Masallar Diyarı Kapadokya'nın En İyi 18 Restoranı

Kendinizi bir masalın içinde gibi hissetmenizi sağlayan Kapadokya'nın en iyi restoranlarını sizler için liste haline getirdik.
Masallar Diyarı Kapadokya'nın En İyi 18 Restoranı

Mistik havası, doğal güzellikleri ve peri bacalarıyla dikkat toplayan Kapadokya, masalsı bir tatil isteyenlerin ilgisini çekiyor. Bundan dolayı da yöresel lezzetlerle dolu birçok kaliteli mekana sahip olan Kapadokya, yemekleriyle de ön plana çıkıyor.

Her yönüyle ilgi çekici bir tatil sunan Kapadokya'ya gittiğinizde nerede yemek yiyeceğinizi düşünüyorsanız içeriğimiz tam size göre! Kapadokya'nın en iyi restoranlarını içeren listemiz, otantik havası ve lezzetleriyle ön plana çıkan mekanlardan oluşuyor.

Kapadokya'nın En iyi Restoranları Listesi

SıraRestoranBölgeneoldu Puanı
1Seki RestaurantUçhisar10/9.9
2Old Greek House Asmalı KonakÜrgüp10/9.9
3Seten Restaurant CappadociaGöreme10/9.9
4Lil'a RestaurantUçhisar10/9.9
5RevithiaÜrgüp10/9.8
6DibekBelediye Cad.10/9.9
7Zeferan CappadociaÜrgüp10/9.9
8Cratus premium restaurantGöreme10/9.8
9ElaiUçhisar10/9.8
10HanedanAvanos10/9.9
11Ziggy CafeÜrgüp10/9.8
12Sentor RestaurantÜrgüp10/9.8
13Oscar Steak HouseAvcılar Mahallesi10/9.9
14Bala Per RestaurantAvanos10/9.8
15Aravan Evi RestaurantÜrgüp10/9.8
16Tandırevi RestaurantUçhisar10/9.9
17The Plum RestaurantUçhisar10/9.9
18Evranos RestaurantAvanos10/9.9

Kapadokya'nın En İyi 18 Restoranı

İşte Kapadokya'ya gittiğinizde lezzetli yemek yiyebileceğiniz en iyi restoranlar...

1. Seki Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

Kapadokya'nın en iyi restoranları arasında yer alan Seki Restaurant, lezzetiyle bölgede en çok tercih edilen mekan oluyor. Tamamen taş bir binada hizmet verene bu restoran Kapadokya'nın ruhunu hissetmenizi sağlıyor. Manzarasıyla da dikkatleri üzerine çeken mekan, 44 saatte pişen kuzu kol ve incikle gidenleri kendine hayran bırakıyor.

Telefon(0384) 219 31 30
Saatler07:00-23:00
AdresAşağı Mah, Argos in Cappadocia, Kayabaş Sk. No:36, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Seyahatimizin ikinci gününde gittiğimiz Seki Restaurant misafirlere oldukça yüksek kalitede hizmet sunuyor. Yemekler çok lezzetliydi, şarap menüsünün fiyatı biraz yüksek. Personelin menü üzerindeki bilgi seviyesi ve yönlendirmesinden oldukça memnun kaldık. Balkon bölümünde mutlaka fotoğraf çekilin.

👤 Yemekler servis ve ortam çok güzel. Şarap kavı son derece geniş.

2. Old Greek House Asmalı Konak

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Lezzet

Sinasos'ta bulunan Old Greek House, Asmalı Konak dizisinin çekildiği yer olarak hatırlanıyor. Diziden sonra oldukça ilgi gören bu konak, hem otel hem de restoran olarak hizmet veriyor. Restoran bölümünde sunduğu lezzetlerle müşterilerini memnun eden Old Greek House, yöresel lezzetler sunuyor.

Telefon(0384) 353 53 06
Saatler12:00-23:00
AdresDavutlu, Şahin Cd. No:12, 50420 Mustafapaşa/Ürgüp/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Eski bir Rum köyünde harika bir taş yapı. Asmalı konak dizisi burada çekilmiş. Daha da önemlisi çok otantik bir ortam. Yemekleri gerçek anlamda ev yemeği. Grupta herkes çok memnun kaldı

👤 Hem yemekler hem de ambians icin gelinir.

3. Seten Restaurant Cappadocia

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Çalışan İlgisi
Manzara

Kapadokya'nın en lezzetli restoranları arasında yer alan Seten, yöresel lezzetleriyle keyifli bir yemek deneyimi sunuyor. Taş bir evde hizmet veren bu restoran kendisine ait hazırladığı kırmızı şarabıyla da gidenlerin dikkatini çekiyor. Zengin menüsüyle dikkatleri üzerine çeken bu mekan, tutmaç çorbası ve hünkar beğendi ile herkesten tam not alıyor.

Telefon(0384) 271 30 25
Saatler12:30-23:30
AdresAydınlı Mah, Aydınlı Sk. No:42, 50180 Göreme/Nevşehir Merkez/Nevşehir
MutfakAnadolu Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Göremeye gelenlerin mutlaka gitmesi gereken bir mekan. Gerek manzarası gerek menü kalitesi çok iyi. Üstelik fiyatları çevre mekanlara göre oldukça uygun.

👤 Harika bir mekan. Yemekleri ve şarapları harika.. Çalışan çok ilgili özellikle bizimle ilgilenen hanim efendi çok tatlıydı.

4. Lil'a Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Dekorasyon

Michelin Yıldızı'na sahip şefler tarafından hazırlanan menüsüyle Kapadokya'da dikkat çeken Lil'a Restaurant, lezzet şöleni sunuyor. Dekorasyonuyla da dikkatleri üzerine çeken bu restoran, manzarasıyla hayranlık uyandırıyor. Kapadokya'da özel bir akşam yemeği için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu mekan, yöresel lezzetlerden Akdeniz mutfağına kadar birçok yemek sunuyor.

Telefon(0384) 219 22 20
Saatler11:00-22:00
AdresTekelli, Eski, Göreme Cd. No.2, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Akşam yemeği için tercih ettiğimiz Lil’a hem hizmet kalitesi hemde sunduğu akşam menüsü ile eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Muhteşen bir mimari ile yapılmış, personel güleryüzlü, yemekler porsiyonları doyurucu şaraplar böyle bir restorana göre uygun 👌🏼

👤 Her şey çok lezzetliydi. Ana yemekler beklediğimizden bol geldi. Mekanın ambiyansı ise muhteşem.

5. Revithia

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Güler Yüzlü Çalışan

Kapadokya'nın ilk tadım menüsüne sahip restoranı olan Revithia, taş duvarlar arasında hayranlık uyandırıyor. Her lezzetiyle beğenilen ve Kapadokya'nın en iyi restoranları arasında yer alan bu mekan, oldukça şık dekore edilmiş terasıyla romantik yemeklerin ilk adresi oluyor.

Telefon(0384) 341 88 77
Saatler18:00-00:00
AdresKayakapı, Davut Ağa Sokak No:1, 50400 Ürgüp/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Muhteşemdi. En iyi yemek deneyimini yaşayacağınıza eminim. Yemekler ve şarap anlat anlat bitmez. Keman eşliğinde çok güzel bir akşamdı.

👤 Kapadokya’da yapılacaklar listesine üst sıralardan girer. Yemek yemekten ziyade bir deneyim olarak düşünebilirsiniz. İlgi alaka, lezzet, konsept ve ortam şahane. Alınan hizmete ve verilen emeğe kıyasla fiyatlar makul. Biz çok beğendik, tavsiye ediyoruz. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

6. Dibek

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet
Konsept

Testi kebabıyla meşhur olan Dibek, otantik ortamıyla gidenlerin beğenisini topluyor. Göreme'nin ilk evlerinden birinde hizmet veren bu restoran, o otantikliği yaşatmak için ayakkabıları çıkartıp yer sofrasında yemek deneyimi yaşatıyor. Testi kebabı yemek istediğinizde ise önceden arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Telefon(0384) 271 22 09
Saatler13:00-22:00 Pazar: Kapalı
AdresBelediye Cad. Hakkı Paşa Meydanı, Cami Sk. No:1, 50180 Nevşehir Merkez/Nevşehir
MutfakAnadolu Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Dibek'te Testi Kebabı/Çömlek kebabı yemeden gezinize devam etmeyin. Çok güzel bir lezzet. Ayrıca personel çok düzgün ve profesyonel.

👤 Göreme ye gidip burada yemek yemeden geri dönmeyin. Tepsi kebabı efsane. Sahibi güler yüzlü. Ve ev yapımı kırmızı şarap ile muhteşem bir aksam yemeği yedik .

7. Zeferan Cappadocia

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet
Ambiyans

Azerbaycan mutfağını en iyi şekilde sunan Zeferan Restoran, lüks hizmet anlayışı sayesinde Kapadokya'nın en iyi mekanları arasında yer alıyor. İster otantik yer sofrasında isterseniz de masada yemek yiyebileceğiniz bu restoran, dekorasyonuyla oldukça ilgi görüyor.

Telefon(0384) 352 12 22
Saatler08:00-23:00
AdresMustafapaşa Köyü Yeni Mahalle Ürgüp Sokak No:11 AJWA Cappadocia Hotel alanı içindedir, 50402 Ürgüp/Nevşehir
MutfakAzerbaycan Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Grup olarak gittiğimizde şef özel olarak ilgilendi. 5 duyuya hitap edecek şekilde servis yapılması ve özel sunumlar yemekten aldığımız keyfi artırdı. Şefin şerbetini denemenizi tavsiye ederim.

👤 Her şeyin bu kadar kusursuz bir şekilde hazırlanıp ikram edildiği her tattığımız yemeğin tadının damağımızda kaldığı adeta cennet bahçelerinden bir bahçe gibiydi emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

8. Cratus Premium Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Güler Yüzlü Çalışan

12 yaş ve üzeri müşteri kabul eden Cratus Premium Restoran, uçan balonları izleyebileceğiniz rüya gibi manzarasıyla beğeni topluyor. Anadolu lezzetlerini sunan bu mekan, Kapadokya'nın en iyi restoranları arasında yer alıyor. Zengin menüsüyle ve çalışanların ilgisiyle giden herkesten takdir toplayan bu restoran, özellikle gün batımlarında harika bir manzara sunuyor.

Telefon(0384) 271 33 13
Saatler08:00-00:00
Adresİsali gaferli avcılar mahallesi / Kuran kursu sokak No.11 Göreme belediyesi Arkası, 50180 Göreme/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Yemekler, manzara, servis, güler yüzlü personel hepsi harika. Vişneli yaprak sarma ve mürdüm erikli kaburga için geldik ama haricen ne yediysek aşırı keyif aldık.

👤 Eşimle akşam yemeği için gittik. İçli köfte, vişneli yaprak sarma, mürdüm erikli dana kaburga, pişmaniyeli armut tatlısı yedik. Hepsi birbirinden lezzetliydi. Çok çok beğendik.

9. Elai

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Zengin Menü

Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan Elai, Uçhisar manzarasıyla bölgenin en lüks restoranları arasında yer alıyor. Hem avlusu hem de iç alanıyla beğenilen bu mekan, şöminesiyle de romantik bir ortam sunuyor. Zengin mutfağı sayesinde herkesin damak zevkine uygun yemek sunan bu mekan en çok portakallı ördek, içi pilavlı kuzu tandır ve samosa böreğiyle hafızalarda yer ediniyor.

Telefon(0384) 219 31 81
Saatler10:30-22:30
AdresTekelli, Göreme Cd. No:61, 50420 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir
MutfakTürk ve Dünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Ortam çok güzeldi yemekler çok lezzetliydi özellikle elmalı ıspanak salatasını ciddi tavsiye ederim ,sunum harikaydı ödediğimiz hesap yediğimiz yemege göre tam hakkıydı personelin güler yüzü ve ilgisi çok iyiydi kesinle tavsiye ederim

👤 Güzel, şık, lezzetli, kaliteli bir mekan... Arkadaşlarımın tavsiyesi ile geldim çok memnun kaldık....

10. Hanedan

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Tarihi Mekan Olması
Lezzet
Ambiyans

Tarihi bir kervansarayda hizmet veren Hanedan, toplamda 13 salondan oluşuyor. Özellikle Osmanlı ve Türk mutfağından lezzetleriyle ön plana çıkan bu mekan, ambiyansıyla giden herkesin beğenisini kazanıyor. Hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisini gören bu restoran, sadece yemek yemek için değil tarihe de tanıklık etmeyi sağlıyor.

Telefon(0384) 511 50 06
Saatler08:30-17:30
AdresCumhuriyet Mahallesi Hacı Nuri Bey Cad, No:3, 50500 Avanos/Nevşehir
MutfakOsmanlı Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok beğendim. Hem ortam çok güzel hem yemekler

👤 Harika tatlar gerçekten çok beğendim hizmet süper tekrar gelmek istiyorum

11. Ziggy Cafe

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Zengin Menü

Ürgüp manzarasına karşı öğle yemeğinden akşam yemeğine kadar birçok lezzet tadabileceğiniz Ziggy, Kapadokya'nın en iyi mekanları arasında bulunuyor. Taş bir evde hizmet veren bu mekan, geleneksel ve çağdaş Türk mezeleriyle lezzet şöleni sunuyor. Oldukça zengin şarap menüsüyle de beğeni toplayan mekan, açık alanlarında sunduğu manzarayla da keyif veriyor.

Telefon(0384) 341 71 07
Saatler12:00-23:30
AdresMusa efendi Mahallesi, Ahmet Refik Cd., 50400 Ürgüp/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Ürgüp’de bir yeme içme cenneti. Gelirseniz uğramadan dönmemenizi; 1 nolu tadım menüsünü tüketmenizi şiddetle öneririm. Şık masalar, güleryüzlü çalışanlar, müthiş lezzetler! Daha ne olsun…

👤 Harika lezzetler, mükemmel ortam, mezeleri inanılmaz başarılı. Ciğeri ve patatesi mutlaka deneyin.

12. Sentor Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Lezzet

Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar birçok lezzet sunan Sentor, Kapadokya'nın öne çıkan restoranları arasında yer alıyor. Dekorasyonuyla da beğeni toplayan bu mekan, hem kapalı hem de açık alan sunuyor. Ayrıca sadece yemekleriyle değil şarap ve kokteylleriyle de beğeni toplayan bu mekan, güler yüzlü çalışanlarıyla da takdir görüyor.

Telefon0530 091 60 67
Saatler08:00-23:00
AdresKöprü Mahallesi, 50402 Ürgüp/Nevşehir
MutfakTürk ve Dünya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Binlerce restoran bakıp, saçma sapan fiyatları gördükten sonra, son anda karşımıza çıktı. Ambiyans olarak inanılmaz başarılı, 5'li meze çok doyurucu ve lezzetliydi. Testi kebabı ve spagetti oldukça doyurucuydu.

👤 Testi kebabı, sezar salata lezzetliydi ve doyurucuydu. İlgi ve alakaları çok güzel, kibardı. Memnun kaldık.

13. Oscar Steak House

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

Peri bacaları manzarasına karşı lezzetli yemek yiyebileceğiniz en iyi yerler arasında bulunan Oscar Steak House, otantik ve modern ortamı bir arada sunuyor. Güler yüzlü çalışanları ve lezzetli etleriyle Kapadokya'da gidilecek mekanlar arasında yer alan Oscar Steak House, her damak zevkine göre pişirdiği etleriyle beğeni topluyor.

Telefon0532 132 97 50
Saatler12:00-23:30
AdresAvcılar Mahallesi, isalli gaferli, Aydın Kırağı Sk. no1/2, 50180 Nevşehir
MutfakSteak House
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Bölgede birçok yerde farklı lezzetleri deneyimledim fakat -açık ara farklı- en iyisi burası. Coşkun, Can ve Selim beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

👤 Nevşehir de çok güzel manzarası ile birlikte Steak ve burger yenilebilecek en iyi yer .

14. Bala Per Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

Avanos'un en iyi restoranları arasında yer alan Bala Per, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar birçok lezzet sunuyor. Manzarasıyla da dikkatleri üzerine toplayan bu mekan, sakinliği sayesinde keyifli bir yemek deneyimi yaşatıyor. Alkol menüsüyle dikkatleri üzerine toplayan bu mekan, hızlı servisle de beğeniliyor.

Telefon0532 359 74 50
Saatler11:45-23:45
AdresÇavuşin Köyü Yolu, 50500 Çavuşin/Avanos/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Yemekler, sunum, ambians tek kelime ile mükemmel...

👤 Harika bi mekân çalışanları çok ilgili ,yemekler lezzetli ve uygun fiyat pişman olmazsınız 😍

15. Aravan Evi Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Lezzet

Kapadokya'ya gittiğinizde mutlaka uğramanız gereken restoranlar arasında yer alan Aravan Evi, tandır yemeklerini eski usulle pişirdiğinden giden herkesin beğenisini topluyor. Kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz derecede konfor sunan bu mekan, özellikle kuru fasülyesiyle damaklarda bir iz bırakıyor.

Telefon(0384) 354 58 38
Saatler19:00-23:00
AdresMerkez Aravan Evi, Aravan Evi İçinde, 50400 Ürgüp/Nevşehir
MutfakTürk Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Nefis yemekler, kusursuz bir hizmet ve huzur dolu bir mekan kısacası her şey harika kesinlikle tavsiye ederim.

👤 Güzel yemek için ideal

16. Tandırevi Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Tandırevi, daha içeri girmeden binasıyla büyülüyor. Eşsiz vadi manzarasına sahip olan bu mekan, ferah ortamıyla da beğeni topluyor. Tandırda pişirilen her lezzetiyle hafızalarda yer edinen bu mekan, geleneksel tatlılarıyla da dikkat çekiyor.

Telefon(0384) 219 27 27
Saatler11:00-15:00
AdresAşağı, Adnan Menderes Cd. No:66, 50240, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir
MutfakAnadolu Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Güzel yemeklere ve ferah bir mekana sahip. İlgili personeller ile kaliteli bir hizmet veriliyor.

👤 Çok lezzetli yemekleri var tavsiye ederim mutlaka gidin.

17. The Plum Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Hizmet Kalitesi

Kapadokya'nın en iyi ve en lüks restoranları arasında yer alan The Plum Restaurant, özel günler için tercih edilecek mekanlar arasında bulunuyor. Şık sunumları ve güler yüzlü personelleriyle keyifli bir yemek deneyimi sunan bu mekan, tamamen doğal ürünlerle hazırlanan fine dining menüsüyle kendisine hayran bırakıyor.

Telefon(0384) 219 22 23
Saatler08:00–10:30, 17:00–21:30
AdresTekelli, Tekelli Kümesi No:8, 50240 Uçhisar/Nevşehir Merkez/Nevşehir
MutfakFine Dining
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 14 şubat için tercih ettik yemekler ortam personel herşey mükemmel .Özellikle ilgileri için personele çok teşekkür ederim.

👤 Harika ambiyans, ilgili personel ve güzel bir sunumla akşam yemeği keyifliydi.

18. Evranos Restaurant

Kapadokya'nın En İyi Restoranları

ARTILAREKSİLER
Gösteriler
Lezzet
Ambiyans

Yeraltında bir kaya restorantı olarak hizmet veren Evranos Restaurant, bölgenin en dikkat çekici mekanı oluyor. Yöresel lezzetler sunan bu restoran, fasıl, sema gösterisi, Tennure Mısır ve foklör gibi gösterilerle turistlerin ilgisini çekiyor.

Telefon(0384) 511 37 50
Saatler09:00-22:00
AdresOrta Orta Mah No:88, D:88, 50530 Avanos/Nevşehir
MutfakAnadolu Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Avanos ta çok güzel bir mağara restoran... Testi kebabını riske atmadan afiyetle yiyebileceğiniz harika mekan..Daha önce Türk gecesine de katılmıştık.. Lezzet hizmet mükemmel 👏👏

👤 Evvel ki hafta eşimle ve yurt dışından gelen misafirlerimizle birlikte gittik. Yemekler, servis, gösteriler iyiydi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Nevşehir'in En İyi OtelleriNevşehir'de Gezilecek Yerler
Nevşehir'in Meşhur Lezzetleri

Kapadokya'da nerede yemek yenir?

Kapadokya'da yemek yiyebileceğiniz yerler arasında; Seki Restaurant, Old Greek House Asmalı Konak , Seten Restaurant Cappadocia, Lil'a Restaurant, Revithia, Dibek, Zeferan Cappadocia, Cratus premium restaurant, Elai, Hanedan , Ziggy Cafe, Sentor Restaurant, Oscar Steak House, Bala Per Restaurant, Aravan Evi Restaurant, Tandırevi Restaurant, The Plum Restaurant ve Evranos Restaurant Kapadokya'nın en iyi restoranlarıdır.

Kapadokya'da akşam yemeği nerede yenir?

Kapadokya'da akşam yemeği yiyebileceğiniz mekanlar arasında; Seki Restaurant, Lil'a Restaurant, Revithia, Zeferan Cappadocia, Elai, Ziggy Cafe, The Plum Restaurant, Evranos Restaurant ve Old Greek House Asmalı Konak Kapadokya'nın en iyi akşam yemeği restoranlarıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.