Burdur'un En İyi Otelleri

Akdeniz Bölgemizin tarihi ve turistik kenti Burdur'da konaklayabileceğiniz en iyi otelleri yazımızda bulabilirsiniz. İşte, en iyi Burdur otelleri...
Burdur'un En İyi Otelleri

Atam Hotel

Burdur’un en iyi otellerinin başında gelen Atam Otel, 22 odasıyla hizmet veren küçük bir tesistir. Ancak odaların her biri geniş ve konforludur. Otelin sunduğu lezzetler de bir harika. Personelin tutumunu çok beğenecek ve kendinizi evinizdeki gibi rahat hissedeceksiniz.

atam-hotel.jpg

Adres: Çeşmedamı, Yurt Sok. No/15 Merkez/Burdur

Telefon: (0248) 234 44 98 

Konaklama Bedeli: 163 TL

 

Grand Özeren Hotel & Spa

Burdur merkezindeki bir diğer otelimiz Grand Özeren Hotel de gayet iddialı bir tesis. 66 odayla müşterilerinin karşısında çıkan otelde her şey yerli yerinde düşünülmüş. İnternet erişimi, 24 saat resepsiyon, fitness salonu gibi hizmetler de sunmaktadır. Otelin odaları şık ve konforlu bir şekilde dizayn edilmiş. Ayrıca otelin ikram ettiği tatlar harika.

grand-ozeren-hotel-spa.jpg

Adres: Burç Mah. Namık Kemal Cad. No/5 Merkez/Burdur

Telefon: (0248) 233 77 54

Konaklama Bedeli: 140 TL

 

Alya Hotel

Alya Otel merkezin en çok tercih edilen otellerinden birisidir çünkü konumu gereğince merkez gidilebilecek her yere yakındır. Otel sunduğu hizmetler bakımından da yeterli kapasiteye sahiptir. Bu mütevazı otelin 20 odası bulunmaktadır ve merkezde tercih edebileceğiniz oteller arasında yer almaktadır.

alya-otel.jpg

Adres: Burç Mah. Şehit Özpolat Cad. No:6 Merkez/Burdur

Telefon: (0248) 234 30 67

Konaklama Bedeli: 133 TL

 

Özeren 1 Hotel

Bu otel bölgedeki en etkileyici dekorasyona sahip tesislerin başında gelmektedir. Otel bölgedeki doğal ve tarihi güzelliklere yakın konumdadır. 32 odasıyla hizmet vermektedir ve bölgedeki üç Özeren konaklama tesisinden biridir. Açık büfe kahvaltı ile zengin bir sabah yemeği tadı çıkarabileceğiniz bir otel. Ek olarak personelin tavrı, odaların konforu çok iyi. Burdur'da konaklama açısından önerebileceğimiz bir otel.

ozeren-1-hotel.jpg

Adres: Gazi Cad. No/51, 15080

Telefon: (0248) 233 77 53

Konaklama Bedeli: 81 TL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.