bir toz toplama performansı sunuyor. Ayrılabilir ve kolay temizlenebilir iç parçalar da temizliği bitirdikten sonra sizi ekstra uğraştırmıyor. Manevra kabiliyeti sayesinde kolay hareket eden ürün, zahmetsiz taşıma sunuyor. Tüm yüzeylerde maksimum temizlik performansı sunması kullanıcıları tarafından tam not almasını sağlıyor.

Teknik Özellikler
Güç (Watt): 2401 Watt ve Üzeri
Garanti Süresi: 2 Yıl
Ses Seviyesi: 71 Dba - 80 Dba
Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili
Özellik: Sulu

Rowenta Rain Force 2600w Su Filtreli Elektrikli Süpürge Kullanıcı Yorumları;

👤 Mükemmel çok beğendim almanızı tavsiye ederim.indirimdeyken almıştım anneme cok beğendi. L. E.

👤 Çekiş gücü çok iyi. Sulu süpürge rahatlığını daha önce 15 yıl kullandığım için biliyorum. Fiyatı çok uygun. inşallah uzun yıllar kullanabilirim. Z. Y.

8. Fantom Wd2700 İslak Kuru Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Fantom Wd2700
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Zengin AksesuarYüksek Ses
Büyük Hazne
Islak Vakumlama

5 metreye kadar varan kablo uzunluğu, yuvarlak hatlara sahip tasarımı, hafif ağırlığı sayesinde tam bir fiyat performans ürünü olan Fantom WD2700, yüksek emiş gücü sayesinde toz, kir, tüy gibi şeyleri tek seferde süpürür. 1800W çekim gücü, halı temizliği konusunda da son derece iyi bir performans gösteriyor. Pratik bir şekilde evinizi süpürüp yerine kaldırabileceğiniz süpürge, 15 Lt tank kapasitesiyle 2-3 defa kullanım sunuyor. Ayrıca süpürgeyi çalıştırdığınız zaman eviniz mis gibi bir kokuyla kaplanıyor.

Teknik Özellikler
Motor gücü: 1800 w
Su haznesi: Var
Toz torbası: Var
Kablo Uzunluğu: 5 metre
Tank Kapasitesi: 15 Lt

Fantom Wd2700 İslak Kuru Süpürge Kullanıcı Yorumları;

👤 Çok hafif malzeme kullanılmış. Sesi çok fazla. Kalitesi fiyatına göre mi tartışılır. F.  Ö.

👤 Tekerler ve diğer aparatlar içerisindeymiş makineyi ikiye ayırınca görülüyor.aşırı yüksek sesli ama idare eder. G. Z.

9. Arnica Hydra Rain Plus 2400W Su Filtreli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Arnica Hydra
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kaliteli MalzemeAğır Olması
HEPA Filtre
Toz Tutması

Üstün Hepa filtresi sayesinde kirin ve tozun dışarı çıkmasını engelleyen ürün, toza karşı alerjisi olan kişiler için son derece iyi. Pratik kullanımı hedefleyen elektrikli süpürge, sınırsız hareket kabiliyeti sunuyor. Dar uçlu fırçaları sayesinde diğer süpürgelerin ulaşamadığı yerlere tek seferde ulaşmanızı ve derinlemesine temizleme yapmanızı sağlar. Ayrıca ürün istenildiği zaman ortama hoş kokulu parfüm yayıyor.

Teknik Özellikler
Güç: 2400W
Toz Torbası Tipi: Torbasız
Kablo Uzunluğu: 6 metre
HEPA Sınıfı: HEPA 13

Arnica Hydra Rain Plus 2400W Su Filtreli Süpürge Kullanıcı Yorumları;

👤 Malzeme kalitesi orta ama işlevsellik çok güzel. Köpük önleyici ve halı yıkama şampuanı da hediye olarak geldi. Köpük önleyicinin bir kısmı maalesef kutuya dökülmüstü.Hem ıslak/kuru süpürme ve halı & koltuk yıkaması yeterli. Bu fiyata bu kalite gayet güzel Tavsiye ederim. M. T.

👤 Ben alerji hastasıydım 3 yıldır sağlıklı gezdiğimi hatırlamıyorum sürekli ya korona ya da alerjinin verdiği rahatsızlıktan dolayı nefes darlığı çekiyordum grip gibi yatakta yatıyordum bu makine gerçekten Derdime Derman oldu havadaki pisliği ve özellikle halılar üzerindeki aker mikroplarını yok ediyor. M. Ö.

10. Conti Vc-148 Maxi Plus 2600w Su Filtreli Süpürge

Sulu Süpürge Modelleri

Amazon
Fiyatını Gör
Conti Vc-148
Sulu Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük HazneTutma Yeri Sağlam Değil
Otomatik Kablo Sarıcı
HEPA Filtre

360 derece dönme kabiliyetine sahip olan ürün, Conti Vc-148 su filtreli elektrikli süpürge, ADT teknolojisi sayesinde tozları %99 oranında suyun içine hapseder. Dışarı verdiği hava ise tamamen mikroplardan arınmış, temiz havadır. Muazzam bir tasarımı olan ürünün ergonomik tutma sapı son derece kullanışlıdır. Size kolay taşıma imkanı sunar. 

Teknik Özellikler
Güç (Watt): 2401 Watt ve Üzeri
Garanti Süresi: 2 Yıl
Ses Seviyesi: 90 Db Üstü
Özellik: Sulu
Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili

Conti Vc-148 Maxi Plus 2600w Su Filtreli Süpürge Kullanıcı Yorumları;

👤 Ben aşık oldum böyle harika bir süpürge ilk kez görüyoruz şimdiye kadar asla Bosch süpürgem süpürmemiş evim mis gibi oldu düşünmeden alın dicem ama piyasada ürün kalmamış İtalyan ürünü ve emiş gücü mükemmel su içine doluyor tüm pislikler ve en ufak zerreyi bile yok ediyor. M. D.

👤 Çekim gücü çok iyi şimdiki süpürgeler bile böyle çekmiyor. Alerjim olduğu için aldım. Gayet güzel çok memnunum. Suyun içine çok az da bi yumuşatıcı döküyorum ev mis gibi kokuyor. Alacaklar tereddüt etmeden alabilirsiniz. Y. E.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Dikey SüpürgeRobot Süpürge
Elektrikli SüpürgeHepa Filtreli Süpürge
Cam Silme RobotuHalı Yıkama Makinesi

Sulu Süpürge S.S.S

Sulu Süpürge ile Halı Yıkanır mı?

Satın aldığınız süpürgenin özelliklerini iyi okumanız gerekmektedir. Bazı sulu süpürgeler halı yıkayamaz. Halı yıkanabilir olması önemli bir özelliktir. Özellikler kısmında halı yıkanabilir yazan süpürgeleri tercih edebilirsiniz. Bu kısımda da dikkat etmeniz gereken bir şey vardır. Halı yıkanabilir yazan süpürgelere özel olarak üretilmiş şampuanı halınıza sıkmanız gerekmektedir.

Sulu Süpürge Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sulu süpürge alırken ilk olarak haznesine dikkat etmenizde fayda vardır. Küçük hazneye sahip sulu süpürgeler işe yaramaz. Sürekli değiştirmeniz gerekir. Fiyatına göre neler yapabildiği, gücünün ne kadar olduğu da ikinci önemli özelliktir. Temizlik performansını büyük oranda etkileyen süpürge gücüne dikkat etmelisiniz. Daha sonra da HEPA filtreli olup olmadığına bakmalısınız.

Sulu Süpürgenin Normal Süpürgelerden Farkı Nedir?

Sulu süpürgelerde toplanan tozlar direkt olarak içerisinde su olan bir hazneye aktarılır. Eğer astım, nefes darlığı, toza alerji gibi hastalıklarınız varsa sulu süpürge sizin çok işinize yarayacaktır. Ayrıca süpürge, filtrelerinizi eskitmez, toz parçacıklarını suya aktarır ve dışarı temiz hava üfler. Normal süpürgelere göre daha iyi çekim gücüne sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.