Cildinizi Tazeleyen En İyi Kir Çıkaran Kese Tavsiyeleri

Ölü derileri temizleyerek pürüzsüz ve tazelenmiş hissetmenizi sağlayan, doğal içerikleriyle en kaliteli kir çıkaran keseleri sizlere sıraladık.
Cildinizi Tazeleyen En İyi Kir Çıkaran Kese Tavsiyeleri

Kese, güzellik ve bakım için vazgeçilmez yöntemlerden biridir. Vücudunuzdaki ölü derileri atarak, taze bir cilde kavuşmak için ideal bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz. Düzenli olarak kese yaptığınızda cildinizdeki tazelenmeyi ve yenilenmeyi fark edebilirsiniz. Parlak ve pürüzsüz bir cilde ulaşmanın en büyük etkenlerinden biri olan keseler, kan dolaşımınızı artırarak cildinizin temizlenmesini sağlıyor. Aynı zamanda cildinizdeki batıkların ortadan kalkması için de en etkili yöntemlerden biridir. Birçok yararıyla karşımıza çıkan keselerin en kaliteli ve en çok beğenilen modellerini ise sizler için araştırdık. Kirleri söküp atan ve pürüzsüz bir cilde ulaşmanızı sağlayan kaliteli kese modellerini listemizde bulabilirsiniz.

UYARI: İlgili liste editörün tercihine göre oluşturulmuştur. Değer taşımaz.

En İyi Kir Çıkaran Kese Tavsiyeleri

#MarkaBölgeMalzeme
1KelebekYüz ve Hassas BölgelerSaf İpek
2BalmyYüz ve VücutKabak Lifi
3Let's ScrubTüm VücutFloş İpek
4NascitaSırtKabak Lifi
5DermapeelYüz, Boyun ve Hassas BölgelerDoğal İpek
6The Body ShopHassas Bölgeler Hariç Tüm VücutDokuma Naylon
7RavennaTüm VücutKabak Lifi
8LaminaYüz, Hassas Bölge, Tüm VücutKabak Lifi
9İpek NaturelSırtPamuklu Elyaf
10Le ToucheYüz ve VücutKabak Lifi

Vücudumuzu kirlerden arındırırken kan dolaşımını artıran ve pürüzsüz görünüme ulaşmamızı sağlayan keseler, birçok marka çeşitliliğiyle karşımıza çıkıyor. Kaliteli markalar ve içeriklere sahip olan keseler, vücut keseleri, sırt keseleri, duş jeli başlıklı keseler gibi birçok farklı modelle karşımıza çıkar. En kaliteli ürünleri kullanmanız için ve vücudunuzu kirlerden arındırırken istediğiniz tazeliğe ulaşmanız için piyasanın en kaliteli kese modellerini araştırdık.

İşte en iyi kir çıkaran keseler;

1. Kelebek Saf İpek Yüz Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Kelebek Saf İpek Yüz Kesesi

Kelebek saf ipek yüz kesesi, ele giyilen yapısıyla oldukça pratik kullanılan kese seçeneklerinden biridir. Yüz için ve hassas bölgeler için en uygun keselerden biri olduğunu görüyoruz. Lazer sürecinde kese yapılması gereken özel ve hassas bölgeler için uygun bir kese türü olduğunu söyleyebiliriz. Yüz için de uygun olarak üretilen kese, ölü derilerin atılmasına yardımcı olan ve üst deri tabakasını yenileyen bir seçenektir.

Cilt tonunu açan ve lekeleri gideren kese, kararan bölgeleri aydınlatma etkisine sahiptir. Cildinizin kan dolaşımını artırarak sıkılaşma etkisi yaratan Kelebek saf ipek yüz kesesi, cildinizde tazelenme etkisi yaratan en kaliteli kese seçeneklerinden biridir.

  • Bölge: Yüz ve Hassas Bölgeler
  • Malzeme: Saf İpek
  • Ölçüleri: 10,8 cm (Mini)

2. Balmy Doğal Kabak Oval Banyo Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Balmy Doğal Kabak Oval Banyo Kesesi

Balmy doğal kabak oval banyo kesesi, %100 doğal kabak lifinden üretilen peeling etkili bir kesedir. Çift taraflı yüz ve vücut kesesi, iki yüzüyle kullanışlı keselerden biridir. Bir yüzünde kabak lifi bulunan keseninin, diğer yüzünde pamuk ipliğinden örülen havlu yüzeyi olduğunu görüyoruz. Peeling etkisi sayesinde cildinizdeki ölü derileri temizleyen, siyah nokta, sivilce ve batıkları temizleme etkisine sahiptir. Kullanmadan önce suyla ıslatarak kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Suyla temas ettiğinde yumuşak ve cildinizle uyumlu hale gelir. Üzerinde yer alan lastik sayesinde kolaylıkla kavrayabilir ve cildinize uygulayabilirsiniz. Yağlı cilt tipi için uygun olarak üretilen kese, 12,5 cm en, 15 cm, boy ve 1 cm kalınlık ölçüleriyle sizlere sunuluyor. Dokusu ve etkileriyle piyasanın Balmy doğal kabak oval banyo kesesinin piyasadaki en kaliteli kese seçeneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

  • Bölge: Yüz ve Vücut
  • Malzeme: Kabak Lifi
  • Ölçüleri: 19,7 x 14,4 x 6,2 cm

3. Let's Scrub Floş İpek Duş Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Let's Scrub Floş İpek Duş Kesesi

Let's Scrup banyo kesesi, tazelenmiş his için en ideal seçeneklerden biridir. Öncelikle sıkça tercih edilen ve memnun kalınan bir kese olduğunu söyleyebiliriz. Ölü deri katmanlarını gözle görülür şekilde ortadan kaldıran kese, %100 Floş ipek malzemeyle üretiliyor. Sünger lif kabağı ya da kimyasal cilt bakım ilaçlarına oranla daha etkili bir seçenek olarak sizlere sunuluyor. Cildinizi tahriş etmeden, ölü deriyi ortadan kaldıran ve kirlerden arındıran kese, cildinizde pürüzsüz görünüm oluşturuyor. Sıkça tercih edilen ve tavsiye edilen banyo kesesi, tazelenmiş hissetmek ve cildinizi arındırmak için en iyi seçeneklerden biridir.

  • Bölge: Tüm Vücut
  • Malzeme: %100 Floş İpek
  • Ölçüleri: 15 x 26 cm

4. Nascita Kabak Sırt Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Nascita Kabak Sırt Kesesi

Nascita kabak sırt kesesi, sırtınız için en ideal kese seçeneklerinden biridir. Öncelikle Nascita kalitesini sizlere sunan kese, kan dolaşımını hızlandırıyor ve cildinizdeki ölü derileri temizliyor. Tazelenmiş bir cilde sahip olmanızı sağlayan kese, cildinizin pürüzsüz görünüme ulaşmasını sağlar. Cildinizdeki gözenekleri temizleyerek cildinizde aydınlık bir görünüm oluşturur. Uzun ve kenarlarındaki ipli tutma bölümleri sayesinde kolaylıkla sırtınızı keseleyebilirsiniz. Pratik kullanımı sayesinde ulaşamadığınız bölgelerin kirden ve ölü deriden arınmasını sağlıyor. Bu sayede tertemiz ve tazelenmiş hissetmenizi sağlayan Nascita kabak sırt kesesi, en iyi kir çıkaran keselerden biridir.

  • Bölge: Sırt
  • Malzeme: Kabak Lifi
  • Ölçüleri: 12 x 40 cm

5. Dermapeel Doğal İpek Banyo Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Dermapeel Doğal İpek Banyo Kesesi

Dermapeel doğal ipek banyo kesesi, hassas bölgelerin tahriş olmadan temizlenmesi için ideal keselerden biridir. Yüz, boyun ve hassas ciltlerin güvenle tercih edebileceği bir kese olduğunu görüyoruz. Kullanımı ise oldukça kolaydır. Cildinize herhangi bir duş jeli ya da şampuan kullanmadan önce 3 dakika cildinizin sıcak suyla yumuşamanızı beklemelisiniz. Sonrasında ise 1 dakika suyu kapatmalı ve cildinizin keseye hazırlanmasını beklemelisiniz. Çok bastırmada yumuşak daire hareketleriyle cildinizi ölü derilerden arındırabilirsiniz. Keselenme sonrasında dilediğiniz gibi yıkanmaya devam edebilirsiniz. Cildinizde tazelenme etkisi yaratan Dermapeel doğal ipek banyo kesesi, kirlerden arınmanızı sağlayan en ideal ve en kaliteli keselerden biridir.

  • Bölge: Yüz, Boyun ve Hassas Bölgeler
  • Malzeme: %100 Doğal İpek
  • Ölçüleri: 19,05 x 12,7 x 0,63 cm

6. The Body Shop Duş Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler The Body Shop Duş Kesesi

The Body Shop duş kesesi, sabunlarınızın daha iyi köpürmesini sağlayarak tazeleyici ve arındırıcı etki yaratıyor. Cildinizi ölü derilerden arındırma etkisine sahip olan kese, sentetik dokusuyla cildinizi tazeliyor. Özellikle kuru ciltler için ideal olan kesenin, tüm ciltlerde kolaylıkla uygulandığını söyleyebiliriz. Kan akışınızı artıran ve cildinizi ölü derillerden arındırarak pürüzsüz hale getiren etkiye sahiptir. Duşta tazelenmenizi ve kirden arınmış bir cilde sahip olmanızı sağlar. Keyifli ve tazelenmiş bir duş hissi için en ideal kir çıkarak kese seçeneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

  • Bölge: Tüm Vücut
  • Malzeme: Dokuma Naylon
  • Ölçüleri: 30 x 90 cm

7. Ravenna Kabak Lifli Sabunlu Vanilya Kese

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Ravenna Kabak Lifli Sabunlu Vanilya Kese

Ravenna kabak lifli oval sünger kese, vücudunuzu ölü derilerden arındıran en ideal seçeneklerden biridir. İçerisinde yer alan vanilyalı sabunla birlikte sizlere sunulan kese, kısa sürede köpüren ve vanilya kokusunu yayan eşsiz keselerden biridir. Kabak liflerinin hafifletici etkisiyle vanilya kokusunu bir arada sizlere sunan kese, peeling etkisiyle ölü derileri arındırıyor. İçerisinde yer alan sabunlar sayesinde kolaylıkla köpüren pratik keselerden biridir. %100 vegan üretim olarak sizlere sunulan keseler, hiçbir hayvan testi yapılmadan ve hiçbir hayvansal içerik kullanılmadan üretilir. Üzerinde yer alan lastik kısmı sayesinde pratik bir şekilde kullanabilir ve tazelenmiş cilde anında ulaşabilirsiniz.

  • Bölge: Tüm Vücut
  • Malzeme: Kabak Lifi
  • Ölçüleri: Belirtilmemiş

8. Lamina Kabak Loofah 5 Parça Set Kese

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Lamina Kabak Loofah 5 Parça Set Kese

Lamina kabak kese seti sayesinde tüm vücudunuzu ölü derilerden arındırabilirsiniz. Lamina Hamam Peeling Takımı olarak da karşımıza çıkan set, tüm vücudunuzu tazeleyerek, arındırıyor. Kan dolaşımınızı artıran ve kirlerden arınmanızı sağlayan kese seti, 1 adet kabak banyo sırt kesesi, 1 adet çift taraflı banyo eldiveni, 1 adet dikdörtgen kabak kesesi ve 2 adet yüz peeling kesesiyle tüm vücudunuzu pürüzsüz hale getiriyor. Sıkça tercih edilen ve tavsiye edilen kese seti, cildinizi pürüzsüz hale getirmek ve ölü derilerden arınmak için en ideal ve en kaliteli seçeneklerden biridir.

  • Bölge: Yüz, Hassas Bölge, Tüm Vücut
  • Malzeme: Kabak Lifi
  • Ölçüleri: 70 cm(Hamam Lifi), 24 x 17 ( Dikdörtgen kabak kesesi), 17 x 12 (Yüz Peeling Kesesi)

9. İpek Naturel Pamuklu Elyaf Sırt Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler İpek Naturel Pamuklu Elyaf Sırt Kesesi

İpek Natural pamuklu elyaf sırt kesesi, sırtınızda ulaşamadığınız bölgelere ulaşmak için ideal seçeneklerden biridir. Özel dokusu sayesinde tazelenmenizi sağlayan kese, iki uçlu ipi sayesinde kolaylıkla kullanılır. Sırtınızdaki ölü derileri ortadan kaldırarak arındıran kese, pürüzsüz cilt görünümüne ulaşmanızı sağlıyor. Bükülmeyen yapısı sayesinde kolaylıkla sırtınızın her bölgesine ulaşabilirsiniz. Cildinizi kirden arındırmak için doğal ve pratik keselerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Keseyi kullanmadan önce ıslatabilir ve yumuşamasını sağlayabilirsiniz. Sonrasında iplerinden tutarak sırt bölgenizi kolaylıkla keseleyebilirsiniz.

  • Bölge: Sırt
  • Malzeme: Pamuklu Elyaf
  • Ölçüleri: 13 x 74 cm

10. Le Touche Doğal Selülit Peeling Yüz ve Vücut Kesesi

Cildinizi Tazeleyen En Kaliteli Kir Çıkaran Keseler Le Touche Doğal Selülit Peeling Yüz ve Vücut Kesesi

Le Touche yüz ve vücut kesesi, eksfoliye edici lif kabağı malzemesiyle ölü derilerinizi atan ve gözeneklerinizi temizleyen yapıya sahiptir. Kirden arınmanızı sağlarken, cildinizin aydınlık ve pürüzsüz görünmesini sağlar. %100 mısır lif kabağından üretilen kese, cildin nemlenmesini ve tazelenmesini sağlıyor. İki yüze sahip olan kesenin bir yüzünde, doğal lif kabağı bulunur. Diğer yüzünde ise anti bakteriyel ve yumuşak peeling etkisi sunan welsoft kumaş malzemesi mevcuttur. Bu sayede iki tarafıyla da cildinizi arındırabilir ve tazelenmiş hissedebilirsiniz. Kuru cilt tiplerini tahriş etmeden temizleyen kese, kan akışını artıran ve cildi arındıran etkisiyle en kaliteli keselerden biridir.

  • Bölge: Yüz ve Vücut
  • Malzeme: Kabak Lifi
  • Ölçüleri: 16 x 12 cm

KESE ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Malzeme ve Dayanıklılık: Banyo kesenizin kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yapılmış olması önemlidir. Su geçirmez veya su direncine sahip malzemeler tercih edilebilir. Ayrıca, kolay temizlenen malzemeler de pratik olacaktır.
  • Boyut ve Kapasite: Banyo kesesi seçerken ihtiyaçlarınıza uygun bir boyut ve kapasiteyi göz önünde bulundurun. Hem kişisel bakım ürünlerinizi hem de diğer eşyalarınızı rahatça taşıyabilecek bir boyutta olmalıdır.
  • Bölme ve Cebi: İçindeki eşyalarınızı düzenli tutmak için iç bölme veya cepleri olan bir banyo kesesi tercih edebilirsiniz. Bu, küçük eşyalarınızın karışmasını önleyebilir ve düzeninizi korumanıza yardımcı olabilir.
  • Taşıma Kolaylığı: Banyo kesenizin taşıma kolaylığı da önemlidir. Genellikle taşıma sapları veya askıları bulunan modeller, seyahatlerde veya spor salonunda kullanım için pratik olabilir.
  • Temizlenebilirlik: Banyo kesenizin kolayca temizlenebilir olması önemlidir. Çoğu zaman suya dayanıklı ve hafif malzemeler, temizliği kolaylaştırır.
  • Fermuar ve Dikiş Kalitesi: Kesenin fermuarları ve dikişleri kaliteli olmalıdır. Güçlü fermuarlar ve sağlam dikişler, uzun ömürlü bir kullanım sağlar.
  • Stil ve Tasarım: Kişisel tercihlerinize uygun bir stil ve tasarım seçmek de önemli olabilir. Renk, desen ve genel tasarım, banyo kesenizin kişisel tarzınıza uygun olmalıdır.
  • Fiyat: Banyo kesesi fiyatları geniş bir aralıkta olabilir. Bütçenize uygun bir seçenek bulmaya çalışın, ancak kaliteyi de göz ardı etmeyin.
  • Marka ve İncelemeler: İlgili markaları araştırın ve müşteri incelemelerini okuyun. Diğer kullanıcıların deneyimleri, sizin için doğru seçimi yapmanıza yardımcı olabilir.
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.