Deniz Depboylu Kimdir? & Hakkında Bilgi

MHP Aydın Milletvekili olarak meclise giren Deniz Depboylu hakkında bilinmesi gerekenleri derlediğimiz bu içeriğimize mutlaka göz atmalısınız. İşte Deniz Depboylu'nun biyografisi!
Deniz Depboylu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Deniz Depboylu Biyografisi

7 Haziran 1968 tarihinde dünyaya gelen Deniz Depboylu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Aydın şehrinde tamamlamıştır. 1991 yılına gelindiğinde Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi'nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim dalı üzerinden mezun olmuştur. Daha sonrasında Süleyman Demirel Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yer alan Aile Danışmanlığı Sertifika Programları'na dahil olan Deniz Depboylu bu alanda ciddi çalışmalar düzenlemiştir.

deniz-depboylu-biyografisi.jpg


Deniz Depboylu Eğitim Hayatı

Eğitim hayatı boyunca okuduğu üniversitelerin pek çok programına dahil olan ve dışarıdaki kuruluşlardan da almış olduğu eğitimler ile alanında uzmanlaşan Deniz Depboylu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Aile ve Evlilik Terapileri eğitimini, Türkiye KDT Derneğinin Avrupa Davranış ve Kognitif Terapileri Birliği tarafından düzenlenen Kognitif ve Davranış Terapileri eğitimini almıştır.

deniz-depboylu-egitim-hayati.jpg


Deniz Depboylu Seminerleri

Türkiye'nin pek çok bölgesinde aile yaşamına ilişkin vermiş olduğu seminerler ile de tanınan Deniz Depboylu'nun, “Çoklu Zeka Teorisi”, “Stres Yönetimi”, “Duygusal Zeka”, “Pozitif Düşünebilme”, “Etkili İletişim Becerileri”, “Motivasyon Geliştirme”, “Ergen ve Çocuklar Arasında Suç ve Şiddeti Önleme” ve “Öfke Kontrolü ve Problem Çözme Becerileri” gibi konularda bir çok semineri bulunmaktadır. 2011 yılında görevinden istifa eden Deniz Depboylu kısa sürede siyasete atılmıştır.

deniz-depboylu-seminerleri.jpg


Deniz Depboylu Siyaset Yaşamı

2012 yılına gelindiğinde MHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nda görev almaya başlayan Deniz Depboylu, 30 Haziran 2014 senesinde gerçekleşen yerel seçimlerde Nazilli Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı olarak da görevini sürdüren Depboylu, Kadın Meclis Başkanı olarak da görev almaktadır. Kasım 2015 genel seçimlerinde MHP Aydın Milletvekili olarak meclise giren Depboylu, 26. dönem içerisinde Esas Numaralı Meclis Araştırması Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu gibi etkinliklerde de aktif bir şekilde görev almaktadır.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.