Pratik ve Hızlı 2024'ün En İyi 10 Çağrı Merkezi Yazılımı

Firmalara sunduğu avantajlarla dikkat çeken çağrı merkezi yazılımları, işletmeler için büyük kolaylık sağlıyor. İşte en iyi çağrı merkezi yazılımları.
Pratik ve Hızlı 2024'ün En İyi 10 Çağrı Merkezi Yazılımı

Bulut tabanlı bir program olan çağrı merkezi yazılımları, herhangi bir donanıma ve kuruluma ihtiyaç duymadan istenilen her yerden rahatlıkla kullanılabiliyor. İşletmelerin bütün isteklerini kolaylıkla karşılayabilen çağrı merkezi yazılımları, her geçen gün yaygınlaşmaya devam ediyor. İşte sahip oldukları özelliklerle kullanıcılardan tam not almış en iyi çağrı merkezi yazılımları.

En İyi Çağrı Merkezi Yazılımları Listesi

SıraFirmalarneoldu Puanı
1Türk Telekom10/9.9
2Sms Vitrini10/9.8
3Mobildev10/9.7
4Vatan SMS10/9.8
5Zorlu SMS10/9.7
6Jet SMS10/9.9
7Bisms10/9.7
8Bizimsms10/9.8
9Öztek SMS10/9.7
10Nirvanasms10/9.8

10 En İyi Çağrı Merkezi Yazılımı

İşte en iyi çağrı merkezi yazılımları:

1. Tegsoft

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Kullanıcı dostu arayüz ekranıyla çok rahat bir şekilde işlerinizi halledebilmenizi sağlayan Tegsoft, işletmenizin maliyetini büyük ölçüde düşürürken aynı zamanda hizmet kalitesini fazlasıyla artırıyor. Kaliteli bağlantı özelliği ile ön plana çıkan bu çağrı merkezi yazılımı, Whatsapp ve Facebook Messenger gibi en bilindik uygulamalar üzerinden kullanıcıyla iletişime geçme şansı sunuyor. Ek olarak yenilikçi bir call center programı olduğundan her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

2. İnfoset

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Çağrı merkezlerinde bulunan bütün özellikleri bir arada sunan İnfoset, gelişmiş özellikleriyle şirketinizin yükünü hafifletiyor. İnfoset ile yapılan tüm işlemleri canlı ekran üzerinden takip edebilir, çoklu dil desteği sayesinde yazılarınızı sese dönüştürebilirsiniz. Herhangi kurulama ihtiyaç duymayan bu bulut çağrı merkezini çok kısa sürede hazır hale getirebilir ve kolayca kullanabilirsiniz. İnfoset’i şimdilik 900’ün üzerinde şirket aktif olarak kullanıyor.

3. MobiKoB

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Web üzerinden hem çalışanlarınızın hem de sizin dilediğiniz yerden işlerinizi halledebilmenizi sağlayan MobiKob Çağrı Merkezi Programı, özel yönetici paneliyle anlık olarak ekip arkadaşlarınızın takibini yapabilmenize yardımcı oluyor. Bulut tabanlı olmasından dolayı kurulum yapmadan MobiKoB’u kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. İşletmenizin ihtiyaç duyduğu bütün istekleri yerine getiren bu çağrı merkezi yazılımı, Sahra Telekom altyapısı üzerinden görüşmelerinizi en iyi şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

4. DinamikCRM

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Sadece tek bir uygulama üzerinden şirketinizi kolay ve en iyi şekilde yönetebilmenizi sağlayan DinamikCRM, sahip olduğu özelliklerle iş verimliliğini büyük ölçüde artırıyor. DinamikCRM’nin online sipariş yönetim ekranı sayesinde işletmenize gelen bütün siparişleri teslim edene kadar takip edebilirsiniz. Dilerseniz çalışanlarınızın bütün bilgilerini kaydederek maaş ve unvan gibi bilgileri buradan düzenleyebilirsiniz. Ayrıca sanal santral desteğiyle beraber yapılan tüm aramaları kayıt altına alabilirsiniz.

5. Bitrix 24

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Tam 3 dakika içerisinde kullanıma hazır hale gelen Bitrix 24, en çok tercih edilen çağrı merkezi yazılımlarının başında geliyor. Sistemde bulunan dahili CRM sayesinde ek bir ücret ödemeden programı kullanabilirsiniz. Dünya çapında hizmet veren Bitrix 24’ün hem mobil üzerinde hem de bilgisayar üzerinde uygulaması mevcut. Aynı zamanda bu çağrı merkezi yazılımı ile video konferansı ve belge yönetimi yapabilirsiniz. Ek olarak çalışanlar için özel bir sohbet alanı da bulunuyor.

6. KobiKom

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Sahip olduğu sayısız özelliklerle çağrı merkezi yazılımları arasında farkını ortaya koyan KobiKom, bulut tabanlı olmasından dolayı donanım maliyetlerini tamamen kaldırıyor. Yüksek kaliteli ses bağlantısıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan KobiKom, en kolay kullanılan çağrı merkezi yazılımlarından bir tanesi. Çok kısa süre içerisinde nerede olursanız olun bütün işlerinizi halledebilirsiniz. Bu programı internete bağlanabilen her cihaz ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ek olarak sınırsız çağrı alma özelliğinden yararlanarak hat meşguliyetini tozlu raflara kaldırabilirsiniz.

7. Netasistan

en iyi çağrı merkezi yazılımları

WhatsApp uygulaması desteği ile işlerinizin takibini kolayca yapmanızı sağlayan Netasistan sayesinde web üzerinden çağrı yaparken farklı işlemlerde yapabilirsiniz. Çağrı merkezi yazılımında bulunan TV modu ile işletmeniz hakkında bütün bilgilere anlık olarak ulaşabilirsiniz. Müşteri kartı ile kullanıcıya ait olan özel notları ve yapılan görüşmeleri görebilir, aynı zamanda dilediğiniz şekilde iletişime geçebilirsiniz. Çağrı izleme ekranıyla yapılan aramaları ve anlık hareketleri gözlemleyebilirsiniz.

8. Karel

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Türkiye’nin en çok tercih edilen çağrı merkezi yazılımı olan Karel, en bilindik markaların başında geliyor. Dünyada birçok markanın kullandığı Karel, %100 olarak yerli bir teknoloji şirketidir. Herhangi bir donanıma gerek kalmadan internet üzerinden kullanılabilen bu çağrı merkezi, internete bağlanabilen her türlü cihazla uyumlu olarak çalışabilmektedir. Aynı zamanda bulut tabanlı bir yazılım olduğundan dolayı nerde olursanız olun şirketinizin bütün bilgilerine erişebilirsiniz. Yüksek güvenlik özellikleriyle tüm verileriniz en iyi şekilde saklanır.

9. Spidya

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Sürekli olarak güncellenerek kullanıcıya en iyi şekilde hizmet sunan Spidya, bulut tabanlı olmasından dolayı fiziksel donanımlara ihtiyaç duymadan kesintisiz çalışabilmektedir. Üstün güvenlik özellikleriyle verileriniz güvenli ortamda saklayan bu çağrı merkezi yazılımı, kısa sürede kullanıma hazır hale geliyor. Spidya bulut çağrı merkezinin en önemli avantajlarından bir tanesi de herhangi bir yatırım yapmadan dilediğiniz kadar teknoloji hizmeti alabilmenizdir.

10. Çağrı Katibim

en iyi çağrı merkezi yazılımları

Hukuk büroları için tasarlanıp geliştirilen bir çağrı merkezi yazılımı olan Çağrı Katibim, Uyap sistemi ile tamamen uyumlu olarak çalışmaktadır. Günlük olarak yapılan toplam aramaları süreleriyle beraber takip edebilirsiniz. Aynı zamanda kullanıcılarla gerçekleştirilen bütün konuşmalar anlık olarak kayıt edilip saklanmaktadır. Bu bulut sistemli yazılım ile daha tasarruflu şekilde çalışarak işletmenize katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca Uyap sistemi üzerinden kolayca toplu şekilde sorgu yapabilirsiniz.


Çağrı merkezi yazılımı nedir?

Çağrı merkezi yazılımları, bir firmanın sıklıkla kullanmış olduğu CRM gibi program ve uygulamaları tek bir ortamda sunan internet tabanlı bir çağrı merkezi programıdır. Bulut tabanlı olmasından dolayı kurulum için herhangi bir fiziksel donanıma ihtiyaç duymamaktadır. Direkt olarak web üzerinden çalışılabilmektedir.

Bulut çağrı merkezi nedir?

Bulut tabanlı çağrı merkezleri, internet ortamında belirli bir abonelik karşılığında hizmet vererek işletmelere katkıda bulunan bir uygulamadır. Bulut çağrı merkezlerinin en büyük avantajı ise kullanıcı nerde olursa olsun internete girebilen her cihaz ile işlerine kaldığı yerden devam edebilmesidir. Bu sayede işletmeler maliyet konusunda tasarruf yapabilmektedir.

En iyi çağrı merkezi yazılımları neler?

Kullanıcıya sunduğu özelliklerle dikkat çeken en iyi çağrı merkezi yazılımlarının başında Tegsoft, İnfoset, MobiKob, DinamikCRM, Bitrix 24, KobiKom, Netasistan, Karel, Spidya ve Çağrı Katibim gelmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.