Mucize Doktor Ali Vefa Karakterine Can Veren Oyuncu; Taner Ölmez Hakkında Bilinmeyenler

Televizyon dizilerinde farklı farklı karakterlerde karşımıza çıkan başarılı ve sempatik oyuncu Taner Ölmez hakkında neler biliyorsunuz? Bu içeriğimizde sizler için Taner Ölmez'e dair daha önce duymadığınız bilgileri bir araya getirdik.
Mucize Doktor Ali Vefa Karakterine Can Veren Oyuncu; Taner Ölmez Hakkında Bilinmeyenler

Taner Ölmez Hakkında Bilinmesi Gereken 10 Şaşırtıcı Bilgi

Fox TV’nin yeni dizisi “Mucize Doktor” sayesinde yeniden ekranlarda gördüğümüz sempatik oyuncu Taner Ölmez hakkında tüm merak edilenleri bu içeriğimizde sizler için bir araya getirdik. İşte 9 Ağustos 1986 tarihinde Tunceli’de dünyaya gelen başarılı oyuncu Taner Ölmez hakkında şaşırtıcı bilgiler!

taner-olmez-gif.gif


1. Bir röportajı esnasında Ölmez’e “Mutluluk nedir?” diye sorulduğunda, “Mutluluk deyince aklıma Altan Erkekli’nin Vizontele filmindeki bir cümlesi geliyor: ‘İnsan yaşadığı yeri seviyorsa orası dünyanın en güzel yeridir’. Bu cümle benim de mutluluk anlayışım” açıklaması yapmıştır.

taner-olmez-hakkinda.jpg


2. Taner Ölmez’in ilk televizyon dizisi Kapalıçarşı olmuştur. Bu diziyle geniş kitlelerce tanınmaya başlayan Ölmez kariyerine Kayıp Şehir, Medcezir gibi başarılı yapımlar ile devam etmiştir. 

taner-olmez’in-ilk-televizyon-dizisi.jpg


3. Başarılı oyuncu Taner Ölmez’in annesi ev hanımı babası ise kasaptır. Ölmez; ailesinin yönlendirmesiyle kuyumcu, elektrikçi gibi yerlerde çalışmış ve bu işleri yapmak istemediğini küçük yaşlarda farketmiştir. 

basarili-oyuncu-taner-olmez.jpg


4. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Taner Ölmez, arkadaşlarına, sevdiklerine ve tuttuğu takım olan Beşiktaş’a çok düşkündür. 

oyuncu-taner-olmez.jpg


5. Taner Ölmez bir röportajında ters köşelere bayıldığını ve mutlaka bir gün bir boksörü canlandırmak istediğini açıklamıştır. Ona göre hem fiziksel hem de ruhsal hazırlığı olan karakterleri oynamak çok keyifli!

taner-olmez-hayati.jpg


6. Taner Ölmez üniversite okurken Interrail yaptığı için neredeyse bütün Avrupa’yı görmüştür ve en sevdiği aktiviteyi ise seyahat olarak tanımlamaktadır. 

taner-olmez-sevgilisi.jpg


7. Başarılı oyuncu Taner Ölmez’in İstanbul’da en sevdiği şey denizi görebilmektir. Müdavimi olduğu yerlerin olduğunu belirten Ölmez; “Moda’yı çok severim, bisikletle Moda’dan Suadiye’ye giden sahil şeridinin tamamına bayılırım.” şeklinde açıklama yapmıştır. 

taner-olmez’in-istanbul’da-en-sevdigi-sey.jpg


8. Her fırsatta yaptığı işe saygısının çok büyük olduğunu belirten Taner Ölmez, sezondaki oyunları mutlaka seyreder ve oyunculukla ilgili workshop’lara gitmeye çalışır. 

taner-olmez-tiyatro.jpg


9. Taner Ölmez, insanlar onu sıkıştırdığında veya bir şeyi yapmak istemediğinde refleks olarak karşısındakine sarılır.

taner-olmez-oyunculuk.jpg


10. Başarılı oyuncu Taner Ölmez, kan görmekten fazlaca rahatsız olmaktadır. Kanlı ve hastane ortamında çekilen sahneler sempatik oyuncunun kabusudur.

taner-olmez-sevgilisi-001.jpg

Önerilen İçerik; Mucize Doktor Dizisi Hakkında Bilinmesi Gereken 7 Şey

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.