Disney+'da Kahkaha Komasına Sokacak En İyi 17 Komedi Dizisi

Disney+'da yer alan en iyi komedi dizilerini derledik. Güçlü senaryo ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken en iyi 17 Disney+ komedi dizileri sizlerle...
Disney+'da Kahkaha Komasına Sokacak En İyi 17 Komedi Dizisi

Kahkahalarla dolu diziler izlemeye hazır mısınız? Disney+'da yer alan en iyi komedi dizilerini derledik. Güçlü senaryo ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Disney+ dizileriyle karşınızdayız. Aileniz, arkadaşlarınız veya sevgilinizle birlikte izleyebileceğiniz birbirinden kaliteli dizileri seçmeye özen gösterdik. Sürükleyici, akıcı ve eğlence dolu Disney+ dizileri listemize mutlaka göz atmalısınız.

İşte en iyi 17 Disney+ dizisi...

1. The Boss

Disney+ Komedi Dizileri
Bir apartman düşünün. Kendine has bir dinamikleri ve kuralları olan bir evren görünümünde bir apartman düşünün. Ve orada çalışmakta olan kapıcı tüm bunlardan haberdar. Uysal ve itaatkar görüntüsü altında entrikacı olması saklı olan bu kapıcı komşuları hakkında her şeyi bilmektedir. Komşuları üstünde bu durumu kullanmaktansa hiç çekinmiyor.

TürKomedi
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMariano
Cohn
Gaston
Duprat
OyuncularGuillermo
Francella
Gabriel
Goity
Mariana
Anghileri

2. Maggie

Disney+ Komedi Dizileri
Maggie’nin doğuştan bir yeteneği vardır. Rastgele insanların geleceklerini görebilmektedir. Lakin beklenmedik bir yabancı ile tanıştığında kendi kaderine dair bazı ipuçları görmeye başlar. Romantik olan hayatı karmaşık bir hale geldiğinde ise Maggie’nin artık bazı şeylere izin vermesi gerekmektedir.

TürKomediBilim Kurgu
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJustin
Adler
Maggie
Mull
OyuncularRebecca
Rittenhouse
David
Del Rio
Nichole
Sakura

3. The Stolen Cup

Disney+ Komedi Dizileri
Tüm birikimlerini oğlu ile Dünya Kupası’na gitmek için yatıran Lucho, Arjantin takımının oyunlardan diskalifiye edildiğini öğrendiğinde yıkılır. O ve bir grup iş arkadaşı, işlerini kaybetmek üzere olan gösterişli bir grup zavallının adaleti kendi ellerine alma kararını verirler. Arjantin tanıtım turu sırasında ünlü Dünya Kupası’nı çalma planını yaptıklarında ise işler trajikleşmeye başlar.

TürKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenGabriel
Nicoli
OyuncularJoaquin
Furriel
Benjamin
Amadeo
Carla
Quevedo

4. The Santa Clauses

Disney+ Komedi Dizileri
Neredeyse 30 yıldır Noel Babalık yapan Scott geri dönmüştü. Eskisi gibi neşeli olan Noel baba, günümüzün en büyük zorluğu ile yüzleşmektedir. Artık Noel Baba popülerliği azalmıştı ve Scott’ın işi gerekliliklerine ayak uyduramadığı için zorlaşmaya başlamıştır. Görevinden emekli olmanın bir yolunu keşfettiğinde ise işler değişmeye başlar.

TürKomediDramAile
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJack
Burditt
OyuncularTim
Allen
Rupali
Redd
Austin
Kane

5. Weekend Family

Disney+ Komedi Dizileri
Fred her hafta sonu kızları Clara, Victoire ve Romy ile ilgilenmektedir. Her birinin hafta boyunca birlikte yaşadığı farklı annesi bulunmaktadır. Fred, çocuk psikolojisi alanında doktora öğrencisi olan Emma’ya delicesine aşık olduğunda ise kızlarına yeni bir üvey anne gelir.

TürKomediAile
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularEric
Judor
Daphnee
Cote-Halle
Jeanne
Bournaud

6. The Heartthrob

Disney+ Komedi Dizileri
Fabian, 90’ların başında hoş bir pembe dizi jönüydü ve ilk başrolünü almıştı. Altın çağlarından otuz koca yılın ardından Fabian’ın ünü kaybolmuştu ve yalnızca birkaç takıntılı hayranı hayatında kalmıştı. Fabian yeniden eski günlerine dönebilmek için zamanında onu yüceltmiş olan dünyadan farklı bir dünyaya adım atmaya hazırdır.

TürKomedi
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMariano
Cohn
Gaston
Duprat
OyuncularHumberto
Zurita
Dario
Ripoll
Sara
Maldonado

7. Senden Daha Güzel

Disney+ Komedi Dizileri
Efsun Gaziantep’te bir köyle dermatolog olarak çalışmaktadır. 21 yıl önce babası ile kendisini terk eden ve ünlü bir estetik cerrahı olan annesi hiçbir neden yokken kızı ile yeniden görüşmek ister. Pervin gönderdiği şoför Kaan ile İstanbul’a gelen Efsun, hayatının bir diğer sürprizi ile karşılaşır. Artık bir günlüğüne gelmiş olduğu İstanbul, onun hayatını komple değiştirir.

TürKomediDramRomantik
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularCemre
Baysel
Burak
Çelik
Berat
Yenilmez

8. According to Jim

Disney+ Komedi Dizileri
Hem bir aile babası hem de bir maço olan Jim, tipik bir Amerikalıdır. Güzel karısı Cheryl, ikiz kardeş Ruby, Gracie ile Kyle ve ikiz erkek bebek Gordon ile Jonathan’ın bulunduğu beş çocuğuna hayatını adamıştır. Ailesini seviyor olsa da karısının sabrını inatçı tuhaflıkları ile sınamaktan çekinmez. Aynı zamanda Jim’in entrikalarını sürekli örten ve kendisine mükemmel bir kadın arayışında olan en yakın arkadaşı Andy bulunur. Koca ailenin maceralara ise sizinle.

TürKomediRomantik
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenTracy
Newman
Jonathan
Stark
OyuncularJim
Belushi
Larry Joe
Campbell
Taylor
Atelian

9. Bless This Mess

Disney+ Komedi Dizileri
Yeni evlenmiş olan Rio ve Mike, büyük Şehir New York’tan kırsal Nebraska’ya taşınma kararı alırlar. Çiftlik evlerine geçmek için işlerini ve baskıcı kayınvalide de dahil olmak üzere her şeyi geride bırakırlar. Kısa bir süre sonra planladıkları hiçbir şeyin o kadar kolay olmadığı anlaşıldığında ise iş değişmeye başlar. Çiftçi olarak planladıkları yeni hayatlarında beklenmedikleri zorluklarla mücadele etmeleri gerekmektedir.

TürKomedi
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLake
Bell
Elizabeth
Meriwether
OyuncularDax
Shepard
Lake
Bell
David
Koechner

10. Breeders

Disney+ Komedi Dizileri
Paul, düşündüğü gibi bir adam olduğunu fark eden şefkatli bir babadır. Ortağı Ally ile birlikte bir kayıt stüdyosunu işletirken, Paul teknik olurken çocuklarına uyurken hikaye okuma gibi yeteneklere de sahiptir. Paul ve Ally, tam zamanlı kariyerleri boyunca yaşlanmakta olan ebeveynlerdir. Paul ve Ally’nin ilişkisindeki karmaşıklık Luke ve Ava’ya da yansımaktadır ve bu döngü içinde aile karmaşıklığa sürüklenir.

TürKomediDram
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenChris
Addison
Simon
Blackwell
OyuncularMartin
Freeman
Daisy
Haggard
Alun
Armstrong

11. Cleveland Show

Disney+ Komedi Dizileri
Herkesin en sevdiği kişi olan tatlı dilli komşu Cleveland’ın lise aşkı, yaramaz çocukları ve 14 yaşındaki oğlu Jr. İle birlikte memleketi Virginia’ya taşınır. Virginia’ya geldiğinde Cleveland, çok konuşan Lester, hipster adayı Holt ve konuşan ayılar ailesinin bulunduğu bir komşu grubu ile karşılaşırlar.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenRichard
Appel
Mike
Henry
OyuncularMike
Henry
Sanaa
Lathan
Jason
Sudeikis

12. Desperate Housewives

Disney+ Komedi Dizileri
Birbirine sıkı sıkı bağlanmış olan ev kadınlarından oluşan bir grup için normal banliyö hayatı, en yakın arkadaşlarının hiçbir neden yokken intihar etmesiyle karanlıklaşır. Kendilerini telaşlı sorunlar ve romantik hayatlarıyla uğraşmaları gerekmektedir. Her geçen yıl daha da gizemli hale gelen olayın ise çözümünü bulmak bu kadınların başına düşmektedir.

TürKomediDramGizem
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenMarc
Cherry
OyuncularTeri
Hatcher
Felicity
Huffman
Marcia
Cross

13. Family Guy

Disney+ Komedi Dizileri
Sevimli cahip Peter ve ev hanımı karısı Lois ile birlikte üç çocuğuyla Rhode Island’da yaşamaktadırlar. En büyük çocuk olan Meg, sosyal olarak dışlanmıştır. Genç Chris beceriksiz ve kızlar konusunda bilgisizdir. En küçük çocuk Stewie ise annesini öldürmeye ve dünyayı yok etmeye kararlıdır.

TürAnimasyonKomedi
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
1999
YönetmenSeth
MacFarlane
David
Zuckerman
OyuncularSeth
MacFarlane
Alex
Borstein
Seth
Green

14. How I Met Your Mother

Disney+ Komedi Dizileri
Ted nasıl aşık olduğunu anlatmaktadır. Her şey Ted’in en iyi arkadaşı Marshall’ın, anaokulu öğretmeni olan uzun süreli sevgilisi Lily’ye evlilik teklifi edeceğini söylemesi ile başlar. O andan sonra ise Ted de gerçek aşkı bulmayı umut ederek harekete geçer.

TürKomediRomantik
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenCarter
Bays
Craig
Thomas
OyuncularJosh
Radnor
Jason
Segel
Cobie
Smulders

15. The Last Man on Earth

Disney+ Komedi Dizileri
2022’de ölümcül bir virüs gezegeni kasıp kavurduktan sonra dünyada yalnızca bir adam kalmıştı. Eskiden ailesini seven ve işinden nefret eden bir adam olan Phil, diğer hayatta kalanları bulmak için karavanı ile ülkeyi dolaşmaya başlar. Ülke ülke gezerken bile kimseyi bulamazken memleketi Tucson’a döndüğünde dünyadaki son varlık olduğunu acı bir şekilde tadar.

TürAksiyonKomediDram
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenWill
Forte
OyuncularWill
Forte
January
Jones
Cleopatra
Coleman

16. The Orville

Disney+ Komedi Dizileri
400 yıl ileride olan bir gelecekte, orta düzey bir uzay keşif gemisi olan Orville’in maceraları sizlerle. Geminin içinde hem insanlardan hem de uzaylılardan oluşan bir ekibin bulunması ise işleri değiştiriyor. Uzay boşluğunun derinliklerinde yer alan harikalarla ve tehlikelerle yüzleşen ekip ise fazlaca zorluğa maruz kalacaktır.

TürMaceraKomediDram
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSeth
MacFarlane
OyuncularSeth
MacFarlane
Adrianne
Palicki
Scott
Grimes

17. Turner & Hooch

Disney+ Komedi Dizileri
Hırslı genç polis memuru yardımcısı Scott, salyalı ve pasaklı köpek Hooch ona miras kaldığında yıkılır. Yeni evcil hayvanı ile iyi bir anlaşma yapabilmek için fazlaca zaman harcamaları gerekmektedir. Aynı zamanda Scott polislerle birlikte çalışırken anlaşmakta zorlandığı köpeği Hooch ile beraber olaylara koşturmaya başlarlar.

TürKomediSuçDram
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMatt
Nix
OyuncularJosh
Peck
Carra
Patterson
Lyndsy
Fonseca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.