Edis Görgülü Hakkında Daha Önce Duymadığınız 15 İlginç Bilgi!

Son yılların en gözde sanatçısı olan ve kısa sürede kariyer basamaklarını bir bir tırmanan Edis Görgülü hakkında bilinmeyenleri araştırdık. İşte genç kızların sevgilisi Edis Görgülü hakkında duyunca şaşıracağınız 15 ilginç bilgi…
Edis Görgülü Hakkında Daha Önce Duymadığınız 15 İlginç Bilgi!

Edis Görgülü Hakkında Bilinmeyen 15 İlginç Bilgi!

28 Kasım 1990 yılında Londra’da doğan yakışıklı şarkıcı çocukluk çağlarını İzmir’de geçirdi. Lise ve Üniversite yıllarında müzikle iç içe olan Edis, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okuduğu sıralarda ilk albüm çalışmaları yapmaya başladı. Kısa bir süre oyunculukla da ilgilenen genç oyuncu Benim Ol adlı single çalışmasıyla kendisini ünlüler alemine dahil etmeyi başardı. Hayatını oldukça göz önünde yaşayan Edis Görgülü hakkında bilinmeyenleri araştırdık. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız Edis Görgülü hakkında oldukça şaşırtıcı 15 ilginç bilgi


1. Kendi yazdığı şarkılarla popüler olmayı başaran ve müzik dünyasında yükselen Edis Görgülü Londra doğumludur.

ilginç bilgiler


2. Ailesinin baskısıyla sıkı bir öğretim hayatı geçiren Edis Görgülü Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okuduğu sıralarda müziğe olan aşkı yüzünden İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı da kazandı ancak iki bölümü birden yürütemediği için konservatuvarı bırakmak zorunda kaldı.

ilginç bilgiler


3. Edis Görgülü ilk şarkısını daha 10 yaşında küçük bir çocukken yazmıştır.

ilginç bilgiler


4. Genç yaşlarda İzmir Kent Orkestrasında bir dönem solistlik Yapan Edis müzisyen olmaya da bu dönemde karar vermiştir.

ilginç bilgiler


5. Edis’in müzik dünyasında yolunu açan olay ise arkadaşları ile gittikleri bir karaoke barda sahne alması olmuştur.

ilginç bilgiler


6.  Henüz 17 yaşında kendi şarkılarından oluşan 8 demo yapan Edis Görgülü şarkılarının beğenilmemesi sebebiyle şansını bir de oyunculukta denemiştir.

ilginç bilgiler


7. Edis Görgülü’nün müzik dünyasıyla ilgili en büyük planı ise Dünya müziğine ait bir eşsizlik yaratmak olarak biliniyor. Kısacası Edis Görgülü’nün planı dünyaca kabul gören alternatif müzikler yapmak

ilginç bilgiler


8. Edis Görgülü’ye fanları tarafından Prens lakabı takılmıştır. Genç şarkıcıya en çok gönderilen hediyelerden biri de Küçük Prens kitabıdır.

ilginç bilgiler


9. Edis Görgülü’nün hakkında bilinen en büyük yanlışlardan biride ailesinin zengin sanılmasıdır.

ilginç bilgiler


10.  12 – 13 senedir profesyonel şekilde dansçılık yapan Edis Görgülü iyi bir dansçı olduğunu açıkça söylemiştir.

ilginç bilgiler


11. An albümünün lansman konserinde seyircilerin şarkıları ezbere söylediğini gören ve birşeyler başardığını düşünen Edis konser sonrası duşta 1 saat boyunca ağlamış.

ilginç bilgiler


12. En iyi yaptığın yemek nedir? sorusuna Edis görgülü “pilav” yanıtını vermiştir.

ilginç bilgiler


13. Müzik dünyasının yakışıklı popstarı Edis Görgülü en heyecanlandığı an olarak şarkısını radyoda duyduğu an olduğunu belirtmiştir.

ilginç bilgiler


14. Edis Görgülü’nün kardeşi ile birlikte paylaştığı bir fotoğrafta ikilinin benzerliği adeta olay olmuştu.

ilginç bilgiler


15. 28. 11. 1990 doğumlu yakışıklı şarkıcı Yay burcu olup mütevazi tavırları ve başarıya olan inancıyla burcunun özelliklerini de tam anlamıyla gösteriyor.

İlginç bilgiler

Önerilen İçerik: Türkiye'deki En Yakışıklı Şarkıcılar

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum