Kalıcı Makyaj İçin En İyi 10 Far Bazı Önerisi | 2024

Göz makyajınızın kusursuz hale gelmesini istiyorsanız bu içerik tam size göre! Sizler için en iyi far bazlarını bir araya getirdik.
Kalıcı Makyaj İçin En İyi 10 Far Bazı Önerisi | 2024

Far Bazı Marka Önerileri

Kalıcı makyajın yapı taşlarından biri olan göz makyaj bazı, birçok kişi tarafından es geçilerek kullanılmıyor. Temelinde makyaj kalıcılığı için oldukça önemli olan bu primer base, aynı zamanda doğallık ve canlılık kazandırıyor. Ancak eyeshadow primer seçerken dikkatli olmakta fayda var! Size uygun olmayan far bazı seçimi göz çevrenizde topaklanma yaparak makyajınızı berbat edebilir. Bu tarz sonuçlarla karşılaşmamanız için en iyilerin yer aldığı bir içerik hazırladık. İşte en iyi far bazı önerileri;

En İyi Far Bazı Listesi

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1Farmasi Far BazıKalıcı10/9.9
2NYX Far BazıDerinlik10/10
3M.A.C Far BazıHızlı Kuruma10/9.6
4Bobbi Brown Far BazıDoğallık10/9.5
5Max Factor Far BazıTopaklanma Karşıtı10/9.4
6Sephora Far BazıParlatıcı10/9.7
7Golden RoseMat10/9.8
8Yves RocherKalıcılık10/9.8
9AvonParlatıcı10/9.8
10FlormarDoğal10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Far Bazı
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Far Bazı Tavsiyesi

Doğallık ve canlılık kazandıran far bazı markalarını listeledik. Kalıcı ve topaklanma yapmayan kaliteli far bazı önerilerini listeledik.

İşte en iyi far bazı markaları:

1. Farmasi Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Göz farı bazı kategorisinde en çok satın alınanlar arasında yer alan Farmasi, ince yapısı sayesinde yüzde ağırlık hissi yaratmıyor. Birçok kişi tarafından tavsiye edilen ürün, kolaylıkla sürülebiliyor. Yaptığınız göz makyajının uzun süre kalıcı olmasını sağlayacak far bazı, bizce en iyilerden bir tanesi.

Kullanıcı Yorumu

? Makyajı sabitliyor ama çıkarırken yağ bazlı bir temizleyici kullanmak gerekiyor. T*** C***

? Fazlasıyla yeterli bir ürün, küçük ama uzun süre gider. Tavsiye ederim. C**** A****

2. NYX Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
NYX
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Makyaj malzemeleri konusunda uzman olan NYX, üretmiş olduğu far bazı ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Kullanım sonrası yoğun bir derinlik kazandıran ürün, parlaklık vermesiyle kusursuz makyaja ulaşmanıza olanak veriyor. Minimal düzeyde kullanımda bile yüksek performans veren göz makyaj bazı, kullanıcıları tarafından olumlu yorumlar alıyor.

Kullanıcı Yorumu

? Çok iyi sabitliyor, ayrıca doğallık katıyor. K**** O****

? Fiyatını sonuna kadar hak ediyor tavsiye ederim. Ş**** M***

3. M.A.C Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
M.A.C
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Dünyaca ünlü markalar arasında yer alan M.A.C, özel olarak ürettiği far bazıyla dikkat çekiyor. Kremsi yapıda olan ürün, göz kapaklarına kolayca yayılarak gün boyunca kalıcı makyajla buluşmanızı sağlıyor. Sürdükten sonra kolayca kuruyan bu primer base, tek başına kullanıldığı zamanlarda bile harika sonuçlar veriyor.

Kullanıcı Yorumu

? Yapısı, tonu Harika bir baz. Başka bir sürü markanın daha uygun fiyatlı bazlarını denedim ama hiçbirisi bunun gibi değil. Pahalı ancak uzun süre gidiyor. Tavsiye ediyorum. Nalan B****

? Göz kapağındaki damarlı görüntüyü yok eden, farı veya eyeliner'ı iyi tutan harika bir krem far bazı. Üzerine başka far sürmeseniz de tek başına çok güzel duruyor. Yıllardır severek kullanıyorum çok bereketli bir ürün. S**** Ç****

4. Bobbi Brown Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Bobbi
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizin 4. sırasında yer alan Bobbi Brown, kullanım sonrası göz kapaklarını kurutmuyor. İnce yapısı sayesinde yüzde ağırlık hissi yaşatmıyor. Kullanan kişiler tarafından oldukça sevilen ürün, diğer far bazlarına nazaran daha tuzlu bir fiyata satılıyor. Azami miktarda kullanımda bile tüm gün kalıcılık sağlayan Bobbi Brown, bizce kesinlikle denenmesi gerekilen faz bazları arasında yer alıyor.

Kullanıcı Yorumu

? Yumuşak, çizgiye dolma yapmıyor. Z*** A***

? Kesinlikle en iyi far bazı bu olsa gerek. Bir çok marka denedim bundan aldığım etkiyi alamadım. Zeynep S****

5. Max Factor Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Max Factor
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizdeki en etkili far bazlarından olan Max Factor, hassas cilde sahip kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Uygun fiyatlı olması sebebiyle çokça tercih edilen far bazı, kullanıcılarından olumlu geri dönütler alıyor. Kullanım sonrası makyajın gün boyu kalıcı olmasını sağlayan ürün, uzun süre ciltte kaldığında bile topaklanma yapmıyor.

Kullanıcı Yorumu

? Çok güzel çok beğendim zaten hep Max Factor ürünleri kullanıyordum. Bunu ilk defa denemiştim vazgeçilmezim olacak. D*** E***

? Tam yağlı ciltler için, gözünde far durmayan kalemi akan kadınlar kullanmalı. Çok güzel bir baz. Gün boyu farınızı aynı kalitede tutuyor hem de çok uygun fiyata. Ö**** K***

6. Sephora Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Sephora
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

En çok satan far bazları arasında yer alan Sephora, 2'si 1 arada formülü sayesinde, tek başına yada makyajla kullanılabiliyor. Aynı anda iki farklı açık ton veya mat, parlak bir görünüm kazandıran ürün, bu sayede birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Fiyat olarak rakiplerinden daha tuzlu olan göz makyaj bazı, biz editörlerce en iyilerden bir tanesi.

Kullanıcı Yorumu

? Fiyatını hak eden ürün 5 yıldız bile az. Göz kapaklarım yağlı olduğu için 3 saat sonra şerit olurdu. Bu Ürünü 2. Ye alıyorum ve muhteşem, Sabahtan akşama kadar farım bozulmuyor. M**** A****

? Bu kadar etkili ve güzel olacağını düşünmemiştim. Göz kapaklarım yağlı olduğu için eyeliner ve far oldukça çabuk dağılıyordu, fakat bu ürün gerçekten çok iyi. Yapısı hafif. Çabuk kuruyor. Günlük makyajınız için muhteşem. H**** A****

7. Golden Rose Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Golden Rose
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

En iyi kozmetik markalarından biri olan Golden Rose'in far bazı, kolaylıkla kullanılabiliyor olması sebebiyle tercih ediliyor. Birçok kişi tarafından kullanılması önerilen ürün, kullanım sonrası ciltte pürüzsüzlük yaratıyor. Azami kullanımlarda gün boyu kalıcılık sağlayan far bazı, uygun fiyatıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Kullanıcı Yorumu

? Fiyatı için müthiş bazdan beklenen tüm işlevleri görüyor. E**** Ö****

? Gözde herhangi bir ağırlık yapmıyor çok ince, hafif bir ürün. Alacaklara tavsiye ederim. T**** A****

8. Yves Rocher Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Yves
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemize içerisinde Kamelya yağı bulunan Yves Rocher ile devam ediyoruz. Bu yağ sayesinde göz kapaklarını derinlemesine besleyen ürün, pürüzsüz bir hal almasını sağlıyor. Kalıcılık konusunda muadillerinden daha iyi bir iş çıkaran far bazı, varsa göz kapağındaki ince çizgileri ortadan kaldırıyor. Paraben içermemesi sebebiyle güvenle kullanılan Yves Rocher, oldukça uygun bir fiyatla kullanıcısının karşısına çıkıyor.

Kullanıcı Yorumu

? Yıllardır kullanıyorum. Farın gün boyunca dağılmadan, topaklanma olmadan, pürüzsüz durmasını sağlayan harika bir ürün. Sevgi Y****

? Yıllardır göz farı bazı olarak kullandığım tek ürün. Farın kalıcılığı ve rengini canlı göstermesi konusunda diğer markalara nazaran kesinlikle 1 numara. Yağmur G*****

9. Avon Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Avon
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Kozmetik konusunda en iyilerden biri olan Avon'un far bazı, tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Özel formülü sayesinde göz farının kalıcılığını uzun süre arttıran ürün, Dermatolojik testlerden başarıyla geçiyor. Azami kullanımda dahi yüksek etki gösteren göz makyaj bazı, birçok kişi tarafından tavsiye ediliyor.

Kullanıcı Yorumu

? Harika bir ürün kullanımı kolay ve uzun süreli. Ceyda D*****

? Benim uzun süredir kullandığım tek göz farı bazı tavsiye ederim. Leyla H****

10. Flormar Far Bazı

En İyi Far Bazı Tavsiye

Amazon
Fiyatını Gör
Flormar
Far Bazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizin son sırasında yer alan ve son günlerde oldukça popüler olan Flormar, göz koruyucu far bazıyla dikkat çekiyor. İçeriğinde bulunan yosun, bitki ve meyve özleri sayesinde gözün sıkı görünmesini sağlayan ürün, aynı zamanda kullanım sonrası canlılık kazandırıyor. Bizce en iyilerden biri olan Flormar göz makyaj bazı, ince yapısıyla yüzde ağırlık oluşturmuyor.

Kullanıcı Yorumu

? Harika bir ürün gözünüz kapalı alabilirsin. İlk defa aldım çok beğendim. Far kullanmanıza bence artık gerek yok. Hafif bir ışıltı ve aydınlık veriyor. Gülbin S****

? Tam istediğim gibi göz çevreme sürüyorum hafif ışıltı veriyor. T**** İ****


Benzer Tavsiye Önerileri
Eyeliner ModelleriGöz Farı Modelleri

2024'ün en iyi far bazı hangisi?

En iyi far bazı tavsiyelerine gelecek olursak; Farmasi, NYX, M.A.C, Max Factor, Sephora , Golden Rose, Avon, Flormar gibi markalar, kalıcı, derinlik, doğallık, hızlı kuruma özelliğine sahip en iyi far bazı modelleri olarak biliniyor. 

Far bazı nedir?

Diğer adıyla göz makyaj bazı olan bu ürünler, günümüzde birçok kişi tarafından sıkça kullanılır. Genellikle ten renginde veya renksiz olan faz bazları, yapılan makyajın uzun süre göz kalmasını sağlar.

Far bazı ne işe yarar?

Far bazının temel işlevi göze yapılan makyajın daha doğal, kalıcı, canlı ve gerçekçi durmasını sağlamaktır. Gün içinde bir miktar kullanımla harikalar yaratan ürünler, göz makyajının temelini oluşturur. Birçok kişinin varlığından haberi olmayan göz makyaj bazları bizce kusursuz makyajın olmazsa olmazları arasındadır.

Far bazı gerekli mi?

Birçok kişi tarafından sıkça sorulan ''Far bazı gerekli mi?'' sorusunun cevabı oldukça basit; Kişiden kişiye göre değişebilir, kimileri far bazı kullanmayı boş bir zahmet olarak görürken kimileri göz makyajı far bazsız olmaz der. Bize soracak olursanız göz makyaj bazı kullanmak oldukça gerekli ve önemlidir.

En iyi far bazı hangisi?

  • Farmasi Far Bazı
  • NYX Far Bazı
  • M.A.C Far Bazı
  • Bobbi Brown Far Bazı
  • Max Factor Far Bazı
  • Sephora Far Bazı
  • Golden Rose Far Bazı
  • Yves Rocher Far Bazı
  • Avon Far Bazı
  • Flormar Far Bazı
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.