İç Hacmi Yüksek En İyi 10 Profilo Buzdolabı Tavsiyesi

Yeni teknolojileriyle gıdaları ilk günkü gibi taze tutan en iyi Profilo buzdolabı modellerini sizler için liste haline getirdik.
İç Hacmi Yüksek En İyi 10 Profilo Buzdolabı Tavsiyesi

Profilo Buzdolabı Modelleri

Gıda tazeliği için dolap kalitesi oldukça önemlidir. Yanlış veya kötü buzdolabı seçimi besinlerinizi tam olarak koruyamaz. Bizde sizler için adı duyulan buzdolabı markalarından olan Profilo'nun yeni teknolojilere sahip en iyi buzdolabı modellerini bir araya getirdik.

Uzun araştırmalar sonucu yazdığımız en iyi Profilo buzdolabı modelleri içeriğimizde en yeni ve en sağlam buzdolaplarına yer verdik. Bu buzdolabı modellerinin artı ve eksi yönlerinden bahsetmeyi de unutmadık.

Sağlıklı yaşam için besin tazeliği oldukça önemlidir. Bu sebeple buzdolabı almadan önce kafanızda bazı soruların olması oldukça doğal. Buzdolabı alırken nelere dikkat edilmeli? Profilo marka buzdolaplarında garanti süresi ne kadar? Bu gibi sıkça sorulan soruların cevaplarını da içeriğimizde bulabilirsiniz.

En İyi Profilo Buzdolabı Listesi

SıraModellerDereceneoldu Puanı
1Profilo BD3086WFDN5-3510/9.9
2Profilo BD2086WFXN-10 - 5010/10
3Profilo BD3155WFVN5-3210/9.6
4Profilo BD3076WFVN5-3010/9.5
5Profilo BD2155LFNN5-3510/9.4
6Profilo BD3056BFLN8-3010/9.7
7Profilo BD3055IECN5-3510/9.8
8Profilo BD2155WFNN5-3510/9.8
9Profilo BD3055IFVN5-3510/9.8
10Profilo BD2076LFXN5-3010/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Profilo
Buzdolabı Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Satın almış olduğunuz Profilo marka buzdolabınız eğer kurulum gerektiriyorsa Profilo teknik servisini veya müşteri hizmetlerini arayarak kurulum talebinde bulunabilirsiniz.

En İyi 10 Profilo Buzdolabı Tavsiyesi 2024

Profilo marka buzdolabı modellerini siz değerli okurlarımıza özel araştırdık ve listeledik. Lezzetli ve sağlıklı yemeklerinizi uzun süreler saklayabilecek olan kaliteli Profilo buzdolabı modelleri için aşağıya göz atabilirsiniz.

İşte kullanıcılarından tam not almayı başarmış Profilo buzdolabı önerileri;

1. Profilo BD3086WFDN

Profilo Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
BD3086WFDN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük enerji tüketimiBuzmatik olmaması
Hızlı soğutma

En iyi Profilo buzdolabı modelleri içeriğimizde ilk sırada bulunan Profilo BD3086WFDN, geniş iç hacmiyle dikkat çekiyor. ExtraFresh Comfort özelliğine sahip olan ürün, bu sayede besinleri diğer dolaplardan iki kat daha uzun süre taze tutabiliyor. Aydınlatma yönünde LED ışık kullanan model, böylece hem enerji tasarrufu hem şık bir görünüm sağlıyor.

Teknik Özellikler
Hacim682 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi42 dB

Profilo BD3086WFDN Kullanıcı Yorumları

? Ürün anlatıldığı gibi boyut olarak geniş bir ürün. Geniş aileler için çok iyi bir buzdolabı. Yalnız alacaklar dikkat etsin ev değiştirenler için sıkıntı olabilir boyuttan dolayı. Osman A.

? Ürün biraz geç ulaştı elime. Yaklaşık 2 hafta içinde. Kullanışlı bir dolap. Gayet sessiz. İçi ferah ve geniş. K*** U***

2. Profilo BD2086WFXN

Profilo Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
BD2086WFXN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hızlı dondurma özelliğiHızlı soğutma olmaması
Dijital ekran

Buzdolabı tavsiyesi içeriğimizde bulunan Profilo BD2086WFXN, hızlı dondurma özelliğiyle karşımıza çıkıyor. ExtraFresh çekmecesiyle koyduğunuz gıdaların tazeliğini ve vitaminini 2 kat daha uzun süre boyunca korumasını sağlayan model, yıllık sadece 363 kWh elektrik tüketiyor. F enerji sınıfında çalışan buzdolabı, 641 litrelik iç hacmiyle gıda saklama konusunda diğer modellerden daha iyi bir iş çıkarıyor.

Teknik Özellikler
Hacim581 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB

Profilo BD2086WFXN Kullanıcı Yorumları

? Ürün geniş ve güzel, üst ve alt tarafın sıcaklıklarını ayarlayabiliyorsunuz vb. meyve sebze ayarları da var. Tasarımı sade ve basit. Profilo kalitesini yansıtıyor soğutmasında şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık. E*** C.

? Buzdolabı sıkıntısız elime ulaştı. Gayet güzel bir ürün. Yakıt tüketimi ve performansı çok güzel. İç aydınlatma ledler güzel olmuş. Tavsiye ederim. M*** G.

3. Profilo BD3155WFVN

Profilo BD3155WFVN

Amazon
Fiyatını Gör
BD3155WFVN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesi
Fiyat performans oranı

Profilo modelleri arasında en çok tercih edilen Profilo BD3155WFVN buzdolabı, 483 litrelik hacmiyle kullanıcıların tüm mutfak işlerini kolaylaştırmaktadır. Küçük ve orta kalabalıktaki aileler için yeterli alanı sağlayan ürün aynı zamanda nofrost özelliği sayesinde yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde korumasıyla bilinir. 40 dB ses seviyesi ile sessiz bir performans sunarak siz mutfakta çalışırken dahi rahatsız etmez.

Teknik Özellikler
Hacim483 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi40 dB

Profilo BD3155WFVN Kullanıcı Yorumları

? Yavaş yavaş evdeki bütün beyaz eşyaları A++ ürünlerle değiştirmeye çalışıyorum. Gayet sessiz bir ürün, içi de çok geniş. Bana fazla geliyor ama ailelerin ihtiyacını rahatlıkla karşılar. Güzel soğutuyor ama büyük olduğundan yerinizi ölçüp alın derim. Fikret I.

? Alırken tereddüt etmiştik ancak aldıktan sonra bizi baya memnun etti. İç hacmi baya geniş, raf ve çekmeceler iyi tasarlanmış. Buzluk altta olduğu için kullanımı daha pratik, çalışma sesi çok düşük. Enerji konusunda da baya tasarruflu. Hilal O.

4. Profilo BD3076WFVN

Profilo Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
BD3076WFVN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük ses seviyesiAğır olması
Yüksek enerji verimliliği

En iyi buzdolabı modellerinden olan Profilo BD3076WFVN, özel soğutma sistemiyle besinleri iki kat daha uzun süre taze tutabiliyor. F enerji sınıfında çalışan model, 42 dB ses seviyesinde işlem görüyor. Bigbox adlı çekmeceye sahip olan ürün, bu sayede büyük gıdaları muhafaza etmekte kolaylık sağlıyor.

Teknik Özellikler
Hacim524 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi42 dB

Profilo BD3076WFVN Kullanıcı Yorumları

? Yeni evlendiğimiz için eşimle birlikte evlenmeden önce çeyiz alışverişine çıktığımızda aldık. C** K**.

? Ürün iyi bir aydınlatmaya ve soğutmaya sahip. Aynı zamanda çok sessiz çalışıyor. Berk A.

5. Profilo BD2155LFNN

Profilo BD2155LFNN

Amazon
Fiyatını Gör
BD2155LFNN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
AirFresh koku filtresiKapladığı alan
Yüksek kapasite

Profilo BD2155LFNN buzdolabı, 453 litrelik hacmi ile hem küçük aileler hem de çekirdek ailelerin ihtiyaçlarına cevap verir. 75,9 kg ağırlığı ile taşıma ve montaj esnasında da kolaylık sağlayan ürün, özelleştirilebilir rafları ile kullanıcıların beğenisini toplamaktadır. Dolap kısmının yanı sıra soğutucu bölümünde de özelleştirilebilir raf sistemine sahip olması sayesinde kışlık hazırlıklarınızı zorlanmadan soğutucu alanına yerleştirebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Hacim453 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB

Profilo BD2155LFNN Kullanıcı Yorumları

? Oldukça kaliteli bir buzdolabı. Annem için aldım. Boyu kısa olduğu için alttan donduruculu tercih ettik. Herkese tavsiye ederim. E*** K.

? Bu buzdolabı resmen harika. İç hacmi, enerji tüketimi gibi tüm özellikleri çok iyi. Sadece boyutuna dikkat etmeniz gerekiyor. S**** T.

6. Profilo BD3056BFLN

Profilo BD3056BFLN

Amazon
Fiyatını Gör
BD3056BFLN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dijital ekran
Düşük ses seviyesi

559 litrelik geniş hacmi sayesinde geniş ailelerin kullanımına uygun şekilde geliştirilen Profilo BD3056BFLN buzdolabı,  göz alıcı siyah rengi ile mutfağınızın havasını değiştirecek. Dijital kontrol paneline sahip olan ürün, dolap ayarlamalarını yapmanız için kolaylık sağlarken özelleştirilebilir raf sistemiyle yiyeceklerinizi dilediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. 

Teknik Özellikler
Hacim559 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi42 dB

Profilo BD3056BFLN Kullanıcı Yorumları

? Çok memnun kaldık. Gayet geniş ve güzel buzdolabı. Mağaza fiyatından daha uyguna aldık, teşekkürler. K*** T.

? Ürün elime sorunsuz ulaştı. Evim için aldım, gayet güzel bir buzdolabı. Alacak olanlara bir dakika bile düşünmeyin derim. Herkese tavsiye ederim. M*** A.

7. Profilo BD3055IECN

Profilo BD3055IECN

Amazon
Fiyatını Gör
BD3055ICN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hızlı soğutma ve dondurmaDüşük dondurma kapasitesi
Yüksek performans

Profilo buzdolapları arasında alttan donduruculu olarak en çok dikkat çeken model olan Profilo BD3055IECN buzdolabı, kışlık hazırlıklarınız için daha geniş bir alan tanır. Çekirdek ailelerin kullanımı için oldukça yeterli şekilde dizayn edilen ürün aynı zamanda özelleştirilebilir rafları ile ekstra kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Dijital paneli sayesinde dolap ayarlarını saniyeler içinde yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Hacim483 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi40 dB

Profilo BD3055IECN Kullanıcı Yorumları

? Piyasada bu fiyata böyle hacim bulamazsınız. Belki diğer markaların alt markalarında olabilir. Profilo, Bosch ve Siemens muadili bir ürün. Performans olarak çok memnunum. Aslı H.

? Ürün beklediğim gibi. Kimi çok sessiz diyor kimi gürültülü çalışıyor diyor. Bence yeteri kadar sessiz, küçük motor sesi geliyor o da çok normal. Soğutması çok iyi, ürün kalitesinden memnun kaldık. 1 haftadır kullanıyoruz pişman olmadık. Özlem T.

8. Profilo BD2155WFNN

Profilo Buzdolabı

Amazon
Fiyatını Gör
BD2155WFNN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sessiz çalışmaYüksek enerji tüketimi
Hafif olması

Profilo buzdolabı modelleri arasında bulunan BD2155WFNN, 453 litrelik iç hacmiyle karşımıza çıkıyor. F enerji sınıfında çalışması sebebiyle eleştiri alan cihaz, gösterdiği performansla bunu telafi ediyor. 41 dB gibi düşük bir seste çalışan ürün, hafif olmasıyla ev içinde kolayca hareket ettirilebiliyor.

Teknik Özellikler
Hacim453 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB

Profilo BD2155WFNN Kullanıcı Yorumları

? Oldukça memnunum, tavsiye ederim. Leyla O**

? Gıdaları iyi muhafaza ediyor. Kesinlikle alınabilir. Serkan G**

9. Profilo BD3055IFVN

Profilo BD3055IFVN

Amazon
Fiyatını Gör
BD3086IFAN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kolay temizlenebilirAğır olması
Entegre aksesuarlar
Kurulum

Küçük alana sahip olan kişilerin tercihi haline gelen Profilo BD3055IFVN buzdolabı, küçük bir alan kaplamasına rağmen 483 litre hacme sahiptir. Bu sayede, küçük aileler ve orta kalabalık aileler için yeterli bir ürün olmaktadır. İç kısmında yer alan dijital kontrol paneli ile dolap soğukluğunu ve diğer ayarları kolaylıkla yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Hacim483 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi40 dB

Profilo BD3055IFVN Kullanıcı Yorumları

? Gayet güzel, stabil çalışıyor. Oldukça sessiz. Tolunay Ç**

? Ürün 10 numara 5 yıldız. Diğer markalara fazla para vermeye gerek yok. S** Ö**

10. Profilo BD2076LFXN

Profilo BD2076LFXN

Amazon
Fiyatını Gör
BD2156LFXN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yükseklik ayarlayabilmeYüksek enerji tüketimi
Değiştirilebilir kapı yönü

542 litrelik geniş hacmi ile kullanıcıların beğenisini toplayan Profilo BD2076LFXN buzdolabı, 41 dB ses seviyesi ile rakiplerine göre oldukça sessiz bir kullanım sunar. 347 kWh yıllık enerji tüketimi ile bu büyüklükte bir dolap için oldukça büyük enerji tasarrufu sağlar. Geniş alanlar için daha uygun görülen ürün, şık görüntüsüyle de mutfağınızın havasını değiştirecektir.

Teknik Özellikler
Hacim542 Litre
Enerji SınıfıF
Ses Seviyesi41 dB

Profilo BD2076LFXN Kullanıcı Yorumları

? Oldukça sessiz çalışıyor. İç hacmi geniş. Tavsiye ederim. Derya D**

? Önceden almadığım için pişman kaldım. Sessiz, geniş, şık daha ne olsun. Beyza B**

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Buzdolabı ModelleriEn İyi Vestel Buzdolabı Modeli
En İyi Inox Buzdolabı ModelleriEn İyi LG Buzdolabı Önerisi
En İyi Samsung Buzdolabı TavsiyesiEn İyi Bosch Buzdolabı Tavsiyesi

2024'ün en iyi Profilo buzdolabı hangisi?

En iyi Profilo buzdolabı tavsiyelerine gelecek olursak; enerji tasarruflu, şık görünüme sahip, geniş iç hacimli, düşük sesli, kolay kullanımı olan, büyük çekmecesiyle dikkat çeken Profilo buzdolabı modelleri olarak biliniyor.

Profilo Marka Buzdolapları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yıllardan gelen tecrübe ve bilgi birikimiyle müşterilerine uygun fiyata en kaliteli ürünleri sunma konusunda büyük bir başarıya imza atan Profilo markası hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte hem ucuz hem de kaliteli beyaz eşyam olsun diyenlerin vazgeçilmez tercihi en iyi Profilo buzdolapları hakkında sıkça sorulan sorular (SSS).

Buzdolabı alırken nelere dikkat edilmeli?

Buzdolabı alırken dikkat edilmesi gerekilen en önemli şey dolabın hacmidir. Küçük hacimli dolaplar tüm besinleri kaldıramaz, bu sebeple bazı besinler dışarıda kalarak bozulur. Buzdolabı alırken dikkat edilmesi gerekilen bir diğer husus, dolabın enerji tüketimidir. Yüksek enerji tüketen dolaplar hem cebinize hem doğaya zarar vermektedir.

Profilo marka buzdolaplarının diğer markalardan farkı ne?

Profilo yıllardan beri beyaz eşya sektörün içinde olan bir firmadır. Var olan tecrübesiyle başarılı ürünler ortaya çıkaran Profilo, uygun fiyatla ürünlerini sunarak diğer markalardan farkını ortaya koymaktadır.

Profilo marka buzdolapları telefonumla uyumlu mu?

Bazı buzdolabı üreticileri ürünlerinin uzaktan da kontrol edilmesi için bir uygulama geliştirmiştir. Bu uygulama üzerinden cihazın istatistiklerini, anlık durumunu vb. bilgileri kontrol edebilmekteyiz. Fakat Profilo marka buzdolaplarının böyle bir uygulaması bulunmamaktadır.

Profilo marka buzdolaplarında garanti süresi ne kadar?

Piyasa genel olarak garanti süresini 2 yıl olarak uygulamaktadır. Bazı ürünlerin motorları ise 10 yıla kadar garantili olabilmektedir. Profilo marka modeller de genel olarak piyasayla uyumlu 2 yıl garantiye sahiptir.

En İyi Profilo marka buzdolabı hangisi?

En iyi buzdolabı kullanıcısının ihtiyaçlarını karşılayabilendir. Fakat özellikleri bakımından buzdolaplarını karşılaştırmak istiyorsak karşımıza BD3086WFDN modeli çıkmaktadır. Bu cihaz sahip olduğu geniş iç hacmiyle, şık tasarımıyla ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri sayesinde Profilo markasının en iyi ürünü olmayı başarmıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.