Emilia Clarke ve Kit Harington'dan Olay Paylaşım

Emilia Clarke ve Kit Harington bir sahne arkası videosu paylaştı. Harington'ın bir ejderha gibi davrandığı videoda ortaya komik görüntüler çıktı.
Emilia Clarke ve Kit Harington'dan Olay Paylaşım

İlk olarak uyarımızı yapalım, bu içerik 7. Sezon 5.bölümden Spoiler içerir!

Game of Thrones’in bu sezonunda nihayet favori aktörlerimiz bir araya gelebildi. Kit Harington namıdiğer Jon Snow Kuzey’in Kralı ve Emilia Clarke Daenerys Targaryen, Yedi Krallık'ın Kraliçesi, Khaleesi, Meereen Kraliçesi falan filan son birkaç haftadır buluştukları için büyük keyifle izliyoruz.  

Instagram’ın gerçek bir kraliçesi olan Emilia Clarke sayesinde, sağ olsun birkaç sahnenin kamera arkası görüntülerini görebiliyoruz.

Clarke ve Kit Harington, Game of Thrones'da hala ve yeğen olabilir ancak gerçek hayatta sıkı dostlar.  

emlia-kit.jpg


Son bölümde, Jon Snow'un Daenerys ejderhalarından biriyle temas ettiği bir özel sahneyi izledik. Herkesin bildiği gibi, ufacık bir ipucu olmasa bile Jon Snow aslında Targaryen.

kit-gif1.gif

Bu sahnede Kit her zamanki gibi komik bir video ortaya çıkardı. Videoda Jon Snow'un yüzü o kadar kötü ki "vay halime" ifadesiyle başlıyor.


kit-gif2.gif


Kit'in kanat çırpmaya başlamasıyla Emilia kahkahalara boğuluyor...

kit-gi3.gif


Emilia, Instagram'daki paylaşımına "Yani, JEEEZE, bir ejderhanın evcil hayvanı ve onlardan birisi olduğuna inanıyor" notunu düştü.

emilia paylaşım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.