Camlarınızı Pırıl Pırıl Yapacak En İyi Cam Silme Robotları

Camlarınızı daha önce hiç görmediğiniz kadar temiz yapacak en etkili fiyat performans ürünlerini merak edenler için araştırdık.
Camlarınızı Pırıl Pırıl Yapacak En İyi Cam Silme Robotları

Cam Silme Robotu Modelleri

Teknolojinin günden güne geliştiği günlerde kişiyi büyük bir zahmetten kurtaran cam silme robotları, tüm işi kendisi yapıyor. En kirli yüzeylerde dahi üst düzey performans sergileyerek camlarınızı tertemiz yapan robot, hayatınızı oldukça kolaylaştırıyor. İşyerlerinde veya evlerde kullanılan cam silme robotları boydan boya olan büyük camlarda dahi son derece iyi işler çıkarıyor. Ayrıca silme robotunun nereleri temizlediğini uygulama üzerinden görebilmeniz de bir diğer iyi özellik.

En İyi Cam Silme Robotu Listesi

SıraModellerÇalışma Süresineoldu Puanı
1Hutt Ddc5520 Dakika10/9.8
2Xiaomi Hutt W66100 Dakika10/9.9
3Hobot 38860 Dakika10/9.8
4Cambot Wın3030 100 Dakika10/9.9
5Hobot 368 20 Dakika10/9.7
6Hobot 298 60 Dakika10/9.8
7Pensil A+ Cam ve Fayans 240 Dakika10/9.9
8Robogil Clara-10045 Dakika10/9.8
9Xiaomi DDC55 Hutt 20 Dakika10/9.7
10Webot BO-15020 Dakika10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Cam Silme
Robotu Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Cam Silme Robotu Tavsiyesi 2024

Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz yüksek kalite ve güvenli cam temizleme robotlarını okurlarımıza özel araştırdık. Sahip olduğu özellikler ve fiyat performans açısından karşılaştırılmış en iyi cam silme robotlarını aşağıda bulabilirsiniz.

İşte camlarınızı tertemiz yapan silme robotları;

1. Hutt Ddc55 Cam Silme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
Hutt Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Modern TasarımFiyat
Kolay Kullanım
Güçlü Vakum

Normal insanın temizlediği camdan iki kat daha iyi performans sunan robot, hem işini hızlı hallediyor, hem de camda kalıntı ve iz bırakmıyor. Kiri temizlemek, pencereleri cilalamak için çalışırken aynı anda da yüzeye su veya deterjan püskürtüyor. Mikrofiber bezi sayesinde püskürtülen suyu kolayca kurutabiliyor. Her kalınlıktaki camda muazzam performans veriyor.

Teknik Özellikler
Pil Kapasitesi: 650 mAh kapasite
Çalışma Süresi: 20 dakika
İşlemci: Cortex M3
Güç seviyeleri: 2600Pa / 2800Pa / 3000Pa / 3200Pa / 3400Pa

Hutt Ddc55 Cam Silme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Sadece camları değil, aynaları, duvarları, fayansları hatta zemini bile siliyor. Şarjlı değil de kablolu olması ekstra bir avantaj. Keşke daha önce alsaymışım, bu zamana kadar almadığıma üzüldüm. A. R.

👤 Kenarlarda çok az bir yer silinmeden kalıyor. Vakum gücü çok iyi. Camları tertemiz yapıyor. İçinden 12 adet bez çıkıyor. O. D.

2. Xiaomi Hutt W66 Cam Silme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tek Şarjla Uzun Süre KullanımSes Seviyesi Yüksek
Kirli Yüzeyleri Tek Seferde Silme
Ergonomik Tasarım

Oldukça kirli olan bölgeleri bile rahatça temizleyebilen ürün, otomatik ultrasonik spreye sahip. Camın kirli olduğu bölgelerde bu özelliğini kullanarak camı tertemiz yapıyor. 2 aşamalı temizleme moduna sahip olan ürün, muazzam bir emiş gücü sunuyor. Tek şarjla uzun süreler çalışabilen robot, her cam türüne uygun.

Teknik Özellikler
Ağırlık (kg): 1,3
Aşılabilir Engel: 10 mm
Boy: 373 mm
Çalışma Süresi: 100 dk
Ses Seviyesi (dB): 40
Şarj Süresi: 1.5 Saat

Xiaomi Hutt W66 Cam Silme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Tereddütlerle cihazı sipariş ettik. Büyük camları olan bir evde şahane iş görüyor. Çok yüksek camlara bile yapıştı mı affetmiyor. On numara beş yıldız. S. O.

👤 Bunun için robotun temizliğe başlamasından önce camlara biraz camsil sıktım, daha sonra temizlemeyi başlattım, gayet güzel temizledi. M. E.

3. Hobot 388 Cam Temizleme Fayans Silme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
Hobot Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Fayans ve Cam TemizlemeFiyat
Uygulama Desteği
Gelişmiş Manevra Kabiliyeti

Büyük camları temizlerken hiçbir türlü sorun yaşamayan başarılı robot aynı zamanda fayans da silebiliyor. Akıllı telefonlara kurabileceğiniz uygulama sayesinde ürünün her şeyi kontrol edebiliyor olmanız da son derece iyi bir özellik. Gelişmiş manevra kabiliyeti sayesinde de camın her noktasını kusursuz temizliyor.

Teknik Özellikler
Ağırlık (kg): 10
Aşılabilir Engel: Yok
Çalışma Süresi: 60 dk
Ses Seviyesi (dB): 40
Şarj Süresi: 1 Saat
Toz Kapasitesi: 0.80 lt

Hobot 388 Cam Temizleme Fayans Silme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Günlerce araştırıp firmaları arayıp görüştükten sonra bunu tercih ettik, başta ne gerek var ne kadar temizleyebilir değmez bu kadar paraya ben silerim dedi eşim, ama karantina sürecinde ev temizliğinden bi hal olduk,ani bir kararla ben aldım, iyi ki almışım kurulumu sadece prize takıp güvenlik ipini de bağladıktan sonra kumandadaki otomatik çalıştırma tuşlarından birine basmak kadar kolay. T. H.

👤 Şiddetle tavsiye ediyorum. Camlar pırıl pırıl oluyor. Böylece cam silerken, özellikle balkon korkuluklarınız komple camsa düşme tehlikesi ortadan kalkmış oluyor. Normalde bir ped kuru bırakılıp diğer ped camsil ile ıslatılıyor. E. A.

4. Cambot Wın3030 Otomatik Cam Silme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
Cambot Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Camdan DüşmemesiPil Ömrü Az
Sessiz Çalışma

Islak veya kuru zeminlerde memnun kalacağınız bir performans sunan ürün, son derece sessiz çalışıyor. Elektrik kesintisi yaşansa dahi camdan düşmeyerek zarar görme ihtimalini sıfıra düşüren cam silme robotu, her türlü zeminde kullanılabiliyor. 1.35 kg ağırlığı ile esnek hareket kabiliyetine sahip olan cihaz, kolay kurulumu ile de öne çıkıyor. Kullanıcılarından tam not almayı başaran cam silme robotu 650 mAh'lik bir pil kapasitesine sahip.

Teknik Özellikleri
Ağırlık (kg): 1.3
Aşılabilir Engel: 10 mm
Boy: Orta Boy
Ses Seviyesi (dB): 40
Çalışma Süresi: 100 dk

Cambot Wın3030 Otomatik Cam Silme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Çok kararsız kalarak satın almıştık fakat beklentilerimizin çok üzerinde bir performans gösterdi. Cam balkonu ve camlarımızı haftalık temizletiyoruz. Çok güzel teşekkürler. T. H.

👤 Daha önce mıknatıslı olanlardan denemiştim ama o iyi değildi. Çok sağlam şekilde cama tutunuyor, emniyet aparatlarını kullanmıyorum bile. Cam temizleme derdi benim için kesinlikle bitmiştir. Herkese tavsiye ederim. E. A.

5. Hobot 368 Cam Temizleme Fayans Silme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
368 Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hafif TasarımPahalı Fiyat
Uzun Süre Şarj

İşkence gibi gelen cam ve fayans temizliği Hobot 368 ile artık çok kolay. Siz kahvenizi yudumlarken robot, camları ve fayansları daha önce hiç görmediğiniz kadar parlak yapacak. Ulaşılması zor pencereleri silmelere, bel kol ve omuz ağrısı çekmelere Hobot 368 silme robotu ile son. Robot, vakum yaparak bulunduğu bölgeye tutunur ve yüzeyin tamamını tarar. Dilerseniz manuel olarak ürünü kontrol de edebilirsiniz.

Teknik Özellikleri
Ağırlık (kg): 1.2
Aşılabilir Engel: Yok
Boy: 295 mm
Çalışma Süresi: 20 dk
Ses Seviyesi (dB): 65
Şarj Süresi: 1 Saat

Hobot 368 Cam ve Fayans Temizleme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Kumandaya alışınca çok rahat çalıştırabilirsiniz. Çok kirli camlarımı pırıl pırıl yaptı. Kullanım kılavuzunda yazdığı gibi bezlerden birini ıslattım. Ama camlar kirli değilse gerek yok. Ufak tefek atladığı yerler(köşeler) olsa da benim için sorun değil. Duşakabinlerde denedim. Su lekesi önceden kalmış ise tam çıkaramıyor. T. H.

👤 Dairemiz de sekizinci kat fakat onuncu kat yüksekliğinde. Benim için camları silmek çok zor ve tehlikeli. Sırt, kol, boyun ağrısı uzun süre geçmiyor. Ürün elime geçtikten sonra hemen denedim tabii. Hayatı kolaylaştıran bir ürün kesinlikle. R. A.

6. Hobot 298 Cam Temizleme Fayans Silme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
298 Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kör Nokta TemizlemeŞarj Dolum Uzun
Çalışma Modu
Büyük Tank Kapasitesi

0.75 lt tank kapasitesi, ergonomik tasarımı ve 60 dakika çalışma süresi ile tam bir fiyat performans ürünü olan Hobot 298, tüm pencereyi temizlemek için 3 otomatik çalışma modu sunar. Yüksek emiş gücü ile pencereyi tamamen temizleyen robot, ev ve ofisler için uygundur. Cam, fayans, parke ve mermer gibi yüzeylerde de temizlik yapabilmesi de en iyi özelliklerinden birisi.

Teknik Özellikler
Ağırlık (kg): 12
Çalışma Süresi: 60 dk
Ses Seviyesi (dB): 40
Çalışma Modu Sayısı: 3
Şarj Süresi: 1 Saat

Hobot 298 Cam Temizleme Fayans Silme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 İyi ki almışım dediğim bir ürün, özellikle yüksek katlarda can güvenliği açısından harika bir ürün, temizlik performansı gayet iyi. V. N.

👤 Camlar pırıl pırıl oluyor. Böylece cam silerken, özellikle balkon korkuluklarınız komple camsa düşme tehlikesi ortadan kalkmış oluyor. D. I.

7. Pensil A+ Cam ve Fayans Temizleme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
Pensil Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kaliteli YapıAğır
Kısa Sürede Temizlik
Modern Tasarım

Siz diğer temizlik işlerinizi yaparken veya kahvenizi yudumlarken tüm cam işlerinizi üstlenen Pensil A+ robot süpürge zamandan tasarruf etmenize olanak sağlıyor. 1 metrekare alanı kumanda ile 2.5 dakikada, otomatik modda ise 4 dakikada tamamen temizleyebilen temizleme robotu, evinizin en gözde ürünü olacak. Ürün ile birlikte gelen 14 fiber bez uzun süreli temizlik imkanı da sağlamaktadır.

Teknik Özellikler
Ağırlık (kg): 1.8
Aşılabilir Engel: Yok
Boy: 32,5 mm
Çalışma Süresi: 240 dk
Ses Seviyesi (dB): 60
Su Tankı Kapasitesi (L): 0,1 lt
Şarj Süresi: 2 Saat

Pensil A+ Cam ve Fayans Temizleme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Günlerce araştırıp firmaları arayıp görüştükten sonra bunu tercih ettik, başta ne gerek var ne kadar temizleyebilir değmez bu kadar paraya ben silerim dedi eşim, ama karantina sürecinde ev temizliğinden bi hal olduk,ani bir kararla ben aldım, iyi ki almışım kurulumu sadece prize takıp güvenlik ipini de bağladıktan sonra kumandadaki otomatik çalıştırma tuşlarından birine basmak kadar kolay. C. V.

👤 140 m2 evimizin bütün camlarını kesintisiz batarya bitme derdi olmadan siliyoruz bana mısın demiyor. Ürün sorunsuz almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum, kullanırken sadece ipi cama göre ayarlayıp sabitlerseniz iyi olur. Y. R.

8. Robogil Clara-100 Cam Temizleme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
Robogil Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek Emiş GücüDüşük Batarya
Düşük Ses Seviyesi

Islak ve kuru temizlik yapabilen temizlik robotu düz zeminli tüm yüzeylerde olağanüstü iş çıkartmaktadır. 2.4 kg ağırlığı olan temizleme robotu 650 mAh bataryaya, 2800 Pa emiş gücüne sahiptir. Yüksek emiş gücü sayesinde camınızdaki tüm kirleri tek seferde tamamen çıkartabilir. 50 dB gürültü seviyesi ile robotunuzun çalıştığını hissetmezsiniz.

Teknik Özellikler
Ağırlık (kg): 1.3
Aşılabilir Engel: 10 mm
Boy: 93 mm
Çalışma Süresi: 5,8 Saat
Ses Seviyesi (dB): 50
Şarj Süresi: 45 dakika

Robogil Clara-100 Cam Temizleme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Tavsiye ederim.çok kirli camlarda kullanılmadığı sürece gayet güzel temizliyor.aldıktan altı ay sonra paletlerinde sorun yaşadım ancak üretici firma ve servis çok ilgili kısa sürede sorunu giderip iade ettiler. C. V.

👤 Evim yüksek binada cama çıkmaya korkuyorum, birde camlar büyük olduğu için zaten uzak kenarlara ulaşamıyorum. çoğu zaman sadece içten siliyordum. ürünü facede gördüm ve aldım. büyük rahatlık. camın dışına koyuyorum ve çalıştırıyorum. Y. R.

9. Xiaomi DDC55 Hutt Akıllı Cam Temizleme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
DDC55 Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Frekanslı Emme GücüYüksek Ses
Sprey
Cama Vakumlanma

65 dB ses seviyesine sahip ürün, 650 mAh batarya kapasitesiyle yaklaşık olarak 20 dakika kesintisiz kullanım sağlar. Bataryası tükense dahi camdan düşmeyen temizleme robotu, kaliteli bir temizlik deneyimi yaşatıyor. Değişen frekanslardaki emme gücü sayesinde de temizlediği yüzeyin üzerinden sadece bir defa geçse bile etkili temizlik sunuyor. Ayrıca robot otomatik spreyi ile suya ihtiyaç duyduğu anda fışkırtabiliyor.

Teknik Özellikler
Ses Seviyesi: 65 dB
Batarya Kapasitesi: 650 mAh
Çalışma Modu Sayısı: 2
Çalışma Süresi: 20 dakika
Şarj Süresi: 2 saat

Xiaomi DDC55 Hutt Akıllı Cam Temizleme Robotu Kullanıcı Yorumları;

👤 Öncelikle robot temizlik ürünlerinin süper temizlik yapmasını beklerseniz hayal kırıklığı olur. Beklentinizlerinizden ziyade sizi ne kadar rahatlatıyor onu hesaplamak gerekir. Cam temizleme robotu beni 6.kattan dışarıya uzanma derdinden kurtardı, balkon camlarına merdiven in çık derdinden kurtardı. Neymiş köşesini alamamış. Bırakalım o kadar kusuru da olsun. :) T. L.

👤 Valla ben bugün kahvemi elime aldım ve oturdum camın karşısına, iyi yapamadığı yerde kumanda ile müdahale ettim. Sonuç tertemiz camlar ve sadece makineyi kurup kaldırmaya harcadığım efor oldu. D. K.

10. Webot BO-150 Otomatik Cam Temizleme Robotu

Cam Silme Robotları

Amazon
Fiyatını Gör
Webot Cam
Silme Robotu
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kısa Sürede TemizlikFiyat
Hafif Yapı
Yüksek Emiş Gücü

Yüksek emiş gücü sayesinde yüzeyi tertemiz yapan cihaz, hafif yapısı sayesinde kolayca manevra yapabiliyor. 1 metrekare alanı 4 dakika gibi kısa bir sürede temizleyebilen Webot temizleme robotu, tek tuşla çalışabiliyor. Ayrıca yanında gelen uzaktan kumandası sayesinde cihaz, her türlü komutu algılıyor. Kumanda üzerinden yapacağınız temizleme işlemi 2 dakika sürüyor.

Teknik Özellikler
Ses Seviyesi: 40 dB
Çalışma Modu Sayısı: 3
Çalışma Süresi: 20 dakika
Ağırlık: 945 g

SSN Sports Style Nutrition Ssn Creatine Kullanıcı Yorumları;

👤 Bezlerin kesinlikle ıslatılmadan kullanılması lazım, sadece üzerine 2-3 kez hazırladığınız temizleme suyundan sıkmanız yeterli oluyor. Benim camlarım pandemiden dolayı kadın almadığım için bir hayli kirliydi. A. K.

👤 Şimdilik her şey yolunda güzel temizliyor bezleri Islatıyorum biraz da camsil sıkıyorum tabii ki de tam köşelere küçük alanlarda zorlanıyor büyük alanlar ve kulpsuz olması daha avantajlı. Duşa kabine yatak odasındaki dolabımın aynası büyük. Aynaları mı camları mı gayet güzel bir şekilde temizliyor. Ç. D.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Dikey SüpürgeRobot Süpürge
Sulu SüpürgeHepa Filtreli Süpürge
Elektrikli SüpürgeHalı Yıkama Makinesi

2024'ün en iyi cam silme robotu hangisi?

En iyi cam silme robotu tavsiyelerine gelecek olursak; Xiaomi, Cambot, Hobot, Pensil, Robogil, Webot yüksek emiş gücüne sahip, kablosuz özelliği olan, düşük ses seviyesinde çalışabilen, uzun çalışma süresi sunabilen, cama vakumlanan ve uygulama üzerinden kontrol edilebilen en kaliteli cam silme robotu markaları olarak biliniyor.

Cam Silme Robotu'nun Şarjı Biterse Ne Olur?

Cam silme robotu çalışırken şarjı bitince kendini cama vakumlar ve hiçbir şekilde hareket etmez. Siz gelip cam silme robotunu çekip çıkartabilir, şarja takabilirsiniz. Kablo ile bağlı bir cam silme robotunuz varsa da aynı şey geçerlidir. Cam silme robotları yapısı gereği asla yere düşmez. 

Cam Temizleme Robotu Yüksek Binalarda Nasıl İşe Yarar?

Yüksek binalarda cam silmek en tehlikeli işlerden birisidir. Mıknatıslı cam silme aparatları içeriden dışarıyı silebilmektedir. Cam temizleme robotu da yüksek binalarda camını silmek isteyen kişiler için ideal bir seçenektir. 

Cam Temizleme Robotu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Cam temizleme robotu alırken ilk olarak kablolu mu kablosuz mu olduğuna bakmanız gerekiyor. Kablosuz modeller 20 dakika ile 1 saat arasında çalışma süresi sunarken kablolu modeller uzun süreler çalışabilmekte. Hangisini istediğinizi belirledikten sonra temizleme modlarını ve ses seviyesini kontrol edebilirsiniz. Eğer camlarınız büyükse kesinlikle çalışma süresi yüksek bir cam temizleme robotu almalısınız.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.