Bir Zamanların Küçük Yıldızı; Ece Çeşmioğlu Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Gerçek

Son dönemlerde ekranların tanınan yüzü Ece Çeşmioğlu, güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakmaktadır. Peki ya Ece Çeşmioğlu hakkında neler biliyorsunuz? İşte Ece Çeşmioğlu hakkında daha önce duymadığınız ilginç gerçekler...
Bir Zamanların Küçük Yıldızı; Ece Çeşmioğlu Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Gerçek

Ece Çeşmioğlu Hakkında Daha Önce Hiç Duymadığınız 10 İlginç Gerçek

İlk olarak “Çocuklar Duymasın" dizisinde gördüğümüz Ece Çeşmioğlu, şimdilerde ekranların en tanınan yüzleri arasında yer alıyor. Doğallık ve samimiyet ikilisini oyunculuk kariyerine yerleştiren güzel oyuncu hakkında merak edilenleri bir araya getirdik. Oyunculuktaki başarısı ve sevecen tavırlarıyla Ece Çeşmioğlu'nu daha yakından tanıyacağınız 10 bilgi!

1. Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


2. İlk olarak 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" adlı TV dizisinde rol alan Ece Çeşmioğlu, oyunculuk kariyerine 12 yaşında başlamıştır.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


3. Küçük yaşta taklit yetenekleriyle kendini gösteren Ece Çeşmioğlu, 12 yaşına geldiğinde annesi tarafından ajansa yazdırılmıştır. Annesinin yönlendirmesiyle  setlerde büyüyen başarılı oyuncu bu durum için,"Annem iyi ki de yapmış, şimdi çok mutluyum" açıklamalarında bulunmuştur.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


4. Çocukluk hayalinin oyunculuk olduğunu söyleyen Ece Çeşmioğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


5. Çocuklar Duymasın TV dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçen Ece Çeşmioğlu, adını 2006 yılında yayınlanan "İki Aile" dizisiyle duyurmuştur. Çeşmioğlu İki Aile dizisinde Emre Kınay'ın kızı rolünü canlandırmıştır.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


6. Ece Çeşmioğlu'nun ilk TV dizisi Çocuklar Duymasın olmuştur. Çocuk oyuncular arasında tanınmaya başlayan Çeşmioğlu, kariyerine  "Çocuğun Var Derdin Var, Gümüş, İki Aile, Eyvah Halam, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Firar, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Yaz, Kalbim Yangın Yeri, Söz, Yüz Yüze ve Yuvamdaki Düşman" dizileriyle devam etmiştir.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


7. Oyunculuk mesleğinden memnun olduğunu söyleyen Ece Çeşmioğlu, "Oyuncu olmasaydın ne olurdun?" sorusuna karşılık "Psikolog olurdum, zaten okuyorum" cevabını vermiştir. Bolca Freud ve Jung okuduğunu belirten oyuncu, psikolojinin oyunculuğa çok destek olduğunu söylemektedir.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


8. Başarılı oyuncu Ece Çeşmioğlu yaptığı röportajda "Genç göstermek şu an için büyük avantajım. Bunu biraz tüketeyim, farklı roller oynarım. Saykodelik bir kadını da kokoş bir kadını da oynamak isterim. Hep farklı şeyleri oynarım umarım" açıklamalarında bulunmuştur.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


9. "Hayvan sahibi olmak meditasyon gibi" diyen Ece Çeşmioğlu, Leo adında Cavalier King Charles Spaniel cinsi köpek sahibidir.

Ece Çeşmioğlu Hakkında


10. 2015 yılında bir röportaja katılan Ece Çeşmioğlu, gelecek hayalleri için "İlerde bir topluluk kurup, yerli tiyatro yapmayı çok isterim" açıklamalarında bulunmuştur.

Ece Çeşmioğlu Hakkında

Önerilen İçerik; Mucize Doktor'un Ali'si Taner Ölmez Hakkında Gerçekler

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum