Cüneyt Epcim Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ak Partinin Hakkari Belediye Başkan Adayı olan Cüneyt Epcim, 1981 yılında Amasya da dünyaya gelmiştir. Cüneyt Epcim hayatı hakkında ayrıntılı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Cüneyt Epcim Kimdir? & Hakkında Bilgi

Cüneyt Epcim Biyografisi

Belediye seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında 40 seçim bölgesi için Ak Parti belediye başkanı adaylarını açıkladı. Belediye başkanı adayları isimlerinden bir tanesi de Cüneyt Epcim oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Hakkari ilinin Ak Parti meclisinin belediye başkanı adayı olarak seçtiği Cüneyt Epcim kimdir?

Cüneyt Epcim Biyografisi


Cüneyt Epcim Kimdir?

Hakkari belediye başkanlığına aday gösterilen Bülent Epcim, 1981 yılında Amasya'da doğmuş ve büyümüştür. İlkokul ve ortaokul yıllarını Amasya ve Samsun illerinde tamamlayan belediye başkanı adayı Epcim, üniversite yıllarını Bursa ilinde geçirmiştir. Bursa Uludağ Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Kamu Yönetimi ana bilim dalında yüksek öğretimini 2002 senesinde tamamlayarak mezun olmuştur. Şu an Hakkari Vali Yardımcılığı ve Belediye Başkanı Vekilliği görevini yürütmektedir.

cüneyt epcim kimdir


Cüneyt Epcim Eğitim Hayatı

İlk ve orta öğrenim yıllarını doğduğu şehir Amasya'da ve Samsun'da geçiren Cüneyt Epcim, 2002 yılında Uludağ Üniversitesi'nden mezun olarak Kamu Yönetimi alanında diploma almıştır. Eğitim hayatı boyunca önemli başarılar kaydeden Epcim, 2004 senesinde İçişleri Bakanlığı tarafından açılmış olan Kaymakam Adaylığı sınavında da başarı kazanarak 91.dönemde Konya Kaymakam Adayı olmayı hak ederek göreve geçmiştir. 2005 ile 2006 senelerinde ise İngiltere'nin başarılı üniversitelerden biri olan Manchester Üniversitesi'nde dilini geliştirmek adına Dil Eğitimi ve İngiliz İdari Sistemi alanında eğitim programına katıldı. 2015/2016 yıllarında ise İngiltere Coventry Üniversitesi'nde MBA Uluslararası İnsan Kaynakları Yönetimi programı kapsamında MBA derecesi almayı başarmıştır.

Cüneyt Epcim Eğitim Hayatı


Cüneyt Epcim Siyasi Hayatı

Eğitim hayatı boyunca başarılı bir çizgide ilerleyen Cüneyt Epcim, siyasi hayatı boyunca da başarılı bir profil çizmiştir. Mezun olduktan sonra ilk olarak 2004 yılında Kaymakam adaylığı sınavını kazanmasının ardından Konya'da göreve başlayan Epcim, Burdur'un Çavdar, Afyon'un Evciler ilçelerinde bir dönem vekalet görevlerinde yer aldı. 2007 ile 2008 yıllarında Afyon Başmakçı ilçesinde Kaymakamlık görevini yürüten Epcim, 2008-2010 senelerinde ise Artvin'in Ardanuç ilçesinde, 2010 ile 2014 yılları arasında Çorum'un Mecitözü ilçesinde Kaymakamlık yapmıştır. Son olarak 2 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen müşterek kararnamesi kapsamında Hakkari Vali Yardımcısı olarak göreve atanmıştır.

cüneyt epcim siyasi hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.