Çocuklarınızın Bayılacağı En İyi 12 Disney Plus Çocuk Filmi

Disney+'da yer alan en iyi çocuk filmlerini sizler için derledik. Çocuklarınıza güvenle listemizde yer alan filmleri izletebilirsiniz.
Çocuklarınızın Bayılacağı En İyi 12 Disney Plus Çocuk Filmi

Her anne baba, çocuklarının izlediği şeylerin herhangi bir kötü unsur barındırmasını istemez. Bu yüzden sizler için Disney+'da yer alan en iyi çocuk filmlerini derledik. Diler çocuklarınızla birlikte, dilerseniz de onları yalnız bırakarak gönül rahatlığı ile bu filmleri izleyebilirsiniz. 

İşte en iyi 12 Disney+ çocuk filmi...

1. Rapunzel

Disney+ Çocuk Filmleri
Krallığın en çok aranan ve en yakışıklı hırsızı Flynn, saklanmak üzere girmiş olduğu bir kulede hiç beklemediği birisini bulur. 20 metre uzunluğundaki sihirli altın saçlarıyla aşırı değerli olan Rapunzel’i bulduğunda ise ikili kuleden kaçar. Flynn’in amacı Rapunzel’i kullanarak zenginlik elde etmekken Rapunzel’in amacı dünyayı görmektir. Lakin ikilinin de başına beklemedikleri şeyler gelmeye başlar.

TürAileFantastikÇocuk
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenBodo
Fürneisen
OyuncularLuisa
Wietzorek
Jaime
Ferkic
Boris
Ajhinovic

2. Arabalar

Disney+ Çocuk Filmleri
Karşı konulamaz yarış arabası Şimşek McQueen, hayatının en önemli yarışına giden bir yolculuğa çıkar. Bu yarış onun hayallerini süslerken daha öncesinde hız şeridinden öteye de geçmemiştir. Beklenmediği bir anda kendisini Route 66 otoyolu üzerinde terk edilmiş Radiator Springs kasabasında bulunduğu anda ise şöhretten de önemli şeyler olduğunu öğrenir.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenJohn
Lasseter
Joe
Ranft
OyuncularOwen
Wilson
Bonnie
Hunt
Paul
Newman

3. Aladdin

Disney+ Çocuk Filmleri
Büyülü şehrin kalbinde, halktan birisi olan Aladdin ve adacan maymunu Abu, özgür ruhlu Prenses Yasemin’i şeytani büyücüden kurtarmak için harekete geçerler. Sihirli bir lambayı ovalayan Aladdın’in tüm yaşamı ise lambadan çıkan ve kendisine üç dilek hakkı sunan cin ile tamamen değişir. Eğlenmeyi seven ve şekil değiştirebilen Cin’in yardımı ile olağanüstü bir macera başlar.

TürAnimasyonKomediMacera
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
1992
YönetmenRon
Clements
John Musker
OyuncularScott
Weinger
Robin
Williams
Linda
Larkin

4. Lilo ve Stiç

Disney+ Çocuk Filmleri
Hawaii adalarında yalnız kalan bir kız çocuğu Lilo, yavru bir köpeğin bakımını üstlenir. Evcil hayvanının ismini Stiç koymasının yanında bu yaratığın bir uzaylı geçeğeninken kaçan tehlikeli kobay olduğundan habersizdir. Stiç, Lilo’yu sadece kendisini yakalamaya çalışan uzaylı ödül avcılarından korumak için ise her şeyi yapmaya başlar.

TürAnimasyonKomediMacera
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenDean
DeBlois
Chris
Sanders
OyuncularDaveigh
Chase
Chris
Sanders
Tia
Carrere

5. Uyuyan Güzel

Disney+ Çocuk Filmleri
Zamanın çok ötesinde yaşanan bu efsane, Prenses Aurora’nın doğumu ile başlar. Tüm zamanların en kötülerinden birisi olan Malefiz ise prensesi kıskanır ve onu lanetler. Aurora 16 yaşına bastığı anda parmağına büyük bir iğne batar ve Malefiz’in laneti gerçekleşir. Tüm krallık prenses ile birlikte derin bir uykuya yatar. Ateş saçan bir ejderhayı yenerek prensesi kurtarabilecek olan prensin ise vakti azalmaktadır.

TürAnimasyonMaceraAile
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
1959
YönetmenLes
Clark
Clyde
Geronimi
OyuncularMaru
Costa
Bill
Shirley
Eleanor
Audley

6. Ayı Winnie

Disney+ Çocuk Filmleri
Yaşlı Eeyore kutruğunu kaybettiğinde Baykuş tüm çeteyi toplar. Bu toplanmasının amacı Eeyore’a yardım etmek ve Robin’i gizemli Baksun’dan kurtarmaktır. Sadece biraz bal bulmak için yola çıkan bir ayı yoğun bir gün ile karşı karşıya kalır.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenStephen J.
Anderson
Don Hall
OyuncularJim
Cummings
Craig
Ferguson
John
Cleese

7. Garfield 2

Disney+ Çocuk Filmleri
Garfield, dostları Jon ve Odie ile birlikte Londra’ya gider. Orada kendisine olağanüstü bir kale miras kalmıştır. Prince isimli ve Garfield’ın birebir kopyası ile karşılaştığında ise işler değişir. Garfield Prince ile yerlerini değiştirip lüks bir hayat sürerken beklemediği bir düşman ortaya çıkar.

TürAnimasyonKomediMacera
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenTim
Hill
Steven
Rimdzius
OyuncularBill
Murray
Jennifer
Love Hewitt
Bill
Connolly

8. TinkerBell ve Gizemli Kanatlar

Disney+ Çocuk Filmleri
Pixie Hollow’un perileri için Kış Ormanı kesinlikle yasaklı bir bölgedir. Lakin gizemli bir güç Tinker Bell’i bu bilinmeyen dünyanın içine sürükler. Kanatlarının sırrını çözmeye yardım edebilecek tek peri olan Periwinkle adlı bir buz perisi ile karşılaştığında ise işler değişmeye başlar.

TürAnimasyonÇocukFantastik
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenBobs
Gannaway
Peggy
Holmes
OyuncularLucy
Hale
Mae
Whitman
Timothy
Dalton

9. Uçaklar

Disney+ Çocuk Filmleri
Çok büyük hayallere ve gelmiş geçmiş en büyük hava yarışında dünyanın en hızlı uçaklarının içinde Dusty’de katılır. Dusty’nin kocaman bir kalbi vardır lakin yükseklikten korkuyordur. Sıra dışı kahraman şimdiye kadar hayal bile etmediği bir yükseğe çıkmayı hedeflediğinde ise büyük bir cesaret sınavına girer. Dusty, arkadaşlarının ufak yardımları ile kendisini aşmaya hazırdır.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenKlay
Hall
OyuncularCarlos
Alazragui
Dane
Cook
Stacy
Keach

10. Hazine Bekçileri

Disney+ Çocuk Filmleri
Heyecan arayan köpek yavruları, onları dünyanın öbür ucunda bekleyen eski Mısır harabelerinde saklı bir hazine macerasına hazırdır. Sinsi bir kediye karşı yarışa giren yavrular yeni arkadaşları Cammy ve Vabi ile bubi tuzaklarından kaçınması gerekmektedir. Bulmacaları çözmeli ve gizemli bir mezarı keşfetmek de yavruların elinde.

TürKomediAileÇocuk
IMDb4,4
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenRobert
Vince
OyuncularTucker
Albrizzi
Tim
Conway
Mason
Cook

11. Sindirella

Disney+ Çocuk Filmleri
Ella’nın annesinin ölümünün ardından babası yeniden evlenmiştir. Babası da beklenmedik bir şekilde ölen Ella kendisini acımasız ve kıskanç bir ailenin elinde bulur. Günler ilerleyip giderken Ella ormanda bir yabancı ile karşılaşır. Bütün genç kızların saraydaki bir baloya giden Ella’nın kaderi ile tamamen değişmeye başlar.

TürMaceraDramAile
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenKenneth
Branagh
OyuncularLily
James
Cate
Blanchett
Richard
Madden

12. Oyuncak Hikayesi 3

Disney+ Çocuk Filmleri
 Woody, Jessie ve Buzz; sahipleri Andy’nin günün birinde büyüyecek olmasını kabullenmeye başlamışlardı. Andy, üniversiteye gitmek için hazırlanmıştı. Ona sadık olan oyuncakları ile gelecekleri hakkında büyük bir belirsizlik içerisindedirler. Yeni oyuncaklar hayatlarına girerlerken beklemedikleri bir macera da onlarla beraber gelir.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenLee
Unkrich
OyuncularTom
Hanks
Tim
Allen
Joan
Cusack

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum