Kadınlar İçin En İyi 10 Sevgililer Günü Hediyesi

Kız arkadaşınıza alabileceğiniz birbirinden güzel ve anlamlı hediye fikirlerini sizler için listeledik.
Kadınlar İçin En İyi 10 Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer gününde kız arkadaşınıza ne olacağınızı kolayca bulabilmeniz adına sizlere birbirinden güzel ve kaliteli ürünlerden oluşan bir liste hazırladık. 

Hazırladığımız liste sayesinde kız arkadaşınıza en yakışacak hediyeyi bulabilirsiniz, biliyoruz ki özel günlerde hediye seçimi hiçte kolay olmuyor. 

Kadınlar İçin En İyi 10 Sevgililer Günü Hediye Önerileri

SıraModelFiyatNeoldu Puanı
1E-KitapOrta-yüksek10/10
2AjandaUygun10/9,8
3Saç ŞekillendiriciOrta10/9,9
4ÇiçekUygun10/9,8
5TakıOrta-Yüksek10/9,9
6Şipşak Fotoğraf Makinesi Yüksek10/10
7Makyaj MalzemeleriOrta10/9,9
8ParfümOrta10/9,8
9SaatOrta10/9,9
10ÇantaUygun10/9,8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kadına
Sevgililer Günü Hediyeleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kadınlar İçin En İyi 10 Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Kız arkadaşınızı mutlu edebileceğiniz bir den çok hediye fikri ile sizlere her bütçeye uygun birbirinden güzel hediye listesi hazırladık.

İşte kadınlar için en iyi sevgililer günü hediye önerileri...

1. E-Kitap

Kadınlar İçin Sevgililer günü Hediyeleri

Amazon
Fiyatını Gör
E-Kitap
Okuyucu Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Kitap okumayı seven bir kız arkadaşınız varsa eğer ona alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de e-kitaplar olacaktır. Minimal tasarımları sayesinde dilediği yere kolaylıkla taşıyabilirken her yerde dilediği kitabı okuyabilir. Üstelik hem yer tasarrufu hem de okuma kolaylığı ile son dönemlerin favori hediyeleri arasında sıklıkla tercih ediliyor. 

Kullanıcı Yorumları

? Kız arkadaşım tam bir kitap kurdu. Yıl içerisinde kaç tane kitap bitirdiğini sayamıyorum. Ama artık evimizde yeterli alan olmadığı için kitapları kolinin içerisinde duruyor hemde çok arttı kitap fiyatları para yetiştiremez olduk. Bu yüzden ona e-kitap hediye aldım ilk başta alışamadı ama şimdi elinde düşürmüyor. Kolay taşınabilmesi sayesinde de her yerde onunla okuyor, yer de kaplamıyor. Çok sevdi almayı düşünenler alabilir.

2. Ajanda

Kadınlar İçin En İyi Sevgililer Günü Hediyesi

Amazon
Fiyatını Gör
Ajanda
Çeşitleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Sevgiliniz yazı yazmayı, planlı olmayı ve not tutmayı seviyorsa ona alacağınız en güzel hediye güzel detayları ve hoş bir kapağı olan ajanda olacaktır. Böylelikle dilediği gibi gününü planlayıp, yapacağı işleri not alırken hem sizi hatırlayacak hem de hediyenizi hep yanında taşıyacaktır.

Kullanıcı Yorumları

? Her yıl 2-3 tane ajanda bitiriyor. Bu sefer almak yerine deriden isminin yazılı olduğu renkli sayfalara sahip olan bir ajanda yaptırdım ve çok sevindi. İlla almak zorunda değilsiniz özel olarak yapan yerler de var kız arkadaşınızı mutlu etmek için değer bence. Oralara da araştırıp yaptırabilirsiniz. K*** A****

3. Saç Şekillendirici

Kadınlar İçin En İyi Sevgililer Günü Hediyesi

Amazon
Fiyatını Gör
Saç
Şekillendiriciler
Aradığın
Fiyatı Gör

Kız arkadaşınız farklı saç şekillerine ve bakımlı saçlara sahip olmayı seviyorsa eğer ona tüm kadınların favorisi olan Dyson saç şekillendiriciyi alabilirsiniz. Paket içeriğindeki bir çok farklı başlığı ile saçlarını yıpratmadan dilediği gibi şekillendirebilir ve hacim verebilir. Biz eminiz ki çok beğeneceği bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.

Kullanıcı Yorumları

? Sevgilim almak için para biriktiriyordu, o almadan önce ben ona hediye almak istedim. Görünce mutluluktan ağladı desem az olur. Çok mutlu oldu ve aşırı sevindi. İyi ki almışım onun mutluluğu beni de mutlu etti. Ç*** K****

4. Çiçek

Kadınlar İçin En İyi Sevgililer Günü Hediyesi

Amazon
Fiyatını Gör
Çiçek
Buketleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Hem kokusu hem de güzel görüntüsü ile çiçekler çok anlamlı bir hediye olabiliyor. Yapmanız gereken tek şey sevgiliniz en sevdiği çiçeği almak ve üstüne onu mutlu edecek bir not iliştirmek olacaktır. Üstelik dilerse çiçeği kurutarak ömür boyu sizden bir hatıra olarak da saklayabilir.

Kullanıcı Yorumları

? Kız arkadaşımın en sevdiği çiçek orkide, ona birbirinden farklı renklerde orkideler aldım ve her birine de birbirimiz için ilişkimizin başından beri söylediğimiz, düşündüğümüz güzel sözleri yazdırıp zarf ile koydum. Beyler pahalı bir şey alamayabilirsiniz bu normal bir şey çiçek ile mutlu olan kadınları sevin. Aslında çiçeği değil düşünceli olmamızı seviyorlar. Ş*** E****

5. Takı

Kadınlar İçin En İyi Sevgililer Günü Hediyesi

Amazon
Fiyatını Gör
Takı
Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Kıyafetlerini aksesuar ile tamamlamayı seven bir kız arkadaşa sahipseniz işte hediyenizi buldunuz demektir. En çok hangi renkte takılar taktığına dikkat ederek, altın rengi veya gümüş rengine sahip kolye, bileklik veya küpe ile onu mutlu edebilirsiniz. Hem zarif duracak hem de her anında sizi yanınızda taşıyacaktır.

Kullanıcı Yorumları

? Kız arkadaşıma pandora aldım. Bayadır istiyordu sevdiği şekillerde de charmlar aldım. Hiç çıkarmıyor hem bileğinde. H*** A****

6. Şipşak Fotoğraf Makineleri

Kadınlar İçin En İYi 10 Sevgililer Günü Hediyeleri

Amazon
Fiyatını Gör
Fotoğraf
Makinesi Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Telefondan çekilen fotoğraflar genellikle yedeklenmeyi unutarak zamanla kayboluyor. Sizde anılarınızın kaybolmamasını ve istediğiniz anıyı anında fotoğraflamayı istiyorsanız sevgilinize vereceğiniz ve güzel anılar biriktirerek kaybolmalarını önleyebileceğiniz şipşak fotoğraf makinelerine göz atabilirsiniz. 

Kullanıcı Yorumları

? Sürekli poloraid fotoğraf çıkartıyordu kız arkadaşım bende mutlu olması için Instax aldım. Güzel anılarda fotoğraflarımızı çıkartarak hemen albüme koyabiliyoruz. Ş***** K****

7. Makyaj Malzemeleri

Kadınlar İçin En İyi 10 Sevgililer Günü Hediyeleri

Amazon
Fiyatını Gör
Makyaj
Ürünleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Kız arkadaşınız her daim bakımlı olmayı ve makyaj yapmayı seviyorsa eğer ona en sevdiği kozmetik markasının makyaj malzemelerinden bir set oluşturabilir veya sıklıkla kullandığı ürünü satın alabilirsiniz. Böylelikle sadece onu mutlu etmiş değil hem de kız arkadaşınız ile ilgili detaylara ne kadar önem verdiğinizi de göstermiş olursunuz.

Kullanıcı Yorumları

? Mac hastası bir kız arkadaşım var ama bu zamana kadar hiçbir şey istemedi benden. MAC'in sevgililer günü koleksiyonunu aldım ona deliye döndü. Bu kadar mutlu olacağını bilseydim daha önceden alırdım. M**** A****

8. Parfüm

Kadınlar İçin En İyi Sevgililer günü Hediyleri

Amazon
Fiyatını Gör
Parfüm
Çeşitleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Kokular insanın zihninde büyük bir yer kaplar ve belli anlarda kokular sayesinde anıları hatırlarız. Sevgilinize en yakışacak olan kokuyu veya kullanmaktan keyif aldığı parfümü ona sevgililer günü hediyesi olarak alabilir ve anılarınızı bir koku ile bütünleştirebilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

? Burberry'nin parfümünü ilk tanıştığımız gün sıkmıştı o gün bugündür benim de en sevdiğim kadın parfümü oldu. Tekrardan kız arkadaşıma Burberry aldım her sıktığında onu ilk gördüğüm gün geliyor aklıma. Çok sevdiği bir koku zaten o parfümü hatırlamam onu çok mutlu etti. Ö**** V****

9. Saat

Kadınlar İçin En iyi 10 Sevgililer Günü Hediyesi

Amazon
Fiyatını Gör
Saat
Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Sevgilinize alacağınız analog ya da akıllı saatler sevgiliniz kombinlerini tamamlayan parçalardan biri olurken bileklerinde de çok hoş ve zarif duracak ve her daim sizi hatırlatacaklar. 

Kullanıcı Yorumları

? Akıllı saat aldım kız arkadaşıma. Iphone kullanıyordu Apple watch aldım bende, ekranına ikimizin fotoğrafını koydu bileğine de çok yakıştı. Aşırı kaliteli valla bir tane de kendime alacağım. N*** G****

10. Çanta

Kadınlar İçin sevgililer günü hediyesi

Amazon
Fiyatını Gör
Çanta
Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör

Kız arkadaşınız çantalara bayılıyorsa ve minik de olsa bir çanta koleksiyona sahipse eğer kombinlerini tamamlayacak ve koleksiyonuna ekleyecek, şık bir çanta ile sevgililer gününde onu mutlu edebilirsiniz. Çoğu kıyafeti ile uyumlu bir çanta alarak kendi zevkinizi de kanıtlamanızın tam zamanı!

Kullanıcı Yorumları

? Guess çanta aldım. Mini bir çanta koleksiyonu var cüzdanı ile birlikte aldım. Sürekli kullanıyor çok beğendi. B**** K****

Benzer Tavsiyeler
Sevgililer Günü Mesajları Ve SözleriErkekler İçin En Değerli Hediye Çeşitleri
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.