Doğum Sonrası Deformasyonlarınızdan Estetik ile Kurtulun

Bir kadın için hayatının en güzel anı bebeğini kucağına aldığı onu dünyaya getirdiği andır. Doğumdan sonra ise anneleri üzen kafalarına taktıkları doğum sonrası vücutlarında oluşan değişiklikler.. Bunlardan estetik operasyonlarla kurtulmak mümkün...
Doğum Sonrası Deformasyonlarınızdan Estetik ile Kurtulun

Özellikle meme ve karın bölgesinde oluşan sarkmalar doğum sonrası alarm veren yerlerdir. Ama estetik müdahaleyle eski halinize dönmeniz artık mümkün. Hem de bu cerrahi müdahaleden sonra kadınlar hemen normal hayatlarına geri dönebiliyorlar.

Estetik Ameliyat İçin Doğru Zaman Çok Önemli

En çok meme dikleştirme ve karın germe için talep olduğunu söylüyor uzmanlar. Bu deformasyonlardan estetik müdahalelerle kurtulmak mümkün ancak, bunun için kadınların beklemesi gerekiyor. En doğru zaman doğumdan 12 ay sonrası olarak veriliyor. Hatta emziren anneler için emzirme dönemine ara vermeden devam ettirilmesi istenip yine bekleme süresine geçilmesi gerektiği söyleniyor doktorlar tarafından.

Meme Ameliyatı Oldukça Güvenli

Memede en sık görülen sarkmış ve içi boşalmış bir görüntüde olmasıdır. Bunun için dikleştirmenin yanı sıra protez takviyesiyle memeye dolgunluk veriliyor. En zor yöntem bu gibi gözüksede ameliyatlar son derece başarılı ve güvenli bir şekilde yürütülüyor. Bu operasyonlar 2- 3 saat kaadr sürüyor. Hasta 1 gece hastanede kalıp ertesi gün taburcu ediliyor. Hasta da ameliyattan sonra herhangi bir ağrı vb. şikayetler görülmüyor.

Karın bölgesi için ise; bu yöndeki şikayetler en çok karın derisi altında yağ dokusu ve karın üzerinde çatlaklar olarak görülüyor. Bunun için de 2-3 saat süren karın germe ve yağ aldırma ameliyatlarında hasta bir gün hastanede kalıp ertesi gün taburcu ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.