Adrenalin Dolu Su Altı Keşifleri İçin 5 En İyi Seascooter

Dalış tutkunlarına özel, su altı keşiflerinde kullanabilecekleri en iyi elektrikli deniz scooter seascooter modelleri inceledik.
Adrenalin Dolu Su Altı Keşifleri İçin 5 En İyi Seascooter

En sevdiğiniz su sporu aktivitesi hangisi? Ne olursa olsun, 2024 yılının en iyi deniz scooterları, en zorlu sualtı hayallerinizi bile gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Hafif, güvenli ve çok güçlü olmaları sayesinde bu scooterlarla yüzme, şnorkelle dalma veya sadece su altında keşfe çıkabilirsiniz. 

Aerodinamik tasarımlarıyla size adrenalin dolu bir deneyim ve maksimum memnuniyet sunan sea scooter modelleri ile uzun mesafeleri kısa sürede katedebilir ve derinlikleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca su altında videolar çekip fotoğraf çekebilir veya sadece anın tadını çıkararak farklı türleri gözlemleyebilirsiniz.

En İyi Su Altı Scooter Listesi

SıraModelKullanım SüresiEditör Puanı
1Yamaha 500 Li 90 dakika10/9.9
2Jobe Infinity40 dakika10/9.8
3Sublue WhiteShark MixPro60 dakika10/9.8
4CityMate Sea Scooter35 dakika10/9.7
5Yamaha 220 Li60 dakika10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Sea
Scooter Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

5 En İyi Su Altı Deniz Scooter Modeli

2024'ün en iyi deniz scooterları, çocuklar ve yetişkinler için su altı deneyimlerini eğlenceli hale getiriyor. Havuzlar, denizler ve hatta okyanuslar için uygun olan bu cihazlar küçük görünebilirler ancak yüksek hızlarda suyun üstünden geçebilmek için yeterli güçle donatılmışlardır. Şimdi bu eğlenceli su aletlerini yakından tanıyacağınız en iyi sea scooter modellerine göz atalım!

İşte dalış tutkunlarına özel 5 en iyi su altı seascooter modeli:

1. Yamaha 500 Li 

En İyi Elektrikli Deniz Scooter Dalış Aracı Seascooter

Amazon
Fiyatını Gör
Yamaha
Sea Scooter
Aradığın
Fiyatı Gör

Yamaha 500 Li Sea Scooter, 3 hız seçeneği ve su altında 40 metreye kadar inebilme özelliği ile su sporları meraklıları için harika bir deniz aracıdır. 500 watt güce sahip bu deniz scooterı, 7 km/sa (4.35 mil/sa) hıza kadar ulaşabilir. 

Aynı zamanda, portatif tasarımı sayesinde yerden tasarruf sağlayan bu sualtı scooterının en önemli özelliklerinden biri de değiştirilebilir ve çevre dostu LI-ION (22.2 V, 12 Ah) bataryaya sahip olmasıdır. Uzun pil ömrü sayesinde Yamaha'nun bu modeli, 90 dakikalık uzun kullanım süresi sayesinde dalgıçlar için vazgeçilmez bir araç haline geliyor.

Tüm dalgıçların hafif bir sualtı scooterına ihtiyacı vardır ve Yamaha 500L deniz scooterı nötr yüzenlik sistemi ile 9.5 kg ağırlığındadır. Bu hafiflik, herhangi bir cennet yerde dalış yapmanızı sağlar ve bambaşka bir sualtı deneyimi yaşamanızı sağlar. Ayrıca, scooterın üst kısmına monte edebileceğiniz özel bir kamera tutucusu sayesinde, dalgıçlar su altındaki hareketli anlarını kaydedebilirler.

2. Jobe Infinity

En İyi Elektrikli Deniz Scooter Dalış Aracı Seascooter

 

Amazon
Fiyatını Gör
Jobe
Sea Scooter
Aradığın
Fiyatı Gör

Jobe Infinity Sea Scooter, sualtı maceralarınızı daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek için tasarlanmış bir cihazdır. Bu sualtı scooterı, 2 adet 500W motor ve 3 farklı hız seviyesiyle (5 Km/s | 3,1 Mp/h | 2,7 deniz mili) sizi hızlandırır. Kendinden yüzen tasarımı sayesinde suya düşerse bile batmaz ve Gopro montajı ile sualtı deneyimlerinizi kaydedebilirsiniz.

Bu scooterın pil başına şarj süresi 4 saat olup, tek bir pil ile 40 dakikaya kadar dalış yapabilirsiniz. İki adet Li-ion uçak kasası aküsü (25,2V / 5Ah) sayesinde toplam çalışma süreniz 2x40 dakika olur. Ayrıca su geçirmez çanta ve şnorkel seti de bu ürünle birlikte sunulmaktadır.

Jobe Infinity Sea Scooter, -10°C | 14°F ve maksimum 45°C | 113°F sıcaklık limitleriyle kullanılabilir. Ayrıca sadece 3,5 kg | 7,7 pound ağırlığındadır ve boyutları 53cm x 21cm x 17cm | 21" x 8" x 7" olarak tasarlanmıştır.

3. Sublue WhiteShark MixPro

En İyi Elektrikli Deniz Scooter Dalış Aracı Seascooter

 

Amazon
Fiyatını Gör
Sublue
Sea Scooter
Aradığın
Fiyatı Gör

WhiteShark MixPro, en küçük çift pervaneli sualtı scooterıdır. İki hız seçeneği ile 1.8m/s hıza ulaşabilen bu ultra hafif ve kompakt sualtı scooterı, tek bir şarjla 60 dakikaya kadar kullanım sağlayabilir.

Havuz, şnorkelle yüzme, scuba dalışı ve serbest dalış için uygun olan model, sualtı maceranız için hazır olduğunda bekleme modunda olduğunu gösteren bir LED ışığı ile donatılmıştır. LED göstergesi, WhiteShark MixPro hızı değiştikçe renk değiştirir. Ayrıca, batarya azaldığında flaşlayarak size uyarı verir ve kıyıya dönmeniz için bol zaman bırakır.

WhiteShark MixPro, Çift Tetik Düğme Kilidi ile donatılmıştır. İki tetik düğmesine aynı anda basarak yavaşça hızlandırır. Bu, kazara itişleri önleyerek çocuklar için güvenli hale getirir. Katlanabilir olmasa da, WhiteShark MixPro taşınabilirlik ve kolaylık için tasarlanmıştır ve sadece 2 saatte hızlı şarj edilebilir. WhiteShark MixPro ile suyun içinde hızla ilerleyin ve derinlikleri keşfedin!

4. CityMate Sea Scooter

En İyi Elektrikli Deniz Scooter Dalış Aracı Seascooter

 

Amazon
Fiyatını Gör
CityMate
Sea Scooter
Aradığın
Fiyatı Gör

CityMate Sea Scooter, özel tasarımı ve güçlü motorları sayesinde denizde ve su üstünde keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. 5000 mAh, 600W, 25.2V pil gücüne sahip olan bu elektrikli deniz scooterı, aşırı sessiz çalışma modu ve otomatik yüzeye çıkma özelliği ile güvenli bir kullanım sağlıyor. 

Üç kademeli hız modu, çocuk kilidi ve sağ/sol gaz pedalı gibi özellikleri sayesinde kolayca kontrol edilebilir. CityMate Sea Scooter, 5.7 km/s (3.5mph) hıza kadar ulaşabilen gücü ile 30 metre su altına kadar inebilir. 3.5 kg ağırlığındaki cihaz, pil göstergesi ile birlikte normal kullanımda 35 dakika çalışabilir. 

Ürün, CE, FCC, IEC62133, NA, UN38.3, RoHS SGS belgelerine sahiptir ve Lityum Pil Teknolojisi ile üretilmiştir. Kullanılmadığı takdirde, ayda en az 1 kez şarj edilmesi önerilir. CityMate Sea Scooter, kaliteli ve güvenli bir deniz scooterı arayanların tercih edebileceği bir üründür.

5. Yamaha 220 Li

En İyi Elektrikli Deniz Scooter Dalış Aracı Seascooter

 

Amazon
Fiyatını Gör
Yamaha 200 Li
Sea Scooter
Aradığın
Fiyatı Gör

Yamaha 220Li, 2 seviyeli döner hız kontrolü ve lityum iyon pilin güç ve kolaylığı ile birleştirilerek su altı dünyasında gezinti yapmanızı sağlayan harika bir üründür. 5km/sa (3.1mph) hıza kadar ulaşabilen bu deniz scooterı, opsiyonel bataryaları ile birden fazla dalış yapabilmenizi sağlar.

Normal kullanımda 60 dakikaya kadar sürekli kullanım sağlayabilen bu scooter, 8,6kg (19lb) ağırlığındadır ve 30m / 100ft'ye kadar sertifikalandırılmıştır. Li-ion pil sistemi, Yamaha Seascooter Li serisinde, ağırlıksız bir rekreasyonel DPV'de üstün bir performans sunar. Ayrıca, harici şarj ve basit pil değiştirme için çıkarılabilir. 

Stratejik olarak yerleştirilmiş tahliye delikleri, suyun serbestçe girişini ve ballast alanının boşalmasını sağlar. Böylece, suya batırıldığında otomatik olarak nötr yüzenliğe geçer ve yüzeydeyken suyu tahliye eder. Öte yandan tutma kolu, kullanıcının ana navigasyon aracıdır ve en iyi darbe dayanıklı malzemeden yapılmıştır. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Aksiyon Kamerası ModelleriDalış Paleti Modelleri

Seascooter nasıl çalışır?

Deniz altı su scooter modelleri, motorlu pervaneleri kullanarak sizi suyun içinde çeker ve sıkıştırma tetikleri ile kontrol edilir. Tetikler, kolayca hız ve yönlendirmeyi kontrol etmenizi sağlayan kulp içine gömülüdür.

Seascooter seçerken nelere dikkat edilmeli?

Bazı deniz scooterları çoklu hız ayarlarına ve akıllı motor kontrol özelliklerine sahiptir. Ayrıca GoPro gibi herhangi bir kameraya uygun şekilde ayarlanabilen kamera desteği de sunarlar. Güvenlik sistemleri arasında batarya gücü tükendiğinde yüzeye çıkmanızı sağlayan bir batarya itme özelliği yer alabilir. Dahili güvenlik sistemleri de başka bir şeydir; motorun içine yabancı bir cisim girdiğinde, cihazı daha fazla zarardan korumak için anında durur.

Seascooter bataryası ne kadar süre dayanır?

Seascooter batarya ömrü, modeline ve markasına bağlı olarak değişebilir ve genellikle 30 dakikadan 2 saat veya biraz daha fazla sürebilir. Scooter'ı nerede kullanacağınız batarya ömrünü etkileyebilir, yani şnorkelle yüzme veya sığ su yüzme gibi daha sığ alanlarda kullanırsanız, daha uzun sürebilir. Bazı modeller ayrıca batarya seviyesini takip etmenize yardımcı olmak için bir batarya göstergesiyle birlikte gelir, böylece ne zaman şarj etmeniz gerektiğini bilebilirsiniz.

Deniz scooter fiyatları ne kadar?

Seascooter fiyatı tasarımına, markasına ve teknolojisine göre değişir. 

Su altı scooterı bırakırsam ne olur?

Scooter kullanırken belki de aklınıza takılan bir soru "Scooter'ı bırakırsam ne olur?" olabilir. Bazı scooter modellerinde, scooter'ı bıraktığınızda motoru durduran bir tetik mevcuttur. Diğer modellerde ise eller serbest kullanım için özel sistemler tasarlanmıştır ve üniteyi durdururlar.

Seascooter almadan önce bilmeniz gerekenler neler?

Su altı scooter'ları da dahil olmak üzere, ekipman kategorisinde olan herhangi bir şeyi satın almadan önce, öncelikle ne için istediğinizi, özel ihtiyaçlarınıza uyup uymadığını veya çok gelişmiş olup olmadığını düşünmelisiniz. Bu nedenle, araştırmanızı yapın, ürün hakkında sorular sorun ve kendinize şu soruları sorun:

  • Ne kadar derine gitmek istiyorsunuz?
  • Su altı scooter'ınızla seyahat edecek misiniz ve bu nedenle daha hafif bir model mi seçmelisiniz?
  • Birden fazla dalgıç taşımak ister misiniz?
  • Ne sıklıkta kullanacaksınız ve şarj süresi sıklıkla kullanımınıza yetişebiliyor mu?

Belki de çocuklarınız da su altında eğlenmek isteyebilir ve bu durumda, kullanım kolaylığı ve scooter'ın fren özellikleri öncelikli dikkate alınması gereken faktörlerdir.

Her scooter kendi özellikleri ve özellikleriyle birlikte gelir, yukarıdaki soruları yanıtladıktan sonra doğru seçimi yapmak için daha iyi donanımlı olacaksınız.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum