Saç Renkleri - Trend Olan En Güzel Saç Renkleri Kataloğu

Saçınızın rengini değiştirmek istiyorsanız doğru yere geldiniz. Bu içeriğimizde teninize uygun en popüler saç renklerini bir araya getirdik.
Saç Renkleri - Trend Olan En Güzel Saç Renkleri Kataloğu

2024'ün En Moda Saç Renkleri

Saç modasında değişen konuların en başında renkler gelir. Her sezon daha farklı bir imajla moda dünyasına “merhaba” demek isteyenlere özel olarak hazırladığımız bu yazımızda, 2024 yılının en trend saç renkleri hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Yeni sezona giriş yaparken saçlarınızda farklı renklerin ışıltısını görmek istiyorsanız bu yazımız tam size göre…

Moda dünyasını yakından takip ederek saç renginde değişiklik yapmak isteyenlerin bu sezon çok şanslı olduklarını söyleyelim. Zengin saç renkleri ile beklentilerinizi en iyi şekilde elde edebileceğiniz 2024 yılı, moda dünyasının bugüne kadar yaptığı en çılgın değişikliklere tanıklık ediyor. Sezonun en trend saç renkleri için yazımızı okumaya devam edin ve modanın yarattığı değişimleri görün. Ayrıca içeriğimizde sezonun en çok tercih edilen saç renkleri kataloğunu da bulabilirsiniz. İşte 2024'te trend olan saç renkleri listesi...

1. Küllü ve Soğuk Kahve Saç Renkleri

en güzel saç renkleri

2024’ün en trend rengi olarak belirlenen küllü ve soğuk kahve saç renkleri, herkesin denemesi gereken özel bir renktir. Farklı tonlarının olması cilt tenine göre seçim yapmayı kolaylaştırıyor ve bu da her yaştan ve her ten renginden kadının istediği tonu yakalamasını sağlıyor. Saçlarınızda daha farklı bir hava estirmek için tercih edebileceğiniz bu rengin en trend tonları; cool kestane ve buzlu çikolata rengidir. Harika bir görünüm ile yeni sezona giriş yapmanın havasını yaşamak için kesinlikle bu rengi tercihleriniz arasına almanızı öneririz.

2. Bitter Çikolata Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Çikolata kahvesi saç rengi, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru moda dünyasına giriş yapmış, sokak modasında ve magazin dünyasında kendinden söz ettirmeye başlamıştı. Kısa sürede 2024 saç renkleri kataloğu arasında trend renklerden biri olmayı başaran bitter çikolata saç rengi, gizemli bir havayı saçlarında yansıtmak isteyenlere önerilebilecek renklerden biridir. Saçlarınızı kısa kestirdiğinizde kesinlikle bu renk ile harika bir görünüm elde edeceğinizden şüpheniz olmasın.

3. Bronz Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Son dönemlerin en trend saç renkleri arasındaki yerini korumaya devam eden bronz saç rengi, farklı tonlarıyla 2024'ün en iyi saç renkleri arasındaki yerini almayı başardı. Saçlarınızda değişik bir stil ve farklı renkler görmek istediğinizde deneyebileceğiniz bronz saç rengi, hem moda dünyasına uyumlu olmanızı sağlayacak hem de şıklığı ile her ortamda gözlerin üzerinize dikilmesini sağlayacak. 2024 yılının en trend saç renkleri arasında yer alması bile tek başına denemeyi hak ediyor.

4. Karamelin Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Trend saç renkleri arayanlardan iseniz kesinlikle denemeniz gereken saç renklerinden biri olan karamel saç rengi tonları, yaza damga vuracak renklerden biridir. Her kıyafete uyum gösteren, sokak modasına yatkın ve şıklığın yansımasını en iyi şekilde sağlayan karamel saç renkleri, kesinlikle göz atmanızı önerdiğimiz en güzel renklerden biridir. 2024 yılının en trend saç renkleri arasında yer alması ise ayrıca dikkatleri üzerine çekmesini sağlıyor.

5. Badem Kahve Saç Rengi

en güzel saç renkleri

En kaliteli saç renkleri kataloğunda yer alan kahvenin birbirinden farklı havası olan tonları vardır. Bunlardan biri de badem kahve saç rengidir. Trend bir renk seçeneği olmasının yanında genç kızlara farklı bir hava katan bu ton, doğru bir saç kesimi tercih edildiğinde harika sonuçların ortaya çıkmasını sağlıyor. Koyu kumral saç rengi üzerine dore yansımaları oluşturan bu renk, şık görünmek adına tercih edebileceğiniz en güzel saç renklerinden biridir. Saç renklerinde trend modayı yakalamak için kesinlikle bu saç rengini tercih etmenizi öneririz.

6. Bakır Renkli Saç Stili

en güzel saç renkleri

Son zamanların en popüler saç renklerinden biri olmayı başaran bakır saç rengi tonları, 2024 yılının en trend saç renkleri arasında yer alıyor. Kendi ten renginize göre farklı tonlarını seçebileceğiniz bu saç renginde, “sultan bakırı saç rengi” denen ton çokça tercih ediliyor. Buna ek olarak kızıl tonu da harika bir görünümün elde edilmesini sağlıyor. İddialı bir saç stili ile rengini bir araya getirmek isteyenlere sunulabilecek saç renklerinden biri olan bakır saç rengi, 2024'ün farklı tonları ile daha harika bir görünüm sağlıyor.

7. Pastel Renkli Saçlar

en güzel saç renkleri

Pastel renkler kıyafetlerde olduğu kadar saç renklerinde de tercih edilmeye başlanan renkler arasına girdi. Mavi, mor ve pembe gibi renklerin yanı sıra daha ilginç ve sıra dışı renklere yer verilen pastel saç renkleri ile sezonu en iyi şekilde geçirebilirsiniz. Her saç rengine uyum gösteren tonlar olsa da koyu renkli saçlarda kendini daha iyi gösterebilmesi için öncelikle kademeli şekilde saç renginin açılması gerekiyor. Daha sonra saçlarınızı en güzel saç renklerinden olan pastel renklere boyayabilirsiniz.

8. Sütlü Kahve Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Doğal görünümü ve şık saç stilini bir arada bulmak isteyenlere önerilebilecek 2024 yılının en trend saç renkleri arasında yer alan sütlü kahve saç rengi, modern havanın ciddiyetini en iyi şekilde gösteren renklerden biridir. Bu saç rengi 2024 saç modasında kendinden çokça söz ettiren ve yaz aylarının sıcaklığı ile bir bütün haline gelmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Sütlü kahve saç rengi ile yeni sezonu daha güzel bir şekilde karşılayabileceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

9. Bal Köpüğü Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Açık tenli kadınlara aslında her saç rengi yakışır. “Güzele ne yakışmaz ki” ya da “beyaza ne yakışmaz ki” diyebileceğiniz bir ten olması, saç renginde seçim yaparken onlarca renk arasından birini seçme özgürlüğünü sunuyor. 2024 yılının en trend saç renkleri arasında yer alan bal rengi de değerlendirilebilecek tonlardan biridir. Orta uzunluktaki saçlar üzerinde oldukça farklı bir hava sunan bal rengi ile 2024 yılını beklediğinizden çok daha şık şekilde geçirebilirsiniz.

10. Fındık Kahve Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Saç renkleri trendlerini değerlendirirken birbirinden farklı isimlere tanıklık ediyoruz. Badem kahve saç rengi, biraz daha aşina olduğumuz bir renk olsa da yeni sezonun en beğenilen saç renkleri arasına girmeyi başaran fındık kahve rengi, biraz daha yeni saç renklerinden biridir. Harika bir görünüme sahip olmak isteyen esmer tenlilerin tercih edebilecekleri bu saç rengi, 2024'ün en trend saç renkleri arasında yer alıyor.

11. Kızıl Kahve Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Sezona daha farklı saç rengi ile girmek isteyenlerin aradıklarını en iyi şekilde sunan saç renklerinden biri de kızıl kahve saç renkleridir. Yeni sezonda bir hayli karşımıza çıkmasını beklediğimiz bu saç rengi, iddialı ve havalı görünmek isteyenlerin tercih edebilecekleri renklerden biridir. Açık tenli bayanların markajında yer alan kızıl kahve, farklı tonları ile esmer tenlilerin de tercih etmesini kolaylaştıran bir renktir.

12. Altın Sarısı Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Açık tenlilerin saç renkleri kataloğunda kullanamayacağı rengin olmadığını yukarıda söyledik. Bunu doğrular nitelikte olan saç renklerinden biri de altın sarısı saç rengidir. 2024 yılının en trend saç renkleri arasında yer alan altın sarısı saç rengi, sezona kattığı ışıltısı ile kendinden söz ettirmeye başladı bile. Yaz sezonunu daha renkli geçirmek isteyenlere özel bir stil ve farklı bir imaj katan bu rengi kesinlikle değerlendirmenizi öneririz.

13. Soğuk Sarı Saç Rengi

en güzel saç renkleri

Saç renkleri, mevsimlerin havasını en çok değiştiren özel detaylardır. Yaz sıcaklarında hem giyiminizle hem de saç renginizle serinletmek isterseniz, soğuk sarı saç rengi, kesinlikle değerlendirmeniz gereken renkler arasında yer alsın. 2024 yazında en çok karşımıza çıkan bu renk ile cıvıl cıvıl bir sezon geçireceksiniz.

Güzel görünümde saç rengi kadar saç modeli de önemli. Bu yüzden saç modeli seçimimizi düzgün yapmamız gerekiyor. Dilerseniz aşağıda sizlere önermiş olduğumuz içeriğimize göz atarak kendinize uygun bir saç modeli bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Kadınlara Özel En Popüler Saç Modelleri ve Önerileri

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Saç Nasıl BoyanırSaç Boyamanın Püf Noktaları
Anadolu Yakası Kuaförleriİstanbul'un En İyi Kuaförleri

En İyi Saç Boyası Listesi

SıraÜrünFaydasıneoldu Puanı
1Wella KolestonSuya Dayanıklı10/9.9
2Schwarzkopf Igora RoyalSaçı Güçlendirir10/9.8
3Palette Deluxe7 Ton Renk Açar10/9.8
4Loreal Excellence CremeSaçı Güçlendirir10/9.7
5Acacia JeansSaça Parlaklık Katar10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Saç Boyası
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi Saç Boyası 5 Tavsiyesi

Yukarıdaki kısımda en güzel saç rengi kataloğunu belirttik. Bu kısımda ise en iyi saç boyalarını inceleyeceğiz.

İşte en iyi saç boyaları:

1. Wella Koleston Set Saç Boyası

saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Wella Koleston
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Konu saç boyası olunca tabii ki de ilk olarak akla Wella markası geliyor. Renk pigmentlerinin saç derisine işlemesini sağlayarak suya dayanıklı hale gelen Wella saç boyası, mükemmel beyaz kapama özelliğiyle saça yoğun bir renk veriyor. Formülündeki su koruma faktörü sayesinde saçlarınızın daha parlak ve suya dayanıklı olmasını destekleyen ürün, bu sayede defalarca yıkamadan sonra bile saçların rengini kaybetmemesini sağlıyor.

2. Schwarzkopf Igora Royal Saç Boyası

saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Schwarzkopf
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Moringa Oleifera proteinleri ile saçın yapısını güçlendiren saç boyası, şaşırtıcı ve etkileyici parlaklık için aynı bir krem gibi çalışıyor. Uzun ömürlü sonuçlar için Renk Kristali Kompleksi'ni oluşturan ürün, bu sayede saçınıza yapışarak daha yoğun bir renk ortaya çıkarıyor. Ayrıca inanılmaz derecede renk tutuşu sağlayan boyanın beyaz kapamada rakipsiz olduğunu belirtelim.

3. Palette Deluxe Uil Ultra Yoğun Renk Açıcı

saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Palette Deluxe
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

İçeriğinde bulunan marula yağı sayesinde saçı besleyip güçlenmesini sağlayan Palette Deluxe Uil, ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermesiyle biliniyor. Yüksek performansa sahip renk pigmentleri içeren formülüyle uzun süre kalıcı ve yoğun renk sunan ürün, 6 haftaya kadar etkili parlaklık sağlıyor. Son olarak bu saç boyasının 7 tona kadar renk açabildiğini belirtelim.

4. Loreal Excellence Creme

saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Loreal
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Saç Boyası tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize kozmetik devi olan Loreal Paris ile devam ediyoruz. İçeriğindeki Pro-keratin, Seramid ve Ionene G ile saçı kökten uca kadar güçlendiren Loreal Exellence Creme, beyazları %100'e varan oranlarda kapatma imkanı sunuyor. Saçı güçlendirmesinin yanı sıra koruyan ve yenileyen saç boyası, tüm saç tiplerinde kullanıma uygundur. Ek olarak bu ürünün parlak, yoğun ve uzun süre kalıcı bir saç rengi oluşturduğunu söyleyelim.

5. Acacia Jeans Saç Boyası

saç boyaları

Amazon
Fiyatını Gör
Acacia
Saç Boyası
Aradığın
Fiyatı Gör

Listemizi Acacia Jeans markasının saç boyasıyla bitiriyoruz. Su bazlı yapısı sayesinde çoğu kişinin ilk saç boyası olan bu ürün, farklı renk seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Genellikle saçın ufak bir kısmını boyarken kullanılan Acacia Jeans, az kullanımda bile saça inanılmaz parlaklık katıyor. Bu sayede ürün kullanıcılarından olumlu geri dönüş alıyor.

Saçınızı evde boyayabileceğiniz en kaliteli 5 saç boyasını inceledik. Dilerseniz "En İyi Saç Boyaları" adlı içeriğimize ulaşarak bu boyalar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Saç Renkleri Kataloğu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yukarıdaki kısımda en güzel saç renklerini ve kaliteli saç boya önerilerini verdik. Bu kısımda ise saç renkleri hakkında merak edilen bazı soruların cevabını vereceğiz. İşte saç renkleri kataloğu hakkında sıkça sorulan sorular.

2024'te hangi saç renkleri moda?

2024'ün en moda saç rengi küllü ve soğuk kahve tonları oldu. Doğallık yılı olarak değerlendirilen 2024'te salaş saçların üzerine daha asil hissetmenizi sağlayacak olan koyu renkler sizlere hava katacaktır. Ayrıca bu sıcak tonlar sert duruşunuzun yanı sıra içten içe yakın bir insan olduğunuzu gösterecek. Bu saç renkleri sayesinde daha sosyal bir insan olacaksınız.

Koyu kahve saç kimlere yakışır?

Koyu kahve saç rengi genellikle her cilt tonu ve tipi için uygundur. Sıklıkla kullanılan kahve tonları en çok kime yakışır diyorsanız bu sorunun cevabı kesinlikle esmer ve buğday tenli kişiler olacaktır. Kahverengi saç rengini kullanmakta tereddüt edenlerin bu renk sayesinde daha genç ve daha sağlıklı bir gösterişe kavuşacaklarını hatırlatalım.

Esmerler için en uygun saç rengi hangisidir?

Sarı ve sarı tonları esmer tenli insanlara muhteşem bir hava katmaktadır. Ancak çok açık tonlarda sarı kullanmak yerine bal köpüğü sarısı gibi daha koyu ve sıcak bir tonu tercih etmelisiniz. Kısacası saçınız teninizden biraz daha açık durmalıdır.

Doğal saç renkleri nelerdir?

Saçlara doğal görünüm veren en trend saç renkleri olarak altın kahve saç rengi, karamel saç rengi, çikolata kahve saç rengi, Türk kahvesi saç rengi, güneşten açılmış doğal saç rengi, küllü kumral saç rengi öne çıkıyor.

Hangi saç rengi daha genç gösterir?

Genç gösteren saç renkleri arasında; altın karamel, krem karamel, koyu sarı, çikolata kahve, inci kumralı, badem kahve gibi renkler bulunuyor. Bu tonlar kişiye gençmiş hissi yaratırken, daha çocuksu gösteriyor.

Hangi saç rengi yaşlı gösterir?

Yaşlandıkça cildinizdeki pigmentler etkisini kaybeder, saçlarınız asıl rengini yani beyazı alır. Cildiniz de solmaya başlar. Platin sarısı saçlar sizi daha yaşlı gösterir. Koyu tonları tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

Siyah saç olgun gösterir mi?

Tek renkten oluşan sarı veya siyah, saçlarınızı doğalmış gibi göstermez. Yüzünüze yaşlı bir görünüm verir. Bunun önüne geçmek için yukarıdan aşağıya farklı renk tonlarıyla geçiş yapan saç renklerini tercih edebilirsiniz.

En dikkat çekici saç rengi hangisi?

En dikkat çekici saç renkleri platin sarısı ve kızıl rengidir. Platin sarısı birçok kişi tarafından sevilerek kullanılan saç rengidir. Kızıl ise kişiye asalet, çekicilik ve tutku verir. En akılda kalıcı saç renklerindendir.

 
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum