Çorum'un En İyi Otelleri

Çorum seyahatinizde nerede konaklayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Yazımıza göz atın çünkü Çorum'un en iyi otellerini sizler için derledik.
Çorum'un En İyi Otelleri

Anitta Hotel

Çorum'da bulunan en prestijli oteldir. 216 odasıyla hizmet veren bu dev konaklama tesisi merkezde bulunması nedeniyle şehirde gitmek isteyeceğiniz her yere yürüme mesafesindedir. Otelde havuz, restoran, spa gibi hizmetler de bulunuyor. Ayrıca spor yapmak isteyenler için modern fitness salonu da mevcuttur. Otelde kesintisiz ve yüksek hızlı internetten de faydalanabiliyorsunuz. Anitta Hotel'in yemekleri muhteşem. Odalar temiz ve konforludur. Personelin ilgisi de sizi çok mutlu edecek. Neresinden bakarsanız bakın Çorum'da en ideal konaklama imkanı sunan tesis burasıdır.

anitta-hotel.jpg

Adres: Çepni Mah. İnönü Cad. No/80, 19040 Merkez/Çorum

Telefon: (0364) 666 09 99

Konaklama Bedeli: 207 TL

 

Hotel Baykal

Çorum'un en küçük otellerinden biridir. Sadece 17 odaya sahip olan bu tesisin sunduğu imkanlar oteli bölgenin en çok tercih edilen konaklama merkezlerinden biri haline getirmiştir. Otelde restoran, bar, lobi gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca çocuğunuzun keyifli dakikalar geçirmesi için oyun alanları mevcuttur. Bir evcil hayvanınız varsa ve onu seyahatiniz sırasında yanınızda bulunduruyorsanız Hotel Baykal sorunsuz bir şekilde evcil hayvanınızı da kabul ediyor. 

hotel-baykal.jpg

Adres: Çarşı Mah. Cumhuriyet Meydanı No/22, 19310 Boğazkale/Çorum

Telefon: (0364) 452 2013

Konaklama Bedeli: 76 TL

 

Feyzan Hotel

Çorum merkezinde yer alan en iyi otellerden biridir. Tam 48 odaya sahiptir. Odaların hepsi son derece temiz ve konforludur. Üstelik kısa süre önce yapılan bir otel olduğu için her şey yenidir. Otelin sunduğu lezzetler sizi hayran bırakabilir. Tesisteki çalışanların bütün müşterilere adeta evlerine gelen bir misafir edasıyla yaklaşmaları sizi çok memnun edecek. Çorum'da gönül rahatlığıyla kalınabilecek bir otel arıyorsanız Feyzan Hotel doğru adreslerden biridir. 

feyzan-hotel.jpg

Adres: Çepni Mah. İnönü Cad. No/81 Merkez/Çorum

Telefon: (0364) 333 17 00

Konaklama Bedeli: 207 TL

 

Otel Aşıkoğlu

70 odasıyla hizmet veren tesis özellikle şehirdeki tarihi ve turistik bölgelere yakınlığı sebebiyle ilgi görmektedir. Odaları çok geniş, temiz ve konforludur. Ayrıca restoran, lobi, bar gibi hizmetleri de bulunmaktadır. Hızlı internet erişimi mevcuttur. Otel personeli çok dikkatli ve sorunların çözümünde pratiktir. Üstelik otelde sunulan lezzetlere bayılacaksınız. Konaklamak için Otel Aşıkoğlu'nu seçebilirsiniz.

otel-asikoglu.jpg

Adres: Çarşı Mah. Sungurlu Cad. No:25/a Boğazkale/Çorum

Telefon: (0364) 452 20 04

Konaklama Bedeli: 172 TL

 

Anvatar Termal Otel

Anvatar Termal Otel tam bir aile otelidir. Tam 172 odaya sahip olan bu devasa tesiste genel olarak sağlık turizmi amacıyla konaklama yapılmaktadır. Otelin odaları son derece geniş, ferah ve hijyeniktir. Çalışanların ilgisi ve birbirleriyle kurdukları koordinasyon otel yönetiminin müşteri memnuniyetini en üst seviyede tuttuğunu kanıtlıyor. Tesiste mini bar, spa, hızlı internet gibi hizmetler de vardır. Özellikle sağlığınıza fayda sağlayacak olanaklar sağlaması bakımından konaklamak için bu oteli tercih edebilirsiniz. 

anvatar-termal-otel.jpg

Adres: Samsun Yolu 2. km 19020 Merkez/Çorum

Telefon: (0364) 227 77 64

Konaklama Bedeli: 156 TL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.