Dünyanın En Çok Takip Edilen 15 Fenomen Instagram Hesabı

Dünyanın en çok takip edilen instagram hesapları ve takipçi sayılarını keşfedin! İşte Instagram'ın zirvesindeki fenomenler!
Dünyanın En Çok Takip Edilen 15 Fenomen Instagram Hesabı

Merhaba! Instagram, 2010 yılında kullanıma sunulduğundan beri büyük bir gelişim gösterdi. Basit bir fotoğraf paylaşım uygulamasından, zamanla birçok farklı amaç için kullanılan bir platform haline dönüşen instagram, 1.28 milyardan fazla aktif kullanıcısı (MAU)  ve 500 milyondan fazla günlük kullanıcısıyla (DAU) adeta sosyal medya devine dönüştü!

Eski arkadaşlarla iletişim kurmanın, flört etmenin, kreatif çalışmaları sergilemenin, alışveriş yapmanın, anılar biriktirmenin, haber takibi yapmanın ve hatta NFT'lerin dahi sergilendiği galerinin bir parçası haline gelen Instagram, algoritması sayesinde bizim için ilgi alanlarımızı yansıtan bir ayna haline geldi.

Bu yazımızda etkileyici takipçi sayısı ve geniş etkisiyle, en çok takipçiye sahip instagram hesaplarını bir araya getirdik. Sosyal medya üzerinde moda, teknoloji, giyim, sinema.. kısacası bilgi ve ilham arayanlar için en etkileyici hesaplara gelin birlikte göz atalım!

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları Listesi

SıraHesapTakipçiTakipMeslek
1Instagram635MN59Sosyal Medya
2Cristiano Ronaldo583MN560Futbolcu
3Lionel Messi462MN289Futbolcu
4Selena Gomez416MN251Şarkıcı
5Kylie Jenner390MN96İş İnsanı
6Dwayne Johnson379MN673Aktör
7Ariana Grande370MN597Şarkıcı
8Kim Kardashian355MN252Oyuncu
9Beyonce308MN0Şarkıcı
10Khloe Kardashian306MN100TV Kişiliği
11Nike292MN151Spor Giyim
12Justin Bieber289MN738Şarkıcı
13Kendall Jenner287MN230Model
14National Geographic275MN144TV Ağı
15Taylor Swift259MN0Şarkıcı

Instagram dünyasının en popüler 15 hesabını sizin için bir araya getirdik! Bu hesaplar, milyonlarca takipçiye sahip olmalarının yanı sıra benzersiz içerikleriyle de dikkat çekiyor. 2023 itibarıyla en çok takip edilen hesaplar arasında Instagram'ın kendi sayfası 635 milyon takipçisiyle başı çekerken hemen peşinden futbol dünyasının süperstarı Cristiano Ronaldo 583 milyon takipçisiyle ikinci sırada yer alıyor. En çok takipçisi olan kadın instagram hesabı ise 416 milyon takipçisiyle Selena Gomez!

İşte en çok takipçisi olan instagram fenomenleri:

1. Instagram - 635 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@instagram

Instagram'ın kendine ait olan hesabı, sosyal medyada tam bir fenomen. Kendi ismiyle açılmış @instagram hesabı, devasa bir takipçi sayısı olan 635 milyon kişiye ulaşıyor. Instagram'ın takip ettiği hesap sayısı ise sadece 59. Instagram'ın resmi hesabı, dünyanın dört bir yanından ilginç ve etkileyici içeriklerle dolu. Yeni özellikler, popüler etkinlikler ve dikkat çeken kullanıcıların hikayeleri... Instagram'ın kendi hesabında tüm bunları ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde olan Instagram, kendi adını taşıyan hesabıyla bir fenomen haline gelmiş durumda. Sosyal medya dünyasında dev bir iz bırakan Instagram, geniş kitleleri bilgilendirmek ve ilham vermek için kendi platformunu etkin bir şekilde kullanıyor.

2. Cristiano Ronaldo - 583 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@cristiano

Futbol dünyasının süperstarı Cristiano Ronaldo, sahadaki başarılarının yanı sıra Instagram'da da milyonları peşinden sürüklemeyi başarıyor. Instagram'da @cristiano adıyla yer alan hesap, devasa bir takipçi kitlesi olan 583 milyon kişiye ulaşıyor. Kendisi de Instagram'da 560 hesabı takip ediyor.

Ronaldo'nun Instagram hesabında neler mi var? Hem futbol kariyerinden hem de özel hayatından özel anlar, antrenman videoları, seyahatler, ailesi ve arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli zamanlar... Kısacası, Ronaldo'nun Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması. Portekizli futbolcu, hem sahadaki performansıyla hem de Instagram'daki samimi paylaşımlarıyla hayranlarını kendine hayran bırakıyor. Ronaldo'nun Instagram hesabı, onun hayranlarına ve futbol severlere, futbol dünyasının yanı sıra, Ronaldo'nun kişisel yaşamından da bir parça sunuyor.

3. Lionel Messi - 462 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@leomessi

Herkesin tanıdığı, futbol dünyasının yıldızı Lionel Messi'nin Instagram hesabı da, tıpkı sahadaki performansı gibi, milyonları peşinden sürüklüyor. Platformda @leomessi hesap adıyla yer alan Messi, tam 462 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve 289 hesabı takip ediyor.

Messi'nin Instagram hesabı, onun renkli futbol hayatından kareler sunuyor. Antrenman sahneleri, maç sonrası duygusal anlar, hatta Messi'nin özel hayatından tatlı anılara kadar birçok içerik bulabilirsiniz. Messi'nin hayatındaki özel anlar ve futbolun heyecan verici dünyası, Instagram'da milyonlarca kişi tarafından beğeni ve yorum alıyor. Sahada olduğu gibi sosyal medyada da başarılı olan Messi, Instagram'da da milyonlarca kişiye ilham veriyor.

4. Selena Gomez - 416 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@selenagomez

Müzik dünyasının yıldızlarından, oyunculuk yeteneğiyle de tanınan ve aynı zamanda başarılı bir iş kadını olan Selena Gomez, Instagram dünyasında da bir fenomen. Kendi ismiyle açılan @selenagomez hesabı, tam 416 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Gomez de 251 hesabı takip ediyor.

Selena'nın Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Hem müzik kariyerinden hem de oyunculuk hayatından özel anlar, arkadaşlarıyla geçirdiği eğlenceli zamanlar, seyahatleri ve hayatının diğer renkli anları... Ayrıca, Gomez'in iş dünyasında attığı adımlar ve başarılarına da Instagram hesabından şahit olabilirsiniz. Hem sahnede hem de sosyal medyada parlak bir yıldız olan Selena Gomez, samimi ve içten paylaşımlarıyla milyonların kalbini kazanıyor.

5. Kylie Jenner - 390 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@kyliejenner

Televizyon dünyasının tanınmış bir yüzü, başarılı bir model ve aynı zamanda iş dünyasında da adından söz ettiren Kylie Jenner, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @kyliejenner hesabı, tam 390 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Kylie de 96 hesabı takip ediyor.

Kylie'nin Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Moda dünyasından son trendler, kendi markasıyla ilgili güncellemeler, özel hayatından anılar, arkadaşları ve ailesiyle geçirdiği keyifli zamanlar... Kylie'nin Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması.

6. Dwayne Johnson - 379 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@therock

Ekrandaki başarılı oyunculuğu ve profesyonel güreş kariyeri ile tanınan Dwayne "The Rock" Johnson, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @therock hesabı, tam 379 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Johnson da 673 hesabı takip ediyor.

The Rock'ın Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Hem oyunculuk kariyerinden hem de güreş dünyasından eşsiz anılar, antrenman videoları, film setlerinden kareler, ailesi ve arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli zamanlar... Kısacası, The Rock'ın Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması.

7. Ariana Grande - 370 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@arianagrande

Müzik dünyasının parlak yıldızlarından ve aynı zamanda yetenekli bir oyuncu olan Ariana Grande, Instagram'da da milyonları peşinden sürüklüyor. Kendi ismiyle açılan @arianagrande hesabı, tam 370 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Ariana da 597 hesabı takip ediyor.

Ariana'nın Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Hem müzik kariyerinden hem de oyunculuk hayatından özel anlar, sahne arkası görüntüler, ailesi ve arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli zamanlar, seyahatleri ve hayatının diğer renkli anları... Ariana'nın Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması.

8. Kim Kardashian - 355 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@kimkardashian

Televizyon dünyasının tanınmış bir yüzü, başarılı bir model ve aynı zamanda iş dünyasında da adından söz ettiren Kim Kardashian, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @kimkardashian hesabı, tam 355 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Kim de 252 hesabı takip ediyor.

Kim'in Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Moda dünyasından son trendler, kendi markasıyla ilgili güncellemeler, özel hayatından anılar, arkadaşları ve ailesiyle geçirdiği keyifli zamanlar... Kim'in Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması.

9. Beyonce - 308 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@beyonce

Müzik dünyasının efsanevi isimlerinden biri olan Beyonce, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @beyonce hesabı, tam 308 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve ilginç bir şekilde Beyonce, Instagram'da hiçbir hesabı takip etmiyor.

Beyonce'nin Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Müzik kariyerinden özel anılar, sahne arkası görüntüler, özel hayatından seçme anılar, moda ve stil öğeleri... Beyonce'nin Instagram hesabı, onun renkli ve yüksek enerjili hayatının bir yansıması. Sosyal medyada parlak bir yıldız olan Beyonce, güçlü ve özgün paylaşımlarıyla instagram'da en çok takip edilen 8. hesap olarak listemizde yer alıyor.

10. Khloe Kardashian - 306 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@khloekardashian

Televizyon dünyasının tanınmış bir yüzü ve başarılı bir model olan Khloe Kardashian, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @khloekardashian hesabı, tam 306 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Khloe de 100 hesabı takip ediyor.

Khloe'nin Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Moda dünyasından son trendler, televizyon dünyasından eğlenceli anılar, özel hayatından seçme anılar, arkadaşları ve ailesiyle geçirdiği keyifli zamanlar... Khloe'nin Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması.

11. Nike - 292 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@nike

Spor giyim sektörünün dev isimlerinden olan ve dünya genelinde birçok sporcu tarafından tercih edilen Nike, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @nike hesabı, tam 292 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Nike da 151 hesabı takip ediyor.

Nike'ın Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Son çıkan ürünler, spor dünyasından haberler, sporcuların hikayeleri, motivasyon sağlayıcı içerikler, spor etkinlikleri ve daha fazlası... Nike'ın Instagram hesabı, spor ve aktif yaşam tutkunları için gerçek bir kaynak. Enerjik ve hareketli paylaşımlarıyla milyonların ilgisini çeken Nike, Instagram'da en fazla takipçisi olan hesaplar arasında 11. sırada yer alıyor.

12. Justin Bieber - 289 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@justinbieber

Müzik dünyasının genç yıldızlarından biri olan Justin Bieber, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @justinbieber hesabı, tam 289 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Justin de 738 hesabı takip ediyor.

Justin'in Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Müzik kariyerinden özel anılar, sahne arkası görüntüler, özel hayatından seçme anılar, arkadaşları ve ailesiyle geçirdiği keyifli zamanlar... Justin'in Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması. Kanada'da doğup büyüyen ve genç yaşta müzik dünyasına adım atan Justin, kuşkusuz genç kızların sevgilisi!

13. Kendall Jenner - 287 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@kendalljenner

Televizyon dünyasının tanınmış bir yüzü ve başarılı bir model olan Kendall Jenner, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @kendalljenner hesabı, tam 287 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve Kendall da 230 hesabı takip ediyor.

Kendall'ın Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Moda dünyasından son trendler, kendi model kariyerinden eşsiz kareler, özel hayatından anılar, arkadaşları ve ailesiyle geçirdiği keyifli zamanlar... Kendall'ın Instagram hesabı, onun renkli ve hareketli hayatının bir yansıması.

14. National Geographic - 275 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@natgeo

Araştırma, koruma ve eğitim misyonuyla bilinen, dünyaca ünlü belgesel kanalı National Geographic, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @natgeo hesabı, tam 275 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve National Geographic da 144 hesabı takip ediyor.

National Geographic'in Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Doğanın nefes kesici görüntüleri, vahşi yaşamdan etkileyici kareler, bilimsel araştırmalar, dünyanın dört bir yanından ilginç ve öğretici hikayeler... National Geographic'in Instagram hesabı, dünyayı keşfetmek isteyenler için gerçek bir hazine. Hem ekranlarda hem de sosyal medyada bilgi ve keşif dolu bir dünya sunan National Geographic, dünyanın en popüler instagram hesapları arasında 14. sırada yer alıyor.

15. Taylor Swift - 259 Milyon

En Çok Takipçisi Olan Instagram Hesapları

Hesabı Keşfet@taylorswift

Müzik dünyasının en başarılı ve tanınmış isimlerinden biri olan Taylor Swift, Instagram'da da büyük bir takipçi kitlesine sahip. Kendi ismiyle açılan @taylorswift hesabı, tam 259 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve ilginç bir şekilde Taylor, Instagram'da hiçbir hesabı takip etmiyor.

Taylor'ın Instagram hesabında neler mi bulabilirsiniz? Müzik kariyerinden özel anılar, sahne arkası görüntüler, özel hayatından seçme anılar, şarkılarına dair ilginç hikayeler, sanatçının kendine özgü vizyonunu yansıtan fotoğraflar... Taylor Swift'in Instagram hesabı, onun renkli ve yaratıcı dünyasının bir yansıması. Güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakan Swift, instagram fenomen hesapları arasında 15. sırada yer alırken bir üstünde yer alan @natgeo hesabı ile arasında 16 MN takipçi bulunuyor.

Hangi Instagram hesabı en çok takipçiye sahiptir?

Instagram'ın resmi hesabı, 635 milyon takipçi ile en çok takipçiye sahip hesaptır.

Türkiye'de en fazla takipçisi olan instagram hesapları hangisi?

  • Nusr_et#Saltbae: 51,9 MN
  • Burak Özdemir: 48,7 MN
  • Hande Erçel: 30,6 MN
  • Hakkı Akdeniz: 29,4 MN
  • Mesut Özil: 26,4 MN
  • Burak Özçivit: 23,8 MN
  • Çağrı Taner: 15,9 MN
  • Demet Özdemir: 15,8 MN
  • Hadise: 14,4 MN
  • Neslihan Atagül Doğulu: 14 MN
  • Acun Ilıcalı: 13,6 MN
  • Fahriye Evcen Özçivit: 13,5 MN
  • Galatasaray: 12,6 MN

En fazla Instagram takipçisine sahip şirket hangisi? 

Nike gibi büyük markaların Instagram hesapları milyonlarca takipçiye ulaşmıştır. Bu hesaplar markanın ürünlerini tanıtmak, kampanyalarını duyurmak ve tüketiciyle etkileşimde bulunmak için kullanılır.

En fazla instagram takipçisi olan köpek hangisi?

Jiff Pom, Instagram'da 9,4 milyon takipçisiyle en popüler köpek olarak bilinir. Kendisi bir Pomeranya yavrusudur ve büyük bir ticari başarı elde etmiştir. Jiff Pom, Guinness Dünya Rekorları'nda üç kez yer alarak dikkat çekmiş ve popüler müzisyenler Shawn Mendes ve Ariana Grande gibi ünlülerle arkadaşlık yapmaktadır. Ayrıca Jiff Pom, hayvan aktörlük de yapmaktadır. 2014 yılında Katy Perry'nin "Dark Horse" adlı müzik videosunda yer almasıyla YouTube'da 2 milyardan fazla izlenme elde etmiştir.

En fazla instagram takipçisi olan çocuk kim?

Everleigh Rose Soutas, 2023'ün en popüler çocuk fenomenlerinden biri olarak Instagram'da büyük bir etki yarattı. 5 milyondan fazla takipçisi olan (@everleighrose) hesabı, çocuklar ve ebeveynler arasında büyük bir ilgi gördü. Bu yedi yaşındaki çocuk, ikiz kardeşi Ava Marie ve sevimli köpekleri Daisy ile birlikte eğlenceli ve yaratıcı içerikler paylaşarak adını duyurdu.

En fazla instagram takipçisi olan kedi hangisi?

Nala, siyam/tekir karışımı bir kedi olup, 4,5 milyon takipçisiyle Instagram'da büyük bir sansasyon yaratmıştır. Nala, Guinness Dünya Rekoru'na sahip olan En Popüler Kedi olarak tanınmaktadır. 2010 yılında Varisiri Methachittiphan tarafından Los Angeles hayvan barınağından evlat edinilen Nala, Instagram'da paylaşılan fotoğraflarda evini karıştırırken ve oyun oynarken görülmektedir. Ayrıca zaman zaman diğer hayvanların yanında da yer almaktadır.

Hangi kategoriye ait hesaplar genellikle en fazla takipçiye sahiptir?

Genellikle ünlüler, sporcular, müzisyenler ve popüler içerik oluşturucuları (influencer'lar) en fazla takipçiye sahip olan hesaplara sahiptir. Bu kişilerin takipçileri, onların hayatını, çalışmalarını ve ilgi alanlarını takip etmek istemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum