Bran Stark Aslında Gece Kralı mı?

Game of Thrones dizisi ile ilgili yakın bir zamanda ortaya atılan hayran teorisi sizi dehşete düşürecek. Teori şu: Bran Stark ve Gece Kralı aslında aynı kişi! Biz de teoriyi yakından inceledik ve ortaya ilginç ayrıntılar çıkardık.
Bran Stark Aslında Gece Kralı mı?

Bir hayran teorisi son günlerde sosyal medyada oldukça fazla konuşulmakta. Bran Stark aslında Gece Kralı mı?

Evet! İnsana çok çılgınca geliyor! Ancak pazar günü yayınlanacak 7. Sezon finali öncesinde, sizleri dehşete düşürecek bu hayran teorisi ABD’de oldukça fazla konuşuluyor.

got-spoiler-dragon-fire.gif

Kısaca teoriyi özetlersek: Biliyorsunuz Bran, Üç Gözlü Kuzgun güçlerini kullanıyor ve Westeros tarihindeki anlara geri dönebiliyor. Bu geçişlerin birinde Gece Kralını yok edebilmek için aklına girmeye çalışırken eline yüzüne bulaştırıyor ve bedeninde hapsoluyor.   

İlk bakışta, felçli bir çocuğun aynı anda hem ölümsüz, hem ciritçi, hem de ejderha avcısı olma ihtimali oldukça düşük görünse de, ayrıntılara baktığınızda size de mantıklı gelecek.

1-131.jpg


O zaman başlayalım....

Hem Jojen hem de Üç Gözlü Kuzgun, Bran'i geçmişte ya da başkasının vücudunda çok uzun süre durmaması konusunda defalarca uyarmıştı. Çünkü uzun süre durursa orada tıkılıp kalabilirdi. Bran'ın de sık sık geçmiş anlara gittiğini biliyoruz. Hatırlarsanız bir bölümde ölüler ordusu ziyaretine çıkar ve burada Gece Kralı tarafından yakalanarak işaretlenir.

giphy-(3)-009.gif


Hatırlarsanız Deli Kral'ın "hepsini yak" seslerini duyduğunu ve bu sesler yüzünden delirdiği anlatılmıştı. Bu sesleri ona söyleyenin Bran olduğu düşünülüyor. Ancak Deli Kral’ın, Ak Gezenleri değil de halkını yaktığını hatırladınız sanırım.

the-mad-king-game-of-thrones-615x346.jpg


Bir sonraki ayrıntıya bakalım, Ak Gezenler’in Ormanın Çocukları tarafından yaratıldığı sahneyi hatırlıyorsunuzdur. Üç Gözlü Kuzgun ve Bran bu ana geri dönmüşlerdi. Sahneyi tekrardan izlerseniz, yaratılma sırasında Bran'in, Gece Kralı’na dönüştürülen adam ile aynı hisleri yaşadığını göreceksiniz çünkü onlar aynı kişiydi.

giphy-9.gif


Ayrıca, Gece Kralı’nın nasıl değiştiğini fark ettiniz mi? Bazı insanlar bunun bilerek Bran’a benzetildiğini ve aslında aynı kişi olduklarının kanıtı olduğunu söylüyorlar.

dhwjwxmxyaa70ub-615x395.jpg


Ve şimdi, Bran başka deyişle Gece Kralı, ejderhamız Viserion'u bir buz mızrağı ile öldürüp onu bir zombi kuşu haline getirdiğinden, Üç Gözlü Kuzgun'un Bran'ın "nasıl uçacağına" dair kehanet de böyle gerçekleşmiş olacak.

gece-krali.gif

Ne düşünüyorsunuz bu teori gerçek olabilir mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum