Kaliteli Tasarıma Sahip 2024'ün En İyi 10 Çalışma Masası

Çalışma tutkunlarının tercih edeceği en iyi çalışma masalarını sizler için listeledik.
Kaliteli Tasarıma Sahip 2024'ün En İyi 10 Çalışma Masası

Çalışma ortamı konforu; dikkat, motivasyon, devamlılık ve çalışma isteği gibi birçok durumu etkiliyor. Uygun bir çalışma ortamı da başarıya atılacak adımlara katkı sağlıyor. Bugün çalışma ortamınızın konforunu yükseltmenizi sağlayacak işlevsel çalışma masalarıyla geldim. Uygun ortam, kesin başarı getirir diyerek sözlerime başlıyorum.

En İyi Çalışma Masası Listesi

SıraModelSaklama Alanıneoldu Puanı
1Adore MobilyaVar10/9.9
2Baby Darling LisaVar10/9.8
3Bimossa HürremVar10/9.7
4CeramicalYok10/9.6
5Evdemo Buket LüxVar10/9.8
6Lagomood SideVar10/9.8
7Enda Home Collection XYok10/9.7
8Moonlife DiamondVar10/9.6
9Koordinat MobilyaVar10/9.8
10BofigoVar10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Çalışma
Masaları
Aradığın
Fiyatları Gör

10 En İyi Çalışma Masası Tavsiyesi

Evlerin ve ofislerin vazgeçilmezi olan çalışma masaları; farklı modelleri, özellikleri ve boyutları ile satın alırken hepimizin karar vermesini zorlaştırıyor, biliyorum. Bu nedenle bugün çalışma masaları nasıl olmalı, hangi markalar kullanılmalı ondan bahsedeceğim. Gelin bir bakalım.

1. Adore Mobilya Plus Üniteli Çekmeceli Çalışma Masası 

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Adore
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
KitaplıkFiyat
Dolap
Geniş Çalışma Alanı

Adore’nin bilinen kalitesinin başarılı bir ürünü olan bu çalışma masası, oldukça konforlu bir çalışma alanına sahip. Üst ünitesinde yer alan beş adet rafı, alt ünitesindeki çekmece ve dolabıyla geniş bir depolama alanı sunarken konforlu bir çalışma ortamı da oluşturuyor. Sıra dışı üst ünite tasarımında beş adet raf için hazırlanan sürgülü kapağı istediğiniz yöne hareket ettirerek dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Yüksek kalitedeki melamin yüzeye sahip yonga levhalar ve birinci sınıf bağlantı parçaları kullanılarak hazırlanan bu ürün beklentilerinizi tam olarak karşılayabilecek bir özelliğe sahip.

Teknik Özellikler
MateryalSuntalam
Yükseklik170 cm
Genişlik105 cm
Derinlik56 cm

Kullanıcı Yorumları

? **** ****: ürün sevkiyatı sorunsuz. birkaç gün geç geliyor ama mobilya sevkiyatı için çok geç değil. adore kalitesi mükemmel. masa mat beyaz. parlak olsa daha iyi olurdu. kalem izi gibi lekeler kalıyor. deterjanlı bez ile silince problem yok. kurulumu biraz eli yatkın kişiler için sorun olmuyor. biz rahatça kurulum yaptık.

? m** y**: Kaliteli ürün tavsiye ediyorum??

2. Baby Darling Lisa Çalışma Masası 

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Baby Darling
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
KitaplıkFiyat
Dolap
Geniş Çalışma Alanı

E1 sertifikalı 1. Kalite MDF malzeme ile üretilmiş bu ürün size konforlu ve uzun ömürlü bir dostluk edecek gibi görünüyor. Minimal tasarımı başaralı bir şekilde modernize etmiş bu ürünün üst ünitesinde üç adet raf, alt ünitesinde ise geniş çalışma alanı, çekmece ve dolap bulunuyor. 1.kalite MDF’den üretilmiş olup çalışma alanınızı kaliteli bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olur. Çift açılımlı tam teleskobik raylarla hazırlanan çekmece hem uzun ömürlü hem de konforlu bir depolama alanı olarak karşınıza çıkıyor. Ürün yüzeyinde yer alan 1.5 cm genişliğindeki mdf çıtalar sayesinde ürünü sürekli söküp taksanız bile ürününüzde herhangi bir deforme olmaz.  Kurşun içermeyen PVC kenar bandı hem sağlıklı hem de güvenli bir çalışma ortamı oluşturmanızı destekler.

Teknik Özellikler
MateryalMDF
Yükseklik165 cm
Genişlik104 cm
Derinlik50 cm

Kullanıcı Yorumları

? **** ****: ürünümüz çok şık ve çok kullanışlı kırık dökük yoktu her parçası tamamdı paketlenmesi de çok iyiydi teşekkürler

? Mehmet Ş.: Cok şık ve kullanışlı masa kızımın odasına çok yakıştı kurulumu uğraştır dı ama eğlenceliydi Teşekkürler.

3. Bimossa Hürrem Kitaplık ve Raflı Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Bimossa
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kitaplık 
Dolap
Geniş Çalışma Alanı

Modern görünümü ve fonksiyonel oluşu ile vazgeçilmez bir ürün olan bu masa, iki türlü dekore edilebilme imkanı ile sizin için muhteşem bir tercih olabilir. Dilerseniz güvenlik açısından çocuklarınız için bir arada montajlanabilen bu ürün, ayrı ayrı da kullanılabilir. Size aynı anda kitaplık, çalışma masası ve üç adet kitap rafını tek bir üründe sunması ile başarılı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Beş raflı kitaplık ile geniş bir depolama alanı sunarken üçlü duvar rafı ile mükemmel bir dekorasyon fikri olarak kullanılabilir. Çalışma masasının altında yer alan raf ile çalışmalarınız sırasında boş yer arama zahmetine girmenize gerek kalmıyor. Çalışma materyallerinizi pratik bir şekilde alt rafa koyabilirsiniz. 18 mm kalınlığında suntalam kullanılarak üretilen bu masa rutubet, nem gibi durumlardan etkilenmeden uzun yıllar size eşlik edebilir.

Teknik Özellikler
MalzemeSuntalam
Yükseklik85 cm
Genişlik120 cm
Derinlik58 cm

Kullanıcı Yorumları

? S***** Ö**** - Adana: Ürün fiyatına kıyasla normal bu fiyata çok yüksek bi beklenti olmadan aldım ve memnunum. Kargo süreci normaldi. Ürünün montajı için mobilya işlerinden anlayan amcam yardımcı oldu kurulumda sıkıntı yaşamadık fakat bazı vida yerleri gereğinden fazla açıktı ama bu sıkıntı çıkaracak kadar değil. Ben şık görünmesi açısından kendim harici olarak RGB Led döşedim masaya ve gayette güzel oldu sizlere de öneririm.

? M** T***(36) - Samsun: Ürün gerçekten fiyatına göre cok cok iyi genişliği derinliği ideal. Ebatları gayet geniş ben alirken calisma masasinin hafif olabileceğinden cok tedirgin oldum ama oyle degil. Ambalajı da gayet özenli idi.. ben cok memnun kaldım. Sadece kargoda cok bekledi o yüzden gecikmeli elime ulaştı (20 gun) onun dışında bi sknti olmadi montajda da sıkıntı yasamadik aparatları ve şeması vardi basit bi şekilde monte ettik. Alacak olanlar bu fiyata kaçırmasın derim..

4. Ceramical Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Ceramical
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Geniş Çalışma AlanıDepolama Alanı
Dayanıklı Malzeme

Masa ayakları sağlam bir metalden üretilmiş ve masanın dayanıklılığı arttırılmıştır. Sallanma ve kayma gibi bir sorunla karşılaşmamanız amacıyla titizlikle dizayn edilen bu ürün, kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Suntalam çalışma alanı, genişliği ile kalplerde yerini alırken kolay temizlenebilme özelliği ile de pratik bir kullanım sunuyor. Hem çevre hem insan sağlığına uygun materyallerle hazırlanan bu ürünün metal alt profili sağlam ve sarsılmaz bir çalışma alanı sunuyor. Ürün içerisinde bağlantı noktaları ve kurulum kitapçığı bulunması, pratik bir şekilde hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Teknik Özellikler
Yükseklik73 cm
Genişlik160 cm
Derinlik60 cm

Kullanıcı Yorumları

? Özgür Ö**** (34) - Balıkesir: Ürünü geliştirirken şöyle demişler; Herkesin alabileceği fiyatta olsun, fiyatından kaliteli olsun, 13 yaş ve üstü kurabilsin, sade ama şık olsun, söz verdiğimiz gibi gönderelim. Olmuş mu? Olmuş. 6 yıldız olsa verirdim. Vidaları, kurulum şeması, alyanı ihtiyacınız olan her şey beraberinde geliyor. Darbe almaması için ellerinden geleni yapmışlar. Haftasonu dahil 3 günde elime ulaştı. Evden çalışan biriyim. Boyutları harika. İşlerini haklarıyla yapmışlar. Alacak olanlar için bol bol fotoğraf koydum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Emeğinize, elinize sağlık. Son kuruşuna kadar helal olsun.

? M*** T*** - Ankara: Arkadaşlar  çok  tereddüt  ederek  aldım  masayı  kalitesinden  emin  olamadım  ama  gerçekten  bu  paraya  alabileceğiniz  en  iyi  çalışma  masası  60x160  ölçülerinde  aldım.  Masanın  montajı  çok  kolay  10  dakikada  tek  başınıza  halledebilirsiniz.  Sunta  kalitesi  çok  güzel  dokulu  ahşap  yüzeyi.  Ama  profiller biraz  daha  kalın  olsa  daha  iyi  olurdu  ama  böyle  de  sorun  yaratmıyor. Vidaları  iyi  sıkarsanız  sallanma  yapmıyor. Ayakları  2  3  cm  aşağı  yukarı  ayarlanabiliyor. Ayrıca  satıcı  o  kadar  ilgili  ki  kargoyla  ilgili  ufak  bir  sorun  yaşandı  demirde  yamulma  meydana  gelmiş  aradım  hemen  aynı  gün  tekrar  gönderdiler  herhangi  bir  ücret  talep  etmeden.  Düşünmeden  sipariş  verebilirsiniz . Çok  memnun  kaldım  teşekkür  ederim.

5. Evdemo Buket Lüx Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Evdemo
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Geniş Çalışma Alanı 
Dayanıklı Malzeme
Depolama Alanı

Pratik, dayanıklı, geniş ve modern bir çalışma masası arıyorsanız burada durun. Çünkü bu ürün tam da sizin için hazırlandı. Dayanıklı alt profil metalden yapılmış olup masa ayaklarında dört adet rafıyla hem sıra dışı hem de fonksiyonel bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. Kalite standartları baz alınarak tasarlanan bu masa, her yaştan kullanıcı için işlevsel bir tercih oluyor. Metal alt profil dayanıklılığına eklenen raf özelliği ile size çalışmanın keyfini çıkarmak düşüyor. Modern tasarımı ve havalı görünümü sayesinde dekorasyonunuza güzellik katmayı başarıyor. Suntalam çalışma alanı geniş olmasıyla masada rahat ve keyifli saatler geçirmenize olanak sağlıyor. Pratik kurulumu sayesinde kolayca taşıyabilmeniz hedefleniyor.

Teknik Özellikler
Yükseklik72 cm
Genişlik150 cm
Derinlik65 cm

Kullanıcı Yorumları

? M*** K****** (23) - Kars: Masa sağlam ve çok hızlı bir şekilde ulaştı.Largoya verecekleri tarihten 1 hafta önce kargoya verildi.Masa kesinlikle sallanmıyor.Gayet sağlam ,sadece 2 yerinde ufak ezilme ve soyulma vardı(fotoğrafları ekleyeceğim) onun dışında herhangi bir problemi yok.Ben aldıktan sonra 3 kere indirim yaptı Hepsiburada biraz pahalıya almış oldum ama yapacak bişey yok.Masayı alacak olanlar tereddüt etmeden alabilirler.Hepsiburada'ya ve satıcıya teşekkür ederim

? A**** A***** (21) - Gaziantep: Ürün beklediğimden kaliteli geldi 1 aydan uzun süredir kullanıyorum sallanma problemi kesinlikle yok sallanıyor diyen arkadaşlar düzgün kurulum yapmamıştır. Kısaca kurulumdan bahsedeyim bu arada kurulum şemasına göre yapmayın dediğim gibi yapın Öncelikle ilk resimde gösterdiğim gibi ters çevirin ayakları monte edin daha sonra çapraz bağlar kesinlikle çok önemli sallanmayi önleyen parça en sonda rafları monte edin. Tornavida ile tek başıma 1-2 saat gibi bir sürede kurdum şarjlı tornavidanız varsa 30dk kurabilirsiniz. Kolay gelsin ?‍♂️

6. Lagomood Side Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Lagomood
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Geniş Çalışma Alanı  
Depolama Alanı
Sıra Dışı Tasarım

Dekorasyonunuzu taçlandıracak olan bu çalışma masası, kayın masif ahşap ayaklar ve suntalam çalışma alanından oluşmaktadır. Bu durum sağlam ve dayanıklı bir çalışma ömrü sunarken size de bu sıra dışı tasarımın keyfini sürmek kalır. Kabin vidası kullanılarak montajlanan ve vidasız birleşim yerleri sayesinde kolayca kurulumu sağlanan bir üründür. İçinden çıkan kullanım şeması ile pratik bir şekilde hazır hale getirilir. Ergonomik tasarıma şık ve sade bir hava katmayı başaran bu ürün, ayak kısmında yer alan rafları sayesinde ihtiyacınız olan depolama alanını sunuyor.

Teknik Özellikler
Yükseklik72 cm
Genişlik120 cm
Derinlik60 cm

Kullanıcı Yorumları

? e**** k**** - İstanbul: bu fiyata alabileceğim en iyi masalardan biriymiş. Seçerken tereddütlüydüm ancak malzeme kalitesi iyi. Ürün hasarsız ve eksiksiz geldi. Hatta yedek vida vesaire mevcut. Ürün kurulumu aşırı kolay. Kurulum almanıza bence gerek yok. Akülü vidalamaya da gerek olmuyor. Ürün vidaları alyan ile sıkılıyor ki o da kutu içinde mevcut. Masa stabil duruyor. Ciddi bir salllanma mevcut degil. MNG kargo biraz yavaş getirdi ancak şu anki dönem için normal. Sadece ürün 20kg üzeri olduğu için site girişinden teslim ettiler. Sizin için onemliyse bunu dikkate alın. Daha önce lagomood rüzgar modeli masayı da almıştık. Resimlerde mevcut. İki farklı model lagomood masası çalışma köşesinde takım gibi oldu. Alışverişten çok memnun kaldım. Lagomood'a teşekkür ederim.

? Cemil B*** - İstanbul: Araştırırken beğendim bir ürün olmasına rağmen tereddütleri yok değildi ama olumlu yorumlara güvenip sipariş geçtim. İnanılmaz hızlı kargolama ile, siparişten 1 gün sonra, belirtilen teslim tarihinden 8 gün önce elime ulaştı. Kargo çok iyi paketlenmişti, eksiksiz parçalar, montaj aparatları ve açıklayıcı kitapçığı başarılıydı. Kolayca monte ettim. Parçaların kesim ölçüleri, montaj delikleri, monte sonrası havada ayak kalmamasına kadar herşey mükemmeldi. Sallantı yok. Çok da şık duruyor. Bu zamana kadar birçok alışveriş yaptım bu tarz ürünlerde ama herşeyiyle bu kadar sorunsuzu hiç olmamıştı. Her kuruş helal olsun. Bu tarz ürünlerde bakacağım ilk yer artık bu satıcı ve ürünleri olacak. Gönül rahatlığı ile sipariş geçebilirsiniz.  Güzel, kusursuz ürün ve çalışma prensiplerinden dolayı satıcıya çok teşekkür ederim. Ayrıca bu imkanı sağlayan Hepsiburada'ya da teşekkür ederim.

7. Enda Home Collection X Ayaklı Ders Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Enda Home
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dayanıklı MalzemeDepolama Alanı

Laptop ve tabletle çalışma ortamınız varsa tercih edebileceğiniz bu ürün, sıra dışı tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dar alanlara birebir uyum sağlayacak kurtarıcı niteliğindeki bir üründür. Kalite standartlarına uygun olarak tasarlanmış olup kanserojen madde içermeyen özelliği sayesinde insan sağlığını bozmaz. Ergonomik yapısı sayesinde kullanışlı ve küçük bir ürün arıyorsanız sizin için iyi bir seçim olacaktır.

Teknik Özellikler
Yükseklik88 cm
Genişlik90 cm
Derinlik50 cm

Kullanıcı Yorumları

? Ersin İ**** (36) - İzmir: Belki de ilk defa, aldığım bir ürün hakkında güzel bir yorum yapma ihtiyacı hissettim. Ürün fotoğrafındaki gibi çok şık,kullanışlı ve uygun fiyatlı olmasının dışında asıl teşekkürüm Enda Home firmasına. Ürün paketinin içinden vida yerlerini kapatmada kullanılan küçük yapışkanlar farklı renkte gelmişti. Bu küçücük ayrıntıyı bile hiç dert etmeden anında uygun renkli yapışkanları ayrı bir kargo ile gönderdiler.İlgileri ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemden dolayı teşekkür ederim.

? S*** E**** (40) – Sakarya: Harika bir ürün bence. Resimlerde küçük görünse de kurulduğunda ihtiyacınızı karşılayacak düzeyde büyüklüğe kavuşuyor. Ben 7 yaşında kızım ve 15 yaşındaki oğlum için aldım. İkisi de çocukların kullanımına uygun boyutta oldu. Firmaya gelince, müşterisiyle çok ilgili bir firma. Kızımın masasının ayağı çatlak geldiğini bildirdiğimde hemen yenisini gönderdiler. Çatlak üretim hatasımıydı, kargo hatasımıydı bilinmez ama bizim bir sözümüzü iki etmeden hemen gereğini yaptılar. Üründen de firmadan da memnunum. Düşünmeden alabilirsiniz. Bu arada fiyatı da çok uygun.

8. Moonlife Diamond Dolaplı Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Moonlife
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Depolama AlanıÇalışma Alanı 
Kalite
Fiyat

Moonlife’ın bu ergonomik yapılı ürünü fiyat performans kategorisinde bir numara diyebilirim. Ürünün yanına kurulumu yapılan kitaplık özelliği 4 adet rafı ile depolama ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olur. Kitaplık kısmının yanında yerini almış olan üç adet raf özelliğini ister dekorasyon ister depolama olanı olarak kullanabilirsiniz. 1. Kalitedeki suntalam çalışma alanı sağlıklı yapısı ile güvenli bir kullanım imkanı sağlar.

Teknik Özellikler
MateryalSuntalam
Genişlik90 cm
Derinlik45 cm

Kullanıcı Yorumları

? A** E**: sorunsuz bir sekilde elimize ulaştı kurulumu gayet kolay 1.sinif a başlayan oğlum için aldım beğendik tavsiye ederim

? V** Ç**: beklediğimizden çok iyi geldi indirimdeyken almıştık o fiyata bu kalite olması gerçekten çok iyi kurulumuda çok basit kargo süresi biraz uzun oldu ama ürüne diyecek yok tavsiye edilir

9. Koordinat Mobilya Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Koordinat
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Fiyat 
Depolama Alanı
Genişlik

Sıradan masalardan sıkıldıysanız tam size göre bir öneriyle geldim. Bu masanın beş raflı kitaplığı bilinenlerin aksine başarılı bir tasarımla karşınıza çıkarmış durumda. Hem depolama durumu hem de geniş çalışma alanı sayesinde kullanıcılarına mükemmel bir çalışma deneyimi sunar. Fiyatı nedeniyle ulaşılabilir bir özelliğe sahip bu masa, 1. kalite suntalamdan imal edilmiştir. Çalışma odanıza veya ofisinize farklı bir soluk getirmek istiyorsanız kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim.

Teknik Özellikler
Yükseklik72 cm
Genişlik120 cm
Derinlik50 cm

Kullanıcı Yorumları

? T** E**: Ürünü sipariş verdim ertesi gün kargodaydı. Çok hızlı ve özenli teslimat ile geldi.özellikle kurulum aşaması çok rahat ve keyifliydi.her şeyin yeri belli ve cuk diye oturuyor. Kesinlikle tavsiye ederim . Firma ve Trendyol ekibine teşekkürler ??

? H** A**: Ürünü indirimden aldım kendi odama aldım çok begendim kullanışlı saglam düşünmeden alın paketlenmesi kargosu çook iyi teşşeekür ederim

10. Bofigo Çalışma Masası

En İyi Çalışma Masası

Amazon
Fiyatını Gör
Bofigo
Çalışma Masası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Fiyat 
Kalite 
Depolama Alanı

Bofigo’nun bu ergonomik ürünü, kaliteli metalden üretilmiş alt profili, birinci kalite suntalamdan üretilmiş çalışma alanı ile başarılı bir çalışma masası olarak karşımıza çıkıyor. Yer kaplamayan özelliği sayesinde dar alanlarda kurtarıcı görevi görüyor. Sağlam metal profil paslanmaz ve çizilmeye dayanıklı olması ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Kanserojen madde içermeyen bu ürün, kalite standartları baz alınarak tasarlanmış olup dayanıklı ve konforlu bir özelliğe sahiptir. Yer kaplamayan özelliği sayesinde kullanıcılarının gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Rafları ile sizleri depolama derdinden de kurtaran bu ürün tam bir fiyat performans kategorisi ürünü.

Teknik Özellikler
MateryalSuntalam
Yükseklik75 cm
Genişlik120 cm

Kullanıcı Yorumları

? **** ***: güzel kullanışlı bir masa işinizi görür kurması kolay ben daha pahalıyken almıştım ihtiyacınız varsa bu fiyata kaçırmayın derim. (kargo da iyi paketlemişti hasarsız elime ulaştı)

?*** ***: Ben gayet memnunum masamdan paketlemesi de çok özenliydi sıfır hasarla ulaştı bana

Benzer Tavsiyeler
En İyi Ofis Sandalyesi TavsiyesiEn İyi Okul Çantası Tavsiyesi

2024'ün en iyi çalışma masası hangisi?

En iyi çalışma masası tavsiyelerine gelecek olursak Adore, Baby Darlig, Bimossa ve Bofigo markaları; konforlu çalışma ortamı, depolama  alanı, çalışma alanı genişliği gibi özellikleri sayesinde en çok satan çalışma masaları arasında yerini alıyor.

Çalışma masası nasıl olmalı?

Çalışma masası ilgi ve motivasyonunuzu dağıtmayacak şekilde olursa başarı imkanınız da o doğrultuda artacaktır. Masanızın size uygun seçilmesi gerekir. Her çalışma masasının farklı özelliği vardır. Eğer geniş bir alanda çalışmayı seviyorsanız çalışma alanı büyük masaları tercih edebilirsiniz. Masanızın üstünde herhangi bir dağınıklık olması hoşunuza gitmiyorsa raflı ve kitaplıklı masalar sizi memnun edecektir. İçeriğimizde farklı özellikler ve büyüklüklere sahip çalışma masalarına yer verdik. Dilerseniz inceleyerek size uygun masayı bulabilirsiniz.

Çalışma masası kaç cm olmalı?

Çalışma masanızın büyüklüğü sizin kişisel beklentilerinize göre değişiklik gösterebilir. Ancak bel ve sırt sağlığınız açısından masanın çalışma alanı ile bacaklarınız arasında boşluk bulunması daha konforlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı sunacaktır.

Çalışma masası alırken nelere dikkat edilmeli?

Çalışma masasını alırken kişisel beklentilerinize karar vererek işe başlamak en doğrusu olacaktır. Başarılı bir çalışma performansı için öncelikle nasıl bir masa istediğinize karar vermelisiniz. Bu doğrultuda size uygun özelliklere sahip masaları inceleyerek karar verebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.