Yerli ve Yabancı En İyi 10 Dizi İzleme Sitesi

Zamanımızın çoğunu dizi ya da film izlemek için harcadığımız en iyi dizi izleme sitelerini listeledik. İşte en iyi 10 online dizi ve film platformu...
Yerli ve Yabancı En İyi 10 Dizi İzleme Sitesi

En İyi Dizi İzleme Siteleri

Boş vakitlerimizde canımızın sıkılmasını engellemek için genellikle bir şeyler izleriz. Eskiden bu aktiviteyi yapmak için televizyonu kullanırdık. Fakat daha kaliteli işler çıkartan Netflix, Blutv gibi platformlar ortaya çıkınca bu alana yönelmeye başladık. Fakat birbirinden güzel onlarca platform bulunmaktadır ve bunların arasından bir seçim yapmamız gerekiyor. Bu içeriğimizde sizlerin bu tercihinizi kolayca yapabilmeniz için kaliteli dizi yapan platformları araştırdık. İşte en iyi dizi izleme siteleri.


1. Netflix

netflix.png

İnternetten dizi izleme denince akla hemen Netflix gelmektedir. İlk başta kutuyla dizi ve film satarak sektöre giren platform, internet yaygınlaşınca bu alana yönelmiştir. Sonrasında bu alanda ciddi bir şekilde büyüyen Netflix, klasik televizyona büyük bir darbe vurarak izleme alışkanlıklarımızı kökten değiştirmiştir. Sahip olduğu zengin arşiviyle, her geçen gün yayın haklarını alıp eklediği yeni yapımlarla ve yaptığı kaliteli orijinal içerikleriyle tüm dünyada en çok tercih edilen yayın platformu olmayı başarmıştır. Gün geçtikçe arşivini daha da büyüten Netflix, ülkemizden yerli yapımların çıkmasına da büyük önem vermektedir. Hakan: Muhafız, Atiye, Aşk 101 gibi içerikleri tüm dünyaya sunan yayın platformunun mobil uygulaması da vardır. Netlfix tüm bu özellikleri sayesinde en iyi dizi izleme siteleri listemizde ilk sırada yer almaktadır.


2. Blutv

blutv.png

Yayın hayatına 2015 yılında başlayan Blutv İstanbul’da kurulmuştur. İzledikçe kendinize yeni bir şeyler katan Masum, Sıfır Bir ve Behzat Ç. gibi orijinal yapımlarıyla isminden çokça bahsettiren Blutv popüler dizi izleme sitelerinden biridir. Tüm dünyada en çok izlenen Vikings ve The Walking Dead yapımlarını da bünyesinde barındıran Blutv, zengin bir arşive sahiptir. Bazı televizyon kanallarının canlı yayınlarını da izleyebileceğiniz Blutv’nin bir mobil uygulaması da vardır.  Telefon, tablet veya akıllı televizyonlarda kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde Blutv’de bulunan içerikleri indirebilirsiniz. Bu sayede uzun yolculuklarda ya da uçak seyahatlerinde kaliteli zaman geçirebilirsiniz.


3. Disney+

disney+.png

2019 yılında kurulmasına rağmen sahip olduğu Pixar, Marvel ve Star Wars evreniyle başarılı projeler gerçekleştiren Disney+, şimdiden 54,5 milyon kullanıcıya hizmet vermektedir. Kısa sürede tüm dünya geneline açılmayı hedefleyen platform en popüler filmleri barındırmaktadır. Bunun sayesinde kısa sürede büyük kitlelere ulaşmayı hedefleyen platform gün geçtikçe yeni projelerle karşımıza çıkmaktadır. En son Star Wars The Mandalorian dizisiyle büyük kazanım elde eden Disney+, bu diziyle kullanıcıları kendine çekmeyi başarmıştır.


4. Puhutv

puhutv.png

Bir başka yerli bir yayın platformu olan Puhutv, 2016 yılında yayın hayatına başlamıştır. Ücretsiz bir şekilde tüm kullanıcılarına kaliteli dizi ve film izleme olanağı sunan Puhutv Şahsiyet, Fi gibi yapımlarla ismini duyurmayı başarmıştır. Çoğu Türk yapımı dizi ve filmi kullanıcılarına sunan platformun zengin bir arşivi vardır. Yerli yapımlarla kalmayıp yabancı dizi ve filmleri de bünyesine katan Puhutv’nin mobil uygulaması da bulunmaktadır. Puhutv sahip olduğu tüm bu özellikleriyle en iyi dizi izleme siteleri listemizde 4. sırada yer almayı başarmıştır.


5. Amazon Prime Video

primevideo.png

Arkasında dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Amazon olan Prime Video 2006 yılında kurulmuştur. Ücretli bir servis olan Prime Video’nun zengin bir arşivi mevcuttur. Her geçen gün yeni dizi ve filmleri bünyesine katan Prime Video hız kesmeden kendi orijinal yapımlarını da yayınlamaktadır. Ayrıca her yerde izlenebilmesi için bir mobil uygulamaya da sahip olan Prime Video telefon, tablet ve bazı Smart Tv’lerde kullanılabilmektedir. Aile paketi sayesinde aynı anda 3 farklı cihazda kullanılabilen uygulama olan Prime Video bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok sevilmektedir.


6. Youtube

youtube-004.jpg

Bir video yayın platformu olan Youtube’da artık dizi izleyebilmekteyiz. Yayından kalkmış dizileri Youtube’da yayınlayan yapımcılar bu sayede daha geniş kitlelere ulaşabilmektedir. Onlarca kategoride binlerce dizi ve filmi barındıran Youtube popüler dizi izleme sitelerinden birisidir. Youtube’un bu yapımları araya hiç reklam girmeden izleyebileceğiniz bir ücretli servisi de bulunmaktadır. İsmi Youtube Premium olan bu serviste isterseniz yapımları indirip çevrim dışı bir şekilde izleyebilirsiniz.


7. Dmax

dmax.jpg

Diğer yayın platformlarından farklı bir tarzda dizi yayınlayan Dmax, genellikle belgesele yakın bir yaklaşımla yapımlarını üretmektedir. Fakat kullanıcıları tarafından oldukça eğlenceli bulunan bu platform zengin ve kaliteli bir arşive sahiptir. Birbirinden farklı yüzlerce dizi ve filmi barındıran Dmax 2018 yılında kurulmuştur. Dmax tüm bu özellikleri sayesinde en iyi dizi izleme siteleri listemizde 7. sırada yer almaktadır.


8. FoxPlay

foxplay.jpg

Televizyonda kaçırdığınız ya da aklınızda kalan eski bir diziyi izlemek istiyorsanız Foxplay sizin için ideal bir seçenek olabilir. Şık bir arayüzle karşımıza çıkan bu platform, kaliteli dizi izleme sitelerinden biridir. Sahip olduğu zengin arşiviyle ve barındırdığı birbirinden kaliteli yapımlarıyla kullanıcıları tarafından sevilen bir platform olan Foxplay ücretsiz bir şekilde hizmet sunmaktadır. Yeşilçam filmlerinden güncel filmlere birçok farklı kategoride yüzlerce yapımı barındıran Foxplay henüz daha yeni kurulmuş bir platformdur.


9. Turkcell Tv+

turkcell-tv+.jpg

Son zamanlarda ismine sık sık duyar olduğumuz Turkcell Tv+ 2014 yılında kurulmuştur. Neredeyse tüm televizyon kanallarını izleyebildiğimiz bu platform zengin arşiviyle dikkat çekmektedir. Birçok yerli ve yabancı yapıma ev sahipliği yapan Turkcell Tv+ iki farklı abonelik paketiyle kullanıcılarına hizmet vermektedir. Bunlardan ilki telefon, tablet veya bilgisayarda kullanabileceğiniz pakettir. Diğeri ise televizyonlarda kullanabileceğiniz pakettir.


10. Bein Connect

bein-connect.jpg

Son zamanlarda arşivine yeni yapımlar eklemesiyle dikkat çeken platform olan BeIN CONNECT 2013 yılından beri hizmet vermektedir. Digiturk’un online platformu olan BeIN CONNECT’te bir şeyler izlemek istiyorsanız üye olmanız gerekmektedir. Ücretli bir servis olan BeIN CONNECT’in 30 gün boyunca deneyebileceğiniz bir paketi de bulunmaktadır. Sahip olduğu geniş arşivi ve kaliteli yapımlarıyla sizin için ideal bir seçenek olabilecek bu platform en iyi dizi izleme siteleri listemizde son sırada yer almaktadır.

Önerilen İçerik; En İyi ve En Güvenilir Film İzleme Siteleri 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum