Ebru Leman Kalkan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ebru Leman Kalkan 2019 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen isimdir. Bu içeriğimizde Ebru Leman Kalkan hakkında bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik.
Ebru Leman Kalkan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ebru Leman Kalkan Biyografisi

31 Mart 2019 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediye başkanlığı adayları da teker teker kendinden bahsettirmeye, vaatlerini sunmaya ve çalışmaları göstermeye başladılar. Denizli’nin de MHP’den belediye başkan adayı olarak Ebru Leman Kalkan gösterilmiştir. Denizlili vatandaşlar tek tek açıklanan belediye başkanlarıyla birlikte aday olarak gösterilen Ebru Leman Kalkan’ı iyi bir şekilde tanımak için araştırmalarına başlamış durumdadırlar.

ebru-leman-kalkan-biyografisi.jpg


2019 Yerel Seçimlerine Aday Gösterilen Ebru Leman Kalkan’ın Görüşleri

Ebru Leman Kalkan 2019 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterildikten sonra muhabirlere kendi görüşlerini de ifade etmekten kaçınmadı. Aday olduğunu değerlendirmeye alan Kalkan; ülkücü hareket liderinin beni bir büyükşehir belediye başkanlığına adaylığı layık görmesinden ötürü son derece gururlu ve mutluyum dedi. Daha sonra ülkücü hareketin kadına verdiği önemi göstermek için çalışacağım ve bayrağı yere düşürmemek için elimden geleninin fazlasıyla çabalayacağım. Ayrıca ülkücü hareketten gelen tecrübelerime de güvenerek bunu yaymak için de çok çalışacağım ve bana güvenen kişileri de asla utandırmayacağım şeklinde ifadelerde bulundu.


Aday Ebru Leman Kalkan İçin Yapılan Açıklamalar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Ebru Leman Kalkan için MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’de; Ebru hanım uzunca yıllar partimizde yer alıp ayrıca kadın kolları başkanlığı performansı da sergileyip aynı zamanda da Genel Merkez Kadın Hareketi öncülerinden bir tanesidir. Kasım ayının ikinci haftasında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yle bir raya gelip yapacağı projelerinden de bahsetmiştir. Projelerinin sonucu olarak da takdir kazandı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilmeyi hak etti. Daha sonra sözlerine devam eden Birtürk kendisi Denizli’nin sorunlarını yakından bilen ayrıca asıl meleği olan mimarlıkla da imarı iyi bilen bunlarla birlikte de oldukça iyi projeleri olan birisidir. Ayrıca Ebru Hanım siyaset dalında kendini yetiştirmiş ve mesleğinde de oldukça iyi başarılar elde etmiştir. Kendisine başarılar diliyorum ifadelerinde bulundu.

aday-ebru-leman-kalkan.jpg


Halk Ne Dedi?

Belediye başkanlığı seçimleri için 31 Mart 2019’da sandığa gidecek olan halk memleketlerinin adaylarını bir bir beklerken Denizli’nin de MHP adayı açıklandı. Bununla birlikte de halk aday gösterilenleri araştırmaya başladı. Ebru Leman Kalkan’ın aday gösterilmesiyse çoğu kişi tarafından hoş karşılansa da görüşlerini daha farklı yönde belirten kişiler de yer alıyordu. Halkın çoğunluğuysa sandığa gideceği günü dört gözle beklemektedir.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.