Çanakkale'nin En İyi 8 Restoranı

Çanakkale'ye gittiğinizde mutlaka ziyaret etmeniz gereken en iyi restoranları bir araya getirdik. İşte Çanakkale'nin en güzel ve şık mekanları.
Çanakkale'nin En İyi 8 Restoranı

Hem tarihiyle hem doğal güzellikleriyle hem de gezilecek yerleriyle Türkiye'de en çok turist çeken şehir Çanakkale'de nerede ne yiyeceğinizi düşünüyorsanız içeriğimiz tam size göre. Çanakkale'nin en lezzetli mekanlarından oluşan bu içeriğimiz, Çanakkale'ye gittiğinizde mutlaka uğramanız gereken en iyi mekanları barındırıyor.

Çanakkale'nin En İyi Restoranları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Yalova RestaurantKemalpaşa10/10
2Hektor Şarap EviErenköy10/9.9
3Sea Side RestaurantKemalpaşa10/9.8
4Balıkçı 286Barbaros10/9.9
5Hayati Chef Balık RestaurantBarbaros10/9.9
6Akol Balık RestaurantCevat Paşa10/9.8
7Gulet RestaurantKüçükkuyu10/9.9
8SardalyeMustafa Kemal Paşa10/9.9

Çanakkale'nin En İyi 8 Restoranı

İşte Çanakkale'de lezzetiyle ön plana çıkan en iyi restoranlar...

1. Yalova Restaurant

Çanakkale'nin En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara

Çanakkale'nin en iyi restoranları arasında yer alan Yalova Restaurant,1940 yılından beri hizmet veriyor. 3. kuşak tarafından işletilen bu mekan, yıllar geçse de lezzetinden ödün vermediğinden dolayı Çanakkale'nin demirbaşları arasında yer alıyor. Birbirinden lezzetli balık çeşitleri sunan bu restoran, deniz manzarasıyla gelenleri büyülüyor.

Telefon0544 117 10 45
Saatler12:00-00:00
AdresKemalpaşa, Gümrük Sk. No:7, 17100 Çanakkale Merkez/Çanakkale
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Balığın tazeliği ve pişirilmesi, mezeler harika idi. Nefis boğaz manzarası eşliğinde güzel bir akşam yemeği yedik. Garsonlar da gerçek profesyonel..

? Burada yemek için özellikle Çanakkale'ye gidiyorum. Fiyatlar ortalamanın üzerinde ama kesinlikle değer. Meze çeşitliliği çok fazla hepsinden yemeniz imkansız olduğu için doğru seçim yapmalısınız, personel çok ilgili, balıklar güzel. Bir çok balık restoranına göre açık ara önde.

2. Hektor Şarap Evi

2-hektor-sarap-evi.webp

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara
Dekorasyon

Çanakkale'de şarap denildiğinde akla ilk gelen mekanlar arasında yer alan Hektor Şarap Evi, lezzetleriyle de beğeni topluyor. Taş duvarlara sahip olan bu mekan, enfes deniz manzarasıyla da özellikle akşam gün batımlarında harika bir ortam sunuyor.

Telefon(0286) 223 35 04
Saatler14:30-23:00 Salı: Kapalı
Adresİntepe Yolu No: 77 D:No: 77, 17100 Erenköy/Çanakkale Merkez/Çanakkale
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Her gittiğimizde memnun olarak ayrıldığımız, manzara ve gün batımına doyamadığımız mekan. Yiyecekler her zaman çok lezzeti. Şarapları da muhteşem. Yıllardır kalitesinden asla ödün vermediği gibi fiyatlar da çok makul.

? Mezelere ve sarımsaklı ekmeğine bayıldık! Özellikle Girit ezmesini tavsiye ederim. İstanbul'dan gelecekler için söylüyorum, porsiyonlara ve fiyatlara inanamayacaksınız. Manzarası da, hizmeti de harika. Teşekkür ederiz.

3. Sea Side Restaurant

Çanakkale'nin En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara
Samimi Ortam

Çanakkale'de yemek yenilecek yerler arasında bulunan Sea Side Restaurant, hem bar hem restoran olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Sahil şeridinde yer aldığından dolayı manzaraya sahip olan bu mekan, özellikle kahvaltısıyla beğeni topluyor.

Telefon(0286) 214 27 26
Saatler09:00-02:00
AdresKemalpaşa, Eski Balıkhane Sk. No:3, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Kahvaltı için tercih ettiğimiz bir mekan. İşletme sahipleri ilgili ve olabildiğince hızlı servis yapıyorlar. Fiyat lezzet olarak makul, meze tarzı ürünler yerine farklı kahvaltılık ürünler tercih edilebilir. Ellerinize sağlık.

? Manzaraya karşı rakı içip sohbet edebileceğiniz harika bir yer, ızgara sardalya tavsiye ederim.

4. Balıkçı 286

Çanakkale'nin En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara
Zengin Menü

Çanakkale Boğazı'nın yanı başında bulunan Balıkçı 286, gün batımında oldukça romantik bir ambiyans sunuyor. Deniz mahsulleri ağırlıklı menüsüyle beğeni toplayan bu mekan, kebap çeşitleriyle de dikkat çekiyor. Oldukça geniş meze çeşidine sahip olan bu mekan, güler yüzlü çalışanlarıyla da misafirlerinin memnun ayrılmasını sağlıyor.

Telefon(0286) 218 36 66
Saatler10:00-02:00
AdresBarbaros, Atatürk Cad. No:378, 17020 Çanakkale Merkez/Çanakkale
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Manzara güzel balık, meze çeşitliliği olarak seçeneği bol otopark sorunu yok açık ve kapalı bölümleri olması misafirler için güzel bir durum.

? Lezzeti, temizliği, servisi, güler yüzlülüğü ve manzarası ile her zaman tavsiye edeceğim ve gittiğim bir lokanta.

5. Hayati Chef Balık Restaurant

Çanakkale'nin En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Taze Ürün
Manzara

Çanakkale'ye gidenlerin uğradığı restoranlar arasında yer alan Hayati Chef Balık Restaurant, hem açık alanı hem de kapalı alanlarıyla oldukça ferah bir ortam sunuyor. Denizin maviliğine karşı lezzetli yemek yiyebileceğiniz bu mekan, balık çeşitleriyle lezzet şöleni yaşatıyor. Ayrıca balıkları taze tutmak için akvaryumda bekleten bu mekan, akşamları çok yoğun oluyor.

Telefon(0286) 220 06 17
Saatler11:00-02:00
AdresBarbaros, Atatürk Cd. No:318/10 D:11, 17020 Çanakkale Merkez/Çanakkale
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Mekan Çanakkale için oldukça popüler. Girdiğinizde taze deniz balıklarını seçebildiğiniz akvaryum mevcut. Ek olarak lezzetli mezeleri ve taze istiridye gibi birbirinden farklı oldukça çok seçenek sunmakta. Mekana gelmeden rezervasyon yaptırmanızda fayda var.

? Güzel bir mekan. Mezeler bol ve lezzetli, ilgili, güler yüzlü personel mükemmel. Tavsiye ediyorum.

6. Akol Balık Restaurant

Çanakkale'nin En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çalışan İlgisi
Manzara

Oldukça sade ve şık bir dekorasyona sahip olan Akol Balık Restaurant, ferah ortamıyla beğeni topluyor. Menüsünde yer alan tap taze balıklarla herkesin beğenisini toplayan bu mekan, zengin meze çeşidiyle de en az balıklar kadar ilgi görüyor.

Telefon(0286) 217 94 56
Saatler00:00–13:00, 18:00–00:00
AdresCevat Paşa, Kayserili Ahmet Paşa Cd. No:32, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? İlk defa geldik kalamarını beğendik mezeleri çok lezzetli geldi bize manzarası mükemmel fiyatlarda normal diğer restaurantlara oranla tavsiye edilir

? İlgili personel....çok klas muhteşem manzaralı harika bir yer....şiddetle tavsiye ederim

7. Gulet Restaurant

Çanakkale'nin En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Manzara
Zengin Menü

Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her lezzetiyle beğenilen Gulet Restaurant, Çanakkale Boğaz manzarasıyla beğeni topluyor. Denizin üstünde yemek yiyormuş gibi hissedeceğiniz bu restoran, her zaman taze balık sunuyor.

Telefon(0286) 752 52 66
Saatler08:00-00:00
AdresSahil, Assos yolu 700. Metre, 17980 Küçükkuyu/Ayvacık/Çanakkale
MutfakDeniz Mahsulleri
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

? Lezzetli mezeleri ve ortamının güzelliği ile memnun kalacağınız bir yer. Düşünmeden tecrübe edebilirsiniz .

? Kalitesinden ve lezzetinden hiçbir ödün vermeden devam ettikleri için çok teşekkür ediyorum.. Bugün yine keyifle bir zaman geçirdik..

8. Sardalye

Çanakkale'nin En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Uygun Fiyat

Çanakkale'ye yolu düşenlerin mutlaka uğradığı mekanlar arasında yer alan Sardalye, küçük olmasına rağmen lezzetinin büyüklüğüyle Çanakkale'nin en meşhur mekanları arasında bulunuyor. Ekmek arası sardalya, mezgit, dil balığı ve birçok farklı balık çeşidiyle beğenilen bu mekan, salaşa olmasından dolayı da dikkat çekiyor. Ayaküstü lezzet arayanların ve salaş ortam sevenlerin uğrak mekanları arasında yer alan Sardalye, midye tavasıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0286) 213 48 48
Saatler11:00-21:00
AdresMustafa Kemal Paşa Mahallesi, Küçük Hamam Sk. No:24/b, 17000 Çanakkale Merkez/Çanakkale
MutfakBalık
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Kalamarını, dil balığını ve karidesini oldukça beğendiğim; fakat bunların da ötesinde çalışanlarının muhabbetine doyamadığım bir yer oldu Sardalye. Yemekleri lezzetli, çalışanları cana yakın ve müşteriye karşı oldukça ilgili. Çanakkale'ye yolunuz düşerse buraya uğramadan geçmeyin derim.

? Çanakkale'ye her gittiğim de mutlaka uğrayıp ekmek arası sardalya yiyip öyle dönüyorum. Yanında içecek olarak verilen turşu suyu harika. Fiyatları makul. Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum gitmeyi düşünenlere.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Çanakkale'nin KafeleriÇanakkale'de Gezilecek Yerler

Çanakkale'nin en iyi restoranları hangisi?

Çanakkale'ye gittiğinizde yemek yiyeceğiniz en iyi restoranlar arasında; Yalova Restaurant, Hektor Şarap Evi, Sea Side Restaurant, Balıkçı 286, Hayati Chef Balık Restaurant, Akol Balık Restaurant, Gulet Restaurant ve Sardalye Çanakkale'nin en iyi restoranlarıdır.

Çanakkale'de akşam yemeği nerede yenir?

Çanakkale'de akşam yemeği yiyebileceğiniz mekanlar arasında; Yalova Restaurant, Balıkçı 286, Hayati Chef Balık Restaurant ve Hektor Şarap Evi lezzetli bir akşam yemeği yiyeceğiniz yerlerdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.